Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

canım eğer hatırlıyorsan aldığın yeri tam olarak söyler misin ben de bugün meşhuuuuurrr havuzlu hana gittim.acil şeyleri aldım.süper bebek şekerleri sepetler kapı süsleri vardı.ama onlardan almadım çünkü param bitti ıvır zıvır için tekrar gitmeyi düşünüyorum adres isim verebilirsen fazla aramam gerçi el yeteneğim de hiç yoktur ama yapılmış olanlarla karşılaştırırım en azından.

piyasaya göre fiyatlar nassıldı canım havuzlu handa?

yine kimse yok yaa.. iki gündür gündüzleri elektrikler kesiliyo.. gün boyu tv yok, internet yok, temizlik yapamadım.. kafayı yiycem..

tamam tatlım şöyle anlatayım

mısır çarşısının ana kapısından içeri girince. biraz ilerle. diğer kapıya gelince sağa dön ilerle..kuru kahveci mehmet efendi var. meşhur türk kahvesi satıyor. orası solunda kalıcak şkilde düz ilerle.. sol tarafta dükkanlar var.. görürsün canım..

hem kapı süsleri var. hem şekerler. istersen yaptırırsın istersen sen malzemelri alıp yaparsın..

ben ortasında ayıcık olan kapı süsünü 20 tlye aldım.tatlım fiyatlar çok uygunnn

kızlar size bişi sorucam şeker yüklemem yapıldı 3 hafta önce 75gr. tokluk 1er saat arayla 170 civarı çıktı bulunduğum ilçedeki dr.um normal dedi. ama içime sinmedi. bayram sonu kendi doktoruma gidicem il merkezine. ama bilgisi olan varsa cevaplar mı? sizce bu değerler normal mi?

canım bebek şekerını sen kendın yapmıştın sanırımm , bebek sekerıne bebegn ısmının yanında nette gordum dogum tarıhlerınıde yazmışlar sezeryan olmazsa dogum tarıhını nasıl bilcez
bırde bayram tatılınde yada 29 ekımde acık olurmu emınonundekı dukkanlar

duygu sizin ilk çocuğunuz mu olucak

evet canım ilk bebiş :)

oo ne güzel benim hikayem çok farklı üç çocuğum vardı bebeğim 6 aylıkken yanlışlıkla hamile kaldım tam dokuz ay boyunca ağlayıp sızladım sonra ne mi oldu
sapsarı dünyalar güzeli bir kızım oldu şimdi tam karşımda neden üzüldüm diye kendimi paralıyorum o kadar güzel bir duygu ki anlatamam DD

oo ne güzel benim hikayem çok farklı üç çocuğum vardı bebeğim 6 aylıkken yanlışlıkla hamile kaldım tam dokuz ay boyunca ağlayıp sızladım sonra ne mi oldu
sapsarı dünyalar güzeli bir kızım oldu şimdi tam karşımda neden üzüldüm diye kendimi paralıyorum o kadar güzel bir duygu ki anlatamam DD

allah inşallah bizede nasip eder o duyguları canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…