Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Kızlar bende cuma günü drdaydım bebişim 1264 gr ve 39 cm çıktı dr bayağa uzun dedi bizimde babamız uzun doğum pozisyonu almış dönmüş dedi doğuma kadar bi daha dönmez değil mi artık dedim pek dönmez böyle kalır dedi ama daha zaman var inş kalır normal istiyorum çünkü

B12 vitamin eksikliği bende de çıktı et yiyemeediğim için 5 tane iğne verdi haftada bir tane diye hamile kalmadan öncede vardı bende bu eksiklik baş ağrısı için gitmiştim o zaman çıkmıştı şu eti bi yiyebilsemm

canım benim boşver hepsini, şuan dünya işlerini hep askıda tutmalıyız, yoksa dert bitmez, soru işaretleri sürer gider.. en iyisi onları düşünüp mutlu olmak, bize bu güzelliği yaşatana şükretmek.. ebeveynlerimiz kimbilir neler yaşadı bizleri dünyaya getirirken, bu süreçler oluyor..

maşallah güzel bebeğine, inş. hepimizin böyle güzel geçer.. benim doktorum 34. haftada kontrol verdi, eğer o zaman doğum pozisyonunu bozmamışsa bi daha dönemez demişti.. bakalım 2 hafta kalmış kontrole, inş bozmamıştır pozisyonu.. :)

Masallh cnm benimki 31 in icindeyken hala donmemisti insallh doner ne diim ben de normal istiyorum cnm ya bu arada b12 eksikligi nasil cikiyo?

maşallah güzel bebeğine, inş. hepimizin böyle güzel geçer.. benim doktorum 34. haftada kontrol verdi, eğer o zaman doğum pozisyonunu bozmamışsa bi daha dönemez demişti.. bakalım 2 hafta kalmış kontrole, inş bozmamıştır pozisyonu.. :)[/QUOTE]

Sağol canım hadi inş seninki o pozisyonda kalır tabi yerleri iyice daralaracak daha dönemezler artık miniklerrr

Masallh cnm benimki 31 in icindeyken hala donmemisti insallh doner ne diim ben de normal istiyorum cnm ya bu arada b12 eksikligi nasil cikiyo?

İnşallahh dönerr istediğin gibi bi doğum gerçekleştirisin kanda bakılıyor b12 vitamin eksikliğine ama benim bu sefer dr kan tahlili yapmadı et yemediğim için bu zamana kadar bekledim yersin diye ama hala yiyemiyorsan etten alacağın b12 vitamini için iğne veriyorum dedi

Sağol canım hadi inş seninki o pozisyonda kalır tabi yerleri iyice daralaracak daha dönemezler artık miniklerrr

İnşallahh dönerr istediğin gibi bi doğum gerçekleştirisin kanda bakılıyor b12 vitamin eksikliğine ama benim bu sefer dr kan tahlili yapmadı et yemediğim için bu zamana kadar bekledim yersin diye ama hala yiyemiyorsan etten alacağın b12 vitamini için iğne veriyorum dedi [/QUOTE]

Saol
Cnm insallh.ay cok kotu olmus direkt igneye baslamasi ama baska sansi kalmamis baksana keske yiyebilsen cnm...ben de alsi gbi cok severim surekli yerim

Hanımlar sanırım bebekler bizi ciddi ciddi anlıyor hissediyor artık. Bi kaç kez denedim de, bebek azcık bi yerini karnıma dayadığında orayı okşarsam tamamen orada toplanıyor, uzun süre de oradan gitmiyor. Tesadüf mü bilmem

nazayse;

canım ya ben busefer kontrole gıttıgımde sormayı unuttum pozısyonunu sımdı beklıcem 10gun daha

Son düzenleme:

Ay cnm benimki de oksayinca hemen kaciyo ordan :) tesaduf mu bilemedim ben de :)

nazayse;

canım ya ben busefer kontrole gıttıgımde sormayı unuttum pozısyonunu sımdı beklıcem 10gun daha

Cnm takma kafana donmese bile daha zaman varmis donmesi icin.arzu hnm son hafta bile donebilecegini soyledi.insallah donsun ve oyle kalsin diyelim.benimki popo asagi oleeee oturuyo :)

Cnm takma kafana donmese bile daha zaman varmis donmesi icin.arzu hnm son hafta bile donebilecegini soyledi.insallah donsun ve oyle kalsin diyelim.benimki popo asagi oleeee oturuyo :)

Benimki sevgi arsızının teki olacak herhalde, seninki de gıdıklanıyodur, kaşınıyodur da kaçıyordur belki

Allah Allah vejetaryan insanlar napıyo sonuçta illa etmi yemek lazım..yumurta ye süt iç canım bol bol onlarda karşılıyo..
Bende çatlamadım zennediyodum aynayla bi baktım karnımın altı hep çatlamış bende sevinidim saf saf ohh çatlamadım diye
Arasıra diğer foruma bazen buraya bakıyorum bol sağlıklı tekmeli günler hepicinize

:)) onlar herşeyi hissediyor...çok enteresan benim kız babası elini koyunca duruveriyor.daha eşim arkasını dönmeden başlıyo atmaya.ben bugün çantamı hazırladım ayy hemen alıp gelesim geldi meleğimi bi heyecan yaptım ilk bebiş gibi..geçmez şimdi son zamanlar.

Bende de heyecan yerine korkular geldi.İlk başlardaki cesaretim yok old.:18: Normal olsa sancısından, sezaryan olsa anestezisinden korkuyorum. Ben daha önce hiç anestezi almadım, hiç bilmiyorum nasıl bir deneyim.

Bende de heyecan yerine korkular geldi.İlk başlardaki cesaretim yok old.:18: Normal olsa sancısından, sezaryan olsa anestezisinden korkuyorum. Ben daha önce hiç anestezi almadım, hiç bilmiyorum nasıl bir deneyim.

benim aslında normal doğumdu suyum patlamıştı ama dr.um normal doğurtucaktı ama sancılar gelmeye başlayınca beni hemen sezaryene al dr.dedim.ölelikle oldu yanii.hiçbirşey hissetmiyosun anestezide.

Benimki sevgi arsızının teki olacak herhalde, seninki de gıdıklanıyodur, kaşınıyodur da kaçıyordur belki
Haha belki de cnm
Bnm ki de baskasi dokununca duruyo nurcan vaktinde gelsin kizin cnm...
Cnm ben cok defa anestezi aldim uyuyup uyaniyosun ama dogumu yasamak icin spinal dzha mantikli o ana sahit olmak isterim yaaa :)

canım benımkı kıpır kıpır elımı koydugumda altına gelıyo ınsan bı garıp oluyo :) ama eşim elini koydugunda duruyo sıpa
eşim biraz bozuluyo ama :) gece uyuyamadıgımda esıme dıyorum elını koyda dursun azcık

Kizlar saglikocagindan atadilar gormek istediler.gtt
Olcumleri yaptilar ve yarin kan icin beklediklerinin solediler.kan ve idrar vericem cok ilgililer masallah kalbini dinlediler bi sonraki gidisimde emzirme dersi vereceklerini solediler.gogus ucumun belirgin olup olmadini sordular fln. Bidaha aralik sonu gelin dediler 36 hafta bitince gbi sizi de cagirdilar mi?

kizlar bende bugun 1.5 ay once aldigim randevuma gittim gitmiskende kontrolede girdim
randevum bacagimdaki uyusmadan dolayi doppler di cok sukr problem cikmadi
kontrolumde cok sukr guzeldi normalde 33+5 idik dr 36 gozukuyor dedi 1ayin kalmis ayin 15 den sonra her an bekle dedi tosun pasamiz 2.730 gr olmus
esimiz suyumuz cok sukr iyi durusumuzda kafa asagida suan normal dogum gozukuyor dedi boyle iste teyzeleri =)
ama bende dun hemoraid olustu fark ettimde cok uzuldum ama annem geciyor o dedi
bu arada yatarken saga sola donemiyorum yani cok zorlaniyorum baya da zaman aliyor donmem dr sordum normal artik boyle seyler dedi
bizden bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…