Evet duygucum yaaa hayrlisiyla gorsek bebislerimizibayram gecsede doktora gıtsek yaf :)))
Masallah bebisine devami da hep bole ii gelsin insallah cnmşeker yüklemem sonuçlarım normal çıktı.dün kontrole gittik 1 kilo olmuş oğluşum çok rahatladık.
Yine kimsecikler yokk.
Evet duygucum yaaa hayrlisiyla gorsek bebislerimizi))
Masallah bebisine devami da hep bole ii gelsin insallah cnm
kızlar geçen eminönünden bebek şekeri için malzeme aldım demiştim. resimleri yükleyemedim ama.. fiyatlarını söyleyebilirim..
tanesi 80 kuruşa 50 tane küçük biblo
50lik tül 5 tl
kurdele 2.5 tl
tanesi 10 kuruş mıknatıs
ben şeker yerine lavanta koydum tülün içine. kurdeleyle bağlayıp..silikon tabancasıyla bibloyu ve mıknatısı yapıştırdım..
çok şirin oldular..yani tanesi 1tl ye gelmiş oldu..yapması basit. malzemeleri bulabilirseniz kendiniz yapın derim
canım eğer hatırlıyorsan aldığın yeri tam olarak söyler misin ben de bugün meşhuuuuurrr havuzlu hana gittim.acil şeyleri aldım.süper bebek şekerleri sepetler kapı süsleri vardı.ama onlardan almadım çünkü param bittiıvır zıvır için tekrar gitmeyi düşünüyorum adres isim verebilirsen fazla aramam gerçi el yeteneğim de hiç yoktur ama yapılmış olanlarla karşılaştırırım en azından.
canım eğer hatırlıyorsan aldığın yeri tam olarak söyler misin ben de bugün meşhuuuuurrr havuzlu hana gittim.acil şeyleri aldım.süper bebek şekerleri sepetler kapı süsleri vardı.ama onlardan almadım çünkü param bittiıvır zıvır için tekrar gitmeyi düşünüyorum adres isim verebilirsen fazla aramam gerçi el yeteneğim de hiç yoktur ama yapılmış olanlarla karşılaştırırım en azından.
tamam tatlım şöyle anlatayım
mısır çarşısının ana kapısından içeri girince. biraz ilerle. diğer kapıya gelince sağa dön ilerle..kuru kahveci mehmet efendi var. meşhur türk kahvesi satıyor. orası solunda kalıcak şkilde düz ilerle.. sol tarafta dükkanlar var.. görürsün canım..
hem kapı süsleri var. hem şekerler. istersen yaptırırsın istersen sen malzemelri alıp yaparsın..
ben ortasında ayıcık olan kapı süsünü 20 tlye aldım.tatlımfiyatlar çok uygunnn
canım bebek şekerını sen kendın yapmıştın sanırımm , bebek sekerıne bebegn ısmının yanında nette gordum dogum tarıhlerınıde yazmışlar sezeryan olmazsa dogum tarıhını nasıl bilcez
bırde bayram tatılınde yada 29 ekımde acık olurmu emınonundekı dukkanlar
duygu sizin ilk çocuğunuz mu olucak
evet canım ilk bebiş :)
oo ne güzel benim hikayem çok farklı üç çocuğum vardı bebeğim 6 aylıkken yanlışlıkla hamile kaldım tam dokuz ay boyunca ağlayıp sızladım sonra ne mi oldu
sapsarı dünyalar güzeli bir kızım oldu şimdi tam karşımda neden üzüldüm diye kendimi paralıyorum o kadar güzel bir duygu ki anlatamamDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?