Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

evet canım haklısın..

normal olursa tarihi yazamıcaz.. bi de ben bu şekerleri yaptım ama hastanede mi dağıtmam lazım yoksa evde mi bilemedim..

bugün eminönü açıktı bayram öncesi old. için..bayram da belki açık olmaz ama 29 ekimde olabilir diye düşünüyorum..ama gene de emin değildim..

170 nasıl normal olarak kabul edildi anlayamadım benim 143 çıktı ve dr.um sınırda dedi.bence mutlaka kendi dr.una da git canım

hastanede de dagıtan var evdede
deneyimliler bilir :)
ben hastaneye goturcem ama hastaneye pek gelen olmaz evde dagıtacam kalanıda
29 ekımde ıns acık olurda havalar sogumadan gıdıp bakmak ıstıyorum bende emınonune

cnm acaba farklı parametreler mı kullanılıyo anlamadım su seker testınde benım drum da 40 sınır demıstı.bı arkadasım yaptrmıs 170 cıkmıs sınırda demıs dru bıraz dıkkat edersen kafı demıs.ben de sasırmıstım en ıyısı bence de kendı druna gozukmen tatlım...

gunaydıııınnnnnnn

kızlar normal düsük bel kot pantolonumu terziye verdim giymedigim bir badiyle 5 tl ye kemerını kesıp hamıle pantolonuna cevırdı :)

kızlar normal düsük bel kot pantolonumu terziye verdim giymedigim bir badiyle 5 tl ye kemerını kesıp hamıle pantolonuna cevırdı :)

ayyy bunu hangı terzı yaptıııı allah askına bana adres ver yaaaaa pantolon bakıyorum ya 70-100 arası hep

çok yaratıcı, sevdim bunu.. evdeki pantalonları bi taramak lazım..

teşekkür ederim canım mısır çarşısına girmemiştim orayı da talan etmek lazım demek ki :)

günaydın arkadaşlar, bayram tatili geldi çattı..bayramda şehir dışındayız, şimdiden herkese sağlıklı, huzurlu, mutlu bir bayram diliyorum.. inş seneye bebeklerimizle karşılayacağız bayramı.. iyi bayramlar güzel anneler.. :)

arkadaşlar şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum.bir sonra ki bayramı bebeklerimizle kutlayacağız inşallah

Arkadaslar aranızda bebeğin yeni doğduğunda kullanacağı biberon alan var mı? Varsa hangi markayı aldı paylaşır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…