amin, insanın bu duyguyu yaşayıp çevresine duyarsız kalması düşünülemez sanırım, ben de isteyen herkes için hep dua ediyorum..
balık yağı diyince ben de yazayım dedim, zira 3. aydan beri alıyorum balık yağı.. ve balık yemektense durmadan içebilirim gibi geliyor..hala ofiste balık çıkan günler kendime başka çözümler arıyorum.. :) benim kilomu etkilemedi sanırım bu hap.. şuan 6 kilodayım, son aylar coşucak sanırım, bir de doktor şeker diyeti vermezse deymeyin keyfime, herşeyi yiyebilrim.. :)) bugün öğlenden sonra çıkıcak sonucum, bakalım hayırlısı..
buarada sitenin takvimi son 100 gün diyor, ikili rakamlara düşüyoruz biz hayırlısıyla.. :))
bızımkı de hareketlı cnm evet sık gelmıyosun ozletıosun kendını valla.duygucum su balıkyagıyla aran nasıl cnm ıctıkten sonra cok kotu yapıyo benı ama devam edıyorum hala bu arada kılo alımın nasıl?
darısı basımıza cnmmm ohhh gerı sayım kolaylasıyo senın ıcın desene...masallah kuzuna.buarada sitenin takvimi son 100 gün diyor, ikili rakamlara düşüyoruz biz hayırlısıyla.. :))
hepımız dogum ıznı ıcın yanıp tutusuyoruz heralde dımı :) bu arada ben hamıle yastıgı aldım yemın ederım uykularım ınanılmaz rahat artık sukurler olsun 1 haftayı geckındır yastıgımla yatıyorum tavsıye ederım canlarımgünaydın hamişler :) gece sonunda rahat bi uyku uyuyabildim.. Bikaç tane yastıkla tabi ki :) ogluşum maşallah kıpır kıpır..dün eşim de hissetti elini karnıma koyuncaAllah ım ne güzel bi duygu can taşımak rabbim isteyen herkese nasip etsin..
ama artık yoruluyorum..ayaklarda ödem de oluyo..bi an önce doğum iznini bekliyorum kısmetse.
bebişimizi görmeye 9 gün kaldı :) bakalım kilosu, boyu ne olmuş
darısı basımıza cnmmm ohhh gerı sayım kolaylasıyo senın ıcın desene...masallah kuzuna.
hepımız dogum ıznı ıcın yanıp tutusuyoruz heralde dımı :) bu arada ben hamıle yastıgı aldım yemın ederım uykularım ınanılmaz rahat artık sukurler olsun 1 haftayı geckındır yastıgımla yatıyorum tavsıye ederım canlarım
darısı basımıza cnmmm ohhh gerı sayım kolaylasıyo senın ıcın desene...masallah kuzuna.
hepımız dogum ıznı ıcın yanıp tutusuyoruz heralde dımı :) bu arada ben hamıle yastıgı aldım yemın ederım uykularım ınanılmaz rahat artık sukurler olsun 1 haftayı geckındır yastıgımla yatıyorum tavsıye ederım canlarım
iyi etmişsin canım, ben de alıcam da 2 taraflı olanı arıyorum..sen nereden aldın
bende bakım barı yatarken her tarafım yastık dolu :) nereye donersem o tarafa koyuyorumheryerım agrıyo yatarken
Hamile Yast11, Hamilelere Özel Yast1k, Sweet Dreams Hamile Yast11
emzırme yastıgı da verıyo tek sıkıntı kocısten bıraz ayırıyo kesınlıkle tavsıye ederım kızlar...
işte canım ben de bundan arıyodum :)
internetten mi sipariş verdin ben bikaç magazaya baktım ama bulamadım :s
Ben de bişi çıkmadı ama şeker hastası hamile bi arkadaşım var. Mümkün olduğunca şekerli gıdalardan uzak dur.Ekmeği kes en azndan beyaz olanı. bulursan bol enginar,limonlu tabi. Ceviz, lahana, kereviz, semizotu, domates,sarımsak(yemeklerden eksik etme derim, hem doğal antibiyotik), yeşil olan ne varsa ye. Meyveye de çok yüklenme. Havuçtan patatesten uzak dur. Ama ekmekle yenen yemeklerin yanında yap patates püresi onu ye. Tabi az yağlıÇay falan içiyorsan da içine şeker yerine organik bal koy. Şimdiden kolay gelsin canım. Kendine çook dikkat et )
bende bakım barı yatarken her tarafım yastık dolu :) nereye donersem o tarafa koyuyorumheryerım agrıyo yatarken
Hamile Yast11, Hamilelere Özel Yast1k, Sweet Dreams Hamile Yast11
emzırme yastıgı da verıyo tek sıkıntı kocısten bıraz ayırıyo kesınlıkle tavsıye ederım kızlar...
rahat cnm kesınlıkle rahatbiraz pahalı geldi bana, ama gerçekten rahat mı? ben sürekli yan yatıyorum ve bu yüzden özellikle son bir aydır geceleri basenlerim acıyor, rahat bir uyku uyuyamıyorum
biraz pahalı geldi bana, ama gerçekten rahat mı? ben sürekli yan yatıyorum ve bu yüzden özellikle son bir aydır geceleri basenlerim acıyor, rahat bir uyku uyuyamıyorum
biraz pahalı geldi bana, ama gerçekten rahat mı? ben sürekli yan yatıyorum ve bu yüzden özellikle son bir aydır geceleri basenlerim acıyor, rahat bir uyku uyuyamıyorum
cnm ben hep 2 yastıkla yatıodum ama yastk kayıyo agrı ıcınde uyanıyosun donerken kaldır koy ındır koy bu yastık sırtı da desteklıyo o acıdan da cok ıyı.evet cok pahalı ben de cok acıdım verırken ama dusunsene rahat bır uyku bebek ıcın de cok onemlı dııl mı ben kıydım valla napıımcanım iki yastıkla yatmayı denedinmi birde bacaklarının arasına sert bi yastık alırsan daha rahat edersin bende geceleri nefes darlığı çekiyorum ara ara ama iki yastıkla yattığımdan beri daha rahatım
cnm ben hep 2 yastıkla yatıodum ama yastk kayıyo agrı ıcınde uyanıyosun donerken kaldır koy ındır koy bu yastık sırtı da desteklıyo o acıdan da cok ıyı.evet cok pahalı ben de cok acıdım verırken ama dusunsene rahat bır uyku bebek ıcın de cok onemlı dııl mı ben kıydım valla napıım
günaydın hamişler :) gece sonunda rahat bi uyku uyuyabildim.. Bikaç tane yastıkla tabi ki :) ogluşum maşallah kıpır kıpır..dün eşim de hissetti elini karnıma koyuncaAllah ım ne güzel bi duygu can taşımak rabbim isteyen herkese nasip etsin..
ama artık yoruluyorum..ayaklarda ödem de oluyo..bi an önce doğum iznini bekliyorum kısmetse.
bebişimizi görmeye 9 gün kaldı :) bakalım kilosu, boyu ne olmuş
aslında ben de doğum iznini bekliyorum, ama bi yandan da iyi ki çıkıyorum evden diyorum, hareket ediyoruz, kafa dağıtıyoruz biraz..soğuklar gelince hepimiz evlere çekilicez sanırım..:) çalışanlar için güzel bir hamilelik zamanına denk gelmişiz bence.. :) oğluşuna da maşallah,hep kıpır kıpır olsun.. :)
100lük şeker yüklemesinin sonucunu aldım arkadaşlar, değerlerim şöyle:
açlık 76
1. saat 141
2.saat 124
3. saat 134 yani değerlerim iyi çıktı.. internetten baktığım kadarıyla üst sınırların altında çıktı hepsi..doktorumda her şey yolunda diyet uygulamamıza gerek yok dedi..50lik 100lük farkını da sordum..50lik iyi çıkarsa devam diyoruz, dönemsel değişiklikler de bizi yanıltabiliyor dedi (ki ben grip sonrası her gün içtiğim pekmezlere bağlıyorum), ama 100lükte de değerlerin yüksek çıksa diyet uygulayacaktık dedi..100lük test belirleyici oluyor, çünkü 4 saat takip ediliyor..bu mutlu haberi sizlerle paylaşayım istedim, gerçi diyete kendimi hazırlamıştım..:) hazır bu psikolojiye girmişken kilo kontrolü açısından hiç çıkmamam daha iyi sanırım.. bundan sonra biraz dikkat edicem tatlılarıma.. sevgilerimle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?