eminönüne gittim ama onları sormadım yaaa ama fark edıyor fıyatlar ole seylerde cok
Kızlarr eminönüne gidip bebek sekeri için malzeme alanlar :)
fiyatlar nasıl sepet ve kapı suslerı kactan baslıyor ?
oldugum yerde bıkac yere baktım da eger aynı aralıktaysa gıtmıcem eminonune
Cnm havuzlu han gibi olacagini sanmiyorum hic. Ben sepetimi kapi susumu hastanede dagitacagim bi tip bebek sekerini hep beraber aldim.mevlut icin dagitacaklarim daha baska.hastanede dagitacsklar 1 tl mevlutte dagitacaklarim 2 tl ama lavantali cikolata koydurtmadim hic guzrl olmuyo cikolatalari.cikolatasini ayrica pelite beya melodiye yaptrtmayi dusunuyorum cnm.
ben basladım 5 haftalık surece bu hafta bıtınce 3 haftam kalacak ınsallah şimdilik iyiyim ama gün geçtıkce agırlasıyoruminşallah dayanırım son haftaya kadar da ıznımı aktarırım
Gunaydin kizlar.geri sayima devammm.3 haftalik yillik iznim
Bitiyo haftaya 5 haftalik bi calosma temposuna giricem.ya zorlaniyorum artik oturup kalkarken.5 hafta nasi gececek bilmem
Selamlar, ben de 5 haftadamı çalışmaya başladım. Ben 5 haftayı bölüştürdüm bebekle benim aramda. 3 hafta onun için çalışcam, 2 hafta da kendim için yatıcam.Çünkü 5 hafta çalışmak gerçekten epey zorlayacak.Bi de şimdi kar kış başlar, iyice zorlaşır.
kar kış baslarsa son haftalar bende calısmam gıdemıyebılırım
Kızlar selam sizin ultrason kağıdınızda EDD de hangi tarih gösteriyor. Bu tarih ultrasonun belirlediği tarihmiş. genelde o tarihe göre doğum oluyormuş. Son adet tarihine göre hesaplanandan farklı değl mi?benim farklı
EDD değildir o EBD olabilir mi? Expected Birth Date( Beklenen Doğum Tarihi) oluyor. Son adet tarihine göre hesaplanandan farklı olması normal, çünkü hesaplamayı bebeğin gelişimine göre yapıyor ultrason.
Bi de ben gerçekten artık uyku ihtiyacı duyuyorum. Geceleri uykum sık sık bölünüyor, sabahları da çok erken kalktığım için akşam 9 buçukta uykum geliyor. Vücudum daha çabuk yoruluyor artık, sanki kendimi daha fazla zorlamamalıyım gibi. Aralığın ilk haftası da çalışıp bırakmayı planlıyorum.Hem ev ve anne moduna geçersem sanki hormonlarım filan da kendini doğuma hazırlar gibi geliyor. Zaten artık epey zor oturup kalkıyorum, karnım kocaman, görenler yarın doğuma gitcem sanıyor.
ben geldm :) bugun kontrole gıttım tahlıl yaptırmak ıstedım muayene gırmeden gıdıp yaptırdım kan ıle ıdrar tahlılı ,
ıyıkıde ıstemısım kan degerlerım normal ama ıdrarda yıne lökosit cıktı busefer fazla sanırım su ıcmekle kurtulamadımılac yazdı doktor tek kullanımlık bırde fıtıl verdı bunları kullanmamım bebege bı sakıncası olmaz herhalde dımı
buarada bebısım donmus dogum pozısyonunu almıs kılosuda ıyıymıs sonunda :) demekkı meyveye bebıse kılo aldırmıs meyveye devam
artık herhafta kontrole cagırdı haftayada nts yapılacakmıs benden haberler boyle
ben geldm :) bugun kontrole gıttım tahlıl yaptırmak ıstedım muayene gırmeden gıdıp yaptırdım kan ıle ıdrar tahlılı ,
ıyıkıde ıstemısım kan degerlerım normal ama ıdrarda yıne lökosit cıktı busefer fazla sanırım su ıcmekle kurtulamadımılac yazdı doktor tek kullanımlık bırde fıtıl verdı bunları kullanmamım bebege bı sakıncası olmaz herhalde dımı
buarada bebısım donmus dogum pozısyonunu almıs kılosuda ıyıymıs sonunda :) demekkı meyveye bebıse kılo aldırmıs meyveye devam
artık herhafta kontrole cagırdı haftayada nts yapılacakmıs benden haberler boyle
yok EDD yazıyor yani ,EDD: Ultrasonografi verilerine göre beklenen doğum tarihi.O zaman bu daha iyi sonuç veriyor. Buna göre hesaplamak daha doğru.
sen yıne 9.5 kadar ıyı dahanıyosun ben haberlerde gıdıyorum bi bakıyom bekledıgım dıızı yarılamıs
Cnm cok sevindim bebisn normal kilosunda olmasina.bizim aramiz seninle 2 hafta 2 hafta once dogum pozisyonunda miydi?ben de yrn gidicem saglikocagi kan yaptrtmisti onu gotururum bi de idrar isterim olmazsa.duygucum kac kilo kac cm cikti yavrumuz.bu arada ilac bebege zararli olsa vermez dr tatlim merak etme.
ultrasona aynen guvenmeyın kızlar kız kendı sat ınıza bakın hatta o bile deil bebeğin ilk kesesinin oluştuğu tarihe bakın benim bir hafta geç döllenmem var mesela sat 15 nisan olduğu halde bir hafta geç oluşmuştu kese ve dr hep o şekilde takip etti ultrasonda çok farklı bir ölçüm çıkıyor kendi kendinizi sıkıntıya sokmayın sonra ilk oğlumda doğum iki hafta geçikmiş diye beni doğuma almaya çalışmıştı bir dr düşünün yani:) bu arada hadi siz çalışıyorsunuzda uyuyorsunuz ben evdeyim yine uyuyorum :) geceleri uyutmuyor ki bacak ağrısı yok karın ağrısı yalancı sancı derken gecelerı yarasa gıbı ayakta geçıyor sonra hep uyumak ıstıyorum ama evdeki bızdık benim uykum yok sen gıt yat dıyo:) onun basını beklemeye öğlende uyuyamıyorum ve akşam koca gelince karnını doyurup bır kahve yapıp sonra sızıyorum 12 ye kadar guzelde on ıkıden sonra ağrılar başlıyorHa o zaman Expected Delivery Date. Delivery de ingilizce doğum yapmak anlamında.
Beklenen doğum tarihi SAT 'a ya da ultrasona göre olan hesaplardan Birisi daha doğru diye birşey yok aslında. Çünkü ultrason bir büyüklük ölçümü yapıyor ve bebeğin gelişimi 1 hafta önden gidiyorsa beklenen doğum tarihi hesaplamasını bir hafta geriye çekiyor bu yüzden. Ama bebek gelişiminin önde olması erken doğum sebebi değilmiş. Her bebek 3.200 gram doğmuyor çünkü.Gelişimi öndedir ama haftasını doldurur, biraz daha iri bir bebek olur.
Valla hiçbi diziyi sonuna kadar izleyemiyorum kaç zamandır
maşallah ewt meyve bebeişlerde çok kilo yapıyor ama asılıpta şekerde yukseltme dikkat et bende fitil alıyorum ve tozdan içtim bebeğe bir zararı yok cnm asıl enfeksıyon zararlı erken doğumu tetıklıyor
cok sekerlı yemıyorum zaten canım dıkkat ederım ama yınede :)
inşallah gecer ozman ılaclarla[/
inşallah cnm ilaçların bitince tekrar bir idrar tahlili yaptır temizlenmişmi diye bir bak bende ole yapıcam 10 gun sonra tekrar tahlıl ıstedı benden dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?