canım 4+2 iken kan değerim 2653 idi. sakın acele etme,içini rahat tut. biz bile vajinal ultrasonla ancak görebildik. günlerini genellikle dinlenerek geçir, bunları düşünmemeye çalış. stresten etkileniyo bebişler..........muayene nezaman olacaksın? keseyi gördüğündeki o heyecanını ve mutlu haberlerini almayı dört gözle bekliyorumm
hayırlısı olsunsakın üzülme...bu mübarek günde allah dualarımız kabul etsin, hayırlı zamanda hamiş kalıp bebeğine kavuştursun seni, isteyen herkesi inşallah!!!!!!!!
Canım ben de hamileyim, nasipse ocak doğumlu olacak meleğim :) ben de 2 gün önce öğrendim. Değerim 1204 :) tüp bebek ile hamile kaldım Allahıma şükür. Hadi gün ve gün gelişmeleri paylaşalım kızlar.
Öncelikle tebrikederim bende Allahın izniyle ocak 25 te doğum yapıcam ama size bir sorum olacak arkadaşlar 5 haftalık hamileyimm. Geçen hafta keseyi gördük kalp atışı ne zman duyulur bilgisi olan varmı ??? kaçıncı haftada tekrar gideyim.
Bildiğim kadarı ile 6. haftadan 8. haftaya kadar değişebiliyor. Benim bir arkadaşım 6 haftalıken gittiğinde duyamamışlardı, sonraki hafta tekrar gittiklerinde duymuşlardı galiba. Dayanabilirsen biraz bekle derim ama zor biliyorum :)
Ben 10 gün önce kan tahlili verdim (tüp bebek-transferin 12. günüydü). Beni 10 gün sonra çağırdı. Ama keseyi görmeye mi, kalp atışına da bakmaya mı bilmiyorum. Bence en azından bir hafta bekle, çünkü şimdi gitsen de duyabileceğini sanmıyorum. Ben daha keseleri bile göremedimmm
merhabalar inşallah bende ocak annesi olacağım arkadaşlar ...bugün değerim 3172 çıktı Rabbim hepimizin bebişlerini korusun...
merhabalar inşallah bende ocak annesi olacağım arkadaşlar ...bugün değerim 3172 çıktı Rabbim hepimizin bebişlerini korusun...
salı gunu hamılelıgımı ogrendgmde kan degerım 219du bugun doktora gttm belkı kese gornur dıe ama bısı gorunmedı tekrar test yaptı katlanms mı dıe 1.5 saat oldum oldum dırıldm ama bugun katlanms ve 800lere cıkms haftaya goreblrz dedı ama acele etmıcem yeterkı saglıkla dunyaya gelsn bebegm
slm kızlar sat im 23nisan bugün beta hcg baktırdim sonuç 91.9 çıktı progestan ve demir hapi verdi yat dinlen pazartesi tekrar baktır dedi.sizin değerlere göre çok düşük benimki inşallah yükselir çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?