Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
günaydın hamişler :) gece sonunda rahat bi uyku uyuyabildim.. Bikaç tane yastıkla tabi ki :) ogluşum maşallah kıpır kıpır..dün eşim de hissetti elini karnıma koyunca Allah ım ne güzel bi duygu can taşımak rabbim isteyen herkese nasip etsin..
ama artık yoruluyorum..ayaklarda ödem de oluyo..bi an önce doğum iznini bekliyorum kısmetse.
bebişimizi görmeye 9 gün kaldı :) bakalım kilosu, boyu ne olmuş

buarada sitenin takvimi son 100 gün diyor, ikili rakamlara düşüyoruz biz hayırlısıyla.. :))

ne guzel cnm ben de cok zor buldum bu bebegı cok ıyı bılırım ısteyıp de bulamamanın ne olduunu rabbım yardım ettı sukurler olsun.ya ben balık yıyebılıyorum aslında ama fırat olmuyo ınan balık yagı daha mantıklı kokusu yok ugrası yok.benı etkıledı cnm 10 kılodayım suannn :):18: sonucunu mutlaka yaz ınsallah ıyı cıkar

benıde yapıyo ama mecbur alıyorum balık yıyemıyorum annem geldıgınde yaptı yıyemedım yaa kokusunu duyunca tmm okadar ugrastılar mutfaga hıc gırmedım ama balıgı gorunce :)

kilo alımım devam edıyo ya

buarada sitenin takvimi son 100 gün diyor, ikili rakamlara düşüyoruz biz hayırlısıyla.. :))
darısı basımıza cnmmm ohhh gerı sayım kolaylasıyo senın ıcın desene...masallah kuzuna.

hepımız dogum ıznı ıcın yanıp tutusuyoruz heralde dımı :) bu arada ben hamıle yastıgı aldım yemın ederım uykularım ınanılmaz rahat artık sukurler olsun 1 haftayı geckındır yastıgımla yatıyorum tavsıye ederım canlarım

iyi etmişsin canım, ben de alıcam da 2 taraflı olanı arıyorum..sen nereden aldın

bende bakım barı yatarken her tarafım yastık dolu :) nereye donersem o tarafa koyuyorum heryerım agrıyo yatarken

işte canım ben de bundan arıyodum :)
internetten mi sipariş verdin ben bikaç magazaya baktım ama bulamadım :s

evt cnm hemen ertesı gun geldı verdıgım en ıyı kararlardan bırı ınan bana donerken de sıkıntı yasamıosun kafan da rahat edıyo kafa yastıgı da kullanmıyorum artık

hmm çok sağol canım.inan bana bu hamileliğimde hiç dikkat etmediğim kadar çok dikkat ettim yediklerime içtiklerime ama neden sınırda çıktı hala düşünüyorum .... ?

bende bakım barı yatarken her tarafım yastık dolu :) nereye donersem o tarafa koyuyorum heryerım agrıyo yatarken

aynen benimde ne tarafa yatarsam belirli bir süre sonra oram ağrıyor ve mecbyren dönmke zorunda kalıyorum gece boyu bi o taraf bi bu taraf..

bu arada balık yağı balık yiyemeyenler için ideal olsada yiyebilenler için kesinlikle orjinalini tutmaz diye düşünüyorum ben dr.uma sordum haftada bir yiyorsan hiç gerek yok yeterli miktarda alıyosun dedi.hafta arasıda ceviz fındık yersen tamamdır dedi.

biraz pahalı geldi bana, ama gerçekten rahat mı? ben sürekli yan yatıyorum ve bu yüzden özellikle son bir aydır geceleri basenlerim acıyor, rahat bir uyku uyuyamıyorum

canım iki yastıkla yatmayı denedinmi birde bacaklarının arasına sert bi yastık alırsan daha rahat edersin bende geceleri nefes darlığı çekiyorum ara ara ama iki yastıkla yattığımdan beri daha rahatım

canım iki yastıkla yatmayı denedinmi birde bacaklarının arasına sert bi yastık alırsan daha rahat edersin bende geceleri nefes darlığı çekiyorum ara ara ama iki yastıkla yattığımdan beri daha rahatım
cnm ben hep 2 yastıkla yatıodum ama yastk kayıyo agrı ıcınde uyanıyosun donerken kaldır koy ındır koy bu yastık sırtı da desteklıyo o acıdan da cok ıyı.evet cok pahalı ben de cok acıdım verırken ama dusunsene rahat bır uyku bebek ıcın de cok onemlı dııl mı ben kıydım valla napıım

canım tabiki sen nasıl rahat ediyorsan öyle yap boşver para pul gelip geçici senin mutluluğun ve bebişin rhatı önemli iyi yapmışsın

aslında ben de doğum iznini bekliyorum, ama bi yandan da iyi ki çıkıyorum evden diyorum, hareket ediyoruz, kafa dağıtıyoruz biraz..soğuklar gelince hepimiz evlere çekilicez sanırım..:) çalışanlar için güzel bir hamilelik zamanına denk gelmişiz bence.. :) oğluşuna da maşallah,hep kıpır kıpır olsun.. :)

amin canım hepimizinki inş :) evet canım işe gelmek bile sosyallik oluyo.. iyki son aylarımız yaz aylarına denk gelmedi..o agırlıkla zor olurdu diye düşünüyorum.

100lük şeker yüklemesinin sonucunu aldım arkadaşlar, değerlerim şöyle:
açlık 76
1. saat 141
2.saat 124
3. saat 134 yani değerlerim iyi çıktı.. internetten baktığım kadarıyla üst sınırların altında çıktı hepsi..doktorumda her şey yolunda diyet uygulamamıza gerek yok dedi..50lik 100lük farkını da sordum..50lik iyi çıkarsa devam diyoruz, dönemsel değişiklikler de bizi yanıltabiliyor dedi (ki ben grip sonrası her gün içtiğim pekmezlere bağlıyorum), ama 100lükte de değerlerin yüksek çıksa diyet uygulayacaktık dedi..100lük test belirleyici oluyor, çünkü 4 saat takip ediliyor..bu mutlu haberi sizlerle paylaşayım istedim, gerçi diyete kendimi hazırlamıştım..:) hazır bu psikolojiye girmişken kilo kontrolü açısından hiç çıkmamam daha iyi sanırım.. bundan sonra biraz dikkat edicem tatlılarıma.. sevgilerimle..

çok sevindim canım, için rahatlamıştır. yine de dikkat edelim de sonra vermesi sıkıntı oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…