Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

kızlar beni hatırlarmısınız bilmem ama aylar sonra tekrar yazıyorum sonunda 32. haftayı zorluklada olsa tamamlayabildim hepinize duacıyım şu doğum izni 6 aya çıkarsa sadaka vericem inş. ne olur dua edin

cnm demir ilacı zaten aç karnına içiliyor biliyosundur zaten..benim mide bulantılarım şu vitaminler yüzünden iyice arttı.öğğ yaparak içiyorum artık yaa.ufffff

Gunaydin kizlar.geri sayima devammm.3 haftalik yillik iznim
Bitiyo haftaya 5 haftalik bi calosma temposuna giricem.ya zorlaniyorum artik oturup kalkarken.5 hafta nasi gececek bilmem

ne çabuk bitti dimi cnm ya sanki dün dedin izne çıktım diye.sen şimdi rahata da alışmışsındır amma zor gelicek tekrar çalışmak.ee bi dahaki izin ne zaman?

ayy cnm bnm ben alıştım artık valla uykusuzluğa.saçlı olucak galiba bebeğin öyle derler ya.gerçi benim oğlum da hiç ekşime falan olmamıştı ama saçlı doğmuştu.neyse sende alıştırma yapmış oluyosun uykusuz gecelere :)

valla burdan okuyunca baktım bende 16 ocak yazıyo yuhhh dedim. sende ne yazıyo haftalarımız aynı seninle

ohh maşallah cnm bnm gözünaydın bebişin toparlamış...bu lökosit hep var zatn en sonki kontrolümde bndede çıktı.gebelikten kaynaklı katlanıyoruz malesef..ya benim gibi bide kum dökseniz aynı anda ölüyorum bel ağrından 1.5 aydır...

valla burdan okuyunca baktım bende 16 ocak yazıyo yuhhh dedim. sende ne yazıyo haftalarımız aynı seninle

bende 8 ocak yazıyor canım. gerçi benim şöyle bir durumum söz konusu ben hamile kalmadan önceki ay kimyasal gebelik geçirdik ve yaklaşık 20 gün regl gördüm. bir başladı bir bitti. bu yüzden regl düzenim şaştı. SAT göre değil ultrasona göre değerlendirildi. hamilelik haftam.

Ya ben bu ekşime ve gebeliğe bağlı reflü olayını diğer 2 doğumumdada yaşamıştım ve kızlarım kel doğdu:))) bu kez daha fazla yanma var sankiyada ben eskileri unuttum:))) yaa inşallah uyuyan sağlıklı bebeklerimiz olur diyorum.

ne çabuk bitti dimi cnm ya sanki dün dedin izne çıktım diye.sen şimdi rahata da alışmışsındır amma zor gelicek tekrar çalışmak.ee bi dahaki izin ne zaman?

Sorma cnm gercekten cok alistim yatmaya ohhhh ne rahat.32 haftam doluyo cnm yrn 5 hafta daha calisr rap alicam 37 dolana kdr devam insllh.

Selam,
Bebek şekeri ile ilgili olarak şu alışveriş sitelerini takip et derim ya da Kağıthanede bi yer var (ismini şu an unuttum) oaraya bak. Ben biblolarını netten aldım, sonra da o k.hanedeki yerden süsleri falan. Yarın resmini çeker koyarım şekerlerin. Muhteşem oldular. Şeker sepetini de kendim yaptım. Şu tahta tepsilerden alıp boyadım, üstüne tüllerle süs yaptım falan. gerçekten çok güzel oldular. İsmide hatırladım, Euroflora. Oraya bak derim. Çok hoş şeyler var. Pelitten de 1/2 kg badem şekeri. Süper oldular. Allah dağıtmayı nasip etsin keyifle inşallah. Yapabilirsen kendin yap muhakkak keyfi inanılmaz. Yarın resim koyucam, bak istersen

Kurutmayı çok bekleme derim ben. :) Zira bebek eşyalarının çoğu kurutmaya girmiyor. Girerse oyuncak bebeklere giydiriliyor. )) Güzelce yıkayıp uygun bi yerde kurut. Sonra güzel bir ütü. Kurtma yıpratıyor hem. Benim bi parti eşyam biraz solmuş çıktı kurutmadan ben de asarak kuruttum hepsini. Zaten dedim ya yıkama talimatlrında kurutma verilmiyor çoğunda. Yumuşatı için ise, Bence kullanma. Gerek yok hem de zararlı sonuçta. Güzelce yıka sadece. Ama çok itiyorsan Klar diye bi marka ya o ndan al ya da Amwayin var ürünleri, kimyasal falan içermeyen şeyler. Öyle şeyler kullan. Ama zaten Dalinin bebek deterjanı tek başına yetiyor tüm evi kokutmaya. Bir de onları yıkarken makineden gelen suyu al evi sil. Missss gibi bebi kokuyr. Ama benim gibi unutup evi su bastırma. :)))

Bable, valla seninle yakın olsak (ki belki yakınızdır) hergün görüşelim derdim. Belki biliyorsundur. Bu hamilelikte benim de başıma gelmeyen kalmadı malesef. Sen de en az benim kadar parlak bi öğrencisin. Ama ben inanıyprum, Allah bize dertsiz tatlı mı tatlı bebişler vercek inşallah. Sabır sadece sabır. İnan bende hep dua ediyorum. Şimdi okuyorum ya insanlar bel ağrısı falan diyor, Ben 4. ayımdan beri doğum sancıları ve bel ağrıları çekiyorum hep. Yataktan kalkmamda yatmam da bi olay. İnan bir gram naz yapmıyorum ama ölücem acıdan ağrıdan. ama sağlıklı olsun istiyorum. 4. hamileliğin verdiği sabir bu, korku. Allah bize kucağıma almayı nasip etsin inşallah sağlıkla hayırla. Hep şöyle dşün, insanlar sırf güzellik uğruna ne acılar çekip bıçak altına yatmayı göze alıyorlar. Sen bi can taşıyprsun, var olmayan bir şeye can veriyorsun. 2 serum işte, amaaannn ne olcak. 2 saatlik iş )) Hep rahatlat kendini. Ben son 4 aydır hep böyle yapıp bugünlere geldim. Ha, ama gecenlerde artık aldırcam ben bu çocuğu yeter dedim yani. Bizim sınavımızda bu. Alaah hayırlısını versin inşallah. Sevgilerimle. Bu günler geçecek, o kucağına geldiğinde hiiiiç bişi hatırlamıcaksın. Hele o ilk süt emişi sana dokunuşu.. Hadi bakalım moral bozmak yok, sonundayız artık maratonun. Sakın moral bozup Temel misali geri dönme Özgürlük Heykelini görmüşken ))
Güzel haberlerini bekliyorum..

Kızlar,

Yıkanabilir bebek bezi kullanacak çevreye duyarlı bebeğinin sağlığını düşünen anne adayları için dünyada lider olan Fuzzibuns Unaadoda satılıyor. Hem de cazi fiyat seçenekleri ile.. :)))

Vay be, ne biçim reklam yaptım.. :)

Neyse şaka bi yana, gerçekten yıkanabilir bebek bezi kaç kişi kullancak? Benim arkadaşım kullanıyor bunlardan, y.dışından almıştı o. Muhteşemler diyor. Ayrıca çocuğa pişik kremi gibi kimyasal zımbırtılarda kullanmaya gerek kalmıyor. Ben bi set aldım. bi de başka bi markadan daha aldım. Bakalım yarıştırcam. Atılan bebek bezlerine son. Hem bütçem hem çevrem hem de bebeğim korunsun. Bu arada özellikle erkek bebek bekleyen anneler araştırsın. Zira özellikle erkek bebeklerde hazır bezler doğurganlığı etkiliyormuş. Bi bakmakta fayda var derim. Kullanımları da rahat. Yıka gitsin. Bakalım , ben önümde kullanan ve çoook memnun olan arkadaşım olunca gönül rahatlığı ile aldım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…