Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

seni çok iyi anlıyorum canım, ben de yaşadım aynı üzüntüyü; keseyi göremediği için "hamile değilsin galiba" diyen bir doktorum vardı sağolsun sonra kan tahlili için beklediğim 2 saat 2 yıl gibi geldi...huzurunu kaçırma ve pozitif düşün lütfen. bebeişlerimiz bizimle inş:)

arkadaşlar hepimiz nisan mayıs gibi hamile kaldık demekki bebeklerimizin cinsiyetlerinide aynı haftalarda öğreniriz artık sağlıklı sıhhatli olsunlarda gerisi önemli değil gerçi ama Rabbim herkezin gönlüne göre versin inş. bende haftaya işten izin alıp muayeneye gitmeyi düşünüyorum bebişimi görebilirim inş.

merhaba kızlar. ben 4 aydır tedavi görüyordum bebek için .eşimle çok istiyorduk. ve adet günüm 2 gün geçti bu sabahta idrar testi yaptım .pozitif çıktı.içim içime sığmıyor.bakalım inş kan testinde de güzel sonuç alırım

slm kızlar benim sat 23 nisandi perşembe akşami test yaptım 2.çizgi gözle görünür şekilde çıktı cuma günü kanda bakıldı sonuç 91.9 çıktı hamilelik varmis ama pazartesi tekrar tahlil yapılacak böyle olupda değeri yükselen varmi ve bu değer yükselirmi çok korkuyom

arkadaşlar benimde Ocak 2013 de bebişim dünyaya gelecek allah kısamet ederse , 4 yıllık evliliğimde hep çikolata kistiyle uğraştım doktorların hepsi hemen gebelik çalışmalarına başla sonra olmayabilir,zor olabilir belki hemen olur ama riske atmayın dedi. 4 yıl boyunca buyuk bır rısk alarak gebe kalmadım. dogum kontrol hapını Ocak ayında bıraktım 2 ay duzensız adet gormemden sonra salı gunu oylesıne yaptıgım bır testte cıft cızgıyı gordum. saskınlıgımı tahmın bıle edemzsenız. hep kendımı 1 sene ıcınde gebe olurum dusuncesıne o kadar alıstırmısım kı ınanamadım. sonra kan testı yaptım BHCG 840 cıktı :):):) netten bakıyorum tahmını dogum tarıhı 21.01.2013 cıktı. allah herkese hayırlı gebelık hayırlı evlat nasıp etsın.
daha ultrasyona gırmedım carsamba randevum var doktoruma gıdıcem. sız gordunuz mu kesenızı :)?

Üzülmene gerek yok kesenin gözükmesi için hcg 5000 olmalı ben 5+4 gördüm inş sen de tez zamanda görürsün

ben bugün çook üzüldüm ya sizlerdede oluyor mu bilmiyorum ama idrarı yaptıktan sonra turuncumsu pembemsi bir akıntı geldi doktora gittim rahimden gelmiyor dedi.sorun yok dedi.rahim ağzında yara var dedi.ağrı hissetmiyorum ama bu renkli akıntı beni üzüyor.drum prof acaba anlamadıki bile diye aklıma geliyor.eşim çoook efhamlısın diiyo.öylemiyim ya siz olsaydınız takmazmıydınız....

bayanlar slmlar, ben de geçen hafta öğrendim ki hamileyim :) dün bhcg sonucumu aldım. 1149 :) nasipse inş ocak ta alıcaz bebeişi kucağımıza

slm arkadaşım, öncelikle tebrik ediyorum..bnmde hcg değerlerim düşüktü ilk başlarda.. ilki 5,27 ikincisi 31,49 3.sü 602,2 şimdi ise 1149 :) çok korkmuştum ben deeğerler düşük diye ama doktorum gayet normal dedi. hiç endişelenme Dua et inş değerlerin yükselir.

ben acilde test yaptırarak öğrenmiştim...kalp atışları ne zaman duyuluyor? umarım su riskli dedikleri ilk 3-4 ayı hayılrısıyla atlatırız..

ben ilk bebeğime hamilelik haberimi aldığım gün yani beşinci haftada hemen kese görünmüştü. ancak şimdi ikinci bebeğime hamileyim altıncı hafta bitmek üzere halen kese görünmüyor. o yüzden kese ve kalp atışları için acele etmemek lazım, iyi düşünelim iyi olsun. yedinci haftada kesinleşir kalp atışları ve kese :)

çok teşekkür ederim cnm içime su serptin dr progestan ve kan hapı verdi ve istirahat et dedi yatırorum sürakli bazı bazı ağrım oluyo korkutuyo beni:18: maşallah ne güzelll Rabbim kurtarsın nşallah sağ salim yarın kan vercem bakalım nolcak

BEN 24 mayısda gittim 6 hafta 1 günlükmüş .kalp sesini duyduk .diğerinin kalp atışını duyduk diğerininkini duymak için 4 hazirana gün verdi. içini rahat tut ve dua et .inşallah meleklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız

canım bu sabah aynı şey bendede oldu çamaşırımda lekeyi görünce çok korktum ilk önce dün beta hcg :5300 çıkmıştı artış çok iyi ama çok tedirgin oldum şimdi devam edecekmi diye kontrol ediyorum (( inş. etmez bebişlerimiz nazlanıyor

Merhaba, benim SAT 1 Nisan, fakat döngüm 35 gün. Şu anda 8 haftamın bitmiş olması gerekirken, ulrasona göre benim 6 bitti.
BAT 5 Mayıs idi. 8 Mayıs'ta kanda 153'tü. 14 Mayıs'ta ultrasonda sadece 5 mm'lik kese göründü, bebiş görünmedi. Nihayet 25 Mayıs'ta bebiş 5 mm olarak göründü ve kalp atışını gördüm, çok şükür.

Bende bulantı yok, nadiren bulanacak gibi oluyor, geçiyor. Halsizlik ve uyku ara ara.. En büyük sıkıntım, karnımda şişkinlik. Öyle ki, 5 aylık hamile gibi, kocaman, şiş bir karnım var. Doktoruma sordum, hamilelik de yaparmış, fakat bana takviye olsun diye 8 Mayıs'taki kontrolümden beri kullandırdığı Progestan daha çok yaparmış.

Kızlar ya size de oluyor mu, ben kendimi kötü hissediyorum, sinirli, huzursuz... Tedirginlikten mi, bekleyişten mi bilmiyorum. İşimden soğudum, gitmek bile istemiyorum, içimden bir şey yapmak gelmiyor, şöyle ciddi bir yazı okuyamıyorum. O kadar bekledim bu güzel haberi almak için, şu an havalarda uçmam lazımdı, ama hiç öyle bir modda değilim Allah'ım affetsin, böyle olmak istemiyorum, nankörlük giibi geliyor ama elimde değil.

merhaba arkadaşlar benim bebeğimde ocakta doğacak inş. benim 4 gün önce değerim3286 idi bu hafta perşembe tekrar gidicem doktora ama henüz kese göremedik...

içime su serptin cnm benim aminnn inşallah yükselir.progestan kullanıyrm dinleniyorum bide sürekli ayağa kalkınca yada ani hareketlerde kısa süreli sancım oluyo sadece başkada bişey yok şükürler olsun.senin ne kadarlık bebiş

kızlar bende kısmetse ocak da anne olacağım =)
nasıl geçiyor hamileliğiniz kızlar =)

Canım hiç endişelenme bu aylar haftalar çok önemli çünkü. İçini ferah tut fazla düşünmemeye çalış , stres olma. Bnm daha çok yeniymiş canım 2.5 haftalık sanırım. bu çarş inş keseyi gormeye gidicez hayırlısıyla. Bnm de kasıklarda agrı oluyo. Göğüste hassasiyet başladı canm.Biraz ayakta kaldım mı belimden kasıklara dogru bi agrı giriyo. ben de boşverdim herşeyi.Eşim aro yardım ediyo. :) senin ne kadarlık bebişin .Rabbim hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…