ayy ne güzel yaa gıpta ediyorum size bugünlerinizin tadını çıkarın..benmki rutinleşti zaten uykusuzluğa alıştı bünye
Selam,
Bebek şekeri ile ilgili olarak şu alışveriş sitelerini takip et derim ya da Kağıthanede bi yer var (ismini şu an unuttum) oaraya bak. Ben biblolarını netten aldım, sonra da o k.hanedeki yerden süsleri falan. Yarın resmini çeker koyarım şekerlerin. Muhteşem oldular. Şeker sepetini de kendim yaptım. Şu tahta tepsilerden alıp boyadım, üstüne tüllerle süs yaptım falan. gerçekten çok güzel oldular. İsmide hatırladım, Euroflora. Oraya bak derim. Çok hoş şeyler var. Pelitten de 1/2 kg badem şekeri. Süper oldular. Allah dağıtmayı nasip etsin keyifle inşallah. Yapabilirsen kendin yap muhakkak keyfi inanılmaz. Yarın resim koyucam, bak istersen
hayırlı haberlerını beklıyorum canım donmese bıle daha vaktı var donmesı ıcın merak etme
Cok sukur geldim drdan yine 2 saat bekledim.bebisim donmus :) 32+0 im bugun 5 hafta calsir raporumu da aldim.1,5 hafta once dra gttigimde bebek 1737 grmdi.1 hafta onden gidiodu.simdi az kilo almis cnm cok sikildi tam haftasini yakalamis dedi.1937gr. Neden az kilo aldi acaba? Cok da iyi yiyorum anlamadim ama.sordum dra her bebegin kilo alimi farki olur dedi suan bi terslik yok dedi.normal kilosuna az kilo aliyo demek icin 3 hafa sonaki degerlendirmeye bekmamz lazm dedi.cok moralim bozulu :18:
Bable, valla seninle yakın olsak (ki belki yakınızdır) hergün görüşelim derdim. Belki biliyorsundur. Bu hamilelikte benim de başıma gelmeyen kalmadı malesef. Sen de en az benim kadar parlak bi öğrencisin. Ama ben inanıyprum, Allah bize dertsiz tatlı mı tatlı bebişler vercek inşallah. Sabır sadece sabır. İnan bende hep dua ediyorum. Şimdi okuyorum ya insanlar bel ağrısı falan diyor, Ben 4. ayımdan beri doğum sancıları ve bel ağrıları çekiyorum hep. Yataktan kalkmamda yatmam da bi olay. İnan bir gram naz yapmıyorum ama ölücem acıdan ağrıdan. ama sağlıklı olsun istiyorum. 4. hamileliğin verdiği sabir bu, korku. Allah bize kucağıma almayı nasip etsin inşallah sağlıkla hayırla. Hep şöyle dşün, insanlar sırf güzellik uğruna ne acılar çekip bıçak altına yatmayı göze alıyorlar. Sen bi can taşıyprsun, var olmayan bir şeye can veriyorsun. 2 serum işte, amaaannn ne olcak. 2 saatlik iş)) Hep rahatlat kendini. Ben son 4 aydır hep böyle yapıp bugünlere geldim. Ha, ama gecenlerde artık aldırcam ben bu çocuğu yeter dedim yani. Bizim sınavımızda bu. Alaah hayırlısını versin inşallah. Sevgilerimle. Bu günler geçecek, o kucağına geldiğinde hiiiiç bişi hatırlamıcaksın. Hele o ilk süt emişi sana dokunuşu.. Hadi bakalım moral bozmak yok, sonundayız artık maratonun. Sakın moral bozup Temel misali geri dönme Özgürlük Heykelini görmüşken ))
Güzel haberlerini bekliyorum..
Bable, valla seninle yakın olsak (ki belki yakınızdır) hergün görüşelim derdim. Belki biliyorsundur. Bu hamilelikte benim de başıma gelmeyen kalmadı malesef. Sen de en az benim kadar parlak bi öğrencisin. Ama ben inanıyprum, Allah bize dertsiz tatlı mı tatlı bebişler vercek inşallah. Sabır sadece sabır. İnan bende hep dua ediyorum. Şimdi okuyorum ya insanlar bel ağrısı falan diyor, Ben 4. ayımdan beri doğum sancıları ve bel ağrıları çekiyorum hep. Yataktan kalkmamda yatmam da bi olay. İnan bir gram naz yapmıyorum ama ölücem acıdan ağrıdan. ama sağlıklı olsun istiyorum. 4. hamileliğin verdiği sabir bu, korku. Allah bize kucağıma almayı nasip etsin inşallah sağlıkla hayırla. Hep şöyle dşün, insanlar sırf güzellik uğruna ne acılar çekip bıçak altına yatmayı göze alıyorlar. Sen bi can taşıyprsun, var olmayan bir şeye can veriyorsun. 2 serum işte, amaaannn ne olcak. 2 saatlik iş)) Hep rahatlat kendini. Ben son 4 aydır hep böyle yapıp bugünlere geldim. Ha, ama gecenlerde artık aldırcam ben bu çocuğu yeter dedim yani. Bizim sınavımızda bu. Alaah hayırlısını versin inşallah. Sevgilerimle. Bu günler geçecek, o kucağına geldiğinde hiiiiç bişi hatırlamıcaksın. Hele o ilk süt emişi sana dokunuşu.. Hadi bakalım moral bozmak yok, sonundayız artık maratonun. Sakın moral bozup Temel misali geri dönme Özgürlük Heykelini görmüşken ))
ayyy cnm yazdıkların bana çok iyi geldi valla nasıl moral verdi benimkide naz deil valla Allahtan eşim ilkten biliyor onda bu zamanlarda koştur koştur dünya umrumda deildi ama bu bızdık fena çıktı:) euroflora filan diyorsun buyuk ıhtımal yakınız bız senle ben gultepede oturuyorum kağıthaneye bağlı:) benimde bazen canıma tak ediyor diğer oğlumu perişan ediyormuşum gibi geliyor bu çok moral bozukluğu veriyor ama az kaldı diye sıkıyorum dişimi işte kucağımı alınca herşey geçicek en buyuk tesellim bu birde ben bunları yaşarken bebeğimde bir sorun olmadan ilerliyor ona seviniyorum...
Yakın sayılırız. :) Ben de K.burgazda oturuyorum. Aslında alışveriş için sana yardım etmeyi çok isterdim ama benim dışarı iznim yok. Dedim ya, fena durum. 4 aydır evdeyim bende. Yatak hapsi. Ama olsun, herşey güzel olcak. Şimdiden oğlumu kucağıma alacağım günleri heyecanla bekliyorum. Fotoğraf makinesini bulamadığım için malesef resim yollayamıyorum. Ama tüller ve güzel bir süs ile herşey çok basit ve istediğin kadar gösterişli oluyor. Benimkilere yorumlar muhteşem. Umarım istediğin gibi bişi bulursun. Orda kapı süsleri falan da var. ama ben aldıktan sonra pişman oldum. Kendim de çok çok güzel yaparmışım. :) Malzeme versinler hrşeyi yaparım.Oğlun da ilerde anlar kıymetini bugünlerin. Hayatı boyunca ona destek olacak bi insan geliyor dünyaya. Bak, belki biz hiç yapamıcaz 2.yi. O yüzden rahat ol. Doğmuş olan bi şekilde idare eder. Afrikadaki çocukları düşün bi de oğlunun refahını düşün. Ne kadar kötü olabilir ki durumu? Rahat ol. Herşey bitcek, minik gelcek zırıl zırıl ağlayıp daha da refahı bozcak ama çok güzel değil mi? Sen bizden tecrübelisin. Biliosun sonuçta onun paylaşılmaz ve anlatılmaz zevkini. Ağrılarının keyfini çıkarmak lazım, güzel şeyler için bu. Hastalık değil ki.. :)) Hadi bakalım, şimdi yine takma dünyayı kafana. Ağrı sızıya rağmen devammm.. Ne güzel ufaklıklar göbüşteler ve o kadar yaramazlar ki şimdiden bi sürü ağrı yapıyorlar. İyi ki başka bir nedenden ağrımıyor bi yerimiz. kötü şeyler düşünüpte üzme bebişini de kendini de. Git güzel bi duş al, saçlarını şöyle güzelce bi yap. Evdeysen youtoube'a hair style diye süper modeller var 5 dakkada yapcağın. yap onlardan birini. Hafif bi makyaj. Belki güzel bi de yemek. Kocanı bekle ;O Ufaklığıada belki bi kurabiye yaparsın.. Ne güzel bak. gün bitmiş acı sızıda kalmamış :))
Hayat bu olayları kafana takmayacak kadar güzel. Ayrıca benim annem 4 tane doğurmuş, hepsinde de bi başında bi sonunda dr.u görmüş. Hiç mi yokmuş kan eksikliği falan. Rahat ol, birileri 10 tane doğuruyorsa biz 1 tanede bu kadar üzülmeyelim ve pimpirmeyelim bence..
Şimdi önce kendine ii davran sonra dünyaya iyi pozitif düşünceler yolla, söz hepsi sana geri dönecek. Hem de kat be kat fazlasıyla :))
Ya ben bu ekşime ve gebeliğe bağlı reflü olayını diğer 2 doğumumdada yaşamıştım ve kızlarım kel doğdu:))) bu kez daha fazla yanma var sankiyada ben eskileri unuttum:))) yaa inşallah uyuyan sağlıklı bebeklerimiz olur diyorum.
Kızlar,
Yıkanabilir bebek bezi kullanacak çevreye duyarlı bebeğinin sağlığını düşünen anne adayları için dünyada lider olan Fuzzibuns Unaadoda satılıyor. Hem de cazi fiyat seçenekleri ile.. :)))
Vay be, ne biçim reklam yaptım.. :)
Neyse şaka bi yana, gerçekten yıkanabilir bebek bezi kaç kişi kullancak? Benim arkadaşım kullanıyor bunlardan, y.dışından almıştı o. Muhteşemler diyor. Ayrıca çocuğa pişik kremi gibi kimyasal zımbırtılarda kullanmaya gerek kalmıyor. Ben bi set aldım. bi de başka bi markadan daha aldım. Bakalım yarıştırcam. Atılan bebek bezlerine son. Hem bütçem hem çevrem hem de bebeğim korunsun. Bu arada özellikle erkek bebek bekleyen anneler araştırsın. Zira özellikle erkek bebeklerde hazır bezler doğurganlığı etkiliyormuş. Bi bakmakta fayda var derim. Kullanımları da rahat. Yıka gitsin. Bakalım , ben önümde kullanan ve çoook memnun olan arkadaşım olunca gönül rahatlığı ile aldım. :)
gecelerı bende uyuyamıyorum canım ama eve geldıgımde bı uyku bastırıyo tv karsısında kanepede ne uyursam o ,
gece donmekten sırt agrısından uyunmuyo
Cok sukur geldim drdan yine 2 saat bekledim.bebisim donmus :) 32+0 im bugun 5 hafta calsir raporumu da aldim.1,5 hafta once dra gttigimde bebek 1737 grmdi.1 hafta onden gidiodu.simdi az kilo almis cnm cok sikildi tam haftasini yakalamis dedi.1937gr. Neden az kilo aldi acaba? Cok da iyi yiyorum anlamadim ama.sordum dra her bebegin kilo alimi farki olur dedi suan bi terslik yok dedi.normal kilosuna az kilo aliyo demek icin 3 hafa sonaki degerlendirmeye bekmamz lazm dedi.cok moralim bozulu :18:
canım bnm hiççççççç üzülme hem bak senin haftanınn gelişiminde 1780 yazıyo senin bebiş 1937 çıkmış..kilo vs bunlar hiç önemli değil sağlıklı doğmaları daha önemli değil mi canım bnm bunu düşün sadece kafaya takılmıcak bişey olduğunu anlarsın yada istedikleri halde çocuk sahibi olamıyanlarıAllaha şükür bi aksilik yok ya buna şükret hayatım
kız ben 32.haftayken bebıs 1730 gramdı seninki maşallah ıyı kılosu normal yanı zayıf degılkı nıye canını sıkıyosun , 32.haftada olması gereken deger aralıkları boyleymıs bı doktorun sitesinde yazıyo canım
32hafta enaz : 1621 normal :1953 en fazla:2285
bırde benımkıde bır hafta gerıden gıdıyor ama bana olabılır dedı mesela bebıslerın bi haftası bi haftasını tutmuyo anlaşılan üzme canını bebiş alır kılo
Cok saol nurcancim insan kafaya takiyo ya elinde olmuyo tatlim.cevap verdigin icin cok tesekkur ederim cok dusuncelisin.eksik olma.canım bnm hiççççççç üzülme hem bak senin haftanınn gelişiminde 1780 yazıyo senin bebiş 1937 çıkmış..kilo vs bunlar hiç önemli değil sağlıklı doğmaları daha önemli değil mi canım bnm bunu düşün sadece kafaya takılmıcak bişey olduğunu anlarsın yada istedikleri halde çocuk sahibi olamıyanlarıAllaha şükür bi aksilik yok ya buna şükret hayatım
kız ben 32.haftayken bebıs 1730 gramdı seninki maşallah ıyı kılosu normal yanı zayıf degılkı nıye canını sıkıyosun , 32.haftada olması gereken deger aralıkları boyleymıs bı doktorun sitesinde yazıyo canım
32hafta enaz : 1621 normal :1953 en fazla:2285
bırde benımkıde bır hafta gerıden gıdıyor ama bana olabılır dedı mesela bebıslerın bi haftası bi haftasını tutmuyo anlaşılan üzme canını bebiş alır kılo
Ay senin yorumunu bekliodum duygucum ya.evet su an dusuk diil de 2 hafta once ilerdeydi ya simdi tam haftasinda yani geriliyo ki haftasini yakaladi.ben tabi 3 hafta sonraki kilosunu oran orantiyla haftasindan geri kalicakmis gibi dusundum ana yuregi iste :):2:
Saol tatlim insllh kilolari alirlar.
Cok saol nurcancim insan kafaya takiyo ya elinde olmuyo tatlim.cevap verdigin icin cok tesekkur ederim cok dusuncelisin.eksik olma.
Ay senin yorumunu bekliodum duygucum ya.evet su an dusuk diil de 2 hafta once ilerdeydi ya simdi tam haftasinda yani geriliyo ki haftasini yakaladi.ben tabi 3 hafta sonraki kilosunu oran orantiyla haftasindan geri kalicakmis gibi dusundum ana yuregi iste :):2:
Saol tatlim insllh kilolari alirlar.
oran orantıyla hesaplama canım aynı kılo olmuyo cunku ıkı haftada bukadar aldın dıye ıkı hafta sonra aynı oranda alacaksın dıye bısey yok bebısın herhafta kılo alımı farklı oluyo goreceksın bak ,
oran orantıyla hesaplama canım aynı kılo olmuyo cunku ıkı haftada bukadar aldın dıye ıkı hafta sonra aynı oranda alacaksın dıye bısey yok bebısın herhafta kılo alımı farklı oluyo goreceksın bak ,
amin canım inşallah...
aa hiç duymamıştım peki nasıl olucak o kakalı bezi önce akıtmak gerekicek o zaman dimi ama zor olur gibi geldi bana canım
aynen ama düşündümde hak vermek gerek sabah erken kalkıp işe gidiyosun tabii uykun gelir...
canım bnm hiççççççç üzülme hem bak senin haftanınn gelişiminde 1780 yazıyo senin bebiş 1937 çıkmış..kilo vs bunlar hiç önemli değil sağlıklı doğmaları daha önemli değil mi canım bnm bunu düşün sadece kafaya takılmıcak bişey olduğunu anlarsın yada istedikleri halde çocuk sahibi olamıyanlarıAllaha şükür bi aksilik yok ya buna şükret hayatım
Evet, kakasını çöpe değil olması gereken yere, tuvalete atıyorsun. Sonra suda bekletebilirsin. Sonra da birikince makinede 60 derecede yıkayıp kurutmada kurutabilir ya da kurutup ütüleyip giydirebilirsin.Daha mantıklı gibi geliyor bana. Bakalım. Dediğim gibi kullanıp sorun yaşamayan biri olunca güzel geliyor. Ama yaşamadan da bilinmez hani. Ama hem oğluma zarar vermeyecek düşüncesi, hem o kimyasal deposu kremlerden uzak kalabilme düşüncesi hem de çevreye duyarlılık beni cezbetti. Elimden geleni yapıcam
Bende dr dan geldim,bebeğimin hareketleri ağırlaşmıştı ondan gittim.suyun azalmış(( bebeğim 31+2 de 1750 kg,41 cm imiş..sağlığı iyiymis čok şükür
insllh cnm hayrlisi bakalim bu arada ben kolanin oda susleme ve fotocusunu aradim.500 tl oda suslemeymis ki bna cok geldi ama cok kapsamliyms yatk basindan tut besige kdr susluyolrms ve bebek sekeri ani defteri vb dahilmis.foto cekim de dogumhaneye de giriolarmis dogm oncesi dgum ve sonrasi seklinde 300 tlyms ne diosun?
maşallah boyu kilosu iyi canım, suyu için bişey önerdi mi doktor? dikkat edersen sıkıntı olmaz inş..
buarada herkese merhaba, 1 haftadır yoktum ortalıkta, internet bağlantımız yapıldı, artık buralardayım.. herkese güzel bir haftasonu diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?