canım bebek şekerını sen kendın yapmıştın sanırımm , bebek sekerıne bebegn ısmının yanında nette gordum dogum tarıhlerınıde yazmışlar sezeryan olmazsa dogum tarıhını nasıl bilcez
bırde bayram tatılınde yada 29 ekımde acık olurmu emınonundekı dukkanlar
net yavaş diye üç defa tıkladım :)))duygu bebeğin hayırlı evlat olsun inşallah:)
kızlar size bişi sorucam şeker yüklemem yapıldı 3 hafta önce 75gr. tokluk 1er saat arayla 170 civarı çıktı bulunduğum ilçedeki dr.um normal dedi. ama içime sinmedi. bayram sonu kendi doktoruma gidicem il merkezine. ama bilgisi olan varsa cevaplar mı? sizce bu değerler normal mi?
evet canım haklısın..
normal olursa tarihi yazamıcaz.. bi de ben bu şekerleri yaptım ama hastanede mi dağıtmam lazım yoksa evde mi bilemedim..
bugün eminönü açıktı bayram öncesi old. için..bayram da belki açık olmaz ama 29 ekimde olabilir diye düşünüyorum..ama gene de emin değildim..
cnm acaba farklı parametreler mı kullanılıyo anlamadım su seker testınde benım drum da 40 sınır demıstı.bı arkadasım yaptrmıs 170 cıkmıs sınırda demıs dru bıraz dıkkat edersen kafı demıs.ben de sasırmıstım en ıyısı bence de kendı druna gozukmen tatlım...kızlar size bişi sorucam şeker yüklemem yapıldı 3 hafta önce 75gr. tokluk 1er saat arayla 170 civarı çıktı bulunduğum ilçedeki dr.um normal dedi. ama içime sinmedi. bayram sonu kendi doktoruma gidicem il merkezine. ama bilgisi olan varsa cevaplar mı? sizce bu değerler normal mi?
cnm acaba farklı parametreler mı kullanılıyo anlamadım su seker testınde benım drum da 40 sınır demıstı.bı arkadasım yaptrmıs 170 cıkmıs sınırda demıs dru bıraz dıkkat edersen kafı demıs.ben de sasırmıstım en ıyısı bence de kendı druna gozukmen tatlım...
kızlar normal düsük bel kot pantolonumu terziye verdim giymedigim bir badiyle 5 tl ye kemerını kesıp hamıle pantolonuna cevırdı :)
ayyy bunu hangı terzı yaptıııı allah askına bana adres ver yaaaaa pantolon bakıyorum ya 70-100 arası hep
bu arada gunaydın cnm :) kacırmısımgunaydıııınnnnnnn
ya evt terzı yapar da 5 tlye yapmaz her terzı o yuzden sen bana terzının yerını tarıf et bı pacayı bıle daha fazlaya yapıolar cnm yaevet canım uyguna pantolon yok hıcc işe yakın bi terziye girdim anlattım yaptı :)
kızlar normal düsük bel kot pantolonumu terziye verdim giymedigim bir badiyle 5 tl ye kemerını kesıp hamıle pantolonuna cevırdı :)
tamam tatlım şöyle anlatayım
mısır çarşısının ana kapısından içeri girince. biraz ilerle. diğer kapıya gelince sağa dön ilerle..kuru kahveci mehmet efendi var. meşhur türk kahvesi satıyor. orası solunda kalıcak şkilde düz ilerle.. sol tarafta dükkanlar var.. görürsün canım..
hem kapı süsleri var. hem şekerler. istersen yaptırırsın istersen sen malzemelri alıp yaparsın..
ben ortasında ayıcık olan kapı süsünü 20 tlye aldım.tatlımfiyatlar çok uygunnn
170 nasıl normal olarak kabul edildi anlayamadım benim 143 çıktı ve dr.um sınırda dedi.bence mutlaka kendi dr.una da git canım
Arkadaslar aranızda bebeğin yeni doğduğunda kullanacağı biberon alan var mı? Varsa hangi markayı aldı paylaşır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?