Ben gruma her dogum konusunu actigimda henuz erken diyo:)nasilmis planli dogum biraz bahsetsene cnm
bende henüz konuşmadım ama gittiğimde konuşucam. Planlı normal doğum dr belli bir gün veriyor o gün gidiyorsun keseni patlatıp,sunni sancı veriyor. artık ne zaman doğurursan 3 saatte mi 5 saattemi 10 saatte mi. arkadaşımın 1 gün sürmüş. ben vazgeçtim bile. kendinden gelmesi daha iyi.
bende bir şey konuşmadım daha ama artık sorucam. ben normal doğum istiyorum bakalım.
bende sordum doğum nasıl olacak dıye erken daha dedı
bende henüz konuşmadım ama gittiğimde konuşucam. Planlı normal doğum dr belli bir gün veriyor o gün gidiyorsun keseni patlatıp,sunni sancı veriyor. artık ne zaman doğurursan 3 saatte mi 5 saattemi 10 saatte mi. arkadaşımın 1 gün sürmüş. ben vazgeçtim bile. kendinden gelmesi daha iyi.
Nurcancim hayirli hbrlerle geldim cnm cok saol.bnm topacim 1738 gr olmus teyzeleri.her sey yolundaymis suyum rahim agzim vb.coraspini kestik ve 2 hafta sinrasina calisabilir raporu almak icin sozlesip ayrildik:)))donmemis bnm minigim henuz.popo ustu oturuyo adam gibi:) daha vaktiniz var dedi.hayrlisi bakalim.yuce rabbime sukurler olsun.hepimizin yavrusuna masallh.allh saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin...
Duygucum bizim drlr ayni olunca cevaplar da ayni oluyo))
kızlar hastane cıkısım bu yenidoğan için ama cok buyuk geldı bana ya benim bebiş bunun içinde kaybolurr :)
Eki Görüntüle 556597
kızlar kızçemin beşiği geldi.. sağolsun annemler hediye aldılar.. çok tatlı yaa..fotoğrafını eklemeye çalıştım inşallah olmuştur..
Eki Görüntüle 555952
Evet cnm ilk haftalardan beri kullaniyodum artik birakiyoruzoyy maşallah süpermiş..sen coraspin mi kullanıyodun canım bildiğim kadarıyla kan sulandırıcıydı dimi?
Gule gule kullansin cnm.bana da biraz buyuk geldikızlar hastane cıkısım bu yenidoğan için ama cok buyuk geldı bana ya benim bebiş bunun içinde kaybolurr :)
Eki Görüntüle 556597
Evet cnm ilk haftalardan beri kullaniyodum artik birakiyoruz
Gule gule kullansin cnm.bana da biraz buyuk geldiolsun cikistan sora da giyer pasamiz
bugün dr kontrolune gıttım herşey yolundaymış bebeğimin keyfi yerindeymiş kilosu 1,900 çıktı boyu 44 cm nts girmeye gerek yok daha dedi haftaya kontrole bir daha çağırdı içime bir su serpildi sancılarım olmaya başlamıtı erken gelicek diye ödüm kopuyordu normal bu haftalar bunların hepsi dedi böyle yani
Duygucum ztn 2 takim al hastane cikisini.ne olr ne olmaz diye ole yapmkta fayda ar.ben de 2 takm aldm. 2.yi brz kucuk aliver gotunu yesin teyzesiiii.kız benım paşa zaten küçük bunun içinde kaybolmasın :) alırken fark etmemışım dun yıkamak ıçın çıkardığımda farkettım başka küçük bişeymi alsam
Masallh bnmkine gore de seninki hem iri hem uzun.saglikli olsunlar da gerisi bosbugün dr kontrolune gıttım herşey yolundaymış bebeğimin keyfi yerindeymiş kilosu 1,900 çıktı boyu 44 cm nts girmeye gerek yok daha dedi haftaya kontrole bir daha çağırdı içime bir su serpildi sancılarım olmaya başlamıtı erken gelicek diye ödüm kopuyordu normal bu haftalar bunların hepsi dedi böyle yani
Cnm ben 31.haftadayim bana 38 cm dedi cihaz olcumunden de kaynaklanio olabilir.yeter ki saglikli olsunlar...Maşallah barekallah diyelim de nazar değmesin canım :) Yalnız birşey dikkatimi çekti 30. haftandasın ve bebeğin boyu 44 cm. biz 33 haftada 42 cm. çıktık doktorumuz uzun boylu olcak galiba dedi. Bizimki bu haliyle uzun boylu olcaksa senin bebiş selvi olcak maşallah :))
bugün dr kontrolune gıttım herşey yolundaymış bebeğimin keyfi yerindeymiş kilosu 1,900 çıktı boyu 44 cm nts girmeye gerek yok daha dedi haftaya kontrole bir daha çağırdı içime bir su serpildi sancılarım olmaya başlamıtı erken gelicek diye ödüm kopuyordu normal bu haftalar bunların hepsi dedi böyle yani
Cnm ben 31.haftadayim bana 38 cm dedi cihaz olcumunden de kaynaklanio olabilir.yeter ki saglikli olsunlar...
zaten öyle çok uzun boylu olmasını beklemiyoruz canım, çünkü eşim 1.72 ayrıca ailesinde en uzun boylu olan kişi :))) ben de 1.62yim zaten. Dediğin gibi hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli doğsunlar da gerisi teferruat..
doktor 53 ile 55 cm arasında doğar dedi abiside 53 cm doğmuştu iki hafta önden gidiyormuş öbür hafta tekrar nts için çağırdı bu hafta çok hareketli girme boşuna haftaya gerek varmı bir bakarız dedi çünkü dün gitme sebebim benim gece olan sancılarımdı suyun berrak kasılma göremiyorum şuan ama haftaya bir daha bakalım dedi birde an sayımı yapılcak tekrar haftaya sezeryan olucağım için
anladım canım, takipte bekliyoruz haberlerini..buarada kaçırmış olabilirim, sezeryan tarihin belli oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?