salı gunu hamılelıgımı ogrendgmde kan degerım 219du bugun doktora gttm belkı kese gornur dıe ama bısı gorunmedı tekrar test yaptı katlanms mı dıe 1.5 saat oldum oldum dırıldm ama bugun katlanms ve 800lere cıkms haftaya goreblrz dedı ama acele etmıcem yeterkı saglıkla dunyaya gelsn bebegm
seni çok iyi anlıyorum canım, ben de yaşadım aynı üzüntüyü; keseyi göremediği için "hamile değilsin galiba" diyen bir doktorum vardı sağolsunsonra kan tahlili için beklediğim 2 saat 2 yıl gibi geldi...huzurunu kaçırma ve pozitif düşün lütfen. bebeişlerimiz bizimle inş:)
slm kızlar benim sat 23 nisandi perşembe akşami test yaptım 2.çizgi gözle görünür şekilde çıktı cuma günü kanda bakıldı sonuç 91.9 çıktı hamilelik varmis ama pazartesi tekrar tahlil yapılacak böyle olupda değeri yükselen varmi ve bu değer yükselirmi çok korkuyom
ben acilde test yaptırarak öğrenmiştim...kalp atışları ne zaman duyuluyor? umarım su riskli dedikleri ilk 3-4 ayı hayılrısıyla atlatırız..
slm arkadaşım, öncelikle tebrik ediyorum..bnmde hcg değerlerim düşüktü ilk başlarda.. ilki 5,27 ikincisi 31,49 3.sü 602,2 şimdi ise 1149 :) çok korkmuştum ben deeğerler düşük diye ama doktorum gayet normal dedi. hiç endişelenme Dua et inş değerlerin yükselir.
ben bugün dr. gittim 6.haftası içindeyim keseyi gördük ama kalp atışları için 4 haziran da tekrar gidicem normalmi kalp atışı duyamadık siz kaçıncı haftada duymuştunuz kalp atışlarını ?ben çok endişeleniyorum
ben bugün çook üzüldüm ya sizlerdede oluyor mu bilmiyorum ama idrarı yaptıktan sonra turuncumsu pembemsi bir akıntı geldi doktora gittim rahimden gelmiyor dedi.sorun yok dedi.rahim ağzında yara var dedi.ağrı hissetmiyorum ama bu renkli akıntı beni üzüyor.drum prof acaba anlamadıki bile diye aklıma geliyor.eşim çoook efhamlısın diiyo.öylemiyim ya siz olsaydınız takmazmıydınız....
slm arkadaşım, öncelikle tebrik ediyorum..bnmde hcg değerlerim düşüktü ilk başlarda.. ilki 5,27 ikincisi 31,49 3.sü 602,2 şimdi ise 1149 :) çok korkmuştum ben deeğerler düşük diye ama doktorum gayet normal dedi. hiç endişelenme Dua et inş değerlerin yükselir.
içime su serptin cnm benim aminnn inşallah yükselir.progestan kullanıyrm dinleniyorum bide sürekli ayağa kalkınca yada ani hareketlerde kısa süreli sancım oluyo sadece başkada bişey yok şükürler olsun.senin ne kadarlık bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?