selam kıslar;
aynen ya bel agrısı çok feci yaa off allahım sabrını versin ayakta durunca ve çok yürüyünce acaip batıyoo ve agrıyoo
bende 35+3 de dr gidecem bakalım ne diycek az kaldı 32.haftamda gitmiştim çalışabilir raporu almak için o zamn çok şükür herşry normaldi kızımda bana popusunu dönmüştü profilden foto alalım dedik dönmedi bir türlü nazlı nazlı saklandı
nts ye ne zamn baglıyolar ben hiç baglanmadım henüz bakalım belki 35.haftada baglar dr hanım
hepimize saglıklı dogumlar olur inş.amin.
Masallahhhh bole devam etsin insallah kotu seyler duaunme nurcan diye diye bebegi erken getircen he bi daha duymycam su supriz meselesini
selam kıslar ;
zamn geçmiyo sanki sizede öyle oluyomu takıldık kaldık gibi geliyoo
şimdi hayırlısıyla dogsa diyoruz dogunca hayırlısıyla büyüseydi diycez inş.
Bebeklerinizin isimleri hazır mı kıslar benim kızımın adı ahsen deniz olacak nasip olursa
bebek odası almadım arkadaşım bambu beşik verdi onunla idare edecem,bebek şekerlerimi yaptırdım deniz yıldızı şeklinde,hastane çantamı da hazırladım,bebegimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim,şimdi geri sayımdayım bakalım hayırılısı hepimiz için sizde durumlar nedir?
selam kıslar ;
Bebeklerinizin isimleri hazır mı kıslar benim kızımın adı ahsen deniz olacak nasip olursa
bebek odası almadım arkadaşım bambu beşik verdi onunla idare edecem,bebek şekerlerimi yaptırdım deniz yıldızı şeklinde,hastane çantamı da hazırladım,bebegimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim,şimdi geri sayımdayım bakalım hayırılısı hepimiz için sizde durumlar nedir?
Senin doğuma az kalmış,baksana ağrılarında çokmuş,Allah yardım etsin..benin şu sıra ağrım olmuyorda mide yanmalarım ekşimelerim beni öldürecek,ne yiyeceğimi şaşırdım.süt,su ve maden suyu vazgeçilmezim:)))
DUYGU
Zaman geçsin artik,doğuralım...isim bulursunuz inşaallah sonuçta isimsiz kalacak deği ya,oğlun mu kızın mı olacaktı bu arada
Bende bu haftadan sonra oğlumun eşyalarını yıkayıp ütüleyeceğim,doğum çantamıda hazırlayacağım,ne olur ne olmaz
Hayirli ollsun cnm ben odasinin siparisini verdim parkelerini degistirdim duvar kagitlarini yaptiriyorum.besigini bi tanidiktan aldik.tum ustunu basini da tamamladm hastane cikisi vb.kayinvalidemde dogum yapicam tum esyalari burda yikanacak utulenecekselam kıslar ;
dün dr konturolune gıttım demıstım daha once nst ye baglandım sancım cıkmadı ıdrar ve kan testı yapıldı ıdrar enfeksıyonum varmıs onun agrılarıymıs bırde acayıp kansız cıktım cok dusukmus cam sısede kan surubu verdı gece gunduz ıcıyorum 10 gun sonra tekrar tahlıl yapılcak eger kanım yukselmezse iğne vurulmaya başlıycakmışım
hgb
hct değerlerin kaç
dün dr konturolune gıttım demıstım daha once nst ye baglandım sancım cıkmadı ıdrar ve kan testı yapıldı ıdrar enfeksıyonum varmıs onun agrılarıymıs bırde acayıp kansız cıktım cok dusukmus cam sısede kan surubu verdı gece gunduz ıcıyorum 10 gun sonra tekrar tahlıl yapılcak eger kanım yukselmezse iğne vurulmaya başlıycakmışım
Senin doğuma az kalmış,baksana ağrılarında çokmuş,Allah yardım etsin..benin şu sıra ağrım olmuyorda mide yanmalarım ekşimelerim beni öldürecek,ne yiyeceğimi şaşırdım.süt,su ve maden suyu vazgeçilmezim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?