Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

hoşgeldin aramıza.. :)) tabi evde rahata alıştın hemen di mi, şaka bir yana ben de acaip yorulmaya başladım, akşamları 9-9,30 arası bi uyuyakalıyorum, eşim yatağa uğurluyor beni, sonra gece 1 gibi uyanıyorum.. ama akşam gelen o yorgunluğu artık öteleyemiyorum, direk yatmam lazım.. :) tekrar geçmiş olsun canım, az kaldı biraz daha sabır.. sonra evlerdeyiz hepimiz..

iş olsunda evde olsun :)) ohh mis gibi giy pijamalarını uzat ayaklarını çalış projene :)

aynen canım evde çalışmanın keyfi başka olur, hem ev işlerine uzanmaz elin, hem de işini rahat rahat yapmanın verdiği keyif... :) bakalım neler bekliyor bizi.. :)

ben bu aralar cok yorgun oluyorum sureklı uyusam :) uykuya doyamıyorum allahtan calısıyorum çalısmasam evde uyurum sürekli :)

benim 5 haftam daha var haftaya calısabılir raporu alıcam dogumdan sonraya aktaracagım ıznı inşallah dayanabilirim

Kızlar bugün iş yerimden bana şunu dediler yasal doğum izni süresince maaşını alabilirsin dediler.Sadece son 3 haftaya kadar çalışabilir raporunu al getir sonra izine çıktığın zaman maaşın yatar dediler nasıl olacak anlamadım pek ama

bildiğim kadarıyla memuriyette aylık ya da toplu almayı seçebiliyorsun, sgk ise toplu olarak yatırıyor..

buarada bi site buldum çizgisi çok hoşuma gitti, BABY BOUM - TÜRKİYE .. tabi trendyol üyeliğiniz varsa şuan bazı ürünleri orda da satışta, haberiniz olsun.. sevgilerimle..

devlette ücretli izninde maaşın yatıyo, eskisi gibi ama sgk yı bılmıyorum canım

biliyorlardı tabi ama kimse kendi sınıfını bırakmaz ki bu durumda.. benim geçen yılkiler de ortaokul olunca kaldı bize 1. sınıflar.. ama kötü olacak gerçekten, belki de bu hafta son ama bilmiyorlar henüz..

kızlar, mide bulantısı çeken var mı? Ölücem, hiç bişey yiyemiyorum, yediğimi de çıkarıyorum. var mı aranızda böyle olan?

biliyorlardı tabi ama kimse kendi sınıfını bırakmaz ki bu durumda.. benim geçen yılkiler de ortaokul olunca kaldı bize 1. sınıflar.. ama kötü olacak gerçekten, belki de bu hafta son ama bilmiyorlar henüz..

hadi bakalım evde dinlenme günlerinee az kaldı :) darısı başımızaa

Evet canım bizim şirkette öyle 4 ay boyunca maaşın yatıyor. Daha sonra sgk dan paranı alınca şirkette bu parayı veriyorsun. yani her ay maaş yatırması mağdur etmemesi için.gk çünkü doğum iznin bitince veriyor.

kızlar iyi akşamlar;siz bebek bezi stoklamaya başladınız mı ?bir arakadaşım muhakkak stoklayın dedi.çok fazla gidiyormuş.bilginiz var mı ?

kızlar, mide bulantısı çeken var mı? Ölücem, hiç bişey yiyemiyorum, yediğimi de çıkarıyorum. var mı aranızda böyle olan?
Benim de sabah ogurmelerim devam ediyo cnm su olmazsa cok kotu oluyorum agzimin tadi da gelmedi ustelik

kızlar iyi akşamlar;siz bebek bezi stoklamaya başladınız mı ?bir arakadaşım muhakkak stoklayın dedi.çok fazla gidiyormuş.bilginiz var mı ?
Evt cnm ole soluyolar ama ayni hesap aslinda hangi bezi alcaz bu arada?

selam benim mide bulantılarım oldu. Zaten bu aylarda mide bulantısı yaşayanlar reflüden kaynaklıymış. benim çok kötüydü akşamları yemek yiyemez olmuştum.ilaç kullanıyorum şuan geçti.

kızlar mrb.hepimizi Allah kurtarsın kucağımıza yavrularımızı almayı nasip etsin inşallah. ben 2013 şubat annesiyim.sizden 1 ay geriden geliyorum.merak ediyorum kilo durumlarınız ne alemde.ben 167 boyla ve 85 kilo ile hamile kaldım şimdi 88-89 ciarı gidip geliyorum.normal doğam istiyorum ama kilolu olunca zor oluyormuş.sizin 7. ayınızda diğer aylara göre kilo artışınız ne durumda.yani ilk 6 ayınızda kaç kilo aldınız son ayınızda kaç kilo aldınız.son aylarda çok alınıyor diye biliyorum korkuyorum.şimdiden nefes almakta zorlanıyorum.hamile kalmamdan 6 ay önce evlenir evlenmez 4 ayda toplam 19 kilo aldım.2 ay sonrasında da hamile kaldım. o kilolara daha vücudumalışamamışken hamilelik kiloları ve göbek beni bayağı yıpratıyor.

valla tatlım ben 12 kilo almış durumdayım boyum 170 çokta dert edinmiyorum diğer oğlumdada 16 kilo ile dogurmuştum sanırım bu oğluşumuda 16 17 ile doğrurum nasılsa 3 ay içinde eski formuma dönüyorum bu arada 62 kilo ile hamile kaldım emzirmek bana çok yaramıştı emzirdikçe kilo vermiştim diğerinde

PRİMA Bebek Bezi Premium Care Yenidogan no: 1 iyi diyorlar 54 lü 24 tl falan.
evt cnm ben de duydum onu ama memnun olmayanlar da varmıs bakalım olmazsa deneyerek buluruz ıyısını o yuzden cok da stoklamamak lazım :)

selam benim mide bulantılarım oldu. Zaten bu aylarda mide bulantısı yaşayanlar reflüden kaynaklıymış. benim çok kötüydü akşamları yemek yiyemez olmuştum.ilaç kullanıyorum şuan geçti.
cok mecbur kalmadıkca yıne de kullanma ılac cnm.ben de yanıyorum bazen mıdemden ama sut ıcıyorum hemen kesıyo

cnm senın sıkıntın cok kılolu hamıle kalman yoksa aldıgın kıloda bır sey yok ben 7. aydayım 14 kılo aldım 55le kaldım suan 69um hıc de sorun yapmıyorum verırım nasılsa.sen 4 ayda nasıl 19 kılo aldın nasıl dıkkat etmedın ya.son aylarda alınıyor tabıı bır mıktar daha ama ekmek turu seylerı yeme bıraz dıkat edıp meyve agırlıklı beslen hıc bır sey olmz cnm

öncelikle hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi.. arkadaşların dediği gibi senin dez avantajın hamilelik öncesi kilo almış olman olmuş..bünye daha o kilolara adapte olamadan bir de çok kilo almasan da hamilelikle hormonların altüst olunca ağır geldi sanırım sana, ama kafana çok takma derim.. bir şekilde olur biter, mevcut duruma bakmak en iyisi.. çocuğun kilo alımını takip et eğer bir eksiklik yoksa, açılan iştahını dizginleyebilirsin..
benim son kontrolümde doktor çocuğun kilosu iyi, iyi besleniyor, şu saatten sonra iştahın açılacağı için söylüyorum aldığın her fazla kilo bize dezavantaj, o yüzden tadında ye diye uyardı.. ben de 59 la hamile kaldım şuan 68 deyim, 9 kilo aldım..ve inan kolum bacağım yüzümde bi değişiklik yok, olan kilo göbeğimde, ordan anlıyorum ki kendime değil, ona almışım.. tabi burda genetik farklılıklarda kendini gösteriyor bence.. kiminin tüm vücuduna dağılıyor, kiminin sadece göbek ve kalçada toplanıyor kilo.. öyle ya da böyle kafana göre takıl bence, ama yürüyüşü eksik etme hayatından.. sevgilerimle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…