çok hoş canım güle güle kullan ama bunun emzirme kısmı nerden? düğmeleri yok da alttan mı kaldırmak gerekiyor:44:
pileli kısmın altında gizli bölmesi var :)
şimdi daha çok sevdim canım güle güle güzel günlerde bebişinle kullanmanı nasip etsin Rabbim (amin) canım
kaça aldın fiyatlar baya yüksek oluyor da bebek seti aldın mı? yada ne düşünüyorsun ? sebamed bübchen vb gibi?:44:
Cok gecmis olsun cnm rabbim sifa versin cok zor gunler yasamissin insllh bundan sonra sakin bir donem yasarsin cnm...Merhabalar.. Herkesin geçmiş bayramı kutlu ve mutlu olmuştur inşallah..
Benim ki çok kötü değildi ama geçirdiğim en iyi bayram diyemeyeceğim. Zira uzun süredir ortada görünmediğim geçtiğimiz günlerde hastane ve amelliyat derdindeydim..
Kötü bişi yok Allaha şükür. Hala 2 kişiyim ama çok zor olduğunu düşündüğüm bi hamilelik yaşıyorum.
Artık doğsun bu bebek noktasına geldim. Biliyorum her dakika bile kar ama benim dayanacak gücüm kalmadı. Ağrılar sızılar ameliyat (rahim ağzı dikildi) hergün iğne ilaçlar. Gerçekten yoruldum ben. Hem de çok. Az bi zaman kaldı biliyorum sürekli dua edip, sabrediyorum. Ama bugün artık 2 saate yakın ağladım hiç durmadan. Allahım hiç kimseyi böyle sınamasın, zor gerçekten çok zor. Artık tek başıma dışarı çıkmak gezmek istiyorum. Korkmadan..
Allahım nolur günah yazmasın, bebeğimide zarar gelmesin ama nolur beni de biraz hafifletsin. Çok zor oldu bana herşey. Allah inşallah bana çok hayırlı çok iyi huylu bi çocuk nasip etsin,güleç yüzlü mutlu bi evladım olsun. Tabi sadece bana değil tüm annelere versin. :)
Gule gule kullan cnm saglikla gelsin bebisin...
pijama için heryere baktm canım ama 85den asagı bısey yok kompedandan bunu 45tl ye aldm
bebek setı olarak nıveanın aldm canım cantalı setını oda 50 tl ydı
Eki Görüntüle 541147
ankarada pijama dunyası diye bir yer buldum 50lıraya aldım bende
nette de satışı var , dışarda 3lü takıma 150diyenler 2li takıma 95diyenler olmuştu 50ye bulunca şaşırdım bende
Teyzeleri bugun drdaydik minnosumla.allaha sukur her sey yolunda. 3 hafta sonraya randevulestik hepinizi operiz.
canım bugun calışıyomuydu arzu hanım ben calışmıyodur dıye gtmedım( yarın işlerimi toparlarsam çarşambaya gıderım dıyodum bılsem gderdım bugun bende ((
bebiş nasılmışş kilo almışmı ? keyfı yerindemiymiş
ilk başlarda ultrasyonda zar zor secıyodum bebişi şimdi büyüdükce daha net görünce insan bi garip oluyo :)))
cnmbana solemıstı 4 hafa once 29 30 31 muayenede olacagım dıye.ben yıne de aradım ole gıttım:)bebıs buyumus masallah.haftasıyla uyumlu gıdıyo allaha sukur.keske arasaydın sen de ya da ben daha evvel yazsaydım gıtcem dıye.tuh.neyse napalım ama bı yerde ıyı mı olmus desem ne desem tam 2.5 saatte bana sıra geldı o da ısrar ettım yoksa 40dklık yemek arasına cıkıyodu yanı o kdr kalabalıktı kı duygu anlatamam.duyan kosmus gelmıs.helva var sankı esımle ne kdr cok gebe var dedık en sonunda ya.ultrasona gelınce ben sıyah-beyaz ultrasondan hıc bır sey anlamıyorum.kemıklerını secıyorum sadece.keske renklı olsasenden de guzel haberler beklıyorum cnm...
gydn herkese, tatil sonrası baya bi birikmiş yazılar.. :) zoruyla kolayıyla herkes iyi maşallah şuan anladığım kadarıyla.. biz de iyiyiz şükür, memlekette bayram yaptık geldik.. bgn işe de başladım, yeni gelişme olarak gece uykularım bölünmeye başladı, oğlum pek hareketli 3 gündür geceleri, beni pek uyutmuyo, başlardaki gibi 3-5 arası tv başında geçiyorum, şimdi de uyuyor sıpa.. :)) sanırım uykusuzluk dönemine hazırlamaya başladı beni.. :) tekrar merhaba herkese, güzel bir hafta diliyorum..
Teyzeleri bugun drdaydik minnosumla.allaha sukur her sey yolunda. 3 hafta sonraya randevulestik hepinizi operiz.
gydn herkese, tatil sonrası baya bi birikmiş yazılar.. :) zoruyla kolayıyla herkes iyi maşallah şuan anladığım kadarıyla.. biz de iyiyiz şükür, memlekette bayram yaptık geldik.. bgn işe de başladım, yeni gelişme olarak gece uykularım bölünmeye başladı, oğlum pek hareketli 3 gündür geceleri, beni pek uyutmuyo, başlardaki gibi 3-5 arası tv başında geçiyorum, şimdi de uyuyor sıpa.. :)) sanırım uykusuzluk dönemine hazırlamaya başladı beni.. :) tekrar merhaba herkese, güzel bir hafta diliyorum..
canım benım persembeye kaldıcalıstıgım arkadas yarın doktora gıdecekmıs ıkımızde aynı anda ızın alamıyoruzz
pazartesi gidebilsem iyi olurdu eşimde gelirdi bebişi görürdü gerçi cok beklemektende sıkılıyorum ya :)
doktorun ultrasyonunda secebılıyosun yıne ama verdıgı cıktılarda hıcbısey anlasılmıyo azcık daha ıyı olsaydı
hemencecik perşembe olsada bebişi görsem :)
duygu hamıle yastıgı almaıdn dımı cok sey kacırıyosun solıımcanım son doneme gırdık artık bende gecelerı ya oglumun hareketlerınden yada sırt agrısından uyuyamıyorum
gule gule kullan cnm saglıkla...bebıısne de masallahhhçok güzelmiş bebişin kucağındayken güle güle sağlıkla giyersin inş. cnm...bende 2 takım aldım biri kırmızı biri fuşya :) terliklerimi de aldım fuşya :)
benim fıstık kızım artık iyice büyüdü tam yatıyorum aynı anda hem sağdan hem soldan gerdiriyor kendini canımı bile acıtıyo valla...:)
pijama için heryere baktm canım ama 85den asagı bısey yok kompedandan bunu 45tl ye aldm
bebek setı olarak nıveanın aldm canım cantalı setını oda 50 tl ydı
Eki Görüntüle 541147
cnm ben de nıvea ıcın ıı seyler duymadım acaba aslı var mıdır?en ıyısıne sebamed dıyolar ama ben daha karar vermedımgüle güle kullan canım
moralini bozmak istemem ama bi sitede nivea ve chicco bebek bakım üzünlerinin kanserojen içerdiğini ve alınmaması gerektiğini okumuştum
değiştirebileceğin bir yerse istersen değiştir derim :18:
cnm ben de nıvea ıcın ıı seyler duymadım acaba aslı var mıdır?en ıyısıne sebamed dıyolar ama ben daha karar vermedım
Eki Görüntüle 541700 Eki Görüntüle 541701
benimkiler de bunlar2 pijama simdilik bır de sabahlıklı suslu puslu bır gecelık alıcam olcak bıtcekkk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?