cok sekerlı yemıyorum zaten canım dıkkat ederım ama yınede :)
inşallah gecer ozman ılaclarla[/
inşallah cnm ilaçların bitince tekrar bir idrar tahlili yaptır temizlenmişmi diye bir bak bende ole yapıcam 10 gun sonra tekrar tahlıl ıstedı benden dr
haftaya cagırdı tekrar gıttıgımde yaptırsam erkenmı olur 7 gun gecmıs olacak
haftaya cagırdı tekrar gıttıgımde yaptırsam erkenmı olur 7 gun gecmıs olacak
fitil filan bitmiş olur mu benim 6 gun fıtıl mesela bıtmıs olursa yaptır erken olmaz
bende cuma gıdıcektım ama ısler yarın yogunbugun gıdeyım dedım
32.haftada tersttı canım bebıs poposu asagıdaydı ozaman sımdı donmus ama
2100gr cıktı, kılo alması devam edıyo dedı eger almazsa sorun olurdu dedı ıste bırde bebek hareket edıyomu dıye sordu,
artık herhafta gıdecekmısım
Cok guzel kilosu duygucum masallahhh.benim de yrn 32 doluyo bakalim donmus mu cok merak ediyorum hbr veririm
Okuyuncs neden şaşırdın anlamaım:)))
Kurutma makinam 5 Aralıkta gelecekmiş,mağazanın elinde yokumuş firmaya sipariş verdi.bosch 8 kg A+ profosyonel modeli var onu alacağım kısmetse.
Bable demir ilacïı aç karnına aldığında bulantı yapabiliyor bilgin olsun.panik yapma canım,bak arkadaş ne güzel demiş Allah vermesin ciddi bir şey olsa dr ona göre tedavi uygulardı.Ama sen yinede dahiliye dr una git bence...
Gunaydin kizlar.geri sayima devammm.3 haftalik yillik iznim
Bitiyo haftaya 5 haftalik bi calosma temposuna giricem.ya zorlaniyorum artik oturup kalkarken.5 hafta nasi gececek bilmem
Bugün kimse yok galiba,neredesinizz kızlar ???
Ben gece hiiiç uyuyamadım midemdeki yanma ve ekşimeden dolayı.gaviscon içtim,rene tablet çiğnedim bana mısın demedi.artık dolaptan litrelik sütü aldım ve 1-2 yüzdüm içtim yattım,ekşime gelince yine bir kaç yudum içip yattım ve böylece sabahladım
32. Hafta olsun hemen doğum iznine ayrılacağım hiç affetmemmm
Kızlar selam sizin ultrason kağıdınızda EDD de hangi tarih gösteriyor. Bu tarih ultrasonun belirlediği tarihmiş. genelde o tarihe göre doğum oluyormuş. Son adet tarihine göre hesaplanandan farklı değl mi?benim farklı
sen yıne 9.5 kadar ıyı dahanıyosun ben haberlerde gıdıyorum bi bakıyom bekledıgım dıızı yarılamıs
ben geldm :) bugun kontrole gıttım tahlıl yaptırmak ıstedım muayene gırmeden gıdıp yaptırdım kan ıle ıdrar tahlılı ,
ıyıkıde ıstemısım kan degerlerım normal ama ıdrarda yıne lökosit cıktı busefer fazla sanırım su ıcmekle kurtulamadımılac yazdı doktor tek kullanımlık bırde fıtıl verdı bunları kullanmamım bebege bı sakıncası olmaz herhalde dımı
buarada bebısım donmus dogum pozısyonunu almıs kılosuda ıyıymıs sonunda :) demekkı meyveye bebıse kılo aldırmıs meyveye devam
artık herhafta kontrole cagırdı haftayada nts yapılacakmıs benden haberler boyle
valla burdan okuyunca baktım bende 16 ocak yazıyo yuhhh dedim.sende ne yazıyo haftalarımız aynı seninle
ne çabuk bitti dimi cnm ya sanki dün dedin izne çıktım diye.sen şimdi rahata da alışmışsındır amma zor gelicek tekrar çalışmak.ee bi dahaki izin ne zaman?
zaman gecmesın ya dogum gelecek yoksa ::)
biz daha isim e karar veremedık bu gıdısle ısımsız olarak dogacak bebısım bende oda yapmadım bebıse karyolası besıgını hazırladık kıyafetlerını yıkadım utuledım canım cıktı :) son gunlere bırakmayın kızlar agırlasıyo ınsan gıttıkce
ben daha bebek sekerı mı hazırlayamadım kendım yapmak ıstıyorum ama emınonu bana cok uzak otobuslerlerde gıtmm zor
internetten bakıcam olmadı gerci daha ismi bile hazır degıl bebısın şekere ne yazacam
İlk çocuk mu duygu? Sana diyorum ama bende isim olayıni netleştirmedim.Aslında ben geleneksel,müslüman,Türk isimi koymayı düşünüyorum.aras.efe,alperen gibi isimlerde güzel ama belli bir dönem moda oluyor ve çocukmokula bir başlıyor kendi isminden en az 2 tane daha var:)) şu sıra eymen,kayra ,aras isimleri revaçta,kiminle konuşsam bu ismlerden koymayı düşünüyor yada koymuş.
Bana gelince dedim ya gelenekselciyim diye,ben Ali mustafa ömer yada ömer faruk gibi isimleri düşünüyorum.peygamber efendimizin 400 e yakın ismi varmış ben bunlardan birini seçerim sanırım.ki ali,mustafa ve faruk peygamber efendimizin isimlerinden sadece bir kaç tanesi..
Allahım herkesin çocuklarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve hamile kalamayanlarında bir an önce evlat sahibi olmasını nasip etsin inşaallah:)))
Ben bebeğimin eşyalarını daha öncede hallederdim ama kurutma makinası siparişi verdim onu bekliyorum,onunla daha hijyenik oluyormuş.
Bu arada bebekler için yumuşatıcı var mı?
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkurler kızlar valla bu sefer pek bir zor geçti hamileliğim ilk hamileliğim ne rahatmış yaa hersey super gıdıyordu:) ama bunada şükür en azından bebeişim sağlıklıymışş
fitil filan bitmiş olur mu benim 6 gun fıtıl mesela bıtmıs olursa yaptır erken olmaz
fitilin içinde 2 tane var zaten 3 gun ara ıle kullan dedı bıtmıs oluyo haftaya
bende cuma gıdıcektım ama ısler yarın yogunbugun gıdeyım dedım
32.haftada tersttı canım bebıs poposu asagıdaydı ozaman sımdı donmus ama
2100gr cıktı, kılo alması devam edıyo dedı eger almazsa sorun olurdu dedı ıste bırde bebek hareket edıyomu dıye sordu,
artık herhafta gıdecekmısım
Cok guzel kilosu duygucum masallahhh.benim de yrn 32 doluyo bakalim donmus mu cok merak ediyorum hbr veririm
hayırlı haberlerını beklıyorum canım donmese bıle daha vaktı var donmesı ıcın merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?