Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

cnm benım 50lık ıı cıkmıstı ıı cıkana devam mı edılıo yanı100luk mu laızm sımdı bana da?

cnm benım 50lık ıı cıkmıstı ıı cıkana devam mı edılıo yanı100luk mu laızm sımdı bana da?

yok yanlış ifade etmişim, "50 lik iyi çıkınca bişey istemiyoruz(devam derken kastım buydu), yüksek çıkarsa 100lük istiyoruz" dedi yazmak istemiştim.. :)

ay canım çok sevindim adına hadi kurtuldun diyetten kısıtlamalardan...

çok saol canım, sana yazıcaktım doktoruna bi danış istersen 100lüğü niye istemediğini.. benim 50lik de 146 çıkmıştı..

valla ne biliyim canım ya 143 çıktı ya benim gerek duymadı heralde.üst sınır 140 biliyorsun.sınırda dedi sadece.hamurişlerini azaltırsam düzeleceğini tahmin etti heralde.

canım iki yastıkla yatmayı denedinmi birde bacaklarının arasına sert bi yastık alırsan daha rahat edersin bende geceleri nefes darlığı çekiyorum ara ara ama iki yastıkla yattığımdan beri daha rahatım

Denedim, denemez miyim ama maalesef o da agrilarima care olmuyor

dönmekten uyuyamıyormkı canım agrısız bır tarafımı bulana kadar donuyorum sonrada uykuya dalıyorum gece uyanıyorum her yerım agrıyo :)

herkese merhaba... ya benim akşam yemeğinden sonra mide ağrılarım başladı.. sanki yediklerimi tam yutamamışım, yemek borumda dizili kalmış gibi bi his oluyo.. o yüzden uyumakta da güçlük çekiyorum.. bunun çözümü ne olabilir? bi fikri olan var mı arkadaşlar..

benzer sıkıntı bende bu öğlen oldu, nefesim daralıyor gibi rahatsız oldum yemekten sonra, çok da fazla yememiştim.. sanırım soda ve peşinden yürüyüş.. :)

benzer sıkıntı bende bu öğlen oldu, nefesim daralıyor gibi rahatsız oldum yemekten sonra, çok da fazla yememiştim.. sanırım soda ve peşinden yürüyüş.. :)

haklısın galiba canım.. cvp için teşekkkürler..

21 mayısta öğrendim şuan 24+5 iz oğlumla kısmetse ocak 20-27 arası :)

:)) bitti artık testler canım bundan sonra kan ıdrar olur ancak
cok sukur cnm :)

cnm mıden ıyıce yukarı cıkıyo bebek buyudukce az az sık sık yemen gerekecek.sodanın faydalı olmadıını duydum ben hıc ıcmedım bu arada :) ıcen var mı?

21 mayısta öğrendim şuan 24+5 iz oğlumla kısmetse ocak 20-27 arası :)
hayırlı olsun cnm bnm allah tamamına erdırsın hosgeldın...

gunaydın canımmmm

cnm mıden ıyıce yukarı cıkıyo bebek buyudukce az az sık sık yemen gerekecek.sodanın faydalı olmadıını duydum ben hıc ıcmedım bu arada :) ıcen var mı?

ben içiyorum, su ayran süt portakal suyu dışında içtiğim tek gazlı içecek.. :) bebeğin kemik gelişimine etkisi varmış, bizim de sindirime yardımcı saolsun..geçen sene doğum yapan bi arkadaşım içmişti devamlı, doktoru tavsiye etmiş hatta, benimki de iç sorun olmaz deyince, dediğim gibi tek gazlı içeceğim olarak bana eşlik ediyor.. :) hergün değil de, gün aşırı falan geliyor aklıma, bir de çok yemek yediğim zamanlar içiyorum..

bana da doktor mide bulantılarım ıcın demıstı ıcebılırsın sadesını dıye ...

nasıl gidiyor ? bebiş nasıll benımkı kıpır kıpırr
cok sukur cnm ıyı benım ole cok cok hareketlı dııl ya belkı de ben daha cok hrkt etmesını ıstıyorum ondan az gelıo .:) esı onde ondan da cok sıddetlı hıssetmıyo olabılırım buna da bın sukur cnm....bınlerce mılyonlarca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…