Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Direnccim ne zamandir nerelerdesin hakkaten ya her sey yolunda mi?cnm dayanabiliosan calismaya cslis buna mecbur birakilmamiz cok kotu ama yapacak bi sey yok.dogum izni 24 haftaya cikar diodum ama cikmadi gtti ya
Cnm baglatmanin geri donusu yok dimi.ben baglatmamaini tavsiye ederim dunyanin 50 turlu hali var tekrar isteyebilirsin ileride.spral taktirsan?onun donusu var nasilsa

Kizlar ben hamileligim boyunca 1 kere agda yaptrdim oda bacagima ve kol altima bikini bolgemi yaptrmama musade etmedi drum ama cok rahatsizim kisaltiyorum istediim gbi olmuyo son kontrolde tmm yaptr dedi simdi de nasi aciycak onu dusunuyorum kara kara.duz ne durumdasinz?

mrb canım.dr neden izin vermedi ki.ben her ay kendim yapıyorum ağdamı.gerçi artık yapamam çünkü göremiyorum göbeğimden:)))ben de onu düşünüyorum.kimseye yaptırmak da istemiyorum.gene tıslaya tıslaya kendim yaparım gibi.eğer ağdacıya yaptırmakta bir sıkıntı yaşamıyorsan elleri çok hızlı zaten zen ah diyene kadar bitirirler merak etme:))

Nurcancım

Bağlatmayı bende düşünmüştüm birara,sonra günah dediler ve sordum soruşturdum dinimizce uygun değilmiş canım,ama yinede karar senin.iğnler var onu araştır birde.

Nazayşe

Ben ağda ile hallediyorum bu konuyu.neden sorunolsun ki

Cnm bnm 1 dusugum var oncesinde o yuzden dr yapma dedi.ilk 3 ay hic bi sey yapmadim diyebilirim.normalde kuafore giderim ben yapam sen nasi yapiosun masallahhhh
Cnm dusuk riskimden dolayi gtmedim ama artik gidbilecegimi soledi agdaya.bacagimi aldirdig zmn cok fena olmustum acidan kivranmistim simdi de ole olcam :)

anladım canım.e artık riskli dönem geçmiş.ben ilk ergenlik döneminden beri çamsakızı ile almaya alışmışım canım.şimdi de aynı yöntemle alıyorum.tertemiz oluyor.geçen ay zorlandım tabi alırken.zor yetişti ellerim:))şimdi bile temizlenirken zor oluyor.kuaföre düğünden önce annemin zoruyla aldırmıştım çok travmatik bir yeşenti oldu benim için:))) çok rahatsız oldum başkasına aldırmaya.birdaha da gitmedim.şimdi ben de nasıl temizlenirimin derdindeyim inanki .hamileleikte ağrı eşiği düşüyor sanırım daha önce canım çok yanmazdı ama son aldığımda zor aldım daha çok acıdı gibi.

gündem tam soracağım konuya gelmiş, memnun oldum.. dün akşam bende malum ağda operasyonuna girişicektim ki evde bittiğini farkettim.. bir de kaşıntı falan oluyordu, rahatsız oluyorum diye epilasyon aletinin hassas ucuyla yapayım dedim.. neyse yaptım bu arada kasığımda kan olmuş, malum göremiyorum ya, heralde dedim kıl ucu makinaya gelince kanattı orayı(makinada olur bazen öyle, nadir de olsa almışlığım var önceden) neyse duşa girdim çıktım, bi bakayım dedim kasığıma.. ne bir kanamış yer, ne de yara hiç bişey göremedim tabi kalbim başladı gümgüm atmaya alttan mı geldi acaba bu kan diye.. hemen nete girdim, şu nişan gelmesi dedikleri nasıl bişey diye,araştırdım sanırım sümüksü ve kahverengi ya da hafif kanlı oluyormuş o.. benim ki hani kıl dönmesinden kaynaklı sivilce gibi patlatırsın da kanarya aynen öyleydi, kırmızı sıvı bir kan.. sizlerin bir görüşünüz var mı konu hakkında, bebeğin hareketleri normal.. akşam üzeri bi doktoruma gitmeyi düşünüyorum ya da en azından telefonda bir danışıcam.. işte böyle maceralı bir akşam geçirdim, eşimi de tedirgin ettim.. gece uyuyamadım, sonra ufaklık tepinmeye başlayınca baya bi zor sabah ettim..
buarada doğum iznine ayrılmış bulunuyorum ben arkadaşlar, raporumu aldım, pazartesiden itibaren evde olucam..

Kızlarr cevaplarınız için çok teşekkür ederim haftaya falan dr u arayayımda zaman geçirmeden gideyim

Direnç aynı sıkıntı bende de var sabah 7 de evden çıkıyorum akşam 7.30 da eve geliyorum çalışmak öyle zor ki artık eve gelince yemek bile yemeden artık uyuyorum en geç 8 buçukta uyumuş oluyorum evim aldı başını gitii mutfağım bulaşık doldu yemek yapamıyorum sağolsun eşim iadere etmeye çalışıyo ama o da çalışıyor ona da acıyorum bana da iş yerinde çalışmak zor geliyor ama dayanmak zorundayım ev kredisi ödüyoruz izine ne kadar geç çıkarsam o kadar iyi ama dayanabiliri miyim bilmiyorum koca karnımla tıklım tıklım otobüslere binip inmek bile işkence gibi

Kızlar ağda konusunda da ben kendim yapamadığım için arkadaşımın dükkanına kuaföre gidiyorum o alıyor hep ama geçen ay valla tüy dökücü kullanasım geldi nasıl aldırcam acıcak hemde kasılırsam diye korktum ama yi bi cesaret gittim iyikide gitmişim temizlendim 15 dakikda gözünüzde büyütmeyin kendiniz yapıyosanız zor tabi artık karından gözükmüyor hiçbişey

Sterno hayılrı olsun izne çıkmışşsın gözün aydın

Cnm insallh her sey yolundadir dru ihmal etme ama asagidan kan gelse devami gelmezmiydi ? Merak ettim simdi.hbr ver cnm.ben de epilasyon aletinin basina oturayim bari napayim ya ((

canım benim okuduğum kadarı ile de öyle bir damla kan olmuyor bildiğin adet gibi beliyor.seninki epilasyondan olmuştur.eşine baktırsaydın bari sen göremiyosun diye.içini ferah tut daha çok var nişana

Cnm insallh her sey yolundadir dru ihmal etme ama asagidan kan gelse devami gelmezmiydi ? Merak ettim simdi.hbr ver cnm.ben de epilasyon aletinin basina oturayim bari napayim ya ((

canım benim bu kadar ağdadan uzak olduktan sonra sen nasıl alacaksın kendi başına.epilasyon dahas çok acıtıyor ianki.bir de hep batık yapıyor.sen gir kuaföre tertemiz aldır.hem sen sadece üst tarafı alabilirsin.arkalar nolucak:)))valla benim bir akıl eşime söyliyim o yapsın diyor ama:)) nerde onda o beceri.acıdan bayıltır beni:))

canım merhaba nasısın demek burdan yazıyorsunuz carmen ile bende merak ediyodum nerelerdesin diye herşey iyidir umarım ben ii im bebeişle sanırım kızın olacak benim ki erkek olacak inş tayininiz adanaya mı geldi ben de urfa ya gidip geldim 3 hafta çalıştım eş durumu oldu şükür viranşehirde idim kurtuldum çok sevindim seni bulduğuma yazışırız inş yine eskisi gibi sen hep burda mısın ben pek yazmıyorum genelde okuyorum canım

merhaba canım ben de çok sevindim seni bulduğuma.ben heryeri geziyorum belirli bir başlık altında değilim yani.carmenle karşılaşıyoruz adanalı bir grup var.

ben adanaya taşındım şükür.şimdilik okula gidip geliyorum bakalım.bu dönemin sonuna kadar çalışıyorum.benim kız olucak canım.maşallah senin de oluşun olucak.ne güzel.şimdi urfa merkezde misin canım.orada da iyi doktorlar var.mehmet ağar var, bir de osm de zeki mil var.ben tüp bebeği osm de muhittin hocaya yaptırmıştım.tabi o şimdi mersinde.zeki mil de o hastanede o da tüp bebek işlemi yapıyor.sen kime gidiyorsun kontrollere.

eşimde aynı senn düşündüğün gibi düşünüyo cnmcım bakalım artık dr.uma danışıcam.

:)) vallahi ağda nasıl yaptırıyosunuz yada yapıyosunuz bilemiyorum size koca bi alkış.bacaklarıma koltuk altıma bende yapıyorum ama oraya ııhh..ilk defa evleneceğim zaman denedim ondada tövbe ettim
Nurcancım

Bağlatmayı bende düşünmüştüm birara,sonra günah dediler ve sordum soruşturdum dinimizce uygun değilmiş canım,ama yinede karar senin.iğnler var onu araştır birde.

hımm günah olduğunu bilmiyodum cnmcım sen nasıl korunmayı düşünüyosun ?

cnmcım doğum nişanı olduğunu sanmıyorum eğer öyle olsaydı sancın başlardı ve şuan muhtemelen doğum yapmış olurdun

şimdi araştırdım da hem tıbben hem dinen tercih edilmemesi gereken bi yöntemmiş.dr.uma sormama gerek kalmadı.bu işlemi ekarte ettim gitti.

tatlım ben iskenderuna geldim palmiyede ertan aydın var zaten orda çalışmıştım daha önce tanıyorum ona gidiyorum tatlım siz bütün hazırlıkları yapmışsınız maşallah ben de daha bişey yok bi tek oda aldık daha gelmedi haftaya sanırım ben de salih bebeye gitmiştim geldik adanaya da bide çocukistana baktım ama bişey almadık sen nerde oturuyosun adana da okulun hangisi

cnmcım doğum nişanı olduğunu sanmıyorum eğer öyle olsaydı sancın başlardı ve şuan muhtemelen doğum yapmış olurdun

ya evet bende sanmıyorum, dediğin gibi.. ama yine de doktora danışsam mı.. kontrolüm 2 hafta sonra.. bu kan doğum nişanı değilse ve alttan gelmişse daha tehlikeli aslında di mi, ya çok da saçma bir durum olucak.. sivilcem çıkarsa baya komik bir duruma dönüşecek. .:) neyse telden ulaşamadım doktoruma birazdan bi hastaneye uğrayayım diyorum, malum haftasonu geliyor.. kafamda soru işareti kalsın istemiyorum.. tşk ederim cevap için..

:) için içini acaba mı diye yiyeceğine git tabi cnm.umarım bişeycik yoktur.habr vermeyi unutma

sakın bağlatma canım...
Allah muhafaza kimsenin garantisi yok
bağlatanlar da hep pişman çevremde var

canım değildir sanrıım ama sen yine de bi danış derim..
birde kızlar ben ramazan bayramında yani zamanlama olarak makinayla almıştım aylar geçti ama hala makina yüzünden çıkan sivilce mi desem batık mı her neyse o kabarıklar hala geçmedi
sinir oluyorum 2-3 önce de ağda bantlarıyla alayım dedim aldım tamam ama arada tek tük de olsa kalıyor sizde de böyle mi yoksa 1tane bile kalmıyor mu :44: yani ben mi yapamıyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…