Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

slm arkadaşım ne zamandır nerelerdesin sen bakiim :)

- sol bacağının sıkıntısından bahsetmişsin eğer uyuşma tarzındaysa evet benim 4 5 aydır var bu sıkıntım magnezyum vermişti dr.um...

- dr ayda bir gidiyorum önümüzdeki ay doğumum olucak inş. buna rağmen aralık ayının 10 unda çağırdı beni..zannediyorum ondan sonra gün vericek bana sezaryen için ama bilemiyorum yinede.ilk çocuğumda son ayda 2 haftada 1 çağırmıştı.o da erken doğmuştu kısmet olamamıştı gitmek :))

merhaba hanımlar ..ben de 2011 ocak annesiyim ,,5 ocakta doğum yaptım
sizlere de hayırlı doğumlar dilerim ...

selam 2013 ocak anneleri miniklerin kiloları konu olmuş biz 30+4 te 1575 gr dık.yani bu haftaiçi. dr normal dedi ama ben çok kilo aldım şu an 13 kilo almış durumdayım.hamilelikte çok zayıf olduğum için dr onu tamamlamışsın sorun olmaz dedi bakalım hayırlısı. benim de dün sağ kasığımda sancı oldu.çarşıdaydım ve biraz hızlı yürümüştüm sanırım ondan. yavaş yürümek benim için çok zor bişey.ama dikkatli olalım.

amin canım..
1. sorun için cevap vereyim, bacağımda herhangi bi sorun yok ama benim de ayaklarım şişiyo.. özellikle sağ ayağım daha çok şişiyo.. dr.uma sordum, bebek o tarafa daha çok çok baskı yapıyodur, o yüzden daha çok şişer. el ve yüzünde şişme olmuyosa korkulacak bişey yok dedi.
2. sorun için cevap vereyim. ayda bir gidiyorum doktora. en son 10kasımda gitmiştim,32 haftalıktı. herhangi bir şikayetin, sıkıntın yoksa hamileliğinde 1ay sonra çağırayım dedi. benm de bi sıkıntım yok çok şükür. 8aralıkta gidicem kontrole.

oyy kurban olurum onun resmine ben yaa....bakalım ilk kim müjdeli haberi verecek? topiğimizin ilk bebeği kim olucak? :26:

Valla nurcanim onden onden gidiyosun rabbim hayirli dogumlar nasip etsin hepimize
tatlım oda göbek deliğinden aşşağıya doğru tam vajinanın başlangıç yeri ile arasında kalan ölçü olyor benimki 19 cm çıktı

Cnm 109 ve 20 cikti 2180 yapiyo ama 2 3 gun once 1570 di 30 haftaligim mumkun diil o kdr buyumesi sanirim olcumu yanlis yaptim vajinanin basladii yer nere ki ya?

Yok cnm ole bi agrim olmadi bnm kontrol de 4 haftaydi simdi 3 hafta dedi 30 haftaligim.sanirim 30 haftadan sonra kontroller 2 haftada 1 e dusuyo
herkesın yontemı farklı demekkı canım ben calısabılır raporu alıcam dedım verdı doktorum calısabılırsın dedı
Bizim dr zorluk cikarmiyo duygu :) yrn kontrolm var cok heyecanliyim:)

Ben de cok zayif kaldim cnm 55le simdi 70im masallah topac gbi buyuyorum:) kilolara dikkat etmek lazim
Ayy saol cnmmm darisi basimiza olsun insallahhhhh :)))

Benim de 111 ve 21 çıktı çarpımı 2.331 oluyo, perşembe kontrolüm vardı o zaman da kilosu 2.507 çıkmıştı, ama ultrason hesabında 200-300 gr. yanılma payı oluyo demişlerdi. Artık hangisi doğru bilmiyorum canım

Kızlar herkese hayırlı pazarlar
Karnımın alttında çok kötü çatlaklar oluşmuş.Ben fark etmedim eşim farketti. bebeğin hareketleri göstermek istediğimde aynaya baktım.bayağı var. Bir de seviniyordum çatlak olmadı diye sizde de oldu mu ?bunlar geçer mi bilginiz var mı ?

-Benim sağ bacağımda ağrı oldu bir ay kadar. ayrıca kramp da girmeye başlamıştı, kaslarımı gerince hemen kramp giriyodu, ben de kalsiyum ve magnezyum eksikliği diyerek bol bol süt ve maden suyu içtim. şimdi geçti çok şükür olmuyo, inşaallah bir daha olmaz.
- Kontrol konusunda ise ayda bir gitmemi istiyordu doktor, en son perşembe gittim, bir sıkıntın olmazsa 3 hafta sonra tekrar gel, sonra da doğuma kadar her hafta gelirsin dedi. Galiba kişiden kişiye hamileliğinin ağırlığına ve şikayetlerine göre kontrol süresi değişiyor

Cnm bende henuz yok diye biliyorum ama henuz 30 haftaligim sen 34 sun normal aslinda simdiden sonra buyuyo karin.catlagin yrdavisi yok cnm ilerde lazer yaptiriveririz.cocuklari ikiliyelim hele :)

Canım sen bir de benim karnımı gör, haritaya döndü resmen. Göbek deliğimden yukarılarda bile var, ne yaptıysam engel olamadım. Fazla kilo da almadım ama cildim müsaitmiş çatlamaya. Geçer mi bilmiyorum ama inşaallah geçer geçmezse de en azından inşaallah biraz belirsizleşir diye umut ediyorum

Sanırım geçmiyormuş canım. neyse artık yapılacak bir şey yok inşalah belirginsizleşir.Bende şimdiye kadar hiç yoktu.Annemde de yok hiç ben çıkmaz dedim ama oldu malesef.inşallah bu kadarla kalır.

Sanırım geçmiyormuş canım. neyse artık yapılacak bir şey yok inşalah belirginsizleşir.Bende şimdiye kadar hiç yoktu.Annemde de yok hiç ben çıkmaz dedim ama oldu malesef.inşallah bu kadarla kalır.

Annede olmayınca kızında da olmuyo genelde dimi. Ben o yönden de pek bi şanssızım,annemin de çoktur çatlağı. İnşaallah dediğin gibi olur canım

Cevaplar için herkese teşekkür ederim.aslında günde 1 tane maden suyu içiyorum ama...bacağımın orası hissin gibi..neyse katlanacağız artık.benim ilk çocuğumda da olmuştu bu durum.dr kg alınca sinirlere baskı olabilir demişti.

Bu arada bugün eşim ve çocuklarımla Migros'a gittik gayet normaldim,derken karnımın sol tarafından bir ağrı girdi size anlatmam nasıl bir ağrı olduğunu ve iki büklüm kaldım,sadece sancıdan inliyorum gayr-i ihtiyarî...eve döndük hemen,eşim beni yatırdı,ağrı kesici hap verdi yavaş yavaş ağrım azaldı ve biraz uyudum,toparlandım.

Bundan önce 2 doğum yaptım ve ikiside sezeryanla oldu mecburen..çünkü sancım falan yoktu,beklenen doğum tarihinizde doldurup geçince sezeryanla oldum..şimdi acaba bu yalancı doğum sancısımı bilemedim...

Sancıyı tarif edeyim: beni iki büklüm yaptı,sanki ishal olacakmışım gibi bir ağrıydı,nefes bile alamadım,yavaşça şiddetlendi ve yavaşça gitti...bu arada hiiiç gaz sancısınıda bilmem bu yüzden ayırt edemedim.

SEVGİLi NURCAN

Ya Sayfa taşınmış yeni buldum

kızlar kızçemin beşiği geldi.. sağolsun annemler hediye aldılar.. çok tatlı yaa..fotoğrafını eklemeye çalıştım inşallah olmuştur..

çok teşekkür ederiz ...size ve bebeğinize de sağlıklı günler...

geçmiyor canım malesef ...

iyiki buldun o zaman diyelim cnm...

:) evet
hadı bakalım yarın hayırlı haberlerle gel inşallah
doktora muayeneye gıdınce cıkasım gelmıyo ultrasyondan hemende bıtıyo bısey anlamadan

sorma canım ya 1 ay bekle geçmek bilmez bir girersin içeri hemen çıkıverirsin hiç doyulmuyo bu meleklere..

kızlar kızçemin beşiği geldi.. sağolsun annemler hediye aldılar.. çok tatlı yaa..fotoğrafını eklemeye çalıştım inşallah olmuştur..
Eki Görüntüle 555952

harikaymış cnm güle güle kullan sağlıklı bir şekilde büyüsün bu beşiğin içinde inşallah...bende bu şekilde almayı düşünüyorum.

o sancının aynısı 2.3 ay önce bndede olmuştu dr.a gitmiştim önemli bişey değildi sonrasındada bi daha olmamıştı zaten.eğer içinde çok gaz birikmişse o yapabilir.feci bişey oda.

Evet feci bir sancıydı....dediğim gibi gaz mı yoksa yalancı sancımı bilemedim.senin doğuma az kalmış,hayırlısıyla kurtulursun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…