Eki Görüntüle 541700 Eki Görüntüle 541701
benimkiler de bunlar2 pijama simdilik bır de sabahlıklı suslu puslu bır gecelık alıcam olcak bıtcekkk :)
Arkadaşlar sütünüz gelmeye başladımı?? benim 1 haftadır günde 2-3 damla geliyoda normal değilmi bu?
kızlar bebelerinizin adını ne koyucaksınız fikir veren olurmu acaba benim kızım olacak ama hala karar veremedim çok zor iş
Arkadaşlar sütünüz gelmeye başladımı?? benim 1 haftadır günde 2-3 damla geliyoda normal değilmi bu?
canım benim çok güzeller güle güle giy... (AYRICA CEVAP YAZMA İNCELİĞİNDE BULUNDUĞUN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM SANA ) öpüldün...
kızlar bebelerinizin adını ne koyucaksınız fikir veren olurmu acaba benim kızım olacak ama hala karar veremedim çok zor iş
saol cnm tesekkur ederimmm...gule gule gıy canım cok güzeller
ne demek hayatım ben de opuyorum :)canım benim çok güzeller güle güle giy... (AYRICA CEVAP YAZMA İNCELİĞİNDE BULUNDUĞUN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM SANA ) öpüldün...
cnm nurcanın da dedıgı gbı sıkma sakın rahım kasılmasından ote ılk sut cok faydalı antıbıyotık ıcerıklıymıs bebegıne cok laızm olacak...aklında olsun...Arkadaşlar sütünüz gelmeye başladımı?? benim 1 haftadır günde 2-3 damla geliyoda normal değilmi bu?
sterno kocabeyoglunda olan ne bacım anlamadım?kocabeyoğlundaymış en yakın zamanda gidip bi bakayım, seçtiklerin de çok başarılı..
tabi asıl soracağım şeyi yazmayı unuttum yine, zaten bu ara unutmadığım konu yok.. :)) bi leyla haliyle dolaşıyorum ortalıkta.. :) neyse sizlere sorum şu, erken doğumla ilgili endişe duymaya başlayanınız var mı?..:S ben de niyeyse öyle bi tedirginlik olmaya başladı, buara akıntılar artıyor ya, bir de bazen alt tarafımda ağrılar oluyor (ki o da normalmiş doğum için hazırlıkmıi tıpkı ilk 3 aydaki gibi ) ama tabi ben bunları üst üste koyup hayırdır diyorum her seferinde.. :) ailemde erken doğum yaşayanda yok, ama nerden geldiyse acaba diyorum aralıkta falan mı gelicek bizimkisi.. :S sizler de var mı böyle tedirginlikler.. beni bu endişelerden kurtarın ltfn.. sevgilerimle..
sterno kocabeyoglunda olan ne bacım anlamadım?
oyle seyler getırme aklına tatlım vaktınde gelecek bebegın dusunce gucu ınsanı etkıler bılırsın o yuzden kotu seylerı cagırma erken dogum belırtılerı acık kasılmalarının artması gbı cok belırgın.elını karnına koydugunda elının altında toplanıysa saatte 4 den fazla o zaman endıse et bebegım.onun dısında korkma...
kızlar fena şekilde sol bademciğim şişti.. apse yapmış. bugün mecburen doktora gittim.. antibiyotik ve ateş düşürücü verdi.. bu akşam başladım kullanmaya.. hiç istememiştim ilaç kullanmayı ama mecbur kaldım.. parol (ateş düşürücü) ve duocıd (antibiyotik) verdi KBB doktoru. kendi dr.uma da gösterdim ilaçları, kullanabilirsin dedi.. konuşmakta ve yutkunmakta zorluk çekiyorum.. bu hafta raporluyum, çalışmıycam.. inşallah ilaçlar işe yarar..
kızlar fena şekilde sol bademciğim şişti.. apse yapmış. bugün mecburen doktora gittim.. antibiyotik ve ateş düşürücü verdi.. bu akşam başladım kullanmaya.. hiç istememiştim ilaç kullanmayı ama mecbur kaldım.. parol (ateş düşürücü) ve duocıd (antibiyotik) verdi KBB doktoru. kendi dr.uma da gösterdim ilaçları, kullanabilirsin dedi.. konuşmakta ve yutkunmakta zorluk çekiyorum.. bu hafta raporluyum, çalışmıycam.. inşallah ilaçlar işe yarar..
anladım cnm :) farketmemısım ole yazdıını, hayatım rahımın toplanıyosa bole elının altında erken dogumdan suphelenebılırsın.sen dogru karar veremeyebılırsın o yuzden uzmanlar baba adaylarının elle kontrol etmelerını uygun goruyo yanı esın elını koydugunda elının altında rahım toplanıyosa saatte 4 den fazla o zaman endıselen korkulacak bır sey yok ok:)aldığın pijamalara baktım da adres kocabeyoğlu pasajı yazıyordu, ordan yazdım.. :)
evet haklısın, şu elini karnına koyduğunda olayını tam çözemedim, deri mi toplanıyor gibi oluyor? tam nedir o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?