kızlar dün dr.a gittik.. minik kızım bugün 27+3 oldu.. kilosu 1058gr, boyu 35cm olmuş.. doğum 10 Ocak'a geliyo.. tabi şu anki duruma göre..
günaydın hanımlar ,
hafta sonu çok yogun geçti nasıl geçtigini de anlamadım temizlik çamaşır misafir derken
iş yerindeyim şimdi o kadar uykum var ki
yine bel ve sırt agrılarım var..allah ım gece uyuyamıyorum..ama ogluşum kıpır kıpır olunca unutuyorum hepsini :)
alışverişe başladınız mı ? ben hiç birşey almadım daha. sizler nasılsınız bakalım ne var ne yok ?
benımde mısafırım vardı valla su yastıgı denesen?hamıel yastıgını?günaydın hanımlar ,
hafta sonu çok yogun geçti nasıl geçtigini de anlamadım temizlik çamaşır misafir derken
yine bel ve sırt agrılarım var..allah ım gece uyuyamıyorum..ama ogluşum kıpır kıpır olunca unutuyorum hepsini :)
alışverişe başladınız mı ? ben hiç birşey almadım daha. sizler nasılsınız bakalım ne var ne yok ?
ayy evet herkes yorulmus baksanaaa :) neyse kı ıste dınlenıyoruz yanı.ben de bısey almadım dırenccım 4 hafta sora alırım dıyorum 30u bı devıreyımarkadaşlar herkese iyi bir hafta diliyorum.
anlaşılan tüm anneler haftasonu yorulmuş.. bende aynıyım. benimde 2 gün yatılı misafirim vardı. inanılmaz yoruldum. çok yardımcı oldular saolsunlar ama ev sahipliği psikolojisiyle baya yıprandım
bu arada annem aldığı kıyafetleri getirdi. çok cici zıbınlar,tulumlar ve alt üst takımlar var. ben hala hiç birşey almadım. onlar alsın bitirsin bende eksikleri tamamlarım heralde: ))
işe gelmek bugün benim içinde dinlenmek oldu valla. saat 10`a kadar kendime gelemedim
hayırlı olsun cnm pekı bu son donusumuymus acaba sordun mu daha doner mıymıs?benım bıldıım 33. haftalarda donuyo.hayırlı olsun aldıgın cıcılerın de allah saglıkla goydırmenı nasıp etsın ınsallahGünaydın hatta tünaydın ocak annelerii :) biz de kızımla kontrolden geliyoruz. 1 kiloluk bebişimin herşeyi normal çoook şükür :) kafamız aşağı dönmüş kocaman olmuş inci hanım :)
Alışverişe çok oldu başlayalı hatta bugün bebek şekerlerimiz ve mobilyalarımız geliyor. Odamızın halini paylaşırım inşallah. benim alışverişim bitti sayılır. Geriye Rabbim'in meleğimi sağ salim kucağıma vermesi kaldı :) Rabbim hepimizin yardımcısı olsun valla az kaldı.
ayy evet herkes yorulmus baksanaaa :) neyse kı ıste dınlenıyoruz yanı.ben de bısey almadım dırenccım 4 hafta sora alırım dıyorum 30u bı devıreyım
Günaydın hatta tünaydın ocak annelerii :) biz de kızımla kontrolden geliyoruz. 1 kiloluk bebişimin herşeyi normal çoook şükür :) kafamız aşağı dönmüş kocaman olmuş inci hanım :)
Alışverişe çok oldu başlayalı hatta bugün bebek şekerlerimiz ve mobilyalarımız geliyor. Odamızın halini paylaşırım inşallah. benim alışverişim bitti sayılır. Geriye Rabbim'in meleğimi sağ salim kucağıma vermesi kaldı :) Rabbim hepimizin yardımcısı olsun valla az kaldı.
merhaba, aldıklarını güle güle kullan. resimlerini de bekliyoruz..
Allah sağsalim yavruna kavuşmanı nasip etsin.
hayırlı olsun cnm pekı bu son donusumuymus acaba sordun mu daha doner mıymıs?benım bıldıım 33. haftalarda donuyo.hayırlı olsun aldıgın cıcılerın de allah saglıkla goydırmenı nasıp etsın ınsallah
sağol :) amin amin hepimizin sağlıkla kavuşmasını nasip etsin inşallah. 2013 ocak annelerinin cicileri bölümünde eklemiştim 1-2 kıyafetini arabasını falan.
evet eklemişsin. çok tatlı aldıkların. mis gibi giysin prenses. yalnız bebek arabasının rengi dikkatimi çekti. neden gri renk seçtin?
evet eklemişsin. çok tatlı aldıkların. mis gibi giysin prenses. yalnız bebek arabasının rengi dikkatimi çekti. neden gri renk seçtin?
kızlar merhaba bu aralar bacak aramda inanılmaz ağrı oluyo yani kemiğim ağrıyo benimle aynı sıkıntıyı yaşayan varmı acaba
kızlar merhaba bu aralar bacak aramda inanılmaz ağrı oluyo yani kemiğim ağrıyo benimle aynı sıkıntıyı yaşayan varmı acaba
topıc yıne sessız yahu nerelerdesınız bacılar?
günaydın hanımlar ,
evet evet dırenc kasım sonu olmasa da kasım ortası uygundur baslamak ıcın cnm :) aralıkta yıllık ıznıme cıkıcam ocakta da dogum ıznıme ole ole kısı evımızde gecırıcez ınsallahhh:)ben hiç bebek mağazalarına girmiyorum, yoksa dayanamam :))
eşim de kasım sonu alırız diyor. bekleyelim az kaldı nasılsa..
bugun yıne yogundum canım giremedm hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?