Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Ah cnm kiyamam sana valla isimiz cok zor benim henuz hic kasilmam faln olmadi ama dogum anini dusundukce bana biseyler oluyo. Allh yardimcimz olsun :)

Masallh duygucum iyi toparlamis.o genel bi uyaridir endise etme.beslenmene dikkat et.bi sonraki kontrol ne zaman?

Ovvc masallah seninki hakkaten iri dogacak sanirim cnm hadi hayirlisi insallah:)

Teyzeleri oglusumun odasinin siparisini verdik emzirme koltugumun da siparisini versiklkk parkelerini aldik geldik.mobilyalar beyaz agirlikli olacagi icin parkeleri de beyaz damarli yapmaya karar verdik:)cok yoruldummmm.istedigim gbi duvarkagidi bulamadin koskoca imcde ya ona cok cnm sikildi

2 hafta sonra gel dedı canım kasım sonu gıbı gıdıcem
bi başladın pir balşadın ha :) herşeyi bi haftada halledip cıkıcan bu gıdıslee :)
canını sıkma bullursun daha vakıt var baska yerlere de bak eminim bulacaksn

Arkadaşlaaarrr..
bebek yatağı hakkında fikri olan var mı? Marka falan. Hangisi sağlıklı? İyisi?

Ah cnm kiyamam sana valla isimiz cok zor benim henuz hic kasilmam faln olmadi ama dogum anini dusundukce bana biseyler oluyo. Allh yardimcimz olsun :)

Aman mümkünse kimsede olmasın bu kasılmalar, artık düzenli olarak çekicem galiba bu ağrıları. Şimdiye kadar hep en iyisi normal doğum mecbur kalmadıkça asla sezaryen olmam diyodum ama doğum ağrıları insana herşeyi yaptıracak galiba :))

İnsallh cnm evet izindeyim ya simdi.bu 2 haftada her sey olsun bitsin istiyorum :)
ya bnm de kafm karisti.bnm bebegim tedaviyle oldu binbir zorlukla tarama yapan dr sezeryani tavsiye ediyo yani bebek icin cok daha saglikli doyo kasilmayok sikisma yok he anne icin daha riskli ama kiymetli bebekler genelde sezeyanle aliniyormus (( napsam bilemedim

cnm sn kontrole gittin galiba geçen gün ama bahsetmedin burda hayırlı haberlerini alamadık..nasıl bebişini gördün mü?nasılmış bakalım paşamız?

cnm sn kontrole gittin galiba geçen gün ama bahsetmedin burda hayırlı haberlerini alamadık..nasıl bebişini gördün mü?nasılmış bakalım paşamız?

Cnm ben renkli ultrasondan goruntu almaya gitmistim ama goztermedi yuzunu.renkli ultrason yok bnm drumda:) asil kontrolum ptesi sabah cnm ptesi iyi haberleri vericem insallah.

Cnm ben renkli ultrasondan goruntu almaya gitmistim ama goztermedi yuzunu.renkli ultrason yok bnm drumda:) asil kontrolum ptesi sabah cnm ptesi iyi haberleri vericem insallah.

oyy kurban olurum onun resmine ben yaa....bakalım ilk kim müjdeli haberi verecek? topiğimizin ilk bebeği kim olucak? :26:

ocak anneleri merhaba geçen haftaki kontrolümde bebeğin 1 kg olduğu söylenmişti buna biraz üzülmüştüm nette gezinirken evde yapacağımız mezura ölçümü sayesinde bebeğin kilosunu hesaplayabileceğimiz yazıyordu annnenin göbeği etrafında ölçülen karın çevresi ile fbö sü yani çatı kemiğinin en üst noktasının ölçümü birbiri ile çarpılıyor ve ölçümü bebeğin kilosu oluyor benim karı çevrem 103 fbö ise 19 çıktı çarpınca 1kilo 957 gr olduğu çıktı bu ölçümü görünce kafam biraz karıştı şuan 30 haftalık hamile olan bir Arkadaşım var ondan aynı şeyi yapması istedim 1700 grm çıktı 3 gün önceki dr kontrolünde dr bebeğin 1700 gr olduğunu söylemiş yani ölçüm doğru söylüyor sizden ricam bunu yapabilirmisiniz merak içindeyi doğrusu

canım göbek etrafını ölçtümde fbö yü anlamadım ben yaa

tatlım oda göbek deliğinden aşşağıya doğru tam vajinanın başlangıç yeri ile arasında kalan ölçü olyor benimki 19 cm çıktı

Kızlar iyi akşamlar,

Bugün çalışabilir raporu almak için hastaneye gittim. Nst cihazına bağladım 30 dk,dr bu sonucu görmeden çalışabilir vermiyormuş. Neyse her şey normal çıktı 37 haftaya kadar uzattım.bakalım dayanabilecek miyim ?

Nasılsınız? Umarım herkesin sağlığı sıhhati ve keyfi yerindedir.Bende sıkıntılı gebelik yaşayanlardanım ne yazık ki((( Allahım yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.sizlere bir iki soru sormak istiyorum mümkünse...

- sol bacağımın üst tarafında rahatsız eden bir durum var.yani bacağıma sanki milyonlarca iğne batıyor ,sizdede böyle bir durum var mı?

- dr a ayda birmi kontrole gidiyorsunuz,ne zamn 15 günde bir düşer kontroller

herkesın yontemı farklı demekkı canım ben calısabılır raporu alıcam dedım verdı doktorum calısabılırsın dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…