Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Kızlar birde bebeklerde pudra kullanmayın dıyolar kıtapta okudum gözenekleri tıkıyomuş
böle bişey duydunuzmu ?

meraba, evet bende öyle biliyorum pudra tavsiye etmiyor uzmanlar pişik kremi daha mantıklı ama hangi marka emin değilim bende henüz almadım bilen varsa yazsın lütfen..

kızlar bebelerinizin adını ne koyucaksınız fikir veren olurmu acaba benim kızım olacak ama hala karar veremedim çok zor iş

Arkadaşlar sütünüz gelmeye başladımı?? benim 1 haftadır günde 2-3 damla geliyoda normal değilmi bu?

kızlar bebelerinizin adını ne koyucaksınız fikir veren olurmu acaba benim kızım olacak ama hala karar veremedim çok zor iş

canım benimde kızım olucak ama bende hala karar veremedim. insan kendisine olunca bir türlü karar veremiyor

Arkadaşlar sütünüz gelmeye başladımı?? benim 1 haftadır günde 2-3 damla geliyoda normal değilmi bu?

canım benim abartısız 4.aydan beri geliyor..hatta burayada o zaman yazmıştım.bu çok normal ama gelip gelmediğini kontrol etmek için bile meme ucunu sıkmamak gerekiyormuş.çünkü bu rahim kasılmalarına sebep oluyormuş.dr.um söylemişti.

canım benim çok güzeller güle güle giy... (AYRICA CEVAP YAZMA İNCELİĞİNDE BULUNDUĞUN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM SANA ) öpüldün...

kocabeyoğlundaymış en yakın zamanda gidip bi bakayım, seçtiklerin de çok başarılı..

benim kızım olsa Neva koyacaktım, diyorum ki kız olsa ne çok isim var ama kararsızlığa düşüyor sanırım insan.. :) kız için diğer tavsiyelerim defne ve melodi..buarada biz de liste yapmıştık çevremize sorup oy alıyoruz, şuan Çınar, batu, demir ve yaman önde gidiyor.. bakalım neler olacak.. senin de erkek ismi için tavsiyelerin varsa alabilirim.. sevgilerimle..

benim 5. aydan beri geliyor, azar azar hep ıslanıyor çamaşırım.. bazılarında olurmuş..

tabi asıl soracağım şeyi yazmayı unuttum yine, zaten bu ara unutmadığım konu yok.. :)) bi leyla haliyle dolaşıyorum ortalıkta.. :) neyse sizlere sorum şu, erken doğumla ilgili endişe duymaya başlayanınız var mı?..:S ben de niyeyse öyle bi tedirginlik olmaya başladı, buara akıntılar artıyor ya, bir de bazen alt tarafımda ağrılar oluyor (ki o da normalmiş doğum için hazırlıkmıi tıpkı ilk 3 aydaki gibi ) ama tabi ben bunları üst üste koyup hayırdır diyorum her seferinde.. :) ailemde erken doğum yaşayanda yok, ama nerden geldiyse acaba diyorum aralıkta falan mı gelicek bizimkisi.. :S sizler de var mı böyle tedirginlikler.. beni bu endişelerden kurtarın ltfn.. sevgilerimle..

cnm nurcanın da dedıgı gbı sıkma sakın rahım kasılmasından ote ılk sut cok faydalı antıbıyotık ıcerıklıymıs bebegıne cok laızm olacak...aklında olsun...

oyle seyler getırme aklına tatlım vaktınde gelecek bebegın dusunce gucu ınsanı etkıler bılırsın o yuzden kotu seylerı cagırma erken dogum belırtılerı acık kasılmalarının artması gbı cok belırgın.elını karnına koydugunda elının altında toplanıysa saatte 4 den fazla o zaman endıse et bebegım.onun dısında korkma...

sterno kocabeyoglunda olan ne bacım anlamadım?

aldığın pijamalara baktım da adres kocabeyoğlu pasajı yazıyordu, ordan yazdım.. :)

evet haklısın, şu elini karnına koyduğunda olayını tam çözemedim, deri mi toplanıyor gibi oluyor? tam nedir o?

Son düzenleme:
kızlar fena şekilde sol bademciğim şişti.. apse yapmış. bugün mecburen doktora gittim.. antibiyotik ve ateş düşürücü verdi.. bu akşam başladım kullanmaya.. hiç istememiştim ilaç kullanmayı ama mecbur kaldım.. parol (ateş düşürücü) ve duocıd (antibiyotik) verdi KBB doktoru. kendi dr.uma da gösterdim ilaçları, kullanabilirsin dedi.. konuşmakta ve yutkunmakta zorluk çekiyorum.. bu hafta raporluyum, çalışmıycam.. inşallah ilaçlar işe yarar..

gecmıs olsun canım ıyı dınlen cabuk iyileş, hamileye uygun ilaçlar vermişlerdir büyük olasılıkla oyuzden canını sıkma

geçmiş olsun. ben de 1 hafta duocid in iğnesini kullandım..çabuk geçer inşallah

anladım cnm :) farketmemısım ole yazdıını, hayatım rahımın toplanıyosa bole elının altında erken dogumdan suphelenebılırsın.sen dogru karar veremeyebılırsın o yuzden uzmanlar baba adaylarının elle kontrol etmelerını uygun goruyo yanı esın elını koydugunda elının altında rahım toplanıyosa saatte 4 den fazla o zaman endıselen korkulacak bır sey yok ok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…