Kzlar ciddi mide bulantılarım başladı, bu mide bulantısı ile baş etmek için ne yapılabilir. Çubuk kraker de işe yaramıyo. Hİç bir şey yiyemiyorum resmen
Kzlar ciddi mide bulantılarım başladı, bu mide bulantısı ile baş etmek için ne yapılabilir. Çubuk kraker de işe yaramıyo. Hİç bir şey yiyemiyorum resmen
katlandı çok şükür doktor pazartesi gel dedi inaşallah keseyii görürüz
çok sevindim. inşallah kesiyede görür. kalp atışlarınıda duyarsınız en yakın zamanda. bende buün gidiyorum dr.a inşallah pıt pıtları duyar biraz daha rahatlarım.
Merhaba şekerler. biraz moralim bozuldu gibi. bugün dr. gittim. dr. 2 hafta sonra demişti dayanamadım 1 hafta olmuştu gittim. kese iki katına çıkmış. ama bebişimin kalp atışlarını duyamadım. zaten duyamayabiliriz dedi ama sat 16 nisan. 6. haftadayım. ama 5+3 görünüyor dedi. öyle oluncada 6. hafta oluyormuş gerçi ama yinede acaba geridenmi geliyor dedim. dr. şu anda böyle bişey söyleyemeyiz dedi. 2 hafta sonra mutlaka duymalıyız dedi ama. karından baktı. inşallah iki hafta sonra herşey yolunda olur. bitmeyecek benim bu korkularım. hamişler kaçıncı haftada duydunuz kalp atışlarını.
--------------------------------------------------------------------------------
Merhaba şekerler. biraz moralim bozuldu gibi. bugün dr. gittim. dr. 2 hafta sonra demişti dayanamadım 1 hafta olmuştu gittim. kese iki katına çıkmış. ama bebişimin kalp atışlarını duyamadım. zaten duyamayabiliriz dedi ama sat 16 nisan. 6. haftadayım. ama 5+3 görünüyor dedi. öyle oluncada 6. hafta oluyormuş gerçi ama yinede acaba geridenmi geliyor dedim. dr. şu anda böyle bişey söyleyemeyiz dedi. 2 hafta sonra mutlaka duymalıyız dedi ama. karından baktı. inşallah iki hafta sonra herşey yolunda olur. bitmeyecek benim bu korkularım. hamişler kaçıncı haftada duydunuz kalp atışlarını.
--------------------------------------------------------------------------------
canım bu sabah aynı şey bendede oldu çamaşırımda lekeyi görünce çok korktum ilk önce dün beta hcg :5300 çıkmıştı artış çok iyi ama çok tedirgin oldum şimdi devam edecekmi diye kontrol ediyorum(( inş. etmez bebişlerimiz nazlanıyor
Arkadaşlar tekrar Merhaba hamileliğimin5. haftasındayım toplam 5+3 günlük mide bulantısı olan varmı benim niye bulanmıyor yahu ??
canım benimde sat tarihim 20 nisan aramızda 4 gün var kalp atışını duyamadın diye üzülme çok normal duyamayışın daha çok erken bana 2 hafta sonra duyucaz dedi bugün gittim kontrole.
her şeye evham yapıyorum bende benimkide bulanmıyor.bünyeden bünyeye değişiyormuş.bende 5+5 im
Merhaba benim de Sat 16 nisan. İnşallah aynı zamanlarda doğum yapacağız.ben de geçen hafta salı günü gitmiştim doktora keseyi gördük yerli yerinde.13 mm boyutunda.kalp atışları için 22 haziranda gelmemi söyledi.benim de ultrasona göre 6 hafta 2 günlüktü geçen salı yani şu an ultrason hesabıyla 7.haftadayım ama aslında 5 hafta 7 günlük. ben de 22 hazirana kadar nasıl dayanıcam diyorum ama fazla takmamak lazım galiba.yani sen de kalp atışını duyamadım diye sıkıntı yapma sakın.daha erken çünkü.
bana bugün 5+3 günlük dedi. karından baktı. benim aşılamayla oldu. adet döngüm 30 gün sürer. senin kaç gün sürer. onunlada ilgisi varmış. gecen hafta salı günü 7.9 mm idi şimdi 14.küsür mm imiş. inşallah bir sıkıntı yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?