Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

evet bende de oluyo canım.. özellikle de yorulunca.. doktorum, uzun süreli olmayıp, dinlenince geçiyosa sıkıntı olmaz dedi.. ben de tedirgin oluyorum ama doktoruma da güveniyorum.. inşallah bi sıkıntı olmaz..

bugün soru sorma günüm :)
kızlar bebişlere aldığınız giysileri hangi ürünle yıkayacaksınız?
Cnm ben bugun tum alisverisi yaptim bana yurtdisindan gelen bi deterjan onerdiler onu aldim.adini yazarim bi ara:)

Cnm ben de seni dinleyenlerdenim 2 takim hastane cikisi aldim:)

peki kızlar sabun tozuyla yıkadıktan sonra bebeklere özel yumusatıcı kullanacak olan varmı?
Cnm kesinlikle yumusatici kullanma bence de.
Bravoooooo aynen senin gbi dusunuyorum tatlim

Kizlar oyle mutluyum ki biberondan emzige gogus pompasindan gogusucu kremine emzik biberon yikama deterjanindan kiyafet yikama deterjanina kuvetinden masrapasina hastane cikisindan hastanede dagitilacak suslere kapi suslerinden zibinlarina barana kdr her seyi topladim geldim.sampuan seri olarak sebamesi tercih ettim.danismal isteyene seve seve yardimci olurum.

bn nefes alma konusunda daha rahatım 1 haftadır cnm.

bnmde tarihim aynı cnm aynı yerde aynı ağrılar bendede var 1 haftadır.normal olduğunu biliyorum malum son ayımız.

ohhh maşallah maşallah cnm beşiği ne yaptın benm birtek o kaldı park yatakta karar kıldım ..

GÜNAYDINNN...bugün kontrolüm var bakalım ne yaptı benim fıstık kızım çok merak ediyorum kilosunu falan birde nedense içimde bir korku var bu bel ve aşağıdaki dudak ( ) ağrısından.iyice yaklaşmış doğumun demesin dr.daha erken yaa kızım biraz daha dur tamam mı annesinin meleği?

Merhaba, benim oğlum da çok hareketli, sabah benle uyanıp akşam benle uyuyor. Onun dışında yarım saatlik boşluklar dışında hep hareketli sanki.:26: Çocuk kilo alamayacak bu gidişle, aldığı kaloriyi yakıyor herhalde Bakalım Cuma günü doktor kontrolü ve çalışabilir raporu alma günümüz. Aynı bel ağrıları ve çatı ağrıları bende de var, çünkü kocaman bi karnım var. Doktora sormayı düşünüyorum erken doğum riski oluşturur mu diye ben de.

Günaydın kızlarr ağrılardan bahsetmişsiniz aynen benimde bel ve kuyruk sokumu ağrım var oturarak çalışıyorum bide dr bana simit minderlerden al dedi bakalım bi kaç gündür onun üstünde oturuyorum inş daha az ağrı olur.Benimde cuma kontrolüm varr insann bebeğini göreceği zaman çok sevinçli oluyor değil mi hepimiz güzel haberlerle döneriz inş

durdun durdun tek seferde yaptın butun alısverısı :) bende dıyorum nerde bu kız :)

hadı bakalım hayırlısı canım inşallah demez

kızlar sabah gazetesinin yazısını buldum doğum izniyle ilgili sanırım çıksa bile bize yetişmicek (

'Doğum izni' polemiği
21.07.2012
Hükümetin, kürtajı azaltmak için başlattığı Kürtaj Bilim Kurulu raporunda gündeme gelen ücretli doğum izninin 4 aydan 6 aya çıkartılması süreci sancılı başladı. Bakanlar Kurulu'nda masaya yatırılan doğum iznine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, iznin artırılmasının kadının istihdamını azaltacağı gerekçesiyle karşı çıktı. Aile Bakanlığı, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı'na (TEPAV) konunun araştırılması için talimat verdi. Çalışan kadınların bebeklerini kucaklarına aldıkları günden sonra ne kadar sürede tekrar işe başlayacakları konusu diğer ülke örnekleriyle yeniden araştırılacak. İş Kanunu'na göre kadın işçiler doğumdan önce 8 ve doğumdan sonra 8 olmak üzere 16 hafta yani 4 ay doğum izni kullanabiliyor. Çoğul gebelik halinde doğumdan önce çalıştırılmayacak sekiz haftalık süreye 2 hafta süre ekleniyor. Ancak, sağlık durumu uygunsa, kadın işçi isterse 3 haftaya kadar işyerinde çalışabiliyor ve süre doğum sonrasına ekleniyor.

anlaşıldı ki bu 6 ay durumu bizi etkilemeyecek.. :/ hayırlısı..
buarada bu hafta hepimizde görülen şu alt tarafta ağrı olayı için dün farkettim ki.. benim ağrım yürüyüş yapınca geçiyor..bikaç arkadaş dinlenince geçiyorsa yazmıştı.. benim tam tersi bütün gün ofiste oturuyorum. .sabah akşam ufak yürüyüşler yapıyorum ve farkettim ki yürüyüş sonrası dudaklardaki ağrı bitiyor..

geçen hafta trendyoldan ürün sipariş etmiştim, biraz önce geldi.. renklerine bayıldım.. ürünün sitesini takibe aldım, uyku tulumu battaniye tarzı eksikleriniz varsa tavsiye ederim..
BABY BOUM - TÜRKİYE

markanın renkleri çok hoşuma gitti, ben oğluma yeşil bir uyku tulumu ve mor bi battaniye aldım.. :)

Bu yeni bir haber değil. Temmuz 2012de çıkmıştı zaten bu haber. Şu an yasa komisyonda.

Tatlim oda takimina karar verdim cok sukur :) besigi sepet besik alicam yada bi arkdasim verecek susliycem park yataklara cok sogugum ya sevemiyorum
Nircanim guzel hbrlerle gel cnm
Masallah hep bole devam etsin insallhhhh
durdun durdun tek seferde yaptın butun alısverısı :) bende dıyorum nerde bu kız :)
Atnen duygucum 1 kerede halletim geldim:)
Cnm bu hbr temmuzdaki hbr buyul olasilikla kabul edilecek ben cok umutluyum cikarsa ocaga kdr cikar he daha gec ciksa da faydalaniyoruz insallh onaylanir cnm

inşallah çıkar

alışverişi eminönündenmi yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…