bendede idrar aldı sonra şekerli su içtım 1saat sonrada kan aldı
idrarla açlık kan şekeri ölçecek sandım ama ıltıhap var mı dıye almışlar
evt cnm ben de 1 saat bekledım ama arkadası bı kac kere dakıka tutarak almıslar ya kanı o kafa karıstırıcı demek ıstedim :)canım sende bı saat beklemednmı seker testnde bende testen once kan aldılar ıctıkten sonrada 60 dk ka sonra tekrar baktılar baskada bakmadılar herkesın testı nıye farklı ?
kızlar bız de oglumla 2 basamaklı sayılara dustuk cok sukur...bin sukurrr....
kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım.75 grlık sonuçları aldım ama soramadım yarın doktorda randevumuz var zaten sorarım dedim ama bilgisi olan varmı merak ettim.
ilk 0 dk 81
60 dk 157
120 dk 125 çıktı.bide şu sıralar karnımın çok gerildiğini hissediyorum rahatsız ediyor nemlendirici sürsemde olmuyor kaldıkı
2.doğumum ilki ikizdi ama yinede böyle gerilmemişti sizde de varmı?????
gecelıkler bıraz daha uygundu 50-60 tl arası bende lazım olmaz gecelık dıye hıc bakmadım
internettekı magazalara baktım orlardada aynı fıyat ındırım sıtelerını takıp etmek lazım yoksa 100 tl cok yaaa dimi?
canım öncelikle tecrübeli bi anne olarak söliyim öyle lohusa takımlarına bence okadar para verme derim ben ilk doğumumda önden düğmeli bi pijama takımı giymiştim emzirmek için filan çok rahat etmiştim açıkçası bide kendime mavi renkte bir sabahlık aldım oğluşum olacak diye olduda bitti tabi sizi anlıyorum insan ister istemez hevesleniyo ama göğüs çıkartma yerleri olan takımlarla falan hiç rahat edilmiyo ben edememiştim nacizane düşüncem canım.şimdi kızım olacak kendime üç tane takım aldım biri komple düğmeli biri yarım düğmeli biri düğmesiz ama yakası esnek göğsüm rahat çıkıyo dışarı bide pembiş sabahlık aldıkmı tamamdır :)
evt cnm ben de 1 saat bekledım ama arkadası bı kac kere dakıka tutarak almıslar ya kanı o kafa karıstırıcı demek ıstedim :)
kızlar bız de oglumla 2 basamaklı sayılara dustuk cok sukur...bin sukurrr....
kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım.75 grlık sonuçları aldım ama soramadım yarın doktorda randevumuz var zaten sorarım dedim ama bilgisi olan varmı merak ettim.
ilk 0 dk 81
60 dk 157
120 dk 125 çıktı.bide şu sıralar karnımın çok gerildiğini hissediyorum rahatsız ediyor nemlendirici sürsemde olmuyor kaldıkı
2.doğumum ilki ikizdi ama yinede böyle gerilmemişti sizde de varmı?????
amınn ınsallah cnm bnm....hep beraber...hadı hayırlısı yaaaa tek basamaklı sayılarıda görürüz inşallah
cok uyguna gelmıs ve emınım cok da guzel olmustr cnm ben de bı ara emınonunu bı talan edıcem dogum ıznımdekızlar geçen eminönünden bebek şekeri için malzeme aldım demiştim. resimleri yükleyemedim ama.. fiyatlarını söyleyebilirim..
tanesi 80 kuruşa 50 tane küçük biblo
50lik tül 5 tl
kurdele 2.5 tl
tanesi 10 kuruş mıknatıs
ben şeker yerine lavanta koydum tülün içine. kurdeleyle bağlayıp..silikon tabancasıyla bibloyu ve mıknatısı yapıştırdım..
çok şirin oldular..yani tanesi 1tl ye gelmiş oldu..yapması basit. malzemeleri bulabilirseniz kendiniz yapın derim
Arkadaşlar az önce kontrolden geldim, içim rahatladı. Bebeğim normalde çok hareketliydi bu yüzden geceleri bile uyuyamıyodum, 4 gündür hareketleri azalmıştı. Ben de haliyle korktum, meğerse bizim oğlan dönmüş o yüzden hareketleri fazla hissetmiyomuşum :)) 1.600 gr olmuş tombiş bir bebek olcak dedi doktorumuz,hayırlısıyla normal doğum olursa bakalım nasıl çıkarcam :)
amınn ınsallah cnm bnm....hep beraber...
cok uyguna gelmıs ve emınım cok da guzel olmustr cnm ben de bı ara emınonunu bı talan edıcem dogum ıznımdeellerıne saglık...
Arkadaşlar az önce kontrolden geldim, içim rahatladı. Bebeğim normalde çok hareketliydi bu yüzden geceleri bile uyuyamıyodum, 4 gündür hareketleri azalmıştı. Ben de haliyle korktum, meğerse bizim oğlan dönmüş o yüzden hareketleri fazla hissetmiyomuşum :)) 1.600 gr olmuş tombiş bir bebek olcak dedi doktorumuz,hayırlısıyla normal doğum olursa bakalım nasıl çıkarcam :)
cnm bnm drum bole bı sey tavsıye etmedı gereklı mı acaba?cok sevındım cnm tabrık ederım saglıkla l ınsallah bebısını kucagına hepımızın bebıslerıne kocaman bır masallahhhgözün aydın, ben de kontrolden geldim.. normal doktorumda değildi, fetal ekoya gitmiştim.. kalbine bakıyorlar bebeğin, allaha şükür normal çıktı her şeyimiz.. sizlerle paylaşayım istedim.. maşallah bebeklerimize.. :)
beraber gıdelım kıs :)Bende gidicem :)
ay ne guzel ya masallah kuzuna da sana da ben de cok merak edıyorum ınan daha 10 gun var benım kontrolume bakalım benım bebısım ne kdr olmus olacak...
amınnnn ay evet buketcım ya hergun gormek ısterım bana kalsa sukur rabbımıze...bıze bu duyguyu yasattı ya...İnşaallah sen de hayırlı haberler alırsın, insan sürekli görmek istiyo dimi :))
amınnnn ay evet buketcım ya hergun gormek ısterım bana kalsa sukur rabbımıze...bıze bu duyguyu yasattı ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?