ay aslında çok isterim farklı duygular yaşamayı ama ne biliyim son kontrolüme gittiğimde sorayım bu konuyu dr.uma bakalım ne diycek..aslında cesaret konusunda üstüme tanımam ama :26: du bakalım
lavman normalde olsa sezaryende olsa yapıyolar cnm ...
e cnm sezaryenden sonra en az 2 sene yasak değil miydi 2.bebek bana dr.um öyle demişti.
yaa tabii tabii kendi yesin içsin bari bide cnmuykusuz geceleri katmamışsın.neredeyse ilk zamanlar saat başı kısacası zor bi süreç bizi bekliyo ama onlar için herşeye değer........
Ayy bi de uykusuz geceler var di mi :) 6 ay evde olacagım halde Sırf bu yüzden süt sağma makinesi mi alsam diyorum. Babası da arada uyanıp beslesin diye.
ay aslında çok isterim farklı duygular yaşamayı ama ne biliyim son kontrolüme gittiğimde sorayım bu konuyu dr.uma bakalım ne diycek..aslında cesaret konusunda üstüme tanımam ama :26: du bakalım
lavman normalde olsa sezaryende olsa yapıyolar cnm ...
e cnm sezaryenden sonra en az 2 sene yasak değil miydi 2.bebek bana dr.um öyle demişti.
yaa tabii tabii kendi yesin içsin bari bide cnmuykusuz geceleri katmamışsın.neredeyse ilk zamanlar saat başı kısacası zor bi süreç bizi bekliyo ama onlar için herşeye değer........
Ayy bi de uykusuz geceler var di mi :) 6 ay evde olacagım halde Sırf bu yüzden süt sağma makinesi mi alsam diyorum. Babası da arada uyanıp beslesin diye.
kızlar bişey sorcam size bu spinal dogumla epidural dogum aynımı farklıysa farkı nedir ikiside belden uyuşturma değilmi
benıde cuma cagırdı34.haftam oluyo karsılasırız belkı
Sut sagma makinasi demisken ben philips avent aldim 3 ay sonra ise baslayacagim icin belki ucretsiz izin de alabilirim ama arada sagip dondurucuya atmayi planliyorum ne olur ne olmaz allah korusun kesilir falanAyy bi de uykusuz geceler var di mi :) 6 ay evde olacagım halde Sırf bu yüzden süt sağma makinesi mi alsam diyorum. Babası da arada uyanıp beslesin diye.
bende varım nasip olursa normal dogum yapacagım ve ocak annesi olacagım hepimizin hakkında hayrılısı olsun hayırlı ve saglıklı dogumlarımız olsun az kaldı yaa heyacanda başladı yavaştan
Sut sagma makinasi demisken ben philips avent aldim 3 ay sonra ise baslayacagim icin belki ucretsiz izin de alabilirim ama arada sagip dondurucuya atmayi planliyorum ne olur ne olmaz allah korusun kesilir falan
Hosgeldin cnm amin insallah
Haklisin cnm evt bence de...gunaydın canım kesılmese bıle bıyere gıtmen gerektıgınde sagıp bırakırsın lazım oluyomus baya makıne yoksa bebıssız hıcbıryere kıpırdayamazsın
Cnm gayet iyi masallah diyelim bebisimizeÖnemli değil canım:)))
Sabah dr gittim,30+3 sün dedei ve bebeğin 1650 kg dedi.bu haftalarda 1650 nasıl kızlar???!
Kızlarr günaydınn çalışabilir raporu almak için kaçıncı haftada drdan almam lazım normalde benim ult. hep 1-2 hafta önden gidiyor geçirmeyeyim vaktinide
bitli papatya seninle hemen hemen aynıyız benimde 6 şubat son adet tarihim ama ultrasonda hep geri gelior tahmini doğum şimdide 27 ocak çıktı benim geçen hafta 29+2ydi 1260 gr dı seninki bence gayet güzell maşallahh
bende varım nasip olursa normal dogum yapacagım ve ocak annesi olacagım hepimizin hakkında hayrılısı olsun hayırlı ve saglıklı dogumlarımız olsun az kaldı yaa heyacanda başladı yavaştan
Önemli değil canım:)))
Sabah dr gittim,30+3 sün dedei ve bebeğin 1650 kg dedi.bu haftalarda 1650 nasıl kızlar???!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?