Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

canım saol bilgiler için bu mubarek gunde kan degerimin 2 günde 3e katlandıgını gördüm ya çoook şükür Rabbime :) artık endişe etmiyorum artık

hayırlısı olsun sakın üzülme...bu mübarek günde allah dualarımız kabul etsin, hayırlı zamanda hamiş kalıp bebeğine kavuştursun seni, isteyen herkesi inşallah!!!!!!!!

ipek rahatlamana çok sevindim.muhtemel doğum tarihimiz aynı.bugün kesemizi gördük biz...5+2 normalde ama ultrasonda 5 hafta çıktı.

Ben iki gün daha bekleyeceğim bebiş(ler)imi görmek için, cumartesi hamilelere bakmıyorlarmış Zaten zor sabrettim, iki gün daha nasıl duracağım bilmem

Öncelikle tebrikederim bende Allahın izniyle ocak 25 te doğum yapıcam ama size bir sorum olacak arkadaşlar 5 haftalık hamileyimm. Geçen hafta keseyi gördük kalp atışı ne zman duyulur bilgisi olan varmı ??? kaçıncı haftada tekrar gideyim.

Bildiğim kadarı ile 6. haftadan 8. haftaya kadar değişebiliyor. Benim bir arkadaşım 6 haftalıken gittiğinde duyamamışlardı, sonraki hafta tekrar gittiklerinde duymuşlardı galiba. Dayanabilirsen biraz bekle derim ama zor biliyorum :)

Hemde nasıl zor benim şansızlığım çok erken öğrenmem oldu hamilelğimi keseyi görene kadar bile göbeğim çatladı resmen.. Şimdi 1- 2 hafta daha offf Allahım sabır ver..

Ben 10 gün önce kan tahlili verdim (tüp bebek-transferin 12. günüydü). Beni 10 gün sonra çağırdı. Ama keseyi görmeye mi, kalp atışına da bakmaya mı bilmiyorum. Bence en azından bir hafta bekle, çünkü şimdi gitsen de duyabileceğini sanmıyorum. Ben daha keseleri bile göremedimmm

Allah sağlıklısı ve hayırlsııyla kucağımza almayı naisp etsin

Amin inşaallah, bekleyen herkese Rabbim hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar nasip eder...

kızlar ya benim dünkü kan değerim 212 bu değer ne zaman 1000 lere çıkar beklemek çok sıkıcı daha çok düşük die doktorada gidemedim.progestan kullanıomusunuz bide alsammı nolur nolmaz die.okadar araştırdık ettik iş başa gelince kafam çalışmıo heycandan :)

merhabalar inşallah bende ocak annesi olacağım arkadaşlar ...bugün değerim 3172 çıktı Rabbim hepimizin bebişlerini korusun...

merhaba bende hamileyim inşallah 2.hamileliğim. 4 yaşında bide oğlum var :) dr a gittim düşük tehlikesi var dediler inşallah bişey olmas die dua ediyorum..

salı gunu hamılelıgımı ogrendgmde kan degerım 219du bugun doktora gttm belkı kese gornur dıe ama bısı gorunmedı tekrar test yaptı katlanms mı dıe 1.5 saat oldum oldum dırıldm ama bugun katlanms ve 800lere cıkms haftaya goreblrz dedı ama acele etmıcem yeterkı saglıkla dunyaya gelsn bebegm

tugba benimde salı günü 289 olan değerim dün 760 çıktı doktorum bana haftaya ancak kese görünür dedi haftaya randevu verdi acele etme bence

slm kızlar sat im 23nisan bugün beta hcg baktırdim sonuç 91.9 çıktı progestan ve demir hapi verdi yat dinlen pazartesi tekrar baktır dedi.sizin değerlere göre çok düşük benimki inşallah yükselir çok korkuyorum

içini rahat tut güzelim, değer gün geçtikçe yükselecektir...moralini bozma, bol bol dinlen, beslenmene dikkat et:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…