Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

güzel haber, demek ki ne yapıyormuşuz, hemen negatif düşünmüyormuşuz :)

benim o kadar çok uykum varki..inanamassınız..akşam iş dönüşü yemekten sonra bir uyuyorum sabaha kadar..mide bulantısı da arttı..ne yapacağımı bilmiyorum

al benden de o kadar, akşam 10 u zor görüyorum göz kapaklarımın üzerinde sanki ağırlıklar var, allahtan sabah çok zorlanmıyorum ama mide bulantıları çok fena:S işe gelip giderken servis kullanıyorum ancak hem sabah hem akşam iner inmez bulantı fazlalaşıyor, hemen çubuk kraker takviyesi ve ekmek arası peynir:) ne kadar bulantı olsa da bol bol su içiyoruz, kalsiyum alıyoruz, tiksinsek de herşey den yemeye çalışıyoruz :)

Benim de sürekli uykum var.uyumaktan başka birşey yapmak gelmiyor içimden.
dün doktora gittim bulantın var mı diye sordu.yok dedim varsa ilaç veriyomuş sanırım.

arkadaşlar bide biey duymuştum ben
mide bulantısı olması aslında çok iyi bişeymiş
bebeğin sağlıklı olduğunun ve düşme tehlikesinin ortadan kalktığının sinyaliymiş
bu şekilde bakıp dayanmaya çalışın
tabiki bulantı olmadan da bebek sağlıklı olabilirmiş

kızlar sakın çok uyuyorsunuz diye şikayet etmeyin nitekim ben uykusuzluktan perişanım uykuya dalmakta güçlük çekiyorum gece defalarca uyanıyırum sizler şanslı kısımsınız bide bu tarafından bakın

benimde 4 gün geçmişti 480 çıkmıştı.ikiz olabilir ayyyyy ne güzel ya...

olur canım benim eşiminde morfolojisi 2 ama oldu işte 2 tanede kaybım var.allah sağsağlim versin.benim ilki moldu neler çektim sonra kimyasal gebelik geçirince çok şükür dedim...küretaj olmayacaksın ayrıca bu her 2 kadından 1 inin başına geliyormuş ama çoğu kadın anlamıyormuş.

kadınlar sadece yumurtlama döneminde hamile kalmıyorlar bence her fırsatı değerlendir ben mesela adetimin bittiği gün hamile kalmışım yumurtlama gününden bir hafta önce başla şansın bol olsun inş seni de aramızda görürüz

nasıl doktorlar var yaaa inanamıyorum gerçekten. bi anneye nasıl söylenir bu söz. Amin canım Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. canım

yaa, hamileyim diye binbir umutla gittim. böyle bi cevap bana resmen tokat gibi geldi. çok şükür şuan herşey yolunda, allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)

bende aynı heyecanı taşıyorum güzelim...inşallah herşey yolunda gider, rahat bi hamilelikten sonra da bebeklerimizi kucağımıza alırız:)))güzel haberlrinizi bekliyoruz!!!!!

hayırlısı olsun sakın üzülme...bu mübarek günde allah dualarımız kabul etsin, hayırlı zamanda hamiş kalıp bebeğine kavuştursun seni, isteyen herkesi inşallah!!!!!!!!

sat tarihime göre 4+4 üm ve 2 gun önceki bhcg 572 ydi dr keseyi görmek için salı günü gel dedi sizler kaç haftalıksınız ve kesenizi kaçıncı haftada gördünüz

canım gözünaydın :) kan degerin kaçtı ögrendiğinde bende görmek istiyorum artık kesemizi neden bu kadar endişeliyim ki ben yaaaa .... :26:

sat tarihime göre 4+4 üm ve 2 gun önceki bhcg 572 ydi dr keseyi görmek için salı günü gel dedi sizler kaç haftalıksınız ve kesenizi kaçıncı haftada gördünüz

benim ki 9. haftaya girdi 5 haftalıkken kesesini gördük 6. haftada da kalp atışlarını senin de az kalmış biraz daha sabret

canım gözünaydın :) kan degerin kaçtı ögrendiğinde bende görmek istiyorum artık kesemizi neden bu kadar endişeliyim ki ben yaaaa .... :26:

endişenlenmenin insana hiç faydası yok içini ferah tut ben öyle yaptım hep güzel düşün ki öyle olsun bu mübarek günde bol bol dua et bebeğin için Allah herkesin gönlüne göre verir inş

ben bugün dr. gittim 6.haftası içindeyim keseyi gördük ama kalp atışları için 4 haziran da tekrar gidicem normalmi kalp atışı duyamadık siz kaçıncı haftada duymuştunuz kalp atışlarını ?ben çok endişeleniyorum

bende aynı heyecanı taşıyorum güzelim...inşallah herşey yolunda gider, rahat bi hamilelikten sonra da bebeklerimizi kucağımıza alırız:)))güzel haberlrinizi bekliyoruz!!!!!
amin. inş. canım bugün dr.gittim keseyi gördük ama minik mercimeğimizin kalp atışlarını duyamadık ben kalp atışlarını duyma umudu ile gitmiştim ama dr. 4 hazirana gün verdi inş.sıkıntısız bebişimin kalp atışlarını duyarız.. 4 hazirana kadar nasıl beklerim bu endişeyle bilmem rabbim tüm minik mercimekleri anne ve babalarna bağışlasın...

kızlar üçüncü kan testi sonucumu aldımm bugün :)
13.9 - 68.3 vee bugün 212 çıktı doktor gebeliğin hayırlı olsun salı günü tekrar beta baktır sonra değere göre ultrasonda bakarız dedi. hayırlısıyla işn. tutunsun bebeişlerimiz pozitifi görmek yetmiomuş çok zormuş bu dönem.bugünde yağmur yağdı sulardan hoplaya zıplaya geldim ayaklarımı üşütmiyeim die ama hoplamamam gerektiği aklıma gelmedi yatıyorum şimdi kasıklarım ağrıo çok. size tavsiyem bolbol dinlenin benim gibi yapmayın ilk 3-4 ay dikkat edelim rabbim sımsıkı tututunmayı nasip etsin bebeişlerimizi. hepinizin regaip kandili mbarek olsun bütün dualrımız kabul olsun.

canım 4+2 iken kan değerim 2653 idi. sakın acele etme,içini rahat tut. biz bile vajinal ultrasonla ancak görebildik. günlerini genellikle dinlenerek geçir, bunları düşünmemeye çalış. stresten etkileniyo bebişler..........muayene nezaman olacaksın? keseyi gördüğündeki o heyecanını ve mutlu haberlerini almayı dört gözle bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…