Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
:) oda hepimizde vardır sanıyorum merak etme.ahh şu hormanlar başka insanlar yapıyor bizi

aynen öle birde ağır geçiyor çok kasık ağrılarım mide bulantılarım hergun devam ediyor evde 3 yaşında yemek yemeyi sevmeyen bir çocuk yemek yedirirken oraı burası tutulan bir anne halini hatrını sormayan ama dibinde oturan buyukler falan fılan takılcak o kadar çok sey varki hayatımda içime atmaktan iyice bunaldım sanırım

ahh cnm bnm inan burda herkez hamilelik ile ilgili konuşuyor ama içlerini açsan ne hikayeler çıkar kimbilir...bence hiçbirşeyi takma kafana sadece evlatlarını düşün.benimde oğlum okuldan geliyor ders yaptırıyorum belim kakıla kakıla.ama zaten onlar hayatımıza girdikten sonra onlar için yaşamıyormuyuz ki?diğerlerini boşver zaten

ole sabredıyoruz gecıyor onemlı olan cocuklarım :)

Nasılsın canım,nazlı kızın nasıl:)))) ben iyiyim bugun dahiliye doktorunda kontrolüm vardı,tiroit hastası olduğum için her ay gidiyorum.tiroitlerim normal çıktı ama b12 degerim düşüktü.min.150 olması gerkirmiş benim 73 çıktı,15 tane iğne verdi,bakalım ne olcak.

Bable
İnan hepimizin hayatında sıkıntılar var,ve etkileniyoruz hele birde hamile olunca daha fazla etkileniyoruz..takma kafana'evlatlarına bak,eşinle sorunun yoksa diğerlerini salla canım

eşimle bir sorunum yok Allah a sukur eşim benden daha takıntılı annesi hiç arayıp sormuyor diye dopuma çağırıycaksın haber vermiyceksın dıyor ben yinede bu durumada düşmek istemiyorum kavgasız tartışmasız kafam dinç olsun istiyorum bakalım..

Canım bende gurbetteyim,sırf eşime olan aşkımdan km lerce yol gelip,gayet büyük ve modern bir sehirden küçük doğduğum şehre göre az gelişmiş şehre gelin geldim...kısmetse 3. Çocuğumu kucağıma alacağım ve kayınvalidemin hiiç hayrını ne doğumlarda nede başka zaman görmedim ve ben burada gurbetteyim,neler çektimmmm hic merhamer edip yanımda olmadı,ama sağolsun eşim iyi sırf ondan katlandım....illla bir diken oluyor insanin hayatinda... Nurcanın dediği gibi herkesin neleri vardır kimbilir,Allah herkesin sıkıntısına derdıne yardımcı olsun

iyiyim cnmcım çok sğl nazlı kızım hep aynı nazlılığında belim ağrıyor bu aralar.tiroitlerinin normal çıkmasına sevindim cnm b 12 eksikliği benimde 2 yıl önce vardı dodex iğne vermişti bende vurulmuştum.ilk defa verildiyse sana isilik gibi alerji yapabiliyo ilk başlarda endişelenme çok iyi tedavi edici bir ilaç.

Dodex daha önce çok kullandım ama sıkıldım artık bu b12 den,düsüp düsüp duruyor,aslında drlar yanlış yapıyor bir hastalığı tedavi etmeden önce sebebini araştirip onu ortadan kaldirmaya yonelik tedavi uygulamalilar.

bu konular deriiiiiiiiiiiin konular anlatılmaya kalkınsa sayfalar yetmez heralde.boşverelim ağzımızın tadını bozmayalım...

hım kullandıysan bilirsin..bu b 12 eksikliği çok hastalığın belirtisi olabiliyo.mesela et yememekten olduğu gibi sinirlerin yıprandıysa onuda tedavi ediyor.çünkü b 12 eksiklği vücudu dengeye sokan vitaminlerin başında geliyo.ben tedavi gördükten sonra bi daha ihtiyacım olmadı şükür.

Haklısın bu konular derin konular vallahi,kimi kayınvalidedn kimi eltiden kimi görümceden kimi sağlıktan kimi parasızlıktan şikayetçi.... Sonuçta herkesin derdi var ve dertlerimizin adı değişik şekli değişik.Allahım herkese taşıyabileceği dert versin diyorum

hım kullandıysan bilirsin..bu b 12 eksikliği çok hastalığın belirtisi olabiliyo.mesela et yememekten olduğu gibi sinirlerin yıprandıysa onuda tedavi ediyor.çünkü b 12 eksiklği vücudu dengeye sokan vitaminlerin başında geliyo.ben tedavi gördükten sonra bi daha ihtiyacım olmadı şükür.

Şu iğneleri vurulayım bakalım.ben et yemiyorum sorun bu zaten.ne kırmızı et nede beyaz et tüketmiyorum ne yazıkki(((

Şu iğneleri vurulayım bakalım.ben et yemiyorum sorun bu zaten.ne kırmızı et nede beyaz et tüketmiyorum ne yazıkki(((

ama yemen lazım işte sürekli bu iğneleri vurulmak zorunda kalırsın.iğneleri vuruluyosun okey bi miktar depolanıyo eee sonra iğneler bitince depolar boşalıyo belli süre sonra.tekrar iğne vurulmak zorunda kalıyosun ne yazık ki..vejeteryan değilsin umarım

Ne yazık ki vejeteryanım((( yemek sitiyorum ama olmuyor,içim kalkıyor yerken..çokk denedim,başaramadım et yemeyi

Askolsunnnnn neden ile hissettinnnn senin bebis onden gidiyomus ya zaten.dr da solemis.valla ben de yalan solediini hic dusunmedim.tabii ki her bebek farkli gelisiyo guzelim

Cnm bnm 27+3 ken 1200 grmdi seninknde gayet normal

Kiyamam sanaaaa hayatim her seye ragmen sukredelim saglikliyiz cocuklarimiz karnimizda bugunumuze 1000 sukurrrr
Ne yazık ki vejeteryanım((( yemek sitiyorum ama olmuyor,içim kalkıyor yerken..çokk denedim,başaramadım et yemeyi
cok uzuldun et yememene uzun vadede problem olacaktir.bi sekilde yemeye calismalisin (

Yok valla ben de düşünmedim hiç yalan olduğunu. Neden yalan söyleyesin ki tanımadığın insanlara? Bir de zaten en baştan demiştin bizim ailede bebekler iri doğar diye, genetik bir irilik olduğu belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…