Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

cok gecmıs olsun cnm hasta olman daha kotu o yuzden hıc moralını bozma bır an once ıyılesmeye bak cnm bol su bu tarz hastalıklara bırebır cok cok su tuketmeye calıs cnm guzel hbrlerını beklerım...

çok geçmiş olsun canım, evde dinlenmek kesinlikle iyi gelicektir, ilaçları da takma kafana hepimiz bi şekilde kullanıyoruz, sen iyi ol da, bebeğin de iyi olsun.. :)

tmm bunu aklımda tutayım, dün biraz araştırdım.. bu aralar evham yapanlar oluyormuş.. :) söylediklerini aklımın bir kenarında tutarak tedirginliklerimi rafa kaldırıyorum.. :) tşk ederim..

Günaydın kızlarrrr.......

günaydın.. :)

kızlar aksamları mıde yanmalarım basladı bı kac gundur sızdede oluyomu

ben de şimdilik yok canım, ama yaklaşık 1 aydır akşamları az yiyorum, biara sindiremiyordum akşam yediğimi, ben de akşam porsiyonlarımı küçülttüm, ağırlıklı meyve yiyorum.. ozamandan beri bir sıkıntım yok..

aksamları az yıyorum bende ama sankı bole hıc yememısım gıbı oluyo bı bıseyler atıstırıyorum gecmıyo yok :)

aggg bebısım bi yerlerini bana yaslıyo korkuyorum bole sertlesıyo karnım neresı acabaaaaaa sukurler olsun yuıce rabbımeeee...

aksamları az yıyorum bende ama sankı bole hıc yememısım gıbı oluyo bı bıseyler atıstırıyorum gecmıyo yok :)

ozaman dediğin gibi canım bu hamilelikte normal bir mide yanması, öyle değişken ve güzel şeyler yaşıyoruz ki, onlar için her şeye değer..

aggg bebısım bi yerlerini bana yaslıyo korkuyorum bole sertlesıyo karnım neresı acabaaaaaa sukurler olsun yuıce rabbımeeee...

maşallah bebeşine, belli dolaşıyor içerde.. :))

Selam kızlar :))
Mide yanmalarından gördüğüm kadarıyla çoğu kişi şikayet ediyor benim gibi. ben rennie içmeden duramıyorum zaten dr de verdi. akşamları fazla yiyince ve geç yiyince çok kötü oluyorum bu nedenle akşam fazla yiyemez oldum. mide yanmalarına karşı sizin aldığınız bir önlem var mı ?

ben akşamları az yiyerek idare ediyorum canım, şimdilik kurtarıyor beni, umarım böyle devam eder.. soda falan iç istersen.. ben çok yediğim öğünlerden yarım saat sonra bi soda atıyorum..

Az ve sik yemek gerekiyo cnm sanirim...

mide yanmasına karşı dr.um gaviscon advance verdi.. sürekli kullanmıyorum ama mide yanmalarım oldukça içiyorum... rahatlatıyo..

çok geçmiş olsun aynı şikayetleri bende yaşadım antibiyotikte kullandım ama hiçbir fayda görmedim en iyisi doğal yöntemlerle iyileşmeye çalışmak

ayy yerim onu ben neresi olursa olsun benimde sertleşiyor ama o zaman çok kötü oluyorum ben ya patlayacakmışım gibi

ay nurcancım ya buyuduler de bı yerlerını yaslıyolar hala ınanamıyorum cnm...rabbım hepimizi tamamına erdırsın ınsallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…