Evet feci bir sancıydı....dediğim gibi gaz mı yoksa yalancı sancımı bilemedim.senin doğuma az kalmış,hayırlısıyla kurtulursun inşaallah
kızlar kızçemin beşiği geldi.. sağolsun annemler hediye aldılar.. çok tatlı yaa..fotoğrafını eklemeye çalıştım inşallah olmuştur..
Eki Görüntüle 555952
iyi günlerde kullansın canım.sağlıkla,huzurla büyürler inşallah.içindeki uyku setide güzelmiş :)
Gecmis olsun cnm hic yasamadim yorum yapamiycam ama insallah bidaha doguma kdr yasamazsin.Cevaplar için herkese teşekkür ederim.aslında günde 1 tane maden suyu içiyorum ama...bacağımın orası hissin gibi..neyse katlanacağız artık.benim ilk çocuğumda da olmuştu bu durum.dr kg alınca sinirlere baskı olabilir demişti.
Bu arada bugün eşim ve çocuklarımla Migros'a gittik gayet normaldim,derken karnımın sol tarafından bir ağrı girdi size anlatmam nasıl bir ağrı olduğunu ve iki büklüm kaldım,sadece sancıdan inliyorum gayr-i ihtiyarî...eve döndük hemen,eşim beni yatırdı,ağrı kesici hap verdi yavaş yavaş ağrım azaldı ve biraz uyudum,toparlandım.
Bundan önce 2 doğum yaptım ve ikiside sezeryanla oldu mecburen..çünkü sancım falan yoktu,beklenen doğum tarihinizde doldurup geçince sezeryanla oldum..şimdi acaba bu yalancı doğum sancısımı bilemedim...
Sancıyı tarif edeyim: beni iki büklüm yaptı,sanki ishal olacakmışım gibi bir ağrıydı,nefes bile alamadım,yavaşça şiddetlendi ve yavaşça gitti...bu arada hiiiç gaz sancısınıda bilmem bu yüzden ayırt edemedim.
SEVGİLi NURCAN
Ya Sayfa taşınmış yeni buldum
Ay evet ya benim de ole oluyo cok tatli bu minikler.insallh iyi hbrlerle donerim cnm:) evet
hadı bakalım yarın hayırlı haberlerle gel inşallah
doktora muayeneye gıdınce cıkasım gelmıyo ultrasyondanhemende bıtıyo bısey anlamadan
Cok guzelmis cnm saglikla buyusun melegimiz.kızlar kızçemin beşiği geldi.. sağolsun annemler hediye aldılar.. çok tatlı yaa..fotoğrafını eklemeye çalıştım inşallah olmuştur..
Eki Görüntüle 555952
Evet,doğuma daha var ama erken doğum tehlikemde var,şöyle ki: plesantada kanamam var ve karnım geriliyor geiliyor sanki bebek çıkacakmış gibi,karnımda ve kasığımda ağrılar oluyor v.s... Bende artık korkuyorum ağrıdan sızıdan.önceki gebelikleim ne kadar rahatmış buna göre,onu anladım.
Senin kızında nazlı olacak galiba:))) isim konusund karar verebildiniz mi?
Bizde karar veremedik daha isim olayına..aslında kızlarım ali istiyor ama bakalım.bende klasik,her dönem kullanılan isimlerden istiyorum,yani mustafa ali ahmet,ömer v.s gibi
Bizde karar veremedik daha isim olayına..aslında kızlarım ali istiyor ama bakalım.bende klasik,her dönem kullanılan isimlerden istiyorum,yani mustafa ali ahmet,ömer v.s gibi
Kızlar iyi akşamlar,
Bugün çalışabilir raporu almak için hastaneye gittim. Nst cihazına bağladım 30 dk,dr bu sonucu görmeden çalışabilir vermiyormuş. Neyse her şey normal çıktı 37 haftaya kadar uzattım.bakalım dayanabilecek miyim ?
Kızlar herkese hayırlı pazarlar
Karnımın alttında çok kötü çatlaklar oluşmuş.Ben fark etmedim eşim farketti. bebeğin hareketleri göstermek istediğimde aynaya baktım.bayağı var. Bir de seviniyordum çatlak olmadı diyesizde de oldu mu ?bunlar geçer mi bilginiz var mı ?
Gunaydin kizlar.dun gece hic uyuyamadim ya don saga don sola esimi de uyutmadim valla.bugun kontrol var.sizde durumlar nasl
Gunaydin kizlar.dun gece hic uyuyamadim ya don saga don sola esimi de uyutmadim valla.bugun kontrol var.sizde durumlar nasl
Aynen bende cnm. gece illa 2 defa kalkıyorum. Beni 30 kasımda çağırdı ama ay sonu işim var ben 3 aralıkta gidicem.Kızlar bu arada doğumla ilgili bilgi aldınız mı ? mesela planlı normal doğum varmış. ben onu düşünüyorum
hayırlı haberlerini bekliyorum canımcım...
Haha nurcan cok komikmis cnm iyi oldu paylastigin:) eline saglikkızlar geçen gün bahsettiğimiz konuyla ilgili küçük bir tebessüm yaşayalım istedim...
Eki Görüntüle 556559
Aynen bende cnm. gece illa 2 defa kalkıyorum. Beni 30 kasımda çağırdı ama ay sonu işim var ben 3 aralıkta gidicem.Kızlar bu arada doğumla ilgili bilgi aldınız mı ? mesela planlı normal doğum varmış. ben onu düşünüyorum
Ben gruma her dogum konusunu actigimda henuz erken diyo:)nasilmis planli dogum biraz bahsetsene cnm
bende sordum doğum nasıl olacak dıye erken daha dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?