burdayız cnm bnm :)bugün kimse yok topikte galiba.. niye kii..
ya cnm epi topu 4 mesaj var ben anlamıyorum nasıl mesajlarım dolu oluyo yasılım bı ıkı tanesını
:) gönderdim canımcım bekliyorum eklemeni
bugün kimse yok topikte galiba.. niye kii..
nurcancım ekledım senı:)
kızlar bu arada calısan hamısımız var.32. haftada 37. haftaya kdr calısabılır raporuyla 5 haftayı dogum sonrasına atma hakkımız var bılıosunuz.ben 32. haftada calısır rap.alıp 34. haftada 3 haftalık yıllıkıznıme ayrılıcaktım basımdan asagı kaynar sular dokuldu ole bı sansımız yokmus5 hafta fıılı olrak calısmak gerekırmıs yıllık ızın alsan mazeret ıznı yada rapor alınca aynen dogum ıznınden dusmeye baslıyomus.su durumda yıllık ıznımı 29 30 31. haftalarda kullanıcam ya yanı en agırlastıgım donemde catır catr ıse gtmek durumundayım.hepımız ıcın aynı sey sozkuonusu haberınız olsun planınızı ona gore yapın.ben bu senenın ıznını bidahakı seneye atamadıgım ıcın az kalsın 20 gunluk ıznım yanacaktı yanı kasım sonu 32 haftam doluyo allahın ıznıyle.su durumda haftaya bugun 3 haftalık ızne ayrılcam bacılarrrr
kızlar bu arada calısan hamısımız var.32. haftada 37. haftaya kdr calısabılır raporuyla 5 haftayı dogum sonrasına atma hakkımız var bılıosunuz.ben 32. haftada calısır rap.alıp 34. haftada 3 haftalık yıllıkıznıme ayrılıcaktım basımdan asagı kaynar sular dokuldu ole bı sansımız yokmus5 hafta fıılı olrak calısmak gerekırmıs yıllık ızın alsan mazeret ıznı yada rapor alınca aynen dogum ıznınden dusmeye baslıyomus.su durumda yıllık ıznımı 29 30 31. haftalarda kullanıcam ya yanı en agırlastıgım donemde catır catr ıse gtmek durumundayım.hepımız ıcın aynı sey sozkuonusu haberınız olsun planınızı ona gore yapın.ben bu senenın ıznını bidahakı seneye atamadıgım ıcın az kalsın 20 gunluk ıznım yanacaktı yanı kasım sonu 32 haftam doluyo allahın ıznıyle.su durumda haftaya bugun 3 haftalık ızne ayrılcam bacılarrrr
kızlar bu arada calısan hamısımız var.32. Haftada 37. Haftaya kdr calısabılır raporuyla 5 haftayı dogum sonrasına atma hakkımız var bılıosunuz.ben 32. Haftada calısır rap.alıp 34. Haftada 3 haftalık yıllıkıznıme ayrılıcaktım basımdan asagı kaynar sular dokuldu ole bı sansımız yokmus5 hafta fıılı olrak calısmak gerekırmıs yıllık ızın alsan mazeret ıznı yada rapor alınca aynen dogum ıznınden dusmeye baslıyomus.su durumda yıllık ıznımı 29 30 31. Haftalarda kullanıcam ya yanı en agırlastıgım donemde catır catr ıse gtmek durumundayım.hepımız ıcın aynı sey sozkuonusu haberınız olsun planınızı ona gore yapın.ben bu senenın ıznını bidahakı seneye atamadıgım ıcın az kalsın 20 gunluk ıznım yanacaktı yanı kasım sonu 32 haftam doluyo allahın ıznıyle.su durumda haftaya bugun 3 haftalık ızne ayrılcam bacılarrrr
Cnm haklisin sonra yatacak maaslar yani bir kismini alabileceksin dogum oncesi neyse de sinrasinda kullan izinlerini cnm ya bebisin ihtiyaci olacak sanaYaa bu izin konusu hiç anlayamıyorum zaten benimde yıllık iznim var 10 gün ve diğer seneye aktarılmıyor.Şöylede bi derdim var benim benim maaşımla ev kredisi ödüyoruz yani olabildiğince az izin kullanmam lazım ki çünkü izinli olduğum sürece maaaşım yatmayacak ve biz çok zorlanacağız tamam sonrasında yatıyormuş sigortaya ama banka bizi beklemicek sonuçta bende yıllık iznimi yasal izin sürem başlamadan kullanayım o zaman
Ay cnm bnm ya utandim simdi tesekkur ederim.gördüm cnmcım bnde ekledim seni ... insan yazdıklarından anlaşılıyormuş demek ki...burda ne kadar pozitif olduğunu düşünüyordum faceten de resimlerini ve paylaştıklarını görünce iyice emin oldum..değmesin !
Cnm ben sozlesmeli devlet memuruyum o yuzden sozlesmelilerde atmiyo seneye.bu yil bitirmem lazim.selam canım ben 34 haftanın sonuna kadar uzatıyorum. yani 2 haftada fazla çalışıcam 1 aralık gibi izne çıkmayı düşünüyorum.37 haftaya kadar çalışmayı düşünmüyorum. yıllık izinlerimide hamilelik iznim bittikten sonra kullanıcam yani 4 ay sonra. beni benim durumumda ekleniuor olarak biliyorum. ben yine bizim şirketin ik sından araştırırım. ayrıca senelik izinler bir dahaki seneye atıyor kazanılmış hakkını nasıl silerler ki. ? yok öyle bir şey
Cnm haklisin isin yoruycuysa hemn cik tabii allh yardimcin olsun benim is rahat o yuzden 37yi bulurum diyorum ama allah bilir tabii.hayirlisi olsun...ben 32. Haftada izne ayrılcam.. Yani doğum öncesi iznimi kullancam. 1. Sınıfları okutuyorum, çok yorucu oluyo.. şimiden ayaklarım acayip şişiyo okulda.. Bi de çalışmaya devam edersem halim nice olur..
ee kızlar ptesi ptesi kımsecıkler yok nerdesiniz yahu?herkese gunaydın.
ee kızlar ptesi ptesi kımsecıkler yok nerdesiniz yahu?herkese gunaydın.
iyiyiz valla, başladık bakalım yeni haftaya.. 32. haftaya az kaldı, iş yoğunluğunu atınca daha sık toplanırız heralde burda.. :) gerçi benim iznim başlasa da bi proje var evden de olsa bitirmem gerekecek.. :)) ama olsun çalışmak güzeldir deyip avutuyorum kendimi.. :)
1 hafta rapordan sonra bugün çalışmaya başladım.. evde durmaya alışmışım galiba, çok yorucuydu bugün.. bu hafta son zaten, belki önümüzdeki hafta da çalışcam.. cumartesi kontrolde belli olcak.. cumartesi, önceki kontrol gününden hesaplayınca 31+2 oluyo.. 32 hafta dolmadığı için izne ayrılamıyorum, o yüzden önümüzdeki hafta da çalışmam gerekecek galiba.. çalışmak iyi güzel ama çok yoruluyorum yaaa.. 1. sınıfları okutunca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?