kızlar fena şekilde sol bademciğim şişti.. apse yapmış. bugün mecburen doktora gittim.. antibiyotik ve ateş düşürücü verdi.. bu akşam başladım kullanmaya.. hiç istememiştim ilaç kullanmayı ama mecbur kaldım.. parol (ateş düşürücü) ve duocıd (antibiyotik) verdi KBB doktoru. kendi dr.uma da gösterdim ilaçları, kullanabilirsin dedi.. konuşmakta ve yutkunmakta zorluk çekiyorum.. bu hafta raporluyum, çalışmıycam.. inşallah ilaçlar işe yarar..
kızlar fena şekilde sol bademciğim şişti.. apse yapmış. bugün mecburen doktora gittim.. antibiyotik ve ateş düşürücü verdi.. bu akşam başladım kullanmaya.. hiç istememiştim ilaç kullanmayı ama mecbur kaldım.. parol (ateş düşürücü) ve duocıd (antibiyotik) verdi KBB doktoru. kendi dr.uma da gösterdim ilaçları, kullanabilirsin dedi.. konuşmakta ve yutkunmakta zorluk çekiyorum.. bu hafta raporluyum, çalışmıycam.. inşallah ilaçlar işe yarar..
anladım cnm :) farketmemısım ole yazdıını, hayatım rahımın toplanıyosa bole elının altında erken dogumdan suphelenebılırsın.sen dogru karar veremeyebılırsın o yuzden uzmanlar baba adaylarının elle kontrol etmelerını uygun goruyo yanı esın elını koydugunda elının altında rahım toplanıyosa saatte 4 den fazla o zaman endıselen korkulacak bır sey yok ok:)
Günaydın kızlarrrr.......
kızlar aksamları mıde yanmalarım basladı bı kac gundursızdede oluyomu
cnm bende arada arada oluyo az ve sık yemek lazım.gecmıs olsun.kızlar aksamları mıde yanmalarım basladı bı kac gundursızdede oluyomu
cnm bende arada arada oluyo az ve sık yemek lazım.gecmıs olsun.
ben de şimdilik yok canım, ama yaklaşık 1 aydır akşamları az yiyorum, biara sindiremiyordum akşam yediğimi, ben de akşam porsiyonlarımı küçülttüm, ağırlıklı meyve yiyorum.. ozamandan beri bir sıkıntım yok..
aksamları az yıyorum bende ama sankı bole hıc yememısım gıbı oluyo bı bıseyler atıstırıyorum gecmıyo yok :)
aggg bebısım bi yerlerini bana yaslıyo korkuyorum bole sertlesıyo karnım neresı acabaaaaaa sukurler olsun yuıce rabbımeeee...
Selam kızlar :))
Mide yanmalarından gördüğüm kadarıyla çoğu kişi şikayet ediyor benim gibi. ben rennie içmeden duramıyorum zaten dr de verdi. akşamları fazla yiyince ve geç yiyince çok kötü oluyorum bu nedenle akşam fazla yiyemez oldum. mide yanmalarına karşı sizin aldığınız bir önlem var mı ?
Selam kızlar :))
Mide yanmalarından gördüğüm kadarıyla çoğu kişi şikayet ediyor benim gibi. ben rennie içmeden duramıyorum zaten dr de verdi. akşamları fazla yiyince ve geç yiyince çok kötü oluyorum bu nedenle akşam fazla yiyemez oldum. mide yanmalarına karşı sizin aldığınız bir önlem var mı ?
aggg bebısım bi yerlerini bana yaslıyo korkuyorum bole sertlesıyo karnım neresı acabaaaaaa sukurler olsun yuıce rabbımeeee...
mide yanmasına karşı dr.um gaviscon advance verdi.. sürekli kullanmıyorum ama mide yanmalarım oldukça içiyorum... rahatlatıyo..
ay nurcancım ya buyuduler de bı yerlerını yaslıyolar hala ınanamıyorum cnm...rabbım hepimizi tamamına erdırsın ınsallahhh...çok geçmiş olsun aynı şikayetleri bende yaşadım antibiyotikte kullandım ama hiçbir fayda görmedim en iyisi doğal yöntemlerle iyileşmeye çalışmak
ayy yerim onu ben neresi olursa olsunbenimde sertleşiyor ama o zaman çok kötü oluyorum ben ya patlayacakmışım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?