4+5 oldum ben de. bebğimin kesesini gördük, haftaya salı yine kontrol var....arkadaşlar içinizi rahat tutun. başka bi doktor 5 gün önce 2 haftalık bile değil düşerbu demişti,4 gün sonra gittiğim bu doktor bebeğin 5. haftanın içinde dedi. benden size tavsiye arkadaşlar; başka doktorlara da görünün ve içinizi ferah tutun. rabbim hayırlısı ise hepimizin kucaklarına meleklerimizi verecek inşallah
benim o kadar çok uykum varki..inanamassınız..akşam iş dönüşü yemekten sonra bir uyuyorum sabaha kadar..mide bulantısı da arttı..ne yapacağımı bilmiyorum
al benden de o kadar, akşam 10 u zor görüyorum göz kapaklarımın üzerinde sanki ağırlıklar var, allahtan sabah çok zorlanmıyorum ama mide bulantıları çok fena:S işe gelip giderken servis kullanıyorum ancak hem sabah hem akşam iner inmez bulantı fazlalaşıyor, hemen çubuk kraker takviyesi ve ekmek arası peynir:) ne kadar bulantı olsa da bol bol su içiyoruz, kalsiyum alıyoruz, tiksinsek de herşey den yemeye çalışıyoruz :)
merhabalaaaaarrr :) az önce doktordan geldim kızlar 4+3 günlük hamişim çok şükür, keseyi göremedik henüz ama kan değerlerim çok yüksek gibi geldi bana kızlar. 1.648,97 adetim gecikeli bugün 4. gün. Sizin değerleriniz nasıl kızlar acaba ikiz mi çok merak ediyorum
Adetim 2gun gectiginde degerim 168di.bir hafta sonra yaptirdim 230.degerim 2gunde bir ikiye katlamaliydi.doktora gittim bugun kese gorunmedi tabiki.yine kan testi yaptirdim dusmus190.kahverebgi akintim basladi sabahtan beri.doktor kendi duser dedi.bir daha hamile kalirmiyim bilmiyorum.esimde sperm azligi vardi siddetli hemde.1milyon spermle hamile kalmistim.bir daha olur mu boyle mucize.
gunaydın bayanlar... benım kırmızılar geldı bugun.. hamılelıkten gelcek degıl ya( gecen ay 23unde adet olmuştum bu ay 24. 32 gunde bır adet oluyorum.yumurtlama gunum tam ne zamana denk gelıyo arkadaslar.. ( morel 0
nasıl doktorlar var yaaa inanamıyorum gerçekten. bi anneye nasıl söylenir bu söz. Amin canım Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. canım
benim de minik bıdığım meleğim ocak doğumlu olucak arkadaşlar benim ilk bebeğim ve ben çok heyecanlıyım mutluyum telaşlıyım:)inş. hepimiz minik meleklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız yarın minik bıdığımı ilk defa görücem dua edin bir problem çıkmasın inş. yeni ve iyi haberlerle sizi yarın bilgilendiricem kendinize ve meleklerinize dikkat edin
gunaydın bayanlar... benım kırmızılar geldı bugun.. hamılelıkten gelcek degıl ya( gecen ay 23unde adet olmuştum bu ay 24. 32 gunde bır adet oluyorum.yumurtlama gunum tam ne zamana denk gelıyo arkadaslar.. ( morel 0
güzel haber, demek ki ne yapıyormuşuz, hemen negatif düşünmüyormuşuz :)
4+5 oldum ben de. bebğimin kesesini gördük, haftaya salı yine kontrol var....arkadaşlar içinizi rahat tutun. başka bi doktor 5 gün önce 2 haftalık bile değil düşerbu demişti,4 gün sonra gittiğim bu doktor bebeğin 5. haftanın içinde dedi. benden size tavsiye arkadaşlar; başka doktorlara da görünün ve içinizi ferah tutun. rabbim hayırlısı ise hepimizin kucaklarına meleklerimizi verecek inşallah
sat tarihime göre 4+4 üm ve 2 gun önceki bhcg 572 ydi dr keseyi görmek için salı günü gel dedi sizler kaç haftalıksınız ve kesenizi kaçıncı haftada gördünüz
canım gözünaydın :) kan degerin kaçtı ögrendiğinde bende görmek istiyorum artık kesemizi neden bu kadar endişeliyim ki ben yaaaa .... :26:
amin. inş. canım bugün dr.gittim keseyi gördük ama minik mercimeğimizin kalp atışlarını duyamadık ben kalp atışlarını duyma umudu ile gitmiştim ama dr. 4 hazirana gün verdi inş.sıkıntısız bebişimin kalp atışlarını duyarız.. 4 hazirana kadar nasıl beklerim bu endişeyle bilmem rabbim tüm minik mercimekleri anne ve babalarna bağışlasın...bende aynı heyecanı taşıyorum güzelim...inşallah herşey yolunda gider, rahat bi hamilelikten sonra da bebeklerimizi kucağımıza alırız:)))güzel haberlrinizi bekliyoruz!!!!!
canım gözünaydın :) kan degerin kaçtı ögrendiğinde bende görmek istiyorum artık kesemizi neden bu kadar endişeliyim ki ben yaaaa .... :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?