Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
kızlar merhaba bu aralar bacak aramda inanılmaz ağrı oluyo yani kemiğim ağrıyo benimle aynı sıkıntıyı yaşayan varmı acaba

ben de sorucaktım sizlerde durum nedir diye.. aynen alt tarafımda(önde) ince ince bi sancı oluyor 2 gündür.. arkadaşın dediği pubik kemiğine baktım, evet tam da ağrımın olduğu yerde bulunuyor.. bir şey daha sorucam, alt tarafınızda bebeğin hareketlerini hissediyor musunuz? baya baya altınızda yani, bizimki 2 kontroldür ters duruyor, kolları da havada, acaba diyorum ellerini mi uzatıyor sıpa öne doğru.. ritmik şekilde alt tarafımda hissediyorum bazen.. sizler de var mı böyle durumlar acaba?

bende de sancı oluyo arada asagıda onde ama arada batıp cıkıyo bu haftalarda rahım doguma hazırlık ıcın kasılmalar yapıomus dıkkat edın dıyo drlar saatte 4 u gecmesın allah korusun erken dogum habercısı oluyomus.benımkı genelde yukarı dogru vuruyo zaten cok uyusuk ole hareketlı bı bebek dııl ıı anlasıcaz sanırım :)

:) maşallah ona uslu olsun.. :) bizimki yukarı da vuruyor da, hatta 3 gündür baya bi canımı acıtacak hareketler yapıyor göğsümün hemen altında ve göbek deliği civarında, ama deiğim gibi bazen de alttan oluyor, o yüzden biri bacağı biri kolu mu acaba diye düşünmeye başladım.. buarada eşim bebek hareketlenince dokunamamaya başladı.. :) ilk başlarda ufak tekmelere canım falan diyordu, şimdi hareketler sertleşince ben dokunmasam daha iyi, içim bi hoş oluyor diyor.. :))

Kızlar selam herkese

uzun süreden beri yazamadım. Nasıl gidiyor. benim Allaha şükür bir problem yok şeker yüklemsi falan normal çıktı. Şuan alışveriş-beşik telaşına girdim. bakalım ne yapıcaz. park beşik alacaktık vazgeçtim.normal büyüyen yatağa bebek uyumuyor diyorlar. en iyisi ahşap 1,5 yaşına kadar kullanacağı beşik alacağım şimdi. siz ne düşüniyorsunuz kıslar ?

evet canım ya bende öyle yatakta dönemiyorum resmen acayip uyuz bi ağrı bebişler bir an önce doğsada kurtulsak şu uyuz ağrıdan :)))

beni karnım normalde hep aşağıda zaten canım ikinci bebeğim olduğu için belkide öyle çok fazla nefes darlığı çekmedim ama bazen çok sıcak basıyo bütün vücudumu bir anda ozman daralıyorum bir sırt üstü yatarsam nefesim daralıyo o kadar

ben kzımın hareketlerini hep altta hissettim canım hep rahmime doğru vurdu yaramaz kızım benim başı aşağıda şimdi ama yine devam ediyo vurmaya arada birde ayaklarıyla mideme vuruyo :))

merhaba canım herşeyin iyi gitesine sevindim ben ilk oğlumun beşiğini ikeadan almıştım ve çokda memnunum oğlum 3,5 yaşında şuanda hala beşiğinde yatıyor sabit beşik sallanmıyor zaten her türlü sallıyoruz çocuğu beşikde sallanmayıversin :) hem yükek hem derin kullanabiliryorum hemde bir tarafı çıkıyor o bakımdanda çok rahat ben tavsiye edebilirim ayrıca büyüyen karyola alacaksan bence bebeğin kendi odası olaması daha mantıklı kendi odası yoksa normal karyola yada park beşik düşün park beşikte çok kullanışlı aslında neden vazgeçtin ki

selam canım :)) benim beğendiğim beşik sallanıyor. aynı zamanda sabitleniyorda. park beşik biraz kaba geldiği için vazgeçtim.zaten bir akrabamız anneme vermiş. 2 tanede olmasın dedim. gerçi o annemde kalacak. ama eğer daha iyi kullanırsa park beşik alabilirim.

benım de ıcım bı hos oluyo daha ıyı hıssedıyorum hareketlerını artık :) bu bır mucıze dıyorum her seferınde...

cok sevındım cnm gozun aydın.ben park yataklara hıc ama hıc sıcak bakmıyorum oldukca ıtıcıler.normal buyuen yataklarda gayet guzel uyyolar cnm kım solemıs uyumuyolar dıye.ben sepet besık alıcam 6 ay yatabılecegı sonra hemen yatagına postalıycam mınnosumu.odasını yapıcam o yuzden.

ayy sen o zar zor yaptığımız minnoşa nasıl kıyıp da gönderecen 6 aylıkken:)))bari bir yaşına girseydi yavrum.ben de odasını alacağım ama kendi odamda park yatak alayım diyorum herkes onu tavsiye ediyor.aslında benim de hiç hoşuma gitmiyor.hiç estetik ve sıcak gelmiyor.kafam karışık.park yatak alacam gibi.

teşekkür ederim canım :) oda yapacaksan süper olur sepet beşik. benim öyle bir şansım yok malesef. 2+1 ev ve küçük evimiz.1,5 yaşına kadar kullanacağı beşik bakıyorum o yüzden. ondan sonra konut kredisi bitecek taşınırız belki.oda yapanlara imereniyorum vallahi çok güzel odalar var kuzucuklarımıza göre :))

ben sallanan beşikleri hiç sevemedim biliyomusun evlenmeden önce mobilyacıda çalışmıştım beşik satıyoduk sallanan beşikler bir zaman sonra sürtünmeye başlıyo birbirine vurup her sallanamada tık tık ses çıkartıyodu o zaman dan beri içimde o beşiklere karşı bi anti pati var canım sabit beşiği her zaman daha çok sevmişimdir tabi senin tercihin ben sadece fikrimi söyledim bebişin için en iyisini sen bilirisin canım

benimde 2.çocuğum canım oğlum hep ortalardaydı ama bu kız çok nazlı hep aşağılarda atıyodu şu son 1 aydır yukarılarda...bende sırtüstü yatarsam fenalık geçiriyor gibi oluyorum.bu kızçe beni hamileliğimde çok yoruyor :) oğluşum hiç üzmemişti.kız hamileliği çok farklı ve zor oluyormuş gerçekten onu öğrendim.

mrb :) çok şükür herşeyin iyi Rabbim sağlıkla kavuşmamızı da nasip etsin ((amiiin))
Çevremde büyüyen beşik kullananların memnuniyetsizliğini çok duydum. Ben buna bağlı olarak değil de kendi düşüncemle IKEA KARYOLA almaya karar verdim ve aldım. Sana da önereceğim bebek beşiği bu olacak. 4-5 yaşına kadar kullanabileceğin güzel bi ürün fiyatı uygun. Sallanma özelliği yok. -ki zaten ben de sallamayı düşünmüyorum- Eğer arayış içerisindeysen ıkea bebek karyolasını kesinlikle öneriyorum.

evet canım ya bende öyle yatakta dönemiyorum resmen acayip uyuz bi ağrı bebişler bir an önce doğsada kurtulsak şu uyuz ağrıdan :)))

çok uyuz bi ağrı gerçekten. Oturduğum yerden kalkarken bile uzuuunca bi zaman gidiyor. Ama miniğim hareket edince aman diyorum ağrısın ne yapayım yani :) Sağlıkla kucağımıza alalım da inşallah bu ağrıların geçeceği günler de gelir (

ama benım gozlerım senı cok arıyo yaaaaa herzaman gelll :)

fırsatm olmuyokı canım yaa şefim hasta tüm işler bana kaldı (
bayramı gelsede sonrada bebışlerı gorsek yaaa bı ay gecmıyo keske doktor 15 gunde bır cagırsa bızı :))
gecen hesapladım canım 37 haaftaya kadar calısrsam aralık 15e kadar calısacam aralıga daha cok var gercı calısmak bıyandan bana ıyı sureklı hareket halınde oluyorum evde oldummu uykudan kendımı alamıyorum walla :))

canım, benım hıssetmedıgım yer yokk :) heryerden vuruyo bazen aynı anda ıkı yerden hareketlenme oluyo el ayak hıc bos durmuyoo :=)

park yatak alacak arkadaşlar kadınlar kulübünde bi yerde görmüştüm ama neresi unuttum.bi arkadaş park yatağın etrafına tül gibi bişeyden örtü yapmış.içindeki uyku setiyle takım dışardan bakınca hiç park yetek gibi durmuyo hatta bambu beşikler varya onun gibi bile olabilir.ben fotoyu indirdim ama buraya yüklemeyi bilmiyorum bence o sayfayı bulun inceleyin.eminim yaratıcı fikirleriniz olacaktır.ben de park yatak alacağım ve o fikir bana çok sıcak geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…