kızlar iyi akşamlar;siz bebek bezi stoklamaya başladınız mı ?bir arakadaşım muhakkak stoklayın dedi.çok fazla gidiyormuş.bilginiz var mı ?
kızlar mrb.hepimizi Allah kurtarsın kucağımıza yavrularımızı almayı nasip etsin inşallah. ben 2013 şubat annesiyim.sizden 1 ay geriden geliyorum.merak ediyorum kilo durumlarınız ne alemde.ben 167 boyla ve 85 kilo ile hamile kaldım şimdi 88-89 ciarı gidip geliyorum.normal doğam istiyorum ama kilolu olunca zor oluyormuş.sizin 7. ayınızda diğer aylara göre kilo artışınız ne durumda.yani ilk 6 ayınızda kaç kilo aldınız son ayınızda kaç kilo aldınız.son aylarda çok alınıyor diye biliyorum korkuyorum.şimdiden nefes almakta zorlanıyorum.hamile kalmamdan 6 ay önce evlenir evlenmez 4 ayda toplam 19 kilo aldım.2 ay sonrasında da hamile kaldım. o kilolara daha vücudumalışamamışken hamilelik kiloları ve göbek beni bayağı yıpratıyor.
cnm senın sonrakı kontrolun ne zaman ınsallah bebısın kılo alıyodur cnm benım kontrolum 29 ekımdeydı sımdı 19 kasımda.ben 56 kıloyla hamıle kaldım sımdı 64 kıloyum fazla yıyemıyorum ıstahsızım
bebeğin kilosuda biraz zayıf simdi zorla yıyorum bakalım
cnm senın sonrakı kontrolun ne zaman ınsallah bebısın kılo alıyodur cnm benım kontrolum 29 ekımdeydı sımdı 19 kasımda.
merhaba kızlar burda iki ayrı grup mu var 2013 ocak için e öbür tarafa baktım ama burdada yazışma varmış
Evet canım bizim şirkette öyle 4 ay boyunca maaşın yatıyor. Daha sonra sgk dan paranı alınca şirkette bu parayı veriyorsun. yani her ay maaş yatırması mağdur etmemesi için.gk çünkü doğum iznin bitince veriyor.
merhabalar, evet iki ayrı grup var forumda.. diğer taraf daha aktif ve kalabalık, biz burda daha sakin ve az takılıyoruz.. :)
kızlar iyi akşamlar;siz bebek bezi stoklamaya başladınız mı ?bir arakadaşım muhakkak stoklayın dedi.çok fazla gidiyormuş.bilginiz var mı ?
kızlar mrb.hepimizi Allah kurtarsın kucağımıza yavrularımızı almayı nasip etsin inşallah. ben 2013 şubat annesiyim.sizden 1 ay geriden geliyorum.merak ediyorum kilo durumlarınız ne alemde.ben 167 boyla ve 85 kilo ile hamile kaldım şimdi 88-89 ciarı gidip geliyorum.normal doğam istiyorum ama kilolu olunca zor oluyormuş.sizin 7. ayınızda diğer aylara göre kilo artışınız ne durumda.yani ilk 6 ayınızda kaç kilo aldınız son ayınızda kaç kilo aldınız.son aylarda çok alınıyor diye biliyorum korkuyorum.şimdiden nefes almakta zorlanıyorum.hamile kalmamdan 6 ay önce evlenir evlenmez 4 ayda toplam 19 kilo aldım.2 ay sonrasında da hamile kaldım. o kilolara daha vücudumalışamamışken hamilelik kiloları ve göbek beni bayağı yıpratıyor.
hmmm tesekkur ederım bılgılendırdıgınız ıcın benı
Merhaba herkese, burası daha sakin diye ben de burayı tercih ediyorum artık.
Bu arada, çalışabilir raporu aldıktan sonra kullandığınız izin, rapor vs'yi doğumdan sonraya aktarabiliyoruz diye biliyorum. SGK'nın bilgi edinem birimine mail attım, aktarılıyor yazmışlar, çok bir açıklama yazmadan. Özel sektörde çalışıyorum ben, firmanın i.k'sına sordum onlar da aktarılıyor dediler.
Benim gibi iştahı azalan var mı bu haftalarda?
bu arada ben artık çok zorlanıyorum felaket bel ağrılarım başladı...kızımsa hiç durmuyor o kadar acıtıyoki bazı hareketleri çantamı hazırlamayı düşünüyorum artık.
bende 32.haftama gırecegım bende dusunuyorum cantayı hazır tutmayı
peki içine neler koyacagız sen tecrubelısın?
Merhaba herkese, burası daha sakin diye ben de burayı tercih ediyorum artık.
Bu arada, çalışabilir raporu aldıktan sonra kullandığınız izin, rapor vs'yi doğumdan sonraya aktarabiliyoruz diye biliyorum. SGK'nın bilgi edinem birimine mail attım, aktarılıyor yazmışlar, çok bir açıklama yazmadan. Özel sektörde çalışıyorum ben, firmanın i.k'sına sordum onlar da aktarılıyor dediler.
bu arada ben artık çok zorlanıyorum felaket bel ağrılarım başladı...kızımsa hiç durmuyor o kadar acıtıyoki bazı hareketleri çantamı hazırlamayı düşünüyorum artık.
evt cnm bide az kişi az konusma var orda takıp edemıyosun olayları :)merhaba kızlar burda iki ayrı grup mu var 2013 ocak için e öbür tarafa baktım ama burdada yazışma varmış
alıyodur tatlım stres yapma lutfen hem zayıf dogsa bbıle yeter kı saglıklı olsun cnm bnm...bende 1 kasımda gıttımde bebegın kılosunu kontrol ıcın yıne cagırdı 16snda gıdecem hemde calısabılır raporu verecek
nişallah alıyordurr ya
Kızlarr öncelikle cevap verdiğiniz için hepinize tek tek teşekkür ederim.
Step peki o izinli olduğunda raporlu sayılmıyor musun ben onu söyledim iş yerine olur mu hemn raporlu olacaksın hemde nasıl maaşın yatsın dediler
Ve bugün öğrendimki maaşımı 4 ayın sonunda alabilecekmişim
Bide şöyle bi hakkım yokmuş mesela 2 ay izinli olup işe dönemezmişim 16 haftayı izinli geçirmek zorundaymışımm off kii ne offf
hosgeldın cnm bak sımdı 32. haftada ızın hakkın doguyor bebegın 8 haftaklık olana kdr ama 32. haftada drdan 37. haftaya kdr calısabılır raporu alıp o 5 haftayı dogum sonrasına atabılıyorsun ama su cok onemlı kı 32-37 hafta arasında bacagın bıle kırılsa allah korusun gelmen gerekıyo he gelmeyebılıosun ama dogum ıznınden dusuyo 32-37 arası calısır rap alıyosan ılla fıılı olarak calısmalısın demek oluyo bu ben de 32. haftada calısır rap alıp 34. haftada yıllık ıznıme cıkarım 37yı bulup dogum ıznıne cıkarım dıyodum hayallerım resmen suya dustu 32.haftadan 37.haftaya kdr sakın yıllık ızın mazeret ıznı veya baska bı dr raporu almayınMerhaba herkese, burası daha sakin diye ben de burayı tercih ediyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?