Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

amin inş..vallahi akşam hüngür hüngür ağladım bel ağrısından...Allah'ım bana yardım et sabır ver diye yalvardım hep :2: son ayımdayım ama daha ne kadar dayanabilirim bilemiyorum :26:

Masallahhhh bole devam etsin insallah kotu seyler duaunme nurcan diye diye bebegi erken getircen he bi daha duymycam su supriz meselesini

tamam cnm

o zaman hayırlısıyla zamanında gelsin inş. diyelim adı da güzel olucak inş.

zaman gecmesın ya dogum gelecek yoksa ::)
biz daha isim e karar veremedık bu gıdısle ısımsız olarak dogacak bebısım bende oda yapmadım bebıse karyolası besıgını hazırladık kıyafetlerını yıkadım utuledım canım cıktı :) son gunlere bırakmayın kızlar agırlasıyo ınsan gıttıkce
ben daha bebek sekerı mı hazırlayamadım kendım yapmak ıstıyorum ama emınonu bana cok uzak otobuslerlerde gıtmm zor
internetten bakıcam olmadı gerci daha ismi bile hazır degıl bebısın şekere ne yazacam

Ayyy zaman geçse mi iyi geçmese mi bilemiyorum. Gün geçtikçe korkuyorum sanki şirkette 2 arkadaşım aralık başında doğum yapacaktı bebişler erken geldi.ben çalışıyorum hala. cumartesi bebek beşiği gelecek kurulacak. Kıyafetlerini yıkayacağız sonra. bebek şekerine karar veremedim nasıl yapacağımı.Çikolata yaptırıcam. havuzlu han dan beğendim şeker koymaya çanta gibi bir şey.hem hediye hem çikolatada çıkmış olacak aradan . Lohusa şerbeti hasteneden verilecekmiş.kurabiye yaptırsam mı karar veremedim. ama mevluttede yaptırabilirim.

dün dr konturolune gıttım demıstım daha once nst ye baglandım sancım cıkmadı ıdrar ve kan testı yapıldı ıdrar enfeksıyonum varmıs onun agrılarıymıs bırde acayıp kansız cıktım cok dusukmus cam sısede kan surubu verdı gece gunduz ıcıyorum 10 gun sonra tekrar tahlıl yapılcak eger kanım yukselmezse iğne vurulmaya başlıycakmışım

Senin doğuma az kalmış,baksana ağrılarında çokmuş,Allah yardım etsin..benin şu sıra ağrım olmuyorda mide yanmalarım ekşimelerim beni öldürecek,ne yiyeceğimi şaşırdım.süt,su ve maden suyu vazgeçilmezim:)))

DUYGU

Zaman geçsin artik,doğuralım...isim bulursunuz inşaallah sonuçta isimsiz kalacak deği ya,oğlun mu kızın mı olacaktı bu arada

Bende bu haftadan sonra oğlumun eşyalarını yıkayıp ütüleyeceğim,doğum çantamıda hazırlayacağım,ne olur ne olmaz

oğlum olacak canım yıka yıka esyaları bıran once yıkamak bısey degılde utulerken belım koptu :)

İlk çocuk mu duygu? Sana diyorum ama bende isim olayıni netleştirmedim.Aslında ben geleneksel,müslüman,Türk isimi koymayı düşünüyorum.aras.efe,alperen gibi isimlerde güzel ama belli bir dönem moda oluyor ve çocukmokula bir başlıyor kendi isminden en az 2 tane daha var:)) şu sıra eymen,kayra ,aras isimleri revaçta,kiminle konuşsam bu ismlerden koymayı düşünüyor yada koymuş.

Bana gelince dedim ya gelenekselciyim diye,ben Ali mustafa ömer yada ömer faruk gibi isimleri düşünüyorum.peygamber efendimizin 400 e yakın ismi varmış ben bunlardan birini seçerim sanırım.ki ali,mustafa ve faruk peygamber efendimizin isimlerinden sadece bir kaç tanesi..

Allahım herkesin çocuklarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve hamile kalamayanlarında bir an önce evlat sahibi olmasını nasip etsin inşaallah:)))

Ben bebeğimin eşyalarını daha öncede hallederdim ama kurutma makinası siparişi verdim onu bekliyorum,onunla daha hijyenik oluyormuş.

Bu arada bebekler için yumuşatıcı var mı?

Dalinin yumuşatıcısı varmış bebekler için.birde forumda biri şöyle yazmış

"arkadaşlar ben de yeni anne oldum ve bildiğim bebğimin çamaşırlarına yumuşatıcı kullanmıyorum çünkü yumuşatıcıdan sonra tekrar durulama yapmaıyor ve bu da bana güvensiz geliyor.çamaşırlarımın güzel kokmasını bende çok seviyorum ve bebişimin çamasırlarında yumuşatıcı gözüne lavanta yağı koyuyorum.bence denyin."

UOTE=bitli papatya;27501636]çok geçmiş olsun canımkaç çıktı kan değerin[/QUOTE]

valla cnm bende tam olarak anlamadım farklı bır testi bır cok deger dusukmus bak istersen anlarsan ben anlamadım

cnm bende tam anlamadım degerlerı bak resımını atıyorum anlarsan eger ben hıc bırsey anlamadım

Hayirli ollsun cnm ben odasinin siparisini verdim parkelerini degistirdim duvar kagitlarini yaptiriyorum.besigini bi tanidiktan aldik.tum ustunu basini da tamamladm hastane cikisi vb.kayinvalidemde dogum yapicam tum esyalari burda yikanacak utulenecek bebek cantasini da aldim bugun gayet kullanisli.siz hastane cantaniza ne koyacaksiniz planladiniz mi?he bu arada emzirme sutyeni ve atleti aldim bugun yune havuzlu handaydim :)

hgb

hct değerlerin kaç

çok geçmiş olsun cnm bende kullanmıştım o şişelerden ıyy iğrençti..

ayy sorma cnm ya biraz daha kalsın ben sabretmeye katlanmaya razıyım.ne kadar kalırsa o kadar iyi..benimde ağzımda acı bi tat var son günlerde bide şu vitaminlerden bıktım usandım midem almıyo artık yaaa

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkurler kızlar valla bu sefer pek bir zor geçti hamileliğim ilk hamileliğim ne rahatmış yaa hersey super gıdıyordu:) ama bunada şükür en azından bebeişim sağlıklıymışş

Epey düşükmüş değerlerin,çok geçmiş olsun.keşke serum tedavisine başlasaymış hemen dr..kısa zamanda etkili sonuç alırdın.eger kadın doğumcun bu ilacı verdiyse bence dahiliyeciye görün onun alanı sonuçta,ama dahiliye de verdiyse kullandığın ilacı bir sey diyemem..dinlenmeye çalış

anladım cnm ne bılım yaaa serum fılan gozum korktu sımdı off yaaa dahılıyecıyledemı goruseyım bır yanı dur bakalım gıdeyım bır dahılıyecıyede

Dahiliyeciye git,hatta tahlil yaptırdığın hastanenin dahiliye doktoruna git,başka hastaneye gidersen bazı dr lar başka hastanede yapılan tahlile itibar edemeyebiliyorlar ve o zaman senden tekrar tahlil isteyebilir.

Serum olayına gelince,hiç korkma,bir şey yok serumun içine kan iğnesi katacak o kadar...ama inan çabuk toparlarsın,çabuk etki eder.doğumada az kaldı sen doğum öncesi bu işi hallet bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…