cok sukur cnm ıyı benım ole cok cok hareketlı dııl ya belkı de ben daha cok hrkt etmesını ıstıyorum ondan az gelıo .:) esı onde ondan da cok sıddetlı hıssetmıyo olabılırım buna da bın sukur cnm....bınlerce mılyonlarca...
agggg cok sevındım senı gorduume tuastesımmm ben aradabakıyorum topıce hıc kımsecıkler yok ben de uzun zamandır burdayım valla masallah buyuduk evt 40 haftamın doldugu tarıh 25 ocak benım.normal dogum ıstıyorum o yuzden erkene gelemz dıye dusunuyorum sen 2 hafta once aklınırsan sezeryana aynı zamanlarda dogurmus olcaz allah nasıp ederse.ben daha 1 cop bıle almadım cnm arada hedıyeler gelıyo.30 hftam dolana kdr da 7 ay yanı hıc bır sey almıycam.ole ınandırılmısız ıı dııl dıyolar ama zor tutuyo ınsan kendını.7 aydan sora odasına da basarım yavas yavas 5 hafta kaldı surda sabredıcem.nelerı bekledık dımı :) cınsıyetı ne bellı mı benım oglusum olcak ınsallah.arada gel buraya tatlım herkes cok ıı burda.opuyorum cokcanım seni görmeyeli uzun zaman oldu.gerçi ben topiklere giremedim uzun zamandır.nasılsın.maşallah büyümüş senin bebiş de.tam olarak ne zman doğumun.benim dr 24 ocakta sezaryenle alırız dedi.şimdilik herşey yolunda.hazırlıklar ne durumda.neler aldın bebişine.ben biraz kıyafet aldım.bu hafta sonuda odasına bakacağız inşallah geriye kalaları yavaş yavaş halledeceğiz.tabi her aldığım şeyle mutlu oluyorum ama her zaman endişeliyim.bu endişe doğurana kadar geçmeyecek sanırım.allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah
agggg cok sevındım senı gorduume tuastesımmm ben aradabakıyorum topıce hıc kımsecıkler yok ben de uzun zamandır burdayım valla masallah buyuduk evt 40 haftamın doldugu tarıh 25 ocak benım.normal dogum ıstıyorum o yuzden erkene gelemz dıye dusunuyorum sen 2 hafta once aklınırsan sezeryana aynı zamanlarda dogurmus olcaz allah nasıp ederse.ben daha 1 cop bıle almadım cnm arada hedıyeler gelıyo.30 hftam dolana kdr da 7 ay yanı hıc bır sey almıycam.ole ınandırılmısız ıı dııl dıyolar ama zor tutuyo ınsan kendını.7 aydan sora odasına da basarım yavas yavas 5 hafta kaldı surda sabredıcem.nelerı bekledık dımı :) cınsıyetı ne bellı mı benım oglusum olcak ınsallah.arada gel buraya tatlım herkes cok ıı burda.opuyorum cok
cok sukur cnm ıyı benım ole cok cok hareketlı dııl ya belkı de ben daha cok hrkt etmesını ıstıyorum ondan az gelıo .:) esı onde ondan da cok sıddetlı hıssetmıyo olabılırım buna da bın sukur cnm....bınlerce mılyonlarca...
kızlar nasılsınız =)
biz dün kontrole gittik
bebeiişimiz kıpır kıpırdı
1kg 240 gr olmuş paşamış
sizinkiler ne alemde kg ları felan
bizde bugün 29. haftamıza giriyoruz çok şükr
Yok cnm demedi ole bir sey ama sorcam bakalim tup oldunu biliyo normal istediimi de bilio ay mrk ettm smdicanım senin dr tüp bebek olduğu için sezaryen felan demedi mi.ben normal doğum diyordum da.dr tüp bebeklere normal doğum yapmıyoruz..bu bebekler değerli bebekler riske atmayız felan dedi.yoksa benim normal doğumum 5 şubat.bebeğim de kız teyzesi.ya ben de almamak için çok uğraştım ama annemler durdurmadı onlar benden hevesli.öylelikle başlamış olduk.ara sıra vakit oldukça gelir bakarım buraya.çalışıyorum maalesef yoğun bir dönemdeydim.iki haftaya kadar işler biraz daha rahatlar.o zaman daha iyi takip ederim.
evt cnm oleymis yerim onlarn gotunuuuubebişler bizim duydugumuzdan daha fazla hareket edıyormus aslında sadece karın duvarına vurma ve dönme hareketlerını hıssedebılırmısız biz :):)
Masallhhh cnm bnm devami da gelsn insllhhhhkızlar nasılsınız =)
biz dün kontrole gittik
bebeiişimiz kıpır kıpırdı
1kg 240 gr olmuş paşamış
sizinkiler ne alemde kg ları felan
bizde bugün 29. haftamıza giriyoruz çok şükr
ben şu an kilosunu bilmiyorum.. kontrole yarın gideceğiz.. çok merak ediyorum.. özledim minik kızımı.. şeker testi de yapılcak yarın, inşallah herşey normal çıkar..
Cnm hayirli hbrlerle gel insallh...
bebek şekeri yapmak için Eminönünden malzeme aldım..çok şiriiiin olacaklarrrr
Ben bayagi bi misafir agirladim kizlar iyi de oldu valla ama coookkk yoruldummmmmerhaba arkadaşlar
hafta sonu herkes bi yerlere kaçmış. topik sessiz kalmış...
Cnm uyluk kemigini olcup boyunu buluyo benim de 23+4 ken 640 grmdi bunlar tahmini agrkiklar ve boylar cnm:)ben bidahaki ay baslarim alisverise :)merhaba kızlar ben 3 hafta önce gittim dr ve bebeğimin 700 gr olduğunu söyledi ama bana nedense dr biraz sallıyo gibi geldi.boyunu sordum onu artk ölçemiyoruz dedi sizin de mi öyle? haftaiçi kendi druma ve başka bi dr a gidip karşılaştırıcam.size sonucu söylerim.
bu arada alışveriş yapmayan arkadaşlar iyi düşünün iyi olsun korkmayın her gördüğünüzde 2 parça alın hem maddi olarak sarsmaz hem de her defasında mutlu olursunuz ( siz ve bebişiniz ) bizim kıyafetlerimiz bitti gibi yatak falan kaldı. ama artık gezerken çooook yoruluyorum o nedenle siz de çok beklemeyin bence :)
bebek şekeri yapmak için Eminönünden malzeme aldım..çok şiriiiin olacaklarrrr
Masalllhhh rabbim tamamina erdirsin cnm bnm...kızlar dün dr.a gittik.. minik kızım bugün 27+3 oldu.. kilosu 1058gr, boyu 35cm olmuş.. doğum 10 Ocak'a geliyo.. tabi şu anki duruma göre..
bebek şekeri yapmak için Eminönünden malzeme aldım..çok şiriiiin olacaklarrrr[/QUOTE
selam, aldıklarının resimlerini paylaşırmısın? ben de çok geç olmadan yapmak istiyorum. fikir olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?