Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
ben bugun kocayla bır konusayım madem ole gıdıyımm cok halsızım demekkı ondan sınır hat safhada bu sureklı kusmamda bundan olabılırmı acaba

halsizlik,bacaklarda dermansızlık,saç dökülmesi,ağız kuruluğu,tırnak yapısında bozulma,cilt kuruluğu,uyku hali,asabiyet-sinirlilik,klp çarpıntısı,soluk beni,ağız kuruluğu bunların hepsikansızlıktan oluyor canım.

doğumu nasıl yapacaksın bilmiyoruma ama,sezeryanla doğum olacaksa eğer bu halde dr seni epdural yada spinal doğuma almayabilir,mecburen genel anestezi altında doğumu gerçekleştirebilir.
sen doğuma kadar toparlanırsın inşaallah,Allah acil şifalar versin

doğumum sezeryan olucak korktum suanda resmen neyse ben dahılıyeyede gozukeyım en ıyısı cok sağol cnm bılgılendırdıgın ıcın

cnm neden sezaryende önemli kansızlık merak ettim şimdi

doğumum sezeryan olucak korktum suanda resmen neyse ben dahılıyeyede gozukeyım en ıyısı cok sağol cnm bılgılendırdıgın ıcın

cnm sen hamileliğin başından beri ferrosanol yada ferrum kullanmıyomusun ki bu kadar arttı kansızlığın

beni neden götürmedin :))

canım benimde en son gıttıgımde sınır 12ydi benim 11 cıkmıstı o şişelerden verdı gunde bıtane ıcıyorum buhafta kontrole gıttııgımde kan tahlılı ıstıcem artmısmı bakalım
sen kan yapıcı besınlerde tuket en ıyısı pekmez felan zamanımız azaldı dogumda olduda bı sorunla karsılasıldıgında kan lazım oluyor onceden depolayalımkı dogumda sorun yaşamayalım
benim görümcem anlattmıstı gecen oda kansızmıs dogumdan once kan ıgnelerı vermıs doktor kullanmıs
sonra normal dogum da sorun cıkmıs kanaması durmamıs dıkıslerı acıılmıs sureklı amelıyata almıslar kan lazım olmus
ben bunları dınleyınce tabı dogumdan vazgectım dogurmıcam :)

cnm neden sezaryende önemli kansızlık merak ettim şimdi

cnm sen hamileliğin başından beri ferrosanol yada ferrum kullanmıyomusun ki bu kadar arttı kansızlığın

kullanıyordum cnm ama işte düşmüş bende anlamadım neden
duyygu bende içiyordum onları ama nedense düşüceği varmış heralde hatta birde kuşburnu hoşafı kızılcık reçeli gibi gıdalarda yiyordum kanım düşük olmaz dıyordum kırmızı etde tuketıyorum ama iştee nedense olacağı varmış

Canım

Peki hemoroidin var mı,soruyorum ondan dolayı olan bir kan kaybından olabilir diye...bu arada gebelik boyunca Dr un verdiği Demir ilacını düzenli kullanıyor musun? Korkma canım,çok şükür atlatılabilecek bir durum

yok hemoroidim dr verdiği ilacı duzenlı olarak kullanmadım bır ara cok kusmaktan sebeb içeyi bırakmıştım sonra yıne basladım ama belkı istifra etmekten sebeb ilaç midemde duramadıda mı bole oldu bılmıyorum duzelır bencede en azından bunada sukur ılk aylardan son aylara kadar hem bunu ıcen hem seruma baglanan bır yengem vardı bu yınede sukur denılenden

Cnm panik olma dr cok cok kotu bi durum olda seni cok daha ciddi uyarirdi demeknki onundeki vakit toparlanabilecegin kdr uzun.druna guven cnm
Allah sifa versin cnm...

okuyunca şaşırdım canım
bende kurutma makinası alıcam onu almayı bekliyorum yıkamak için
hangi marka ve model aldın bana da öneride bulunur musn? ve ayada b sınıfı hangisini tercih ettin?

Okuyuncs neden şaşırdın anlamaım:)))

Kurutma makinam 5 Aralıkta gelecekmiş,mağazanın elinde yokumuş firmaya sipariş verdi.bosch 8 kg A+ profosyonel modeli var onu alacağım kısmetse.

Bable demir ilacïı aç karnına aldığında bulantı yapabiliyor bilgin olsun.panik yapma canım,bak arkadaş ne güzel demiş Allah vermesin ciddi bir şey olsa dr ona göre tedavi uygulardı.Ama sen yinede dahiliye dr una git bence...

Gunaydin kizlar.geri sayima devammm.3 haftalik yillik iznim
Bitiyo haftaya 5 haftalik bi calosma temposuna giricem.ya zorlaniyorum artik oturup kalkarken.5 hafta nasi gececek bilmem

Bitiyo haftaya 5 haftalik bi calosma temposuna giricem.ya zorlaniyorum artik oturup kalkarken.5 hafta nasi gececek bilmem

ben basladım 5 haftalık surece bu hafta bıtınce 3 haftam kalacak ınsallah şimdilik iyiyim ama gün geçtıkce agırlasıyorum inşallah dayanırım son haftaya kadar da ıznımı aktarırım

ben basladım 5 haftalık surece bu hafta bıtınce 3 haftam kalacak ınsallah şimdilik iyiyim ama gün geçtıkce agırlasıyorum inşallah dayanırım son haftaya kadar da ıznımı aktarırım

Kızlarr eminönüne gidip bebek sekeri için malzeme alanlar :)
fiyatlar nasıl sepet ve kapı suslerı kactan baslıyor ?
oldugum yerde bıkac yere baktım da eger aynı aralıktaysa gıtmıcem eminonune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…