Haklisin cnm aynen kuafore gittim yogundu 1830a sozlestik eve geldim biraz daha hazir hissedeyimcanım benim bu kadar ağdadan uzak olduktan sonra sen nasıl alacaksın kendi başına.epilasyon dahas çok acıtıyor ianki.bir de hep batık yapıyor.sen gir kuaföre tertemiz aldır.hem sen sadece üst tarafı alabilirsin.arkalar nolucak:)))valla benim bir akıl eşime söyliyim o yapsın diyor ama:)) nerde onda o beceri.acıdan bayıltır beni:))
Cnm sen nasi aliyosun bikini jolgeni taa evkendiin zmn aldiysan :) ben heray giderim de iste gebelik bole yapti beni :)eşimde aynı senn düşündüğün gibi düşünüyo cnmcım bakalım artık dr.uma danışıcam.
:)) vallahi ağda nasıl yaptırıyosunuz yada yapıyosunuz bilemiyorum size koca bi alkış.bacaklarıma koltuk altıma bende yapıyorum ama oraya ııhh..ilk defa evleneceğim zaman denedim ondada tövbe ettim
hımm günah olduğunu bilmiyodum cnmcım sen nasıl korunmayı düşünüyosun ?
cnmcım doğum nişanı olduğunu sanmıyorum eğer öyle olsaydı sancın başlardı ve şuan muhtemelen doğum yapmış olurdun
Sana sunu soliim cnm aynen minim bu sivilce sana bu isleri yapiyo:)ben bole hissettimya evet bende sanmıyorum, dediğin gibi.. ama yine de doktora danışsam mı.. kontrolüm 2 hafta sonra.. bu kan doğum nişanı değilse ve alttan gelmişse daha tehlikeli aslında di mi, ya çok da saçma bir durum olucak.. sivilcem çıkarsa baya komik bir duruma dönüşecek. .:) neyse telden ulaşamadım doktoruma birazdan bi hastaneye uğrayayım diyorum, malum haftasonu geliyor.. kafamda soru işareti kalsın istemiyorum.. tşk ederim cevap için..
Cnm kendin alirsan kalir tabide kuafor 1 tane hile birakmiyo cnm ve cok daha seri.canım değildir sanrıım ama sen yine de bi danış derim..
birde kızlar ben ramazan bayramında yani zamanlama olarakmakinayla almıştım aylar geçti ama hala makina yüzünden çıkan sivilce mi desem batık mı her neyse o kabarıklar hala geçmedi
sinir oluyorum 2-3 önce de ağda bantlarıyla alayım dedim aldım tamam ama arada tek tük de olsa kalıyor sizde de böyle mi yoksa 1tane bile kalmıyor mu :44: yani ben mi yapamıyorum acaba
Haklisin cnm aynen kuafore gittim yogundu 1830a sozlestik eve geldim biraz daha hazir hissedeyimcanım benim bu kadar ağdadan uzak olduktan sonra sen nasıl alacaksın kendi başına.epilasyon dahas çok acıtıyor ianki.bir de hep batık yapıyor.sen gir kuaföre tertemiz aldır.hem sen sadece üst tarafı alabilirsin.arkalar nolucak:)))valla benim bir akıl eşime söyliyim o yapsın diyor ama:)) nerde onda o beceri.acıdan bayıltır beni:))
Cnm sen nasi aliyosun bikini jolgeni taa evkendiin zmn aldiysan :) ben heray giderim de iste gebelik bole yapti beni :)eşimde aynı senn düşündüğün gibi düşünüyo cnmcım bakalım artık dr.uma danışıcam.
:)) vallahi ağda nasıl yaptırıyosunuz yada yapıyosunuz bilemiyorum size koca bi alkış.bacaklarıma koltuk altıma bende yapıyorum ama oraya ııhh..ilk defa evleneceğim zaman denedim ondada tövbe ettim
cnmcım doğum nişanı olduğunu sanmıyorum eğer öyle olsaydı sancın başlardı ve şuan muhtemelen doğum yapmış olurdun
Sana sunu soliim cnm aynen minim bu sivilce sana bu isleri yapiyo:)ben bole hissettimya evet bende sanmıyorum, dediğin gibi.. ama yine de doktora danışsam mı.. kontrolüm 2 hafta sonra.. bu kan doğum nişanı değilse ve alttan gelmişse daha tehlikeli aslında di mi, ya çok da saçma bir durum olucak.. sivilcem çıkarsa baya komik bir duruma dönüşecek. .:) neyse telden ulaşamadım doktoruma birazdan bi hastaneye uğrayayım diyorum, malum haftasonu geliyor.. kafamda soru işareti kalsın istemiyorum.. tşk ederim cevap için..
Cnm kendin alirsan kalir tabide kuafor 1 tane hile birakmiyo cnm ve cok daha seri.canım değildir sanrıım ama sen yine de bi danış derim..
birde kızlar ben ramazan bayramında yani zamanlama olarakmakinayla almıştım aylar geçti ama hala makina yüzünden çıkan sivilce mi desem batık mı her neyse o kabarıklar hala geçmedi
sinir oluyorum 2-3 önce de ağda bantlarıyla alayım dedim aldım tamam ama arada tek tük de olsa kalıyor sizde de böyle mi yoksa 1tane bile kalmıyor mu :44: yani ben mi yapamıyorum acaba
Cnm sen nasi aliyosun bikini jolgeni taa evkendiin zmn aldiysan :) ben heray giderim de iste gebelik bole yapti beni :)
Kizlar kuafore gittimmmm bana hamile agdasi yapti yavas yavas agir agir.suan popom bebek poposu gbi cok mutluyum.ama bebisim hic oynamiyo birazdan dopplerimle kalbini dinliycem ufff ben hep korkuyorum bise olur diye ya((
o zamandan beri almıyorum derrrrrrrrrrrmişimmm...
bişeycik olmaz cnm merak etme hadi hayırlısı olsun güle güle kullan güle güle uzasınlar...ayy ne konulara girdik yahuuu
Gecmis olsun cnm ya dis agrisi cok zor en korktugum sey benim de minik bi parca kirildi dr dokunmayalim dedi dogumdan soraya biraktik sana nasil mudahele etti pek tercih etmiolar dokunmayihamileliğim boyunca ağrısını çektiğim dişimden sonunda kurtuldum 22 haftalıkken başlamıştı ağrımaya dr gittim çekmedi antib verip yollamıştı geçtimi hayır geçmedi derken bir süre hafifledi filan ama uyutmaz oldu son zamanlarda dun sabah 6 ya kadar resmen oturup ağladım dişim diye en sonunda sabah çektirdim dişimi ohh nasıl rahatladım birde 20 lik diş ağrılı çekilir diye korkuturlar öle kolay oldu ki Allah ım bu ağrıyı kimseye yaşatmasın inşallahh çok mutluyum
Çooookvgeçmiş olsun,benimde bir kaç dolgum var bebek doğmadan yaptırmak istiyorum ama,bakalım...
Gebeliğin ilk 3 ayında olmazmışsa,şimdi olabilirmiş...bebek varken zor olur belki diyorum,onun için doğmadan halletmeyi düşünüyorum canım
Cnm sen kadindogumcuna danis mutlaka ben daha yeni konustum dis drumla kesinlikle sogum sonrasina birakalim dedi tatlim o ilk 3 ay olmaz 2. 3 ay olur 3. 3 ayda olmaz diye solemisti yani 4 5 6. Aylarda bi ihtimal olabilirmis.agrin yoksa birak derim..
Gecmis olsun cnm ya dis agrisi cok zor en korktugum sey benim de minik bi parca kirildi dr dokunmayalim dedi dogumdan soraya biraktik sana nasil mudahele etti pek tercih etmiolar dokunmayi
Cnm sen kadindogumcuna danis mutlaka ben daha yeni konustum dis drumla kesinlikle sogum sonrasina birakalim dedi tatlim o ilk 3 ay olmaz 2. 3 ay olur 3. 3 ayda olmaz diye solemisti yani 4 5 6. Aylarda bi ihtimal olabilirmis.agrin yoksa birak derim..
Ay amam surda az hi zaman kaldi hayirlisiyla sag salim atlatiriz insallhbende kuruyemiş yerken dolgulu dişimden bir parçayı kırıverdımbeklıyorum valla dogumu ,arada agrıyo ama yapcak bişey yok
Cnm cok gecmis olsun kurtulduguna cok cok sevindim insallah bidaha yasamazsin cnmbir dr gitmişim 26 haftalıkken tercih etmedi kadın doğumcuma sordum çektir bişi olmaz dedi sezeryan olucaksın 1 ayda sezeran yuzunden cektiremezsin onun ağrısı dayanılmaz iltihapı daha tehlikeli senle bebek için dedi bende gittim diş dr daha önce düşük varmı diye sordu çok tercih etmiyoruz ama morfınden sebeb deil dedi cekerken stres ve agrıdan kasılma yasıyorsunuz dogumu baslatıyorsunuz dedi bende ben rahatım bu agrı benı kastıgı kadar hıc bırsey kasmıyor dedım ve cektı ama soyle bır durum var gercekten dayanılamaz oldugu için çekti bir çürüğüm daha var ona mudahile etmedi mesela 20 lik dişim çok çürümüştü ve uyutmaz halde oldu ağrı kesici içiyorum geçirmiyor antibiyotik kullandırdı önceki dr geçmedi mecburi çekti ama hiç birşey olmadı zorlu deildi ama çekilen dişim çok rahat çekildii
Kiyamam sanaaaa ya bitlim ben var ya hic hamile gbi olmadim ne bilim asermedim duygusallasmadim hic aglamadim mesela bende mi gariplik var ya:)Benim dayanılmaz bir şeyim yok,doğum sonraı da zor olur diye şimdi yaptırayım diyordum.kadın doğumcuma danıştım ,o bebek organ gelişimini tamamladığı için sorun yok demişti.riskli dönem gebeliğin ilk 3 ayı demişti.ben birde diş doktoruya konuşayım bakalım o ne diyecek
Ya birde ben bu günlerde çok gerginim,huysuzum,alınganım,hassasım....biliyorum,bu hormonlarımın bana oynadığı bir oyun ama bilmem bir şeyi değiştirmiyor,peki sizde durum nedir kızlar?
Yok cnm ama benim cok sarardi bu ara gunluk pedlerim daha cok su icmem lazimBugün kimsecikler yok forumda,herkeste pazar rhaveti sanırım.ya kızlar size bir şey soracağım,idrarınızda köpük oluyor mu? Ben bir kaç gündür bunu fark ettim,idrarımda Hani bazen çayın üzerinde köpürme olur ya o tarz bir köpürme oluyor
Gecmis olsun cnm atlatmana cok sevindim.bende 4.ayda hamılelık gıngivitisi denen şeyi yaşadım
diş etlerim şişti kıpkırmızı oldu ve sürekli kanadı
doktorum ben gıt, gıtme diyemem dedi
dişçiye gittim,4/5ve 6.ayda tedavı yapabılıyoruz son 3ay ve ılk 3ay yapmıyoruz dedi..
diş taşarımı 3haftada temzıledi,sırf ben çok acı çekmeyım dıye 3seans yaptı ve şükür 15gun sonra şişler indi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?