Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
harikaymış cnm güle güle kullan sağlıklı bir şekilde büyüsün bu beşiğin içinde inşallah...bende bu şekilde almayı düşünüyorum.[/QUOTE]

tşk ederim cnm..daha güzelleri sizin olsun inşallah..

Evet feci bir sancıydı....dediğim gibi gaz mı yoksa yalancı sancımı bilemedim.senin doğuma az kalmış,hayırlısıyla kurtulursun inşaallah

amin canım inşallah hepimize Rabbim hayırlı doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...vallahi az kaldı ama çok zor geçti bu zamana kadar.bundan sonrasını rahat bir şekilde geçirmek istiyorum ama ııhh çok nazlı benim kızım illa annesini üzücek. :)
yalancı sancı olacağını sanmıyorum çünkü onun için çok erken diye düşünüyorum senin çin .neyse önemli olan gelip geçmiş ya tecrübe edinmişsin.

Gecmis olsun cnm hic yasamadim yorum yapamiycam ama insallah bidaha doguma kdr yasamazsin.
:) evet
hadı bakalım yarın hayırlı haberlerle gel inşallah
doktora muayeneye gıdınce cıkasım gelmıyo ultrasyondan hemende bıtıyo bısey anlamadan
Ay evet ya benim de ole oluyo cok tatli bu minikler.insallh iyi hbrlerle donerim cnm

kızlar kızçemin beşiği geldi.. sağolsun annemler hediye aldılar.. çok tatlı yaa..fotoğrafını eklemeye çalıştım inşallah olmuştur..
Eki Görüntüle 555952
Cok guzelmis cnm saglikla buyusun melegimiz.

Evet,doğuma daha var ama erken doğum tehlikemde var,şöyle ki: plesantada kanamam var ve karnım geriliyor geiliyor sanki bebek çıkacakmış gibi,karnımda ve kasığımda ağrılar oluyor v.s... Bende artık korkuyorum ağrıdan sızıdan.önceki gebelikleim ne kadar rahatmış buna göre,onu anladım.

Senin kızında nazlı olacak galiba:))) isim konusund karar verebildiniz mi?

ayy canım yaa haklısın tedirgin olmakta...herşeye rağmen sabrediyoruz onlar için.annelik böyle birşey işte.inşallah aksilik olmadan sağsalim bebeğine kavuşursun canım.
isim daha netleştiremedim bir iki isim var aklımda ama karar veremiyorum ya sen ne düşünüyorsun?

Son düzenleme:
Bizde karar veremedik daha isim olayına..aslında kızlarım ali istiyor ama bakalım.bende klasik,her dönem kullanılan isimlerden istiyorum,yani mustafa ali ahmet,ömer v.s gibi

NST'mi? Herkesin yöntem, farklı demek ki. Kimi nst istiyor, kimi ultrasonda bakmak istiyor, kimi hiçbir şey istemiyor. Benim de bebeğimin gelişimi önde diye inanmadı 32 haftalık olduğuna. Vermek istemedi raporu, sonra ikna ettim, en baştan beri böyle, bak adet tarihim şu, hastanenize geldiğimde de şu kadar aylık çıkmıştı filan diye. Bir de 5 haftanın tamamında çalışmak zorunda değiliz, hatırlatayım. İstediğimizde bırakabiliriz.Çalıştığımız kadarı aktarılır.

Aynen ya, ben de seviniyordum çatlağım yok diye, dün bi baktım karnım alt tarafında kırmızı kırmızı kısa kısa çizgiler var. Çatlak benim için kaçınılmazdı gerçi, kocaman bi karnım var :18: Bildiğim kadarıyla çatlak geçmiyor, ergenlikte basenlerimde de olmuştu benim halen benimleler.

Gunaydin kizlar.dun gece hic uyuyamadim ya don saga don sola esimi de uyutmadim valla.bugun kontrol var.sizde durumlar nasl

Gunaydin kizlar.dun gece hic uyuyamadim ya don saga don sola esimi de uyutmadim valla.bugun kontrol var.sizde durumlar nasl

Aynen bende cnm. gece illa 2 defa kalkıyorum. Beni 30 kasımda çağırdı ama ay sonu işim var ben 3 aralıkta gidicem.Kızlar bu arada doğumla ilgili bilgi aldınız mı ? mesela planlı normal doğum varmış. ben onu düşünüyorum

Ben gruma her dogum konusunu actigimda henuz erken diyo:)nasilmis planli dogum biraz bahsetsene cnm

hayırlı haberlerini bekliyorum canımcım...

kızlar geçen gün bahsettiğimiz konuyla ilgili küçük bir tebessüm yaşayalım istedim...

Eki Görüntüle 556559
Haha nurcan cok komikmis cnm iyi oldu paylastigin:) eline saglik

daha bısey demedı benım doktor erken dedı sımdıden son haftalarda bellı olacak sanırım bizim dogum işi :)

Nurcancim hayirli hbrlerle geldim cnm cok saol.bnm topacim 1738 gr olmus teyzeleri. her sey yolundaymis suyum rahim agzim vb.coraspini kestik ve 2 hafta sinrasina calisabilir raporu almak icin sozlesip ayrildik:)))donmemis bnm minigim henuz.popo ustu oturuyo adam gibi:) daha vaktiniz var dedi.hayrlisi bakalim.yuce rabbime sukurler olsun.hepimizin yavrusuna masallh.allh saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…