Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
günaydın hanımlar ,

hafta sonu çok yogun geçti nasıl geçtigini de anlamadım temizlik çamaşır misafir derken
iş yerindeyim şimdi o kadar uykum var ki

yine bel ve sırt agrılarım var..allah ım gece uyuyamıyorum..ama ogluşum kıpır kıpır olunca unutuyorum hepsini :)

alışverişe başladınız mı ? ben hiç birşey almadım daha. sizler nasılsınız bakalım ne var ne yok ?

kızlar dün dr.a gittik.. minik kızım bugün 27+3 oldu.. kilosu 1058gr, boyu 35cm olmuş.. doğum 10 Ocak'a geliyo.. tabi şu anki duruma göre..

maşallah güzel kızına, bende bi dahaki kontrolde tarih sorayım, daha benim doktor yorum yapmadı doğum tarihi hakkında.. :)

günaydın,
ben de aynı durumdayım, bu hafta kuzenimin düğünü var diye sadece cumartesi çamaşır ve ütü turu vardı ama düğüne hazırlan git gel derken yine yorucu bir haftasonunu geride bıraktık.. ofise geldim biraz dinlenicem sanırım.. :))
gece uykularım da değişti, düzenim biraz bozuldu, çok sık uyanıyorum bir de sanırım ufaklığın hareketine uyanıyorum, ama pek farkedemiyorum uyku sersemliğine.. o yüzden olabildiğince erken yatıyorum ki uykum falan kaçarsa diye dinlendiğim kardır diyorum.. :)
ben de alışverişe başlamayanladanım.. bi arkadaştan üstbaş geldi, annem de battaniye uyku tulumu falan almış, şimdilik bu kadar.. :)
iyiyiz şükür, güzel bir hafta diliyorum sana.. ve tabi herkese.. :)

benımde mısafırım vardı valla su yastıgı denesen?hamıel yastıgını?

arkadaşlar herkese iyi bir hafta diliyorum.

anlaşılan tüm anneler haftasonu yorulmuş.. bende aynıyım. benimde 2 gün yatılı misafirim vardı. inanılmaz yoruldum. çok yardımcı oldular saolsunlar ama ev sahipliği psikolojisiyle baya yıprandım

bu arada annem aldığı kıyafetleri getirdi. çok cici zıbınlar,tulumlar ve alt üst takımlar var. ben hala hiç birşey almadım. onlar alsın bitirsin bende eksikleri tamamlarım heralde: ))

işe gelmek bugün benim içinde dinlenmek oldu valla. saat 10`a kadar kendime gelemedim

ayy evet herkes yorulmus baksanaaa :) neyse kı ıste dınlenıyoruz yanı.ben de bısey almadım dırenccım 4 hafta sora alırım dıyorum 30u bı devıreyım

Günaydın hatta tünaydın ocak annelerii :) biz de kızımla kontrolden geliyoruz. 1 kiloluk bebişimin herşeyi normal çoook şükür :) kafamız aşağı dönmüş kocaman olmuş inci hanım :)
Alışverişe çok oldu başlayalı hatta bugün bebek şekerlerimiz ve mobilyalarımız geliyor. Odamızın halini paylaşırım inşallah. benim alışverişim bitti sayılır. Geriye Rabbim'in meleğimi sağ salim kucağıma vermesi kaldı :) Rabbim hepimizin yardımcısı olsun valla az kaldı.

hayırlı olsun cnm pekı bu son donusumuymus acaba sordun mu daha doner mıymıs?benım bıldıım 33. haftalarda donuyo.hayırlı olsun aldıgın cıcılerın de allah saglıkla goydırmenı nasıp etsın ınsallah

ayy evet herkes yorulmus baksanaaa :) neyse kı ıste dınlenıyoruz yanı.ben de bısey almadım dırenccım 4 hafta sora alırım dıyorum 30u bı devıreyım

ben hiç bebek mağazalarına girmiyorum, yoksa dayanamam :))

eşim de kasım sonu alırız diyor. bekleyelim az kaldı nasılsa..

merhaba, aldıklarını güle güle kullan. resimlerini de bekliyoruz..

Allah sağsalim yavruna kavuşmanı nasip etsin.

merhaba, aldıklarını güle güle kullan. resimlerini de bekliyoruz..

Allah sağsalim yavruna kavuşmanı nasip etsin.

sağol :) amin amin hepimizin sağlıkla kavuşmasını nasip etsin inşallah. 2013 ocak annelerinin cicileri bölümünde eklemiştim 1-2 kıyafetini arabasını falan.

sormadan doktor dedi zaten şekil değiştirmez böyle kalır. Bilmiyorum ki benimki dönmüş :) ama iyi ki de dönmüş. Hepimize aldırdıklarımızı sağlıkla giydirmemizi nasip etsin inşallah.

evet eklemişsin. çok tatlı aldıkların. mis gibi giysin prenses. yalnız bebek arabasının rengi dikkatimi çekti. neden gri renk seçtin?

:) amin amin. Bu arabanın kırmızısı turkuaz mavisi ve grisi vardı. Kırmızı bebek arabasında çok gördüğüm bi renk. Ya turkuaz ya griyi alacaktım. Grisi de çok hoşuma gitti demir bölümleriyle çok uyuyor diye gride karar kıldım :)

kızlar merhaba bu aralar bacak aramda inanılmaz ağrı oluyo yani kemiğim ağrıyo benimle aynı sıkıntıyı yaşayan varmı acaba

BEN pubik kemiği oluyor o bölge. çok feci bi ağrı. Kilitlenip kalıyorum. Doktor magnezyum yazdı bayağı azalttı ama hala devam ediyor. Yatakta dönemiyorum neredeyse o kadar ki dayanılmaz. Sabrediyorum yapacak bi şey yok. Benim böbreklerimde taş var bi de onun sancısını çekiyorum ama miniğim hareket edince geçip gidiyor.

benim kızımın herşeyi hazır yatağı hariç onuda önümüzdeki ay aldım mı tamamdır hayırlısıyla...

kızlar merhaba bu aralar bacak aramda inanılmaz ağrı oluyo yani kemiğim ağrıyo benimle aynı sıkıntıyı yaşayan varmı acaba

evet canım yalnız değilsin benim ilk aylardan beri var bu ağrı ve çok rahatsız edici can sıkıcı bi durum...ayrıca son zamanlarda karnımda basınç oluyo aniden sonra kıpkırmızı oluyorum nefesim daralıyo dr.uma sordum bebek büyüdüğü için göğüs kafesine baskı yapıyo o yüzden dedi.bebek aşağı doğru inmeye başlayınca geçicek dedi.buda çok rahatsızlık verici bişey benden söylemesi.

ben hiç bebek mağazalarına girmiyorum, yoksa dayanamam :))

eşim de kasım sonu alırız diyor. bekleyelim az kaldı nasılsa..
evet evet dırenc kasım sonu olmasa da kasım ortası uygundur baslamak ıcın cnm :) aralıkta yıllık ıznıme cıkıcam ocakta da dogum ıznıme ole ole kısı evımızde gecırıcez ınsallahhh:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…