alışverişi eminönündenmi yaptın?
Evet tabii ki :) havuzlu han:)
Cnm tam olarak nasil bisey sordugunu anlamadim ama cantaci var cantada biberon icin ozel termos gbi isi kaybini azaltan maddetle yapilmis ozel yerler de var fermuarli falan.ben begenemedim cantayi henuz almadim baska yerden bakicamcanım orada biberon çantalı bebek setlerinden felan da bulunur mu acaba? bilgin var mı?
masallah cnm kac kilo kac cm olmus fistigimiz?benim de ptesi kontrolum var.cok ozledim minigimi...kızlar bugün kontrolüm olduğunu söylemiştim.Allaha çok şükür kızım çok iyi maşallah herşeyiyleama benim belimin çok ağrıdığını söyleyince idrar testi istedi.iyiki de istedi kum döküyormuşum meğerse o yüzdenmiş belimin ağrısı :26: antibiyotik verdi.1 hafta süreyle aksatmadan saatinde iç dedi.birde en az 15 bardak su içiceksin dedi.su içmezsen faydası yok dedi.birde istirahat verdi.iş falan yapma dedi.bu hamilelğimde maşallah bütün hastalıklar başgösterdi önce şeker şimdide bu ama yinede buna şükür tutunacak dalım var kızım çok iyi...benim gibi beli ağrıyanlar dr. kontrolüne gittiğinde dr istemese bile mutlaka sorun kum döküyor olabilir miyim diye.mesela ben ölsem aklıma gelmezdi.hatta dün bu konuda burada bi arkadaşa normal diye biliyorum yazmıştım.
Kızlar iyi akşamlar aranızda regl arası gibi ara ara sancısı gelen var mı ?bir de kasık ağrısı.
Kizlar bu arada cinsel hayatlariniz nasil?ben 4.5.6. Aylarda 1 kere beraber olduk onun disinda hic olmadi:) karninda bebegim varken yapamam dio baska bi sey demiyo ben cok kutsalmisim.sizde durumlar nasil
GÜNAYDINNN...bugün kontrolüm var bakalım ne yaptı benim fıstık kızım çok merak ediyorum kilosunu falan birde nedense içimde bir korku var bu bel ve aşağıdaki dudak () ağrısından.iyice yaklaşmış doğumun demesin dr.daha erken yaa kızım biraz daha dur tamam mı annesinin meleği?
Cnm tam olarak nasil bisey sordugunu anlamadim ama cantaci var cantada biberon icin ozel termos gbi isi kaybini azaltan maddetle yapilmis ozel yerler de var fermuarli falan.ben begenemedim cantayi henuz almadim baska yerden bakicam
masallah cnm kac kilo kac cm olmus fistigimiz?benim de ptesi kontrolum var.cok ozledim minigimi...
cnm kilosu 1.800 boyu 42 cmbir görsen varya ağzını nasıl açıp kapatıyo o kadar net gördüm ki elini falan aşağı yukarı oynatıyo uzanıp elini tutasım geldi
Cnm bnm bacaklarimi ayirmam gerektiginde tam rahim agzimda agrim oluyo cok.mesela arabaya binerken inerken falan onun disinda yok
Kizlar bu arada cinsel hayatlariniz nasil?ben 4.5.6. Aylarda 1 kere beraber olduk onun disinda hic olmadi:) karninda bebegim varken yapamam dio baska bi sey demiyo ben cok kutsalmisim.sizde durumlar nasil
oo dudak ağrısı bendede var ve çok zorlanıyorum aynı şekilde bend korkuyorum merakla bekliyorum dr ne diyeceğini
Cnm tam olarak nasil bisey sordugunu anlamadim ama cantaci var cantada biberon icin ozel termos gbi isi kaybini azaltan maddetle yapilmis ozel yerler de var fermuarli falan.ben begenemedim cantayi henuz almadim baska yerden bakicam
masallah cnm kac kilo kac cm olmus fistigimiz?benim de ptesi kontrolum var.cok ozledim minigimi...
cnm kilosu 1.800 boyu 42 cm bir görsen varya ağzını nasıl açıp kapatıyo o kadar net gördüm ki elini falan aşağı yukarı oynatıyo uzanıp elini tutasım geldi
bakın ağaşıdaki linkte bebeğin kilo gelişimini merak edenler kendinizinkiyle kıyaslayabilirsiniz.benimki tam kiloda şükürler olsun.
Gebelik Haftalarna Gre Bebein Arl Kilo Almas Geliimi,Bebek Hesaplaycs
bakın ağaşıdaki linkte bebeğin kilo gelişimini merak edenler kendinizinkiyle kıyaslayabilirsiniz.benimki tam kiloda şükürler olsun.
cnm kilosu 1.800 boyu 42 cm bir görsen varya ağzını nasıl açıp kapatıyo o kadar net gördüm ki elini falan aşağı yukarı oynatıyo uzanıp elini tutasım geldi
bende yarın gorecem ınsallah bebısımı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?