Nasılsınız? Umarım herkesin sağlığı sıhhati ve keyfi yerindedir.Bende sıkıntılı gebelik yaşayanlardanım ne yazık ki((( Allahım yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.sizlere bir iki soru sormak istiyorum mümkünse...
- sol bacağımın üst tarafında rahatsız eden bir durum var.yani bacağıma sanki milyonlarca iğne batıyor ,sizdede böyle bir durum var mı?
- dr a ayda birmi kontrole gidiyorsunuz,ne zamn 15 günde bir düşer kontroller
Nasılsınız? Umarım herkesin sağlığı sıhhati ve keyfi yerindedir.Bende sıkıntılı gebelik yaşayanlardanım ne yazık ki((( Allahım yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.sizlere bir iki soru sormak istiyorum mümkünse...
- sol bacağımın üst tarafında rahatsız eden bir durum var.yani bacağıma sanki milyonlarca iğne batıyor ,sizdede böyle bir durum var mı?
oyy kurban olurum onun resmine ben yaa....bakalım ilk kim müjdeli haberi verecek? topiğimizin ilk bebeği kim olucak? :26:
tatlım oda göbek deliğinden aşşağıya doğru tam vajinanın başlangıç yeri ile arasında kalan ölçü olyor benimki 19 cm çıktı
Yok cnm ole bi agrim olmadi bnm kontrol de 4 haftaydi simdi 3 hafta dedi 30 haftaligim.sanirim 30 haftadan sonra kontroller 2 haftada 1 e dusuyoNasılsınız? Umarım herkesin sağlığı sıhhati ve keyfi yerindedir.Bende sıkıntılı gebelik yaşayanlardanım ne yazık ki((( Allahım yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.sizlere bir iki soru sormak istiyorum mümkünse...
Bizim dr zorluk cikarmiyo duygu :) yrn kontrolm var cok heyecanliyim:)herkesın yontemı farklı demekkı canım ben calısabılır raporu alıcam dedım verdı doktorum calısabılırsın dedı
Ben de cok zayif kaldim cnm 55le simdi 70im masallah topac gbi buyuyorum:) kilolara dikkat etmek lazimselam 2013 ocak anneleri miniklerin kiloları konu olmuş biz 30+4 te 1575 gr dık.yani bu haftaiçi. dr normal dedi ama ben çok kilo aldım şu an 13 kilo almış durumdayım.hamilelikte çok zayıf olduğum için dr onu tamamlamışsın sorun olmaz dedi bakalım hayırlısı. benim de dün sağ kasığımda sancı oldu.çarşıdaydım ve biraz hızlı yürümüştüm sanırım ondan. yavaş yürümek benim için çok zor bişey.ama dikkatli olalım.
Ayy saol cnmmm darisi basimiza olsun insallahhhhh :)))merhaba hanımlar ..ben de 2011 ocak annesiyim ,,5 ocakta doğum yaptım
sizlere de hayırlı doğumlar dilerim ...
ocak anneleri merhaba geçen haftaki kontrolümde bebeğin 1 kg olduğu söylenmişti buna biraz üzülmüştüm nette gezinirken evde yapacağımız mezura ölçümü sayesinde bebeğin kilosunu hesaplayabileceğimiz yazıyordu annnenin göbeği etrafında ölçülen karın çevresi ile fbö sü yani çatı kemiğinin en üst noktasının ölçümü birbiri ile çarpılıyor ve ölçümü bebeğin kilosu oluyor benim karı çevrem 103 fbö ise 19 çıktı çarpınca 1kilo 957 gr olduğu çıktı bu ölçümü görünce kafam biraz karıştı şuan 30 haftalık hamile olan bir Arkadaşım var ondan aynı şeyi yapması istedim 1700 grm çıktı 3 gün önceki dr kontrolünde dr bebeğin 1700 gr olduğunu söylemiş yani ölçüm doğru söylüyor sizden ricam bunu yapabilirmisiniz merak içindeyi doğrusu
Kızlar herkese hayırlı pazarlar
Karnımın alttında çok kötü çatlaklar oluşmuş.Ben fark etmedim eşim farketti. bebeğin hareketleri göstermek istediğimde aynaya baktım.bayağı var. Bir de seviniyordum çatlak olmadı diyesizde de oldu mu ?bunlar geçer mi bilginiz var mı ?
Karnımın alttında çok kötü çatlaklar oluşmuş.Ben fark etmedim eşim farketti. bebeğin hareketleri göstermek istediğimde aynaya baktım.bayağı var. Bir de seviniyordum çatlak olmadı diyesizde de oldu mu ?bunlar geçer mi bilginiz var mı ?
Canım sen bir de benim karnımı gör, haritaya döndü resmen. Göbek deliğimden yukarılarda bile var, ne yaptıysam engel olamadım. Fazla kilo da almadım ama cildim müsaitmiş çatlamaya. Geçer mi bilmiyorum ama inşaallah geçer geçmezse de en azından inşaallah biraz belirsizleşir diye umut ediyorum
Sanırım geçmiyormuş canım. neyse artık yapılacak bir şey yok inşalah belirginsizleşir.Bende şimdiye kadar hiç yoktu.Annemde de yok hiç ben çıkmaz dedim ama oldu malesef.inşallah bu kadarla kalır.
Bizim dr zorluk cikarmiyo duygu :) yrn kontrolm var cok heyecanliyim:)
merhaba hanımlar ..ben de 2011 ocak annesiyim ,,5 ocakta doğum yaptım
sizlere de hayırlı doğumlar dilerim ...
Cevaplar için herkese teşekkür ederim.aslında günde 1 tane maden suyu içiyorum ama...bacağımın orası hissin gibi..neyse katlanacağız artık.benim ilk çocuğumda da olmuştu bu durum.dr kg alınca sinirlere baskı olabilir demişti.
Bu arada bugün eşim ve çocuklarımla Migros'a gittik gayet normaldim,derken karnımın sol tarafından bir ağrı girdi size anlatmam nasıl bir ağrı olduğunu ve iki büklüm kaldım,sadece sancıdan inliyorum gayr-i ihtiyarî...eve döndük hemen,eşim beni yatırdı,ağrı kesici hap verdi yavaş yavaş ağrım azaldı ve biraz uyudum,toparlandım.
Bundan önce 2 doğum yaptım ve ikiside sezeryanla oldu mecburen..çünkü sancım falan yoktu,beklenen doğum tarihinizde doldurup geçince sezeryanla oldum..şimdi acaba bu yalancı doğum sancısımı bilemedim...Sancıyı tarif edeyim: beni iki büklüm yaptı,sanki ishal olacakmışım gibi bir ağrıydı,nefes bile alamadım,yavaşça şiddetlendi ve yavaşça gitti...bu arada hiiiç gaz sancısınıda bilmem bu yüzden ayırt edemedim.
o sancının aynısı 2.3 ay önce bndede olmuştu dr.a gitmiştim önemli bişey değildi sonrasındada bi daha olmamıştı zaten.eğer içinde çok gaz birikmişse o yapabilir.feci bişey oda.
SEVGİLi NURCAN
Ya Sayfa taşınmış yeni buldum
:) evet
hadı bakalım yarın hayırlı haberlerle gel inşallah
doktora muayeneye gıdınce cıkasım gelmıyo ultrasyondanhemende bıtıyo bısey anlamadan
kızlar kızçemin beşiği geldi.. sağolsun annemler hediye aldılar.. çok tatlı yaa..fotoğrafını eklemeye çalıştım inşallah olmuştur..
Eki Görüntüle 555952
Cevaplar için herkese teşekkür ederim.aslında günde 1 tane maden suyu içiyorum ama...bacağımın orası hissin gibi..neyse katlanacağız artık.benim ilk çocuğumda da olmuştu bu durum.dr kg alınca sinirlere baskı olabilir demişti.
Bu arada bugün eşim ve çocuklarımla Migros'a gittik gayet normaldim,derken karnımın sol tarafından bir ağrı girdi size anlatmam nasıl bir ağrı olduğunu ve iki büklüm kaldım,sadece sancıdan inliyorum gayr-i ihtiyarî...eve döndük hemen,eşim beni yatırdı,ağrı kesici hap verdi yavaş yavaş ağrım azaldı ve biraz uyudum,toparlandım.
Bundan önce 2 doğum yaptım ve ikiside sezeryanla oldu mecburen..çünkü sancım falan yoktu,beklenen doğum tarihinizde doldurup geçince sezeryanla oldum..şimdi acaba bu yalancı doğum sancısımı bilemedim...
Sancıyı tarif edeyim: beni iki büklüm yaptı,sanki ishal olacakmışım gibi bir ağrıydı,nefes bile alamadım,yavaşça şiddetlendi ve yavaşça gitti...bu arada hiiiç gaz sancısınıda bilmem bu yüzden ayırt edemedim.
SEVGİLi NURCAN
Ya Sayfa taşınmış yeni buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?