Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

anladım canım, inş. kafandaki gibi olur süreç..evet dediğin gibi süreç 40 haftada tamamlanıyorsa beklemek en iyisi.. hayırlısıyla alalım çocukları kucağımıza..

anladım canım, inş. kafandaki gibi olur süreç..evet dediğin gibi süreç 40 haftada tamamlanıyorsa beklemek en iyisi.. hayırlısıyla alalım çocukları kucağımıza..

aminn cnm inşallah son zamanlar geldimi insan sabırsızlanıyor sağlıkla alalımda bakalım sonra bizi neler bekliycek

Yeşilin rengi ve tarzı çok hoşuma gitti, güzel günlerde giysin.. :)

amin cnm daha birşey almışlığım yok valla pek tembl çıktım:) bu hafta sonu çıkıcam alışverişe havuzlu han a gidicem irde eşimin arkadaşının bir kaç markası var internet satıında oralardan seçicem fiyatlarına takılmasın filan dedi şöyle bir baktımda bayağı birşey beyendim yumurta deliğe gelince iş yapmaya başladk bu sefer inşallah yetiştiririz..

:) aynen ben de bu haftasonu çıkıcam, kıyafet almıycam (arkadaş saolsun hepsini verdi), yataktı, arabasıydı o tarz şeyleri alıcam, bu hafta piyasayı öğrenme haftası, şimdiye kadar hep internetten baktım, mağazalara gidip bakma vakti geldi sanırım.. :) bir de tembellik değil de, artık ürünlere ulaşabilme daha kolay ya, ondan kaynaklı bu halimiz sanırım.. :) Allah para kuvveti versin de gerisi hallolur.. :)

bende oğlumun bebek arabası park yatağı fılan duruyor battaniyeleri kuveti falan filan o yuzden onları bekletiyorum havuzlu han çok uygunmuş istanbulda oturanlar için hele erken gittinmi bayağı uyguna hallediyormussun işini biran evvel bitsin işimizde rahat edelim:)

kızlar hastane cıkısım bu yenidoğan için ama cok buyuk geldı bana ya benim bebiş bunun içinde kaybolurr :)

Eki Görüntüle 556597

cnm anlattığına göre senn meleğin minyon bi bebek olucak bnce bu biraz büyük geldi banada sen istersen mutlaka almışsındır zaten bi takımda bunun küçük boyutlusundan koy hemşireler hangisinin doğru olacağına karar verir zaten :)

Evet cnm ilk haftalardan beri kullaniyodum artik birakiyoruz

Gule gule kullansin cnm.bana da biraz buyuk geldi olsun cikistan sora da giyer pasamiz

süper ne güzel sevindirici bi haber herşey yolunda demek ...

herşeyin yolunda gitmesi ne güzel ...

çok güzeller güle güle giysin inşallah...

Aile geleneğini bozmuyorsun :) Bir tombik bebek daha. Benimki de tombik olacak, bi anomalisi mi var diye korkup duruyorum.
Allh korusun Aklina kotu seyler getirme cnm
Cnm ben 1.72yim 5200 dogdum esim 1.83 5300 dogmus benim bebis 30+3 keb 1740gr 38 cm dedi bu 1 hfta onden giden haliymis :) hayrlisi olsun.

Aldiklarini gule gule guydir cnm.havuzlu han kesinlikle cok uygun cnm bn deher seyi ordan aldim hmn hmn.

30+3'de 1740 da iyiymiş cidden Bizimkine denk demek ki. 32+0 da 2100müş bizimki de. Sizin de mi erkek bebek? Erkek bebekler biraz daha yapılı doğuyor sanırım.

30+3'de 1740 da iyiymiş cidden Bizimkine denk demek ki. 32+0 da 2100müş bizimki de. Sizin de mi erkek bebek? Erkek bebekler biraz daha yapılı doğuyor sanırım.
Evt cnm erkek. Demek denk gidiyoruz bnm de 32.haftada ancak o kdr olur da 29 haftada bublenin bebegi 1900 boyu da 44 mus masallhhhhh:)

arkadaşlar bende ocak annesi olacağım34 haftadayım. ama bizim afacan yan duruyor henüz dönmemiş doğum kanalına doğru 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var böyle olursa yine sezeryan dedi doktor bense normal doğum istiyordum çok tecrübeli olanlar geç değil dönmesi için değil mi?

Cnm ben 31. Haftadayim dun drumla konustum benimki de donmemis bana son ana kadar bebegin donebilecegini soyledi.stres yapma.hakkimizda hayirlisi olsun.

Aldıkların çok hoşuma gitti,bayıldım,Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin.Bende oğluma yavaş yavaş bir şeyler almaya başladım.beşik sorunum yok ama, 0 aydan itibaren kullanılan pusetlerden almayı istiyorum ama ne alacağıma karar veremedim,fikir verirseniz sevinirim:)))))

Ben dr en son 27 haftalıkken gitmiştim o zaman oğlum 1050 kg idi,şimdi kaç bilemiyorum.27 haftlıkken sizin bebişler ksc kg idi,hatırlıyor musunuz?

puset olarak oto koltugu seklınde olan evde kullanılan pusetlerden kullandım ben oğlumda çok kullanışlıydı buyuk rahatlık verdi öle salıncaklı fılan almadım cunku cocuk 10 aylıkken fılan o kucuk salıncaklı pusetlere sığmıyor onun yerine buyuk salıcaklardan kullanmıştım oğluma 2 yasına kadarda çok guzel kullandı marka olarak ıcıne sinene bakk illa marka olsun diye uğraşma bence hepsi guzel oluyor genelde hafif olmasına dikkat et sadece

Evt cnm erkek. Demek denk gidiyoruz bnm de 32.haftada ancak o kdr olur da 29 haftada bublenin bebegi 1900 boyu da 44 mus masallhhhhh:)

çok ılgınc bır sekılde kendımı yalancı durumuna dusuyormus gıbı hısettım bugun ama genel olarak altdakı bılgılerınızde bıle cmlere baktınızmı hıc bırde bebeklerdekı buyume atakları bır olmuyor bazıları bastan buyuk gıdıyor bazı bebekler son ay az kılo alırken cok boy uzatıyor benım ılk oğlumda boy hep uzun gıderdı ama son ay uzama azalmış kılo alıp basını gıdıyor vazıyetdeydı nitekim 4 kusurat dogdu 53 cm dogdu dr bunuda o ebatlarda beklıyor

ben yalan söylediğini hiç düşünmedim valla cnm sen niye öyle hissettin her bebek bir olmuyor ki.senin bebeğine maşallah diyelim

Kendini yalancı hissedecek bir durum yok rahat ol canım,çocuğunada maşaallah.puset konusundaki tavsien içinde teşekkür ederim:)))

ben yalan söylediğini hiç düşünmedim valla cnm sen niye öyle hissettin her bebek bir olmuyor ki.senin bebeğine maşallah diyelim

sanırım fazla alınganım şu sancılar benım ıyıce keyfimi kaçırdı biri biraz göz çevirse üstüme alınır oldum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…