1 hafta rapordan sonra bugün çalışmaya başladım.. evde durmaya alışmışım galiba, çok yorucuydu bugün.. bu hafta son zaten, belki önümüzdeki hafta da çalışcam.. cumartesi kontrolde belli olcak.. cumartesi, önceki kontrol gününden hesaplayınca 31+2 oluyo.. 32 hafta dolmadığı için izne ayrılamıyorum, o yüzden önümüzdeki hafta da çalışmam gerekecek galiba.. çalışmak iyi güzel ama çok yoruluyorum yaaa.. 1. sınıfları okutunca..
iş olsunda evde olsun :)) ohh mis gibi giy pijamalarını uzat ayaklarını çalış projene :)
hoşgeldin aramıza.. :)) tabi evde rahata alıştın hemen di mi, şaka bir yana ben de acaip yorulmaya başladım, akşamları 9-9,30 arası bi uyuyakalıyorum, eşim yatağa uğurluyor beni, sonra gece 1 gibi uyanıyorum.. ama akşam gelen o yorgunluğu artık öteleyemiyorum, direk yatmam lazım.. :) tekrar geçmiş olsun canım, az kaldı biraz daha sabır.. sonra evlerdeyiz hepimiz..
aynen canım evde çalışmanın keyfi başka olur, hem ev işlerine uzanmaz elin, hem de işini rahat rahat yapmanın verdiği keyif... :) bakalım neler bekliyor bizi.. :)
benim 5 haftam daha var haftaya calısabılir raporu alıcam dogumdan sonraya aktaracagım ıznı inşallah dayanabilirimhoşgeldin aramıza.. :)) tabi evde rahata alıştın hemen di mi, şaka bir yana ben de acaip yorulmaya başladım, akşamları 9-9,30 arası bi uyuyakalıyorum, eşim yatağa uğurluyor beni, sonra gece 1 gibi uyanıyorum.. ama akşam gelen o yorgunluğu artık öteleyemiyorum, direk yatmam lazım.. :) tekrar geçmiş olsun canım, az kaldı biraz daha sabır.. sonra evlerdeyiz hepimiz..
aynen canım evde çalışmanın keyfi başka olur, hem ev işlerine uzanmaz elin, hem de işini rahat rahat yapmanın verdiği keyif... :) bakalım neler bekliyor bizi.. :)
Kızlar bugün iş yerimden bana şunu dediler yasal doğum izni süresince maaşını alabilirsin dediler.Sadece son 3 haftaya kadar çalışabilir raporunu al getir sonra izine çıktığın zaman maaşın yatar dediler nasıl olacak anlamadım pek ama
Kızlar bugün iş yerimden bana şunu dediler yasal doğum izni süresince maaşını alabilirsin dediler.Sadece son 3 haftaya kadar çalışabilir raporunu al getir sonra izine çıktığın zaman maaşın yatar dediler nasıl olacak anlamadım pek ama
canım senin eylülde hamile oldugunu bilmiyolarmıydı neden birinci sınıfları verdiler ki?
hem onlar için üzücü olacak sana alışmış olacaklar hemde sen cok yorulacaksın onlar şimdi kıpır kıpır yerlerindede durmazlar :)) bız karnımızdakı bıtaneyle daha ugrasamıyoruzz :)) sen kactanesıyle ugrasıyosun
kızlar, mide bulantısı çeken var mı? Ölücem, hiç bişey yiyemiyorum, yediğimi de çıkarıyorum. var mı aranızda böyle olan?
biliyorlardı tabi ama kimse kendi sınıfını bırakmaz ki bu durumda.. benim geçen yılkiler de ortaokul olunca kaldı bize 1. sınıflar.. ama kötü olacak gerçekten, belki de bu hafta son ama bilmiyorlar henüz..
Benim de sabah ogurmelerim devam ediyo cnm su olmazsa cok kotu oluyorumkızlar, mide bulantısı çeken var mı? Ölücem, hiç bişey yiyemiyorum, yediğimi de çıkarıyorum. var mı aranızda böyle olan?
Evt cnm ole soluyolar ama ayni hesap aslinda hangi bezi alcaz bu arada?kızlar iyi akşamlar;siz bebek bezi stoklamaya başladınız mı ?bir arakadaşım muhakkak stoklayın dedi.çok fazla gidiyormuş.bilginiz var mı ?
Benim de sabah ogurmelerim devam ediyo cnm su olmazsa cok kotu oluyorumagzimin tadi da gelmedi ustelik
Evt cnm ole soluyolar ama ayni hesap aslinda hangi bezi alcaz bu arada?
kızlar, mide bulantısı çeken var mı? Ölücem, hiç bişey yiyemiyorum, yediğimi de çıkarıyorum. var mı aranızda böyle olan?
evt cnm ben de duydum onu ama memnun olmayanlar da varmıs bakalım olmazsa deneyerek buluruz ıyısını o yuzden cok da stoklamamak lazım :)PRİMA Bebek Bezi Premium Care Yenidogan no: 1 iyi diyorlar 54 lü 24 tl falan.
cok mecbur kalmadıkca yıne de kullanma ılac cnm.ben de yanıyorum bazen mıdemden ama sut ıcıyorum hemen kesıyoselam benim mide bulantılarım oldu. Zaten bu aylarda mide bulantısı yaşayanlar reflüden kaynaklıymış. benim çok kötüydü akşamları yemek yiyemez olmuştum.ilaç kullanıyorum şuan geçti.
kızlar mrb.hepimizi Allah kurtarsın kucağımıza yavrularımızı almayı nasip etsin inşallah. ben 2013 şubat annesiyim.sizden 1 ay geriden geliyorum.merak ediyorum kilo durumlarınız ne alemde.ben 167 boyla ve 85 kilo ile hamile kaldım şimdi 88-89 ciarı gidip geliyorum.normal doğam istiyorum ama kilolu olunca zor oluyormuş.sizin 7. ayınızda diğer aylara göre kilo artışınız ne durumda.yani ilk 6 ayınızda kaç kilo aldınız son ayınızda kaç kilo aldınız.son aylarda çok alınıyor diye biliyorum korkuyorum.şimdiden nefes almakta zorlanıyorum.hamile kalmamdan 6 ay önce evlenir evlenmez 4 ayda toplam 19 kilo aldım.2 ay sonrasında da hamile kaldım. o kilolara daha vücudumalışamamışken hamilelik kiloları ve göbek beni bayağı yıpratıyor.
kızlar mrb.hepimizi Allah kurtarsın kucağımıza yavrularımızı almayı nasip etsin inşallah. ben 2013 şubat annesiyim.sizden 1 ay geriden geliyorum.merak ediyorum kilo durumlarınız ne alemde.ben 167 boyla ve 85 kilo ile hamile kaldım şimdi 88-89 ciarı gidip geliyorum.normal doğam istiyorum ama kilolu olunca zor oluyormuş.sizin 7. ayınızda diğer aylara göre kilo artışınız ne durumda.yani ilk 6 ayınızda kaç kilo aldınız son ayınızda kaç kilo aldınız.son aylarda çok alınıyor diye biliyorum korkuyorum.şimdiden nefes almakta zorlanıyorum.hamile kalmamdan 6 ay önce evlenir evlenmez 4 ayda toplam 19 kilo aldım.2 ay sonrasında da hamile kaldım. o kilolara daha vücudumalışamamışken hamilelik kiloları ve göbek beni bayağı yıpratıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?