Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
zaten canım internetten alıyorum çoğu şeyi çeşit daha çok dışarı çıkınca bişey bulammıyorum pek

evet bence de internetten daha fazla çeşit bulabiliyoruz.. benm yaşadığım yer küçücük bi ilçe.. mağaza bile yok.. biraz da mecburiyetten internetten alacağım yani.. ama büyük yer de olsaydı, internet daha cazip gelirdi galiba.. çünkü yorulmuyosun internetten alırken .. :)

evet canım hem ınternette daha uygun bulabılıyorsun ıstedıgın kadar taksıt yapıyorlar begenmezsende gerı ıadesı var daha ne olsun :) magazalarda hep aynı şeyler var zaten bişey bulamıyorsun internette erkek bebiş için çeşit daha çok

haftaya başlamak için çok iyi geldi bu yazı, tşkler canım.. :)

Bu arada günaydın kızlar mutlu bir hafta geçirmeniz dileğiyle

günaydın canım, hepimiz için güzel bir hafta olsun.. :)

buarada benim yine sorularım var, ağrıları başlayan var mı..rahim ve alt tarafımda bi ağrı var 2-3 gündür, özellikle gece sağa sola dönerken bacaklarımı ayırmaya kalkınca saplanıyor, siz de var mı bu tip ağrılar? hepinize güzel günler diliyorum.. :)

cok olmasada arada saplanıyo canım benımde :)

kızlar bende birşey sorcam daha önce cevaplandıysa kusura bakmayın :)
bu hastane çıkışının tümünü koymak gerekıyormu hastane için
ben 10 lu takım almıstım ıcınde tulum olarak ayrı altlı ustlu takım olarak ayrı bırden fazla sey var?

ben konuluyor diye biliyorum, ince bi alt üst çıkıyor, o mesela içlik olarak giydiriliyormuş.. ne olur ne olmaz hepsini alıcam yanıma.. :)
buarada ağrılarla ilgili cevabın için tşk ederim canım..

Son düzenleme:
ben konuluyor diye biliyorum, ince bi alt üst çıkıyor, o mesela içlik olarak giydiriliyormuş.. ne olur ne olmaz hepsini alıcam yanıma.. :)
buarada ağrılarla ilgili cevabın için tşk ederim canım..

ozaman ıcınden cıkan herseyı bantaniyesine sarıp kundak gıbı yaparım ne gıyırırlerse artık orda kullanırlar
hastaneye gıdeceklerı yıkayıp hazırlıcam son ıkı aya gırecez artık :)

bugün soru sorma günüm :)
kızlar bebişlere aldığınız giysileri hangi ürünle yıkayacaksınız?

evet yaa.. önemli konulardan biri.. ben de bi türlü karar veremiyorum neyle yıkayacağıma.. çevremde makinede yıkama diyen bile var..doğumdan sonra bikaç ay en azından.. ama bana saçma geliyo makinede yıkamamak.. sonuçta makinede daha temiz olur diye düşünüyorum.. ama deterjana karar veremiyorum bi türlü..

cnm bnm o şekilde değil de belime ağrı ara ara giriyo ve çok canımı yakıyo birde genital organın dudakları ara ara ağrıyo

daha hiç giydirmediğin yeni aldığın eşyaların tümünü sabun tozuyla yıkamanı tavsiye ediyorum.sonra tabiki makineye...bu arada diğer bi sorunada cvp vereyim bnm ablam yenidoğan ünitesinde hemşire.size hastaneye giderken koyulacakları yazmıştım onada gösterdim birebir onayladı sonuçta 1.dende tecrübeliyim yani.en az 2 takım koy dedi bebek takımı çok lazım oluyomuş getirmeyenler hep pişman oluyo dedi.benden söylemesi uygulamak size kalmış.

Arkadaşlar ben aldığım her şeyi yıkadım, bana da yok makinede yıkama yok şunla yıkama gibi bir sürü öneride bulunan oldu. Ben sabun tozuyla makinenin elde yıkama ayarında yıkadım kıyafetlerini, battaniye tulum yorgan gibi şeyleri de yünlü programında yıkadım. ama yıkandıktan sonra belki sabun tozu kalmıştır diye tekrar bir durulama yaptırdım. hiçbir şeyi zarar görmedi, bozulmadı da.

sabun tozu alıcam sanırım ben

sabun tozu kullanıcam bende pekı sonra bebeklere öze l yumuşatıcı kullanacakmısın?
zaten tavsıyenı dıkkate alıcam dogum yapan bı arkadasta takım fazla koy dedı lazım oluyomuş

saol canım ,bende öyle yapıcam

peki kızlar sabun tozuyla yıkadıktan sonra bebeklere özel yumusatıcı kullanacak olan varmı?

sabun tozu kullanıcam bende pekı sonra bebeklere öze l yumuşatıcı kullanacakmısın?
zaten tavsıyenı dıkkate alıcam dogum yapan bı arkadasta takım fazla koy dedı lazım oluyomuş

cnm tavsiyem ilk yıkamada sabun tozundan sonra gerek yok zaten bebeklere özel sabun tozu kokulu oluyo mis gibi sonrasında kullan tabiiki..

cnm bnm o şekilde değil de belime ağrı ara ara giriyo ve çok canımı yakıyo birde genital organın dudakları ara ara ağrıyo

evet benim ağrım da aynı yerde, bacaklarımı sağa sola açamamaya başladım, hemen ağrı giriyor, sanırım leğen kemiği ve uzantısı genital bölgenin etrafındaki kaslara etki ediyormuş..

ben Dalin'nin deterjan ve yumuşatıcısıyla yıkadım, daha doğrusu annem saolsun ilgilendi.. :) bi arkadaşım tavsiye etti dalinin ürünlerini..

Kızlar bende dalinin ürünleri ile yıkamayı düşünüyorum artı dalin yumuşatıcısı süper bi kokusu var bi arkadaşımın deterjana karşı alerjisi ver hep dalini kullanıyor bebek için olablardan pembe renkli kokusu hiç çıkmıyor biraz pahalı ama değer

Yahu bebek için mümkün olduğunca az kokulu şey kulllanılır, siz tutmuş kokusu hiç çıkmıyor diye bir ürün tercih ediyorsunuz. Koku ne demek? Kimyasal demek. Yeni doğmuş bebeği güzel koksun diye kimyasala boğacaksınız haberiniz yok. Ya çocugun alerjisi varsa, ya gelecekte astımını tetikleyecekse? Hiç mi gelmiyor aklınıza?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…