Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
merhaba arkadaşlar, malum doğumlarımıza az kaldı inşaallah. İnsan maddi imkanların yanında manevi olarak da kendine destek bekliyo. Ben de epeydir doğumdan önce ya da doğumda hangi duaları-ayetleri okumam gerektiğini araştırıyorum. Şükür sonunda toparlayabildim birşeyler, sizlerle de paylaşmak istedim. Fakat burda paylaşmam uygun mu ya da nerde-nasıl paylaşmalıyım, beni bilgilendirirseniz sevinirim

Buket kendi adıma söyleyeyim,paylaşmana sevinirim ve benim için sakıncası yok.

NAZAYŞE

Ya diğer 2 gebeliğim çok rahattı ama bu sıkıntılı iste...idrar olayını yanlış anladın sanırım.ben idrar renginden bahsetmiyorum,idrarım köpüklü çıkıyor canım

Cnm cok iyi dusunmussun ben 40000 ayetelkursi okudum toplamda.
Cnm anladim senin kopuklu olduunu da bende de sararma gbi bi sorun var ondan bahsetmek istemistim sanirim yediklerimizden kaynakli
Bakicam hemen cnm

Kızlar haftasonu uzun bı aradan sonra sonunda balık yıyebıldım tiksinmeden :)
bu hafta balık ılacımı ıcmem gerekırmı yıne sizce? doktora gıdınce soracam cuma gunu ama

İyi günlerr
Kontrolden geldik kızımla. Suyu normal tüm organları yerli yerinde maşallah. 1930 gr. Kilomuz biraz düşükmüş ama boyu 33+5 e göre.
Artık kontrollerimiz 10 günde 1e düştü.
Doğumumuza çok az kaldı kızlar. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağ salim kavuşuruz miniklerimize

Kızlar haftasonu uzun bı aradan sonra sonunda balık yıyebıldım tiksinmeden :)
bu hafta balık ılacımı ıcmem gerekırmı yıne sizce? doktora gıdınce soracam cuma gunu ama
Cnm ben cok kilo aldim diye haftada 2 ye dusurduk ama ben bigun aliyorum 1 gun almiyorum simdi karar verdim hergun alicam ustelik balik da yiyorum elime gectikce bence ilacini al sen

ohh masallah cnm rabbim hayirli dogumlar nasip etsin

Cnm ben cok kilo aldim diye haftada 2 ye dusurduk ama ben bigun aliyorum 1 gun almiyorum simdi karar verdim hergun alicam ustelik balik da yiyorum elime gectikce bence ilacini al sen

ohh masallah cnm rabbim hayirli dogumlar nasip etsin

alayım ozaman cuma gıttıgımde sorarım doktora, bana gecen gıttıgımde balık yıyomusun dedı yıyemıyorum deyınce ye dedı hapını kullan ama balık yemeye calıs dedı bakalım bundan sonra yıyebılırım sanırım tabı herbalıgı yıyemıyorum kokuyo bana

herkeze mrb arkadaşlar...bugün itibariyle 8.ayım bitiyor inş. hayırlısıyla...bel ağrım geçmek bilmedi.üstelik aşağıda düştü göbeğim.bir sürpriz yapmasa bari...sizlerin bebek hareketledi nasıl kızlar..benmki yerinde duramyo

canım benimde bel agrıların cogaldı ozellıkle ayakta durdugum zamanlar artıyo bırde benım gogus kafesındekı kemıklerım agrımaya basladı gobegım yukarı dogru buyudukce bebekmı sıkıstırıyo anlamadım , bebişte masallah teptıkce tepıyo durdugu yok inşallah yaramaz olmazlar :)

feci bişey dimi şu bel ağrısı..benim göğüs kafesimden indi bebek o yönden rahatım ama bu bel ağrısı beni mahvediyo.bebişler ne kadar hareketliyse anne karnında o kadar sağlıklılarmış.şükürler olsun kıpır kıpır bizimkiler inş. sağlıklılardır.yaramaz olurlar mı bilmem ama çok hareketli olucakları kesin.benm oğlumda çok hareketliydi karnımdayken yaramazlığı hiç yok ama durduğu yerde duramıyo kurtlu

selam kıslar;

aynen ya bel agrısı çok feci yaa off allahım sabrını versin ayakta durunca ve çok yürüyünce acaip batıyoo ve agrıyoo

bende 35+3 de dr gidecem bakalım ne diycek az kaldı 32.haftamda gitmiştim çalışabilir raporu almak için o zamn çok şükür herşry normaldi kızımda bana popusunu dönmüştü profilden foto alalım dedik dönmedi bir türlü nazlı nazlı saklandı

nts ye ne zamn baglıyolar ben hiç baglanmadım henüz bakalım belki 35.haftada baglar dr hanım

hepimize saglıklı dogumlar olur inş.amin.

benim doktorda daha istemedi nts yi daha ama benden 2 hafta gerıde olan arkadastan istemiş doktoru

Masallahhhh bole devam etsin insallah kotu seyler duaunme nurcan diye diye bebegi erken getircen he bi daha duymycam su supriz meselesini
masallh bnm bebis uyusuk brz annem bana benzedigini soluyo 3 kere pit pit pit yapip dururmusum masallah cok da saglikli dogmusum hayirlisi insallah.

selam canım.
ben 32.haftamda çalışabilir raporu almak için bağlandım.problem görmeyince dr çalışabilir raporu verdi :)

selam kıslar ;

zamn geçmiyo sanki sizede öyle oluyomu takıldık kaldık gibi geliyoo

şimdi hayırlısıyla dogsa diyoruz dogunca hayırlısıyla büyüseydi diycez inş.

Bebeklerinizin isimleri hazır mı kıslar benim kızımın adı ahsen deniz olacak nasip olursa

bebek odası almadım arkadaşım bambu beşik verdi onunla idare edecem,bebek şekerlerimi yaptırdım deniz yıldızı şeklinde,hastane çantamı da hazırladım,bebegimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim,şimdi geri sayımdayım bakalım hayırılısı hepimiz için sizde durumlar nedir?

zaman gecmesın ya dogum gelecek yoksa ::)
biz daha isim e karar veremedık bu gıdısle ısımsız olarak dogacak bebısım bende oda yapmadım bebıse karyolası besıgını hazırladık kıyafetlerını yıkadım utuledım canım cıktı :) son gunlere bırakmayın kızlar agırlasıyo ınsan gıttıkce
ben daha bebek sekerı mı hazırlayamadım kendım yapmak ıstıyorum ama emınonu bana cok uzak otobuslerlerde gıtmm zor
internetten bakıcam olmadı gerci daha ismi bile hazır degıl bebısın şekere ne yazacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…