Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
güzelmiş bu link, tşkler takip etmek lazım.. bizim ufaklık 2 hafta önden gidiyor.. :) hayırlısı..

seninki maşallah zaten cnm...benimki tam haftasıyla uyumluymuş

yarın doktora gıdıcem kıyaslarım bakalım :) 1780 olması lazmmış
bizim çizelgeylede tutuyo :)

hadi bakalım özlemişsindir bebişini...hayırlı haberlerle gel inş...

Masallah cnm valla bn de cok heyecanliyimmmmm simdi bile hareket ettiginde dokunuyorum yaslandigi yere icim hos oluyo oyle yasarim diyorum sonsuza kdr:)

yaşanır valla canım ama doğduğunda hiç bitmeyen aksine hergün artan bir sevgi seli yaşıyorsun galiba bu tür sevgi sadece evlada verilir...

sabun tozu kullanıcam bende pekı sonra bebeklere öze l yumuşatıcı kullanacakmısın?
zaten tavsıyenı dıkkate alıcam dogum yapan bı arkadasta takım fazla koy dedı lazım oluyomuş

Deterjanda karar kılamayanlardanım bende. Bu sayede migrosta ne kadar bebek deterjanı varsa topladım geldim ama içime de sinmedi yaa. Hani şu bebekler için organik falan olan deterjanları nerde buluruz acaba?? Sonuçta bari ilk zamanlarında korusak kimyasallardan!! Bakalım, ama üzerinden okuduklarıma göre en uygunu Dalan gibi Bi arkadaşımda ondan memnun kalmış. Bir de lekeliler için omo matik baby'i önerdiler. ayyyy, zor iş..

Doğum için yanına alacakların için ise nerede doğum yapacağın ile ilgili. Eğer büyük özel bi hastanede yapıyorsan ara konuş, orada kıyafet veriyorlar bebekler için. Anneler için bile bir sürü imkan oluyor. Ben en son dikiş için (rahim ağzına) Florancede yatmıştım valla duş için kullan at özel bir malzemeden (muhteşemdi, çıkarken çingenelik yapıp istedim) sabunlanma lifi bile vardı, orkid vs. herşeyi veriyorlar orada. Yeni doğanlar için kıyafette vardı sanırım, sen sadece eve götürürken giydireceklerini alıyorsun. Doğum yapacağın yeri arayıp öğrenmek en iyisi, kadınlık yapıp bi bavulla gitmemek herkesin faydasına ))

Bu arada bebişin yatağında karar kılan var mı?dış çerçeve değil de, normal yatak. Yataş, bellona ya da sadece sünger ????

kızlar ben hacısakırın granullu sabun tozunu kullanmıstım beyazlar ıcın az daha makıneyı bozuyordum kopurdu kopurdu makınenın heryerınden kopukler cıkıyodu :)

Canım yaa.. Ne kadar şaşırömış ve korkmuşsundur ama çooook güldüm.. E tabi, herkes anne karnından bilerek çıkmıyo ya bunları.. Ama iyi oldu bana da, en azından aynı hatayı yapmam.. Ama çok eğlenceli olurdu
Bu arada aynı saflığı ben yıllar evvel domestos ilk çıktığında bulaşık makinesinde yaşamıştım. Tüm mutfsk köpük olmuştu.. Kç saat uğraştım sonra Kıyamam sana.. Geçmiş olsun ama umarım bi foto çekmişsindir anı olur

Kizlar bu arada cinsel hayatlariniz nasil?ben 4.5.6. Aylarda 1 kere beraber olduk onun disinda hic olmadi:) karninda bebegim varken yapamam dio baska bi sey demiyo ben cok kutsalmisim.sizde durumlar nasil

Desene kaderdaş olmuşuz :))) Biz tüm hamlelikte kardeş gibiydik, sonra zaten yasakladı doktor yaşadıklarım yüzünden. şimdi öööle sarılıp uyuyozzzzzz. Benimki de yok kutsalsın yok bişiler ben ne yorumlar yaptım başta ama neyse az kaldı sonuçta

merhaba arkadaşlar, dün kontrolüm vardı herşey normal çıktı çok şükür benim de hiçbir şikayetim yoktu zaten. Hiçbir yerimde ağrı bile olmuyordu, ta ki ikindiye kadar. Sağ kasığıma öyle bir ağrı girdi ki anlatamam, evde de yalnızdım. Kesin doğuruyorum dedim. Ağrım başladığında yatıyordum, eşimi aramak için zar zor kalktım, o da ne ağrı geçti birden. Önce ne olduğunu anlamadım sonra yalancı ağrı olduğunu farkettim. Hem çok korktum hem de çok rahatladım :) Akşam yine oldu, sabaha karşı da oldu, az önce hafiften yine ağrı vardı. Galiba benim acı eşiğim epey düşük, yalancısı böyleyse gerçeğini düşünmek bile istemiyorum

doktordan geldik :)
yıne pek goremedım yaaa cok anlasılmıyo keske ayrıntılıdakı gıbı gosterseler :)
bebış kılo almış 1730 olmuş sanırım yıne bıraz zayıf ama doktor kılo aldıgı ıçın sorun yok gıbı konuştu 2 hafta sonra tekrar cagırdı bırde eger karnım da buyume olmazsa ve bebek hareketnde azalma olursa hemen gelmemı ıstedı bu genel bı uyarımıydı yoksa benım bebış zayıf dıyemı anlamadım normalden bı hafta gerıden gelıyomuş
öle işte raporumuda aldım geldim

Genel bir uyarı galiba canım, bizim gelişimimiz iki hafta önden gidiyo öyle olduğu halde aynılarını dün doktor bana da söyledi, Hayırlısı olsun inşaallah, sağlıklı olsun da zayıflığı düzelecek bir durum. Bebeğin kilo alması için nacizane sana bir öneride bulunabilirim. Bana başlarda meyveyi çok tüket bebeğin hem sağlıklı olur hem de kilosu iyi olur diyolardı bana inandırıcı gelmemişti. Ama mecburen uzuuuunca bir süre meyve dışında birşey yiyemedim hala da meyve ağırlıklı besleniyorum. Dedikleri doğruymuş galiba, şu anda bebeğimin kilosu gayet iyi, ben bunu meyveye bağlıyorum açıkcası.

canım bende pek bısey yıyemıyorum zaten 2 hafta once zayıf cıktıgından berı meyve yıyorum daha dogrusu katı mevye sıkacagıyla suyunu sıkıyorum meyvelerın karıstırıp ıcıyorum yoksa bukadarda kılo alamazdı bebış 2gunde bır ıçıyordum ama bundan sonra hergun ıçmeye gayret gostercem meyve sıkacagını temızle parcalarını tak cıkar usenıyorum ama :)

Anladım canım, inşaallah kısa sürede geçer kilo probleminiz. Ah bu bebişler daha doğmadan her türlü cefayı çektiriyolar bize ama bir tekmeleri ( tezat da olsa ) unutturuyo sıkıntıları, doğmadan bu kadar tatlılar kim bilir doğunca nasıl olcaklar :))

Anladım canım, inşaallah kısa sürede geçer kilo probleminiz. Ah bu bebişler daha doğmadan her türlü cefayı çektiriyolar bize ama bir tekmeleri ( tezat da olsa ) unutturuyo sıkıntıları, doğmadan bu kadar tatlılar kim bilir doğunca nasıl olcaklar :))

bakalım bu ıkı haftalık surecte meyve agırlıklı beslenıcem ınsallah aradakı fark kapanır
evet canım yaa doğsalarda sevsek :) zaman azaldıkça insanın içi içine sığmıyor

Son düzenleme:

gerçeğini korkutmamak için anlatmıyorum :)

cnm bence kilosu gayet iyi.maşallah diyelim.ben ne bebekler biliyorum zayıf doğan fakat anne sütüyle hemen toplayan.doğum kilosu önemli değil zaten sağlıklı olsunlr da benim oğlum 2 kilo doğmuştu gerçi 25 gün erken doğmuşty ama...evet bakımı zor oluyo ama şimdi kimse 1 e gittiğine inanmıyo boyu falan çok uzun.hiç takma kafana.

Son düzenleme:

saol canım ya içim rahatladı birazda olsa bende 1750 dogmusum bısey olmamış :)
daha ıkı ayım var alırım dıye duşunuyorum ama zayıf deyınce yınede ınsan huzursuz oluyo

canım birde dogdugu zamankı kılosu ile sonrası aynı olmuyomus sıslıklerı ınınce bebısın kılosu azalıyomus dogrumu

canım birde dogdugu zamankı kılosu ile sonrası aynı olmuyomus sıslıklerı ınınce bebısın kılosu azalıyomus dogrumu

evt cnm doğru şimdi sen bunu da kafana takarsın :) daha da zayıflıcak diye.ama inan bana bunlar dert edilicek şeyler değil sağlıklı sıhhatli doğsunlar da Allahın izniyle gerisini dert etme.

Son düzenleme:
Selam anneler. Bizimkini de bugun tarttırdık . 2100 gram geldi. Tosun mu doğacak nedir yahu. kENdime hiç kilo almadım, şekerim normal çıktı, öyle sürekli birşeyler de yemiyorum. Bu neyin nesi anlamadım. Ben de biraz önde gidiyor olmasından endişeleniyorum . Haftasından 2 hafta önde. Hatta 32 hafta raporu almaya gittiğim ssk hastanesi doktoru inanmadı 32 haftalık olduğuna ( Bana çalışabilir raporu vermemeye kalktı. Umarım erken doğmaya kalkmaz benim dinozor yumurtası bebeğim.

Bebebk yatağı olarak biz idaşın sweety baby modelini aldık. Yarı ortopedik. Bir tarafı pamuk ( yazlık) diğer tarafı yün ( kışlık)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…