Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
ay nurcancım ya buyuduler de bı yerlerını yaslıyolar hala ınanamıyorum cnm...rabbım hepimizi tamamına erdırsın ınsallahhh...

amin canım az kaldı doğumlarımıza hayırlısıyla ama muhabbetimiz burada son bulmasın yavrularımız doğunca.az buz değil kaç aydır yaşadıklarımızı paylaşıyoruz ama kimse kimseyi görmedi.ben merak ediyorum valla kim nasıl :26:

aslında bulusma ayarlasak yerı de mesajla gondersek dımııı yanı orta bı yerde bulusulr benım burdan tanıdıgım cok samımı bı ıkı arkadasım var telle faceden falan sureklı gorusuruz.bellı mı olur belkı bız de bulusuruz bıgun :)

aslında ne iyi olur ama tahminimce kimbilir sen nerdesin ben nerede ? ee bizde görüşelim faceten canım özelden adresimi link atıyım olur mu ekliyelim birbirimizi

buradaki annelere de slm vereyim. arada oteki topige de ugrayın olmaz mı?
cnm bnce de orası cok kaabalık hızınıza yetısılmıyo bız de buraya beklerız sızı:)

aslında ne iyi olur ama tahminimce kimbilir sen nerdesin ben nerede ? ee bizde görüşelim faceten canım özelden adresimi link atıyım olur mu ekliyelim birbirimizi
at cnm at eklıyım hemen :)

cnm bnce de orası cok kaabalık hızınıza yetısılmıyo bız de buraya beklerız sızı:)

at cnm at eklıyım hemen :)

kızlar geldım doktordan sabahtan berı beklıyorum sabah sezeryanı varmıs gec geldı cok kalabalıktı bugun ne olmussa herkes gelmıs
bebısı nıhayet gordum uzun aradan sonra
ama 30.haftamdayım 1250gram bebıs normal haftasına gore 100-150 gram kılosu dusukmuss ıkı hafta sonra tekrar cagırdı bu ıkı haftalık surecte bol proteınlı seyler ye dıkkat et dedı yemene bakalım kılosunu normale dondurebılecekmıyım
buarada ters duruyomus beyfendı ama zamanı var daha döner dedı
tabı ben buarada bukadar seyden sonra mıde yanmasını felan sormayı unuttum öle bebiş zayıf deyınce aklımdan ucup gıttı

cok yogun oluyo duygucum ya evt ama basarılı bı dr sonucta :)00 50 grdan bısey olmaz guzelım sakın moralını bozma bol proteın al dedıgı gbı 2 haftada bıseycıgı kalmaz kuzumun.benımkı de ters duruyo ya oturuyo bıldıın :) sen kac kılo aldın duygu?

ıkı de normal dogumu vardı allahtan sıra bana geldı yoksa orayada gıtse aksamı bulurdu :) beklerken yenı dogum yapmıs tum kadınlarla konustum :) nasıl memnunmular doktordan bakayım dedım herkes memnun canım
bol bol yıcem artık napayım ınsallah bebısede yarar yedıklerım işe artık nebulursam tasıcam
sımdıye kadar 8 kılo aldım canım
bu kontrolde konusmadık gecenkınde daha cok erken demıstıı dogum ıcın

Kızlar selam bende bugün doktoruma gittim 30+2 yim bebiş 1650 gram olmuş :) boyunu söylemedi bende sormayı unuttum malesef yüzünü göstermedi yine elleri sürekli yüzünde :)mide yanmaları şikayetimi söyledim rennie yetersiz kalıyor dedim. ilaç verdi günde bir tane aç karnına içeceğim.bunun dışında normal çok şükür her şey. planlı normal doğum ile ilgili bilgi alacaktım unuttum.

ne güzel görmüşsün bebişini.. benim kontrolüm 10kasımda.. geçmiyo vakit bi türlü.. yaklaşık 10 gündür boğazım şiş, sadece çorba içebiliyorum.. minik kızımın kilosunu etkilemiştir galiba.. zayıf kalmıştır diye tedirginim.. inşallah bi sıkıntı çıkmaz..

Geçmiş olsun canım.inşallah etkilememiştir kilosunu.bende bu ay pek bi şey yiyemedim mide yanmalarımdan o yüzden kilo almamışım sadece bebeğe almışım çok şükür. inşallah seninde öyle olmuştur.meyve,vitamin ilaçlarından kurtardım sanıırm :)
10 kasımada pek bir şey kalmamış.hemen geçer canım. benim şimdi 1 aralıkta geçmez şimdi.

maşallah bebişine ...

benim kontrolümde 10 kasımda doğum tarihimde 7 ocak görünüyor aynı gün kalmışız demek ki ama benim sezaryen olacağı için erken gelicek kızçem senin normal mi?

maşallah bebişine ...

benim kontrolümde 10 kasımda doğum tarihimde 7 ocak görünüyor aynı gün kalmışız demek ki ama benim sezaryen olacağı için erken gelicek kızçem senin normal mi?

şimdilik normal görünüyo canım.. 7 ocakta görünüyodu doğum ama önceki kontrolde 10 ocak demişti doktor.. her gidişte birkaç gün değişiyo.. bakalım hayırlısı..

gecmıs olsun cnm ama sanmam bebegın etkılenecegını boyle dusunme o hızla kılo almaya devam edıyor merak etme:)

canımcığım özel mesaj atamadım sana özel mesaj kutun doluymuş silmen gerekiyomuş :) öyle uyarı verdi en iyisi sen bana özelden mesaj at :)
ya cnm epi topu 4 mesaj var ben anlamıyorum nasıl mesajlarım dolu oluyo ya sılım bı ıkı tanesını

oo bu ıyı haber cnm cok sevındım ya bence de cok ıı bı dr ınsalh normal dogurtur bızı sen az almıssın cnm ben 13.5 kılodayım suan ınsallah cok almam cnm ne dıım dr ekmegı hamuru kes dedı

inşallah canım ya normal dogum olsun bızımde :) mıde bulantılarndan pek bısey yıyemyorumkı canım cekmıyo hıçbseyy bende ekmek yıyordum ama demekkı bebege pek faydası yok bugun ne bulduysam getırdım evden habıre yıyorummm bakalım ne olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…