halsizlik,bacaklarda dermansızlık,saç dökülmesi,ağız kuruluğu,tırnak yapısında bozulma,cilt kuruluğu,uyku hali,asabiyet-sinirlilik,klp çarpıntısı,soluk beni,ağız kuruluğu bunların hepsikansızlıktan oluyor canım.
doğumu nasıl yapacaksın bilmiyoruma ama,sezeryanla doğum olacaksa eğer bu halde dr seni epdural yada spinal doğuma almayabilir,mecburen genel anestezi altında doğumu gerçekleştirebilir.
sen doğuma kadar toparlanırsın inşaallah,Allah acil şifalar versin
doğumum sezeryan olucak korktum suanda resmen neyse ben dahılıyeyede gozukeyım en ıyısı cok sağol cnm bılgılendırdıgın ıcın
Hayirli ollsun cnm ben odasinin siparisini verdim parkelerini degistirdim duvar kagitlarini yaptiriyorum.besigini bi tanidiktan aldik.tum ustunu basini da tamamladm hastane cikisi vb.kayinvalidemde dogum yapicam tum esyalari burda yikanacak utulenecekbebek cantasini da aldim bugun gayet kullanisli.siz hastane cantaniza ne koyacaksiniz planladiniz mi?he bu arada emzirme sutyeni ve atleti aldim bugun yune havuzlu handaydim :)
doğumum sezeryan olucak korktum suanda resmen neyse ben dahılıyeyede gozukeyım en ıyısı cok sağol cnm bılgılendırdıgın ıcın
cnm neden sezaryende önemli kansızlık merak ettim şimdi
cnm sen hamileliğin başından beri ferrosanol yada ferrum kullanmıyomusun ki bu kadar arttı kansızlığın
İlk çocuk mu duygu? Sana diyorum ama bende isim olayıni netleştirmedim.Aslında ben geleneksel,müslüman,Türk isimi koymayı düşünüyorum.aras.efe,alperen gibi isimlerde güzel ama belli bir dönem moda oluyor ve çocukmokula bir başlıyor kendi isminden en az 2 tane daha var:)) şu sıra eymen,kayra ,aras isimleri revaçta,kiminle konuşsam bu ismlerden koymayı düşünüyor yada koymuş.
Bana gelince dedim ya gelenekselciyim diye,ben Ali mustafa ömer yada ömer faruk gibi isimleri düşünüyorum.peygamber efendimizin 400 e yakın ismi varmış ben bunlardan birini seçerim sanırım.ki ali,mustafa ve faruk peygamber efendimizin isimlerinden sadece bir kaç tanesi..
Allahım herkesin çocuklarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve hamile kalamayanlarında bir an önce evlat sahibi olmasını nasip etsin inşaallah:)))
Ben bebeğimin eşyalarını daha öncede hallederdim ama kurutma makinası siparişi verdim onu bekliyorum,onunla daha hijyenik oluyormuş.
Bu arada bebekler için yumuşatıcı var mı?
öle cnm çok teşekkurler artık ne gelirse başımıza çekicez
öle cnm çok teşekkurler artık ne gelirse başımıza çekicez
Gunaydin kizlar.geri sayima devammm.3 haftalik yillik iznim
Bitiyo haftaya 5 haftalik bi calosma temposuna giricem.ya zorlaniyorum artik oturup kalkarken.5 hafta nasi gececek bilmem
Gunaydin kizlar.geri sayima devammm.3 haftalik yillik iznim
Bitiyo haftaya 5 haftalik bi calosma temposuna giricem.ya zorlaniyorum artik oturup kalkarken.5 hafta nasi gececek bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?