Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Kzlar ciddi mide bulantılarım başladı, bu mide bulantısı ile baş etmek için ne yapılabilir. Çubuk kraker de işe yaramıyo. Hİç bir şey yiyemiyorum resmen

Kzlar ciddi mide bulantılarım başladı, bu mide bulantısı ile baş etmek için ne yapılabilir. Çubuk kraker de işe yaramıyo. Hİç bir şey yiyemiyorum resmen

günaydın eğer ki kraker işe yaramıyorsa ilaç verebiliyor doktorlar ama tabi baş edemeyecek kadar bulantın varsa doktoruna danışmanda fayda var

benimde önceki hamileliğimde çok fazla midem bulanırdı. yapacak bişey yok güselim 13. haftayı bekleyeceksin. ama sana bi öneri bence druna söle ve bi serum taksın o çok rahatlatıyor.. inşallah geçer çok ii bilirim kötü bişe..

arkadaşlar baş ağrısı için neler yapıyorsunuz dün feci derecede başım ağrıdı gün boyu uyudum yüzümü yıkadım bana mısın demedi hemşire arkadaşımı aradım ilk üç ay kesinlikle ilaç kullanma dedi ilk defa böyle bir ağrı yaşadım inş bir daha olmaz...

Merhaba şekerler. biraz moralim bozuldu gibi. bugün dr. gittim. dr. 2 hafta sonra demişti dayanamadım 1 hafta olmuştu gittim. kese iki katına çıkmış. ama bebişimin kalp atışlarını duyamadım. zaten duyamayabiliriz dedi ama sat 16 nisan. 6. haftadayım. ama 5+3 görünüyor dedi. öyle oluncada 6. hafta oluyormuş gerçi ama yinede acaba geridenmi geliyor dedim. dr. şu anda böyle bişey söyleyemeyiz dedi. 2 hafta sonra mutlaka duymalıyız dedi ama. karından baktı. inşallah iki hafta sonra herşey yolunda olur. bitmeyecek benim bu korkularım. hamişler kaçıncı haftada duydunuz kalp atışlarını.
--------------------------------------------------------------------------------

canım benimde sat tarihim 20 nisan aramızda 4 gün var kalp atışını duyamadın diye üzülme çok normal duyamayışın daha çok erken bana 2 hafta sonra duyucaz dedi bugün gittim kontrole.

bende 5+1 günlük hamileyim. 4+6 da gittiğimizde vajinadan görebildik. çok küçüktü geç döllenmiş dedi. çarşamba kontrol var karından görmek için. hakkımızda hayırlısı hepimiz için. ara ara belirtileri oluyor. kalbim çok hızlı çarpıyo, fazla oturduğumda yada ayakta kaldığımda rahatsız oluyorum. siz neler yaşıyosunuz paylaşalım hep beraber. İnşallah problem yaşamadan atlatırz bu döneemi..

Merhaba benim de Sat 16 nisan. İnşallah aynı zamanlarda doğum yapacağız.ben de geçen hafta salı günü gitmiştim doktora keseyi gördük yerli yerinde.13 mm boyutunda.kalp atışları için 22 haziranda gelmemi söyledi.benim de ultrasona göre 6 hafta 2 günlüktü geçen salı yani şu an ultrason hesabıyla 7.haftadayım ama aslında 5 hafta 7 günlük. ben de 22 hazirana kadar nasıl dayanıcam diyorum ama fazla takmamak lazım galiba.yani sen de kalp atışını duyamadım diye sıkıntı yapma sakın.daha erken çünkü.

hala devam ediyor azda olsa yara varmış rahimde bir şey yok dedi ama yinede korkutuyor işte....yat dinlen bakalım geçer inş.

Arkadaşlar tekrar Merhaba hamileliğimin5. haftasındayım toplam 5+3 günlük mide bulantısı olan varmı benim niye bulanmıyor yahu ??

canım benimde sat tarihim 20 nisan aramızda 4 gün var kalp atışını duyamadın diye üzülme çok normal duyamayışın daha çok erken bana 2 hafta sonra duyucaz dedi bugün gittim kontrole.

Benimde 20 nisan son sat tarihim 5+3 günlük pazaertesi gidecektim kontrole gitmesemmi acaba diye düşünür oldum yazını okuduktan sonra ?? muhtemelen aynı gnlerde doğum yapıcaz mide bulantın başladımı senin yoksa bende anormal olan birşeylermi var???

Merhaba şekerler. biraz moralim bozuldu gibi. bugün dr. gittim. dr. 2 hafta sonra demişti dayanamadım 1 hafta olmuştu gittim. kese iki katına çıkmış. ama bebişimin kalp atışlarını duyamadım. zaten duyamayabiliriz dedi ama sat 16 nisan. 6. haftadayım. ama 5+3 görünüyor dedi. öyle oluncada 6. hafta oluyormuş gerçi ama yinede acaba geridenmi geliyor dedim. dr. şu anda böyle bişey söyleyemeyiz dedi. 2 hafta sonra mutlaka duymalıyız dedi ama. karından baktı. inşallah iki hafta sonra herşey yolunda olur. bitmeyecek benim bu korkularım. hamişler kaçıncı haftada duydunuz kalp atışlarını.
--------------------------------------------------------------------------------

bana bugün 5+3 günlük dedi. karından baktı. benim aşılamayla oldu. adet döngüm 30 gün sürer. senin kaç gün sürer. onunlada ilgisi varmış. gecen hafta salı günü 7.9 mm idi şimdi 14.küsür mm imiş. inşallah bir sıkıntı yoktur.

seninle aramızda 1 gün var cuma gittim doktora 10 gün sonra anca duyulur dedi bana o da vajinal baktı.bence hiç üzme kendini.

benim meleğimde erken gelmezse ocak 1. haftasında doğacak belki yılbaşı hediyesi olur bana:)

benim dün 6 haftalık oldu ultrasona göre. ama bana göre gec döllenme oldu daha küçük. kese göründü. 6 gün önce kese göründü ama cuma bebeği görmeye gtcez. 2 gündür bi lşikinlik bi gaz hali çatlatcak beni. sanki 5 aylık hamileyim. azcık da bulantım var. benimle aynı durumda olan 6 haftalıklar var mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…