kızlar merhaba bu aralar bacak aramda inanılmaz ağrı oluyo yani kemiğim ağrıyo benimle aynı sıkıntıyı yaşayan varmı acaba
ben de sorucaktım sizlerde durum nedir diye.. aynen alt tarafımda(önde) ince ince bi sancı oluyor 2 gündür.. arkadaşın dediği pubik kemiğine baktım, evet tam da ağrımın olduğu yerde bulunuyor.. bir şey daha sorucam, alt tarafınızda bebeğin hareketlerini hissediyor musunuz? baya baya altınızda yani, bizimki 2 kontroldür ters duruyor, kolları da havada, acaba diyorum ellerini mi uzatıyor sıpa öne doğru.. ritmik şekilde alt tarafımda hissediyorum bazen.. sizler de var mı böyle durumlar acaba?
bende de sancı oluyo arada asagıda onde ama arada batıp cıkıyo bu haftalarda rahım doguma hazırlık ıcın kasılmalar yapıomus dıkkat edın dıyo drlar saatte 4 u gecmesın allah korusun erken dogum habercısı oluyomus.benımkı genelde yukarı dogru vuruyo zaten cok uyusuk ole hareketlı bı bebek dııl ıı anlasıcaz sanırım :)
BENpubik kemiği oluyor o bölge. çok feci bi ağrı. Kilitlenip kalıyorum. Doktor magnezyum yazdı bayağı azalttı ama hala devam ediyor. Yatakta dönemiyorum neredeyse o kadar ki dayanılmaz. Sabrediyorum yapacak bi şey yok. Benim böbreklerimde taş var bi de onun sancısını çekiyorum ama miniğim hareket edince geçip gidiyor.
ewet canım bende de var sol kasık kemiğim çok ağrıyor oturup kalkarken bilhassa
benim kızımın herşeyi hazır yatağı hariç onuda önümüzdeki ay aldım mı tamamdır hayırlısıyla...
evet canım yalnız değilsin benim ilk aylardan beri var bu ağrı ve çok rahatsız edici can sıkıcı bi durum...ayrıca son zamanlarda karnımda basınç oluyo aniden sonra kıpkırmızı oluyorum nefesim daralıyodr.uma sordum bebek büyüdüğü için göğüs kafesine baskı yapıyo o yüzden dedi.bebek aşağı doğru inmeye başlayınca geçicek dedi.buda çok rahatsızlık verici bişey benden söylemesi.
ben de sorucaktım sizlerde durum nedir diye.. aynen alt tarafımda(önde) ince ince bi sancı oluyor 2 gündür.. arkadaşın dediği pubik kemiğine baktım, evet tam da ağrımın olduğu yerde bulunuyor.. bir şey daha sorucam, alt tarafınızda bebeğin hareketlerini hissediyor musunuz? baya baya altınızda yani, bizimki 2 kontroldür ters duruyor, kolları da havada, acaba diyorum ellerini mi uzatıyor sıpa öne doğru.. ritmik şekilde alt tarafımda hissediyorum bazen.. sizler de var mı böyle durumlar acaba?
Kızlar selam herkese
uzun süreden beri yazamadım. Nasıl gidiyor. benim Allaha şükür bir problem yok şeker yüklemsi falan normal çıktı. Şuan alışveriş-beşik telaşına girdim. bakalım ne yapıcaz. park beşik alacaktık vazgeçtim.normal büyüyen yatağa bebek uyumuyor diyorlar. en iyisi ahşap 1,5 yaşına kadar kullanacağı beşik alacağım şimdi. siz ne düşüniyorsunuz kıslar ?
merhaba canım herşeyin iyi gitesine sevindim ben ilk oğlumun beşiğini ikeadan almıştım ve çokda memnunum oğlum 3,5 yaşında şuanda hala beşiğinde yatıyor sabit beşik sallanmıyor zaten her türlü sallıyoruz çocuğu beşikde sallanmayıversin :) hem yükek hem derin kullanabiliryorum hemde bir tarafı çıkıyor o bakımdanda çok rahat ben tavsiye edebilirim ayrıca büyüyen karyola alacaksan bence bebeğin kendi odası olaması daha mantıklı kendi odası yoksa normal karyola yada park beşik düşün park beşikte çok kullanışlı aslında neden vazgeçtin ki
benım de ıcım bı hos oluyo daha ıyı hıssedıyorum hareketlerını artık :) bu bır mucıze dıyorum her seferınde...:) maşallah ona uslu olsun.. :) bizimki yukarı da vuruyor da, hatta 3 gündür baya bi canımı acıtacak hareketler yapıyor göğsümün hemen altında ve göbek deliği civarında, ama deiğim gibi bazen de alttan oluyor, o yüzden biri bacağı biri kolu mu acaba diye düşünmeye başladım.. buarada eşim bebek hareketlenince dokunamamaya başladı.. :) ilk başlarda ufak tekmelere canım falan diyordu, şimdi hareketler sertleşince ben dokunmasam daha iyi, içim bi hoş oluyor diyor.. :))
Kızlar selam herkese
uzun süreden beri yazamadım. Nasıl gidiyor. benim Allaha şükür bir problem yok şeker yüklemsi falan normal çıktı. Şuan alışveriş-beşik telaşına girdim. bakalım ne yapıcaz. park beşik alacaktık vazgeçtim.normal büyüyen yatağa bebek uyumuyor diyorlar. en iyisi ahşap 1,5 yaşına kadar kullanacağı beşik alacağım şimdi. siz ne düşüniyorsunuz kıslar ?
benım de ıcım bı hos oluyo daha ıyı hıssedıyorum hareketlerını artık :) bu bır mucıze dıyorum her seferınde...
cok sevındım cnm gozun aydın.ben park yataklara hıc ama hıc sıcak bakmıyorum oldukca ıtıcıler.normal buyuen yataklarda gayet guzel uyyolar cnm kım solemıs uyumuyolar dıye.ben sepet besık alıcam 6 ay yatabılecegı sonra hemen yatagına postalıycam mınnosumu.odasını yapıcam o yuzden.
benım de ıcım bı hos oluyo daha ıyı hıssedıyorum hareketlerını artık :) bu bır mucıze dıyorum her seferınde...
cok sevındım cnm gozun aydın.ben park yataklara hıc ama hıc sıcak bakmıyorum oldukca ıtıcıler.normal buyuen yataklarda gayet guzel uyyolar cnm kım solemıs uyumuyolar dıye.ben sepet besık alıcam 6 ay yatabılecegı sonra hemen yatagına postalıycam mınnosumu.odasını yapıcam o yuzden.
selam canım :)) benim beğendiğim beşik sallanıyor. aynı zamanda sabitleniyorda. park beşik biraz kaba geldiği için vazgeçtim.zaten bir akrabamız anneme vermiş. 2 tanede olmasın dedim. gerçi o annemde kalacak. ama eğer daha iyi kullanırsa park beşik alabilirim.
beni karnım normalde hep aşağıda zaten canım ikinci bebeğim olduğu için belkide öyle çok fazla nefes darlığı çekmedim ama bazen çok sıcak basıyo bütün vücudumu bir anda ozman daralıyorum bir sırt üstü yatarsam nefesim daralıyo o kadar
Kızlar selam herkese
evet canım ya bende öyle yatakta dönemiyorum resmen acayip uyuz bi ağrı bebişler bir an önce doğsada kurtulsak şu uyuz ağrıdan :)))
ama benım gozlerım senı cok arıyo yaaaaa herzaman gelll :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?