Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

üzülme arkadaşım dr.lar eğer hayati bi durum yada kötü sonuçlanacak bi doğum vs... olsaydı mutlaka açıkyürekle söylerler.sana kötü hiçbirşey denmemiş..kafana takıp kızınıda üzme oralarda annesi sevgiler...

hımm sanada çok geçmiş olsun umarım sağlıklı bir şekilde doğar bebeğin...

Ay nurcanim merak etmez mi insan ben de cok meraktayim dra gttigimde 31+3 olcam allahin izniyle cok heyecanlaniyorum ya senin zillini yerim ben masallahhhh
Cnm ben tisk alma derim cok iyi arastir yazili bi evrak edin kimse bakmaz goz yasina

İnşallah canım hiç bi sorun çıkmaz...

Canım allah yardımcın olsun seninde . Allah yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin ayrıntılı ultrasonda bişey çıkmadı herşey yolundaydı.

Desteğin için teşekkür ederim canım.

Desteğin için teşekkür ederim canım.

özlenmez mi...dünyanın en harika şeyi onlar...birde benim cinsiyet farklı ya sanki ilk defa hamileymişim gibi hissediyorum.

inş. olur 2.de cnm..bu arada kaç yaşındasın sakıncası yoksa tabii?

inş., 28 yaşındayım canım..

öncelikle geçmiş olsun, arkadaşların dediği gibi bebeğin gelişiminde bir sıkıntı yoksa çok kafana takmamaya çalış, şu zamana kadar bir sıkıntı da yaratmamış bu durum, inş. böyle tamamlarsın.. bu olayı duymadım da, genetik farklılıktan kaynaklı farklılıklar olabiliyor gebeliklerde, bi arkadaşın ablası hamileliği boyunca adet gördü mesela, o da rahimi iki odaklı olduğu için bir taraf doğuma hazırlanırken diğer taraf normal döngüsünü yaşıyordu, şimdi güzel kızı 5 yaşında.. dediğim gibi genetik farklılıklar yaşayabiliyoruz, sen iyi düşün, güzeli düşün.. sevgilerimle..

benim de sanki sutyenim bole fındık buyuklugunde renk degistrmis sanirim damla damla geliyo.yalniz sıkma rahım kasılmasından cok bebek ıcın cok onemlı antıkorların bulundugu ılk sut.o yuzden cok dıkkatlı ol cnm.tam bir antibıyotık olacak bebeklerımz ıcın.

ben d hamılelıkte bıtkı caylarından ıhlamur harıc uzak duruyorum cnm doguma yakın kaysı hosafına basla yada sımdıden basla kayısı sutu cok arttırır.bide bol bol su.

cnm benim hic pimpiriklenme.inan olsun arkadasların soledıı gbı drlar hıc acımıyolar ters gıden bır sey oldugunda soyluyorlar.onlar ıcın cok sıradan cunku.masallah 2 hafta onden gıdıyomus.3 damar olaydı heralde 5 hafta onden gıderdı biraz ii tarafından bak ve sukret tatlım.damarlarındakı kan akısı cok ıyı demek ki.yuce rabbım bı taraftan alıyosa bı tarftan verıyo.allah yavrunu sana bagıslasın.

kızlar uzun zamandan sonra akşam saat 9 da yattım ama uykum olduğundan değil bel ağrısı ve şiddetli mide bulantısından,,,geçer diye...ayy ne zor geçiyor ya ama doğsun sorucam ben o zilliye

kızlar uzun zamandan sonra akşam saat 9 da yattım ama uykum olduğundan değil bel ağrısı ve şiddetli mide bulantısından,,,geçer diye...ayy ne zor geçiyor ya ama doğsun sorucam ben o zilliye

:)) soracağımız şeyler birikti, bakalım doğunca hatırlıycak mıyız bunları.. :)) ben de dün akşam 9 da yattım ve sabah açtım gözlerimi, bir uykum birikmiş doyamadım.. 1 haftadır ofiste öğlenleri çok uykum geliyor, aynı başlardaki gibi oluyorum, nasıl tatlı bir uyku dünyayı görmüyor gözüm.. :))

ay ne şanslısın cnm yaa ben uykuya hasretim yeminederim...doğunca daha da beter uykusuz kalıyosun...bilemiyorum yani bayılıcam kalıcam biyerlerde :) herşey onlar için tek isteğimiz ileride değerimizi kıymetimizi bilsinler.

kızlar arka dişim çürümüş öyle böle ağrımıyor 20 lik dişim kökten çürümüş ne yapıcam ben yaaa

inş. canım, benim de gün günü tutmuyor da, maşallah bu hafta güzel uyudum..sen bilirsin, bizi nasıl günlerin beklediğinin sinyalini veriyor keratalar..şu reklamlarda diyor ya, 'o anne gecede 5 defa başıma gelecek arkadaş' diye bayılıyorum.. bakalım doğumdan sonra da bayılacak mıyım?

kızlar arka dişim çürümüş öyle böle ağrımıyor 20 lik dişim kökten çürümüş ne yapıcam ben yaaa

doktora görün, diş ağrısı da zor olur.. benim de 1 ay önce dişim kırıldı, hemen gittim, Allahtan kanal tedavili dişim kırılmış, doktor ağrın yoksa doğumdan sonra bakalım, şimdi film falan çekemeyiz dedi.. filmsiz bişey yapılabilirse bir görün doktora derim, çok geçmiş olsun..

doktora görün, diş ağrısı da zor olur.. benim de 1 ay önce dişim kırıldı, hemen gittim, Allahtan kanal tedavili dişim kırılmış, doktor ağrın yoksa doğumdan sonra bakalım, şimdi film falan çekemeyiz dedi.. filmsiz bişey yapılabilirse bir görün doktora derim, çok geçmiş olsun..[/QUOTE]

1 ay önce başka bir diş için gittim çekmediler antibiyotik verdiler şimdi bu offfff bu sefer çok kötüyüm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…