Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

evet canım kesinlikle benimkide kız eee kız olacak ya adı üsütnde nazlı bunlar şimdiden biz yandık valla bunlar şimdiden böyleyse yandık sonrasını düşünemiyorum :))

mecburum cnm mınnosumu odasına gondermeye yoksa alısır :) saka gbı dımı tuastem benı en ıyı sen anlarsın cnm ne zorluklarla hem de... ahhh ahh rabbıme bınlerce sukur olsun...mılyonlarca sukur olsun...

dün akşam mutfakta yemek hazırlarken sol tarafıma hemen hemen 5 dk aralıkla üç defa keskin bi ağrı bi girdi ama bunun kızımdan kaynaklandığını biliyorum hani vücudumla alakalı değil bebekle alakalı bu sabahtan beride sağ tarafıma sürekli keskin ağrılar giriyor dün akşamki çok rahatsız etmesede ben düşündürecek kadar diyim bii akıl verin ne yapayım doktora gitsemmi beklesemmi??????????

canım cok rahatsız edıyormu dayanılmayacak sekılde bır agrıysa ıstersen doktorunu bı ara sor
bazen bende cok yorgun oldugumda oluyo ama bıraz uzanınca gecıyo

canım, benım hıssetmedıgım yer yokk :) heryerden vuruyo bazen aynı anda ıkı yerden hareketlenme oluyo el ayak hıc bos durmuyoo :=)

maşallah kuzuna, ben geliyorum anne her bir tarafını sarıcam diyo sana.. :))

ay kızlar vajinamda hareket ettikçe bir ağrı oluşuyor sizdede varmı aynı şikayet

benzer ağrıları çekiyoruz, sanırım o arkadaki kemikten kaynaklanan bir ağrı, ince ince sızlıyor di mi, benim de 2-3 oldu şimdi yok.. bakalım daha neler bekliyor bizi..

geçmiş olsun canım, bebeğin hareketleriyle alakalı bir ağrı mı yoksa bağımsız mı orası tam anlayamadım.. hareketlerden bağımsızsa bence biraz soluna yatarak dinlen, bikaç gün sürerse git doktora.. çünkü farkettim ki değşik yerlerden ağrılarımız oluyor bikaç gün sonra geçiyor.. bi takip et bakalım, ağrı bitmezse git istersen. .sevgilerimle..

canım cok rahatsız edıyormu dayanılmayacak sekılde bır agrıysa ıstersen doktorunu bı ara sor
bazen bende cok yorgun oldugumda oluyo ama bıraz uzanınca gecıyo

canım dayanılmayacak kadar bi ağrı değil sızı gibi ara ara geliyo çalıştığım için hem iş hem ev biraz yordu galiba dünde zaten yorulmuştum ondan olablir hamile olan bi arkadaşım var onunla konuştumda vücud yorulunca kan akımımız yavaşladığından böyle sancılar olabilirmiş eğer sıklaşırsa doktora git dedi dinlen biraz geçer kendi kendine dedi bende şimdi iş yerinde ayaklarımı uzattım oturuyorum

sağol canım benim kız hareket eetikçe giriyo ağrı bazende bağımsız garip bi şey yani fazla yordum kendimi ondandır dinlenince geçer inşallah arkadaşım öyle söyledi.

bende bazen gun ıcınde yoruldugum zaman sıddetlı kasılmalar oluyo zorluyo benı ama evegıdıp hemen uzanıyorum bı saat sonra bakıyorum gecmıs
cok yorulmamaya bak

mecburum cnm mınnosumu odasına gondermeye yoksa alısır :) saka gbı dımı tuastem benı en ıyı sen anlarsın cnm ne zorluklarla hem de... ahhh ahh rabbıme bınlerce sukur olsun...mılyonlarca sukur olsun...

canım takıldım tabiiki sana:))) kesinlikle biz ancak anlarız birbirimizi.aslında benim de aklımda ama 6 aylık bebek daha meme emecek zırt pırt kalkaak,hareketlenince de çıkmaya felan çalışırsa diye endişeleniyorum.annemde 6 aylık ayır diyor yoksa özgüveni gelişmez vs .hoş kendi kız kardeşimi okula başlayana kadar aynı odada yatırmıştı:))) ben de bir yaşını doldurunca geçsin odaya diyorum.benim için odaya gidip gelmek çok zor olur diye:))bir de çalışacağım 1 yaşını doldurunca o zmana kadar izinli olucam

benimde geçen hafta oldu ama ben cam siliyordum kendimi çok yordum sanırım indim kalktım deeken yavrucuk rahatsızlandı.bir gün boyunca geçmedi ağrılarım.bazen sızı bazen batma şeklindeydi uzandım bir müddet.korkumdan eşime de diyemedim yoksa iyi bir azar işitirdim:))) ertesi gün de hafif oldu sonra geçti.çok şiddetli değildi ama endişelendirdi tabi.eğer geçmez ise ertesi güze dr girt canım

kızlar öğlede dısarı cıktım bı ıkı dukkan gezım dedım lohusa pjamalarına baktım 90-100 tl arası degısıyor fıyatlar
hastane cantamızda kactane takımımız olması lazım tecrubelıler bılırler?

yeni doğum yapan bi arkadaşım tavsiyesi 1 pijama, 2 gecelik dedi.. internete geliyor bazen oraları mı takip etsek napsak? geçen hafta bi sitede vardı mesela 40 tl gibiydi fiyatı..

yeni doğum yapan bi arkadaşım tavsiyesi 1 pijama, 2 gecelik dedi.. internete geliyor bazen oraları mı takip etsek napsak? geçen hafta bi sitede vardı mesela 40 tl gibiydi fiyatı..

gecelıkler bıraz daha uygundu 50-60 tl arası bende lazım olmaz gecelık dıye hıc bakmadım
internettekı magazalara baktım orlardada aynı fıyat ındırım sıtelerını takıp etmek lazım yoksa 100 tl cok yaaa dimi?

canım öncelikle tecrübeli bi anne olarak söliyim öyle lohusa takımlarına bence okadar para verme derim ben ilk doğumumda önden düğmeli bi pijama takımı giymiştim emzirmek için filan çok rahat etmiştim açıkçası bide kendime mavi renkte bir sabahlık aldım oğluşum olacak diye olduda bitti tabi sizi anlıyorum insan ister istemez hevesleniyo ama göğüs çıkartma yerleri olan takımlarla falan hiç rahat edilmiyo ben edememiştim nacizane düşüncem canım.şimdi kızım olacak kendime üç tane takım aldım biri komple düğmeli biri yarım düğmeli biri düğmesiz ama yakası esnek göğsüm rahat çıkıyo dışarı bide pembiş sabahlık aldıkmı tamamdır :)

kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım.75 grlık sonuçları aldım ama soramadım yarın doktorda randevumuz var zaten sorarım dedim ama bilgisi olan varmı merak ettim.
ilk 0 dk 81
60 dk 157
120 dk 125 çıktı.bide şu sıralar karnımın çok gerildiğini hissediyorum rahatsız ediyor nemlendirici sürsemde olmuyor kaldıkı
2.doğumum ilki ikizdi ama yinede böyle gerilmemişti sizde de varmı?????

Cnm dra sor bence de ama agri heryerde gezecek diyorlar oyle de bi durum var

Cnm bnm annm de kardesimi ayirmadi kardesim ortaokula kdr ayrilamadi.agladikca gidicez yanlarina ypck bi sey yok:)

Evt cnm pahalilar ama ilk hevesss guzel biseyler almk lazm 2 takm yeter diye dusunuyorum cnm...

Cnm 140in ustunde cikmamali diye biliyorum ama su dakikalar kafami karistrdi bilemedim simdi

pijama dünyası diye biryer açılmış nette çok uygundu sonra bana yakın olduğunu duyunca gittim 50liraya en kalıtelı pijamalarla aynı kalıtede pijama aldım aynını 90a sormuştum başka yerde
evlık pijama aldım 20ye
25e de esofman altı
ankarada değilsen netten ordan alabılırsın

canım sende bı saat beklemednmı seker testnde bende testen once kan aldılar ıctıkten sonrada 60 dk ka sonra tekrar baktılar baskada bakmadılar herkesın testı nıye farklı ?

canım sende bı saat beklemednmı seker testnde bende testen once kan aldılar ıctıkten sonrada 60 dk ka sonra tekrar baktılar baskada bakmadılar herkesın testı nıye farklı ?

bendede idrar aldı sonra şekerli su içtım 1saat sonrada kan aldı
idrarla açlık kan şekeri ölçecek sandım ama ıltıhap var mı dıye almışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…