senin de 75gr. mıydı şeker yüklemen. kimisi 50 ya da 100 gr yaptırmış. benimki 75 yaptırdı. ondan kafam iyice karıştı(((
yine kımsecıkler yok kıslar nerdesınız?gunaydınnnn...
Günaydın...........
günaydın arkadaşlar, bayram tatili geldi çattı..bayramda şehir dışındayız, şimdiden herkese sağlıklı, huzurlu, mutlu bir bayram diliyorum.. inş seneye bebeklerimizle karşılayacağız bayramı.. iyi bayramlar güzel anneler.. :)
arkadaşlar şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum.bir sonra ki bayramı bebeklerimizle kutlayacağız inşallah
Arkadaslar aranızda bebeğin yeni doğduğunda kullanacağı biberon alan var mı? Varsa hangi markayı aldı paylaşır mısınız?
arkadaşlar şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum.bir sonra ki bayramı bebeklerimizle kutlayacağız inşallah
günaydın arkadaşlar, bayram tatili geldi çattı..bayramda şehir dışındayız, şimdiden herkese sağlıklı, huzurlu, mutlu bir bayram diliyorum.. inş seneye bebeklerimizle karşılayacağız bayramı.. iyi bayramlar güzel anneler.. :)
ii bayramlar cnmmmmm50 gr dı cnm..ama 50 75 100 ne fark var bende çözemedim.yani niye kimi dr 50 kimi 75 e gerek duyup yaptırır ????????
günaydın kızlar...hepinize iyi bayramlar diliyorum.fazla tatlı şeker yemeyin he ( bunu özellikle kendime söylüyorum :) ) hepinizi öpüyorum.
Arkadaslar aranızda bebeğin yeni doğduğunda kullanacağı biberon alan var mı? Varsa hangi markayı aldı paylaşır mısınız?
arkadaşımla konuştum bugün 10 gün önce doğum yapmış bebek ters olduğu için sezeryana almışlar çok pişmanım bilsem son ana kadar beklerdim dönmesini diyor
çok zorlanmış yani mecbur kalmadıkça normal istemeyin arkadaşlar
bu arada ben 2gün önce 2. tetenoz aşımı da oldum
ya anlayamadım tam olarak, neyi bilseymiş bebeğin dönmesini beklermiş. bir de mecbur kalmadıkça sezeryan olma diye söyleniyo bana da hep, sen de mecbur kalmadıkça normal istemeyin diyosun, anlayamadım doğrusu neden öyle dediğini merak ettim
canım arkadaş ilk doğumunu normal yapmıştı bunu sezeyan olmuş ve çok zor oldu diyor bilsem bu kadar zor ve acılı birşey olduğunu beklerdim belki son anda dönerdi diyor
sana olsa da son ana kadar bekle dedi
yani normalde o an oluyor geçiyor ama sezeryanda sürekli yani bikaç vakit ay da olabilir acı çekiyormuşsun şuan yarım gibiyim diyor
mecbur kalırsan da tam anestezi iste sakın yarım isteme dedi
canım bu arada 2mizinde 71 gübü kalmışberaberiz =):13:
anneler ve bebişler hepinize iyi bayramlar.bu bayram karnımızda bir sonraki bayramda kucağımızda geçiririz bayramımızı inşallah sağlıkla rabbim......hayırlı bayramlar.....
Merhabalar.. Herkesin geçmiş bayramı kutlu ve mutlu olmuştur inşallah..
Benim ki çok kötü değildi ama geçirdiğim en iyi bayram diyemeyeceğim. Zira uzun süredir ortada görünmediğim geçtiğimiz günlerde hastane ve amelliyat derdindeydim..
Kötü bişi yok Allaha şükür. Hala 2 kişiyim ama çok zor olduğunu düşündüğüm bi hamilelik yaşıyorum.
Artık doğsun bu bebek noktasına geldim. Biliyorum her dakika bile kar ama benim dayanacak gücübeklem kalmadı. Ağrılar sızılar ameliyat (rahim ağzı dikildi) hergün iğne ilaçlar. Gerçekten yoruldum ben. Hem de çok. Az bi zaman kaldı biliyorum sürekli dua edip, sabrediyorum. Ama bugün artık 2 saate yakın ağladım hiç durmadan. Allahım hiç kimseyi böyle sınamasın, zor gerçekten çok zor. Artık tek başıma dışarı çıkmak gezmek istiyorum. Korkmadan..
Allahım nolur günah yazmasın, bebeğimide zarar gelmesin ama nolur beni de biraz hafifletsin. Çok zor oldu bana herşey. Allah inşallah bana çok hayırlı çok iyi huylu bi çocuk nasip etsin,güleç yüzlü mutlu bi evladım olsun. Tabi sadece bana değil tüm annelere versin. :)
Benim ki çok kötü değildi ama geçirdiğim en iyi bayram diyemeyeceğim. Zira uzun süredir ortada görünmediğim geçtiğimiz günlerde hastane ve amelliyat derdindeydim..
Kötü bişi yok Allaha şükür. Hala 2 kişiyim ama çok zor olduğunu düşündüğüm bi hamilelik yaşıyorum.
Artık doğsun bu bebek noktasına geldim. Biliyorum her dakika bile kar ama benim dayanacak gücüm kalmadı. Ağrılar sızılar ameliyat (rahim ağzı dikildi) hergün iğne ilaçlar. Gerçekten yoruldum ben. Hem de çok. Az bi zaman kaldı biliyorum sürekli dua edip, sabrediyorum. Ama bugün artık 2 saate yakın ağladım hiç durmadan. Allahım hiç kimseyi böyle sınamasın, zor gerçekten çok zor. Artık tek başıma dışarı çıkmak gezmek istiyorum. Korkmadan..
Allahım nolur günah yazmasın, bebeğimide zarar gelmesin ama nolur beni de biraz hafifletsin. Çok zor oldu bana herşey. Allah inşallah bana çok hayırlı çok iyi huylu bi çocuk nasip etsin,güleç yüzlü mutlu bi evladım olsun. Tabi sadece bana değil tüm annelere versin. :)
Artık doğsun bu bebek noktasına geldim. Biliyorum her dakika bile kar ama benim dayanacak gücüm kalmadı. Ağrılar sızılar ameliyat (rahim ağzı dikildi) hergün iğne ilaçlar. Gerçekten yoruldum ben. Hem de çok. Az bi zaman kaldı biliyorum sürekli dua edip, sabrediyorum. Ama bugün artık 2 saate yakın ağladım hiç durmadan. Allahım hiç kimseyi böyle sınamasın, zor gerçekten çok zor. Artık tek başıma dışarı çıkmak gezmek istiyorum. Korkmadan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?