Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
ayy ne güzel yaa gıpta ediyorum size bugünlerinizin tadını çıkarın..benmki rutinleşti zaten uykusuzluğa alıştı bünye

gecelerı bende uyuyamıyorum canım ama eve geldıgımde bı uyku bastırıyo tv karsısında kanepede ne uyursam o ,
gece donmekten sırt agrısından uyunmuyo

internette online sitesi var bakıcam canım, fiyatlar cok uygunmus canım tesekkurler

Son düzenleme:

ayyy cnm yazdıkların bana çok iyi geldi valla nasıl moral verdi benimkide naz deil valla Allahtan eşim ilkten biliyor onda bu zamanlarda koştur koştur dünya umrumda deildi ama bu bızdık fena çıktı:) euroflora filan diyorsun buyuk ıhtımal yakınız bız senle ben gultepede oturuyorum kağıthaneye bağlı:) benimde bazen canıma tak ediyor diğer oğlumu perişan ediyormuşum gibi geliyor bu çok moral bozukluğu veriyor ama az kaldı diye sıkıyorum dişimi işte kucağımı alınca herşey geçicek en buyuk tesellim bu birde ben bunları yaşarken bebeğimde bir sorun olmadan ilerliyor ona seviniyorum...

ayyy cnm yazdıkların bana çok iyi geldi valla nasıl moral verdi benimkide naz deil valla Allahtan eşim ilkten biliyor onda bu zamanlarda koştur koştur dünya umrumda deildi ama bu bızdık fena çıktı:) euroflora filan diyorsun buyuk ıhtımal yakınız bız senle ben gultepede oturuyorum kağıthaneye bağlı:) benimde bazen canıma tak ediyor diğer oğlumu perişan ediyormuşum gibi geliyor bu çok moral bozukluğu veriyor ama az kaldı diye sıkıyorum dişimi işte kucağımı alınca herşey geçicek en buyuk tesellim bu birde ben bunları yaşarken bebeğimde bir sorun olmadan ilerliyor ona seviniyorum...

Yakın sayılırız. :) Ben de K.burgazda oturuyorum. Aslında alışveriş için sana yardım etmeyi çok isterdim ama benim dışarı iznim yok. Dedim ya, fena durum. 4 aydır evdeyim bende. Yatak hapsi. Ama olsun, herşey güzel olcak. Şimdiden oğlumu kucağıma alacağım günleri heyecanla bekliyorum. Fotoğraf makinesini bulamadığım için malesef resim yollayamıyorum. Ama tüller ve güzel bir süs ile herşey çok basit ve istediğin kadar gösterişli oluyor. Benimkilere yorumlar muhteşem. Umarım istediğin gibi bişi bulursun. Orda kapı süsleri falan da var. ama ben aldıktan sonra pişman oldum. Kendim de çok çok güzel yaparmışım. :) Malzeme versinler hrşeyi yaparım. Oğlun da ilerde anlar kıymetini bugünlerin. Hayatı boyunca ona destek olacak bi insan geliyor dünyaya. Bak, belki biz hiç yapamıcaz 2.yi. O yüzden rahat ol. Doğmuş olan bi şekilde idare eder. Afrikadaki çocukları düşün bi de oğlunun refahını düşün. Ne kadar kötü olabilir ki durumu? Rahat ol. Herşey bitcek, minik gelcek zırıl zırıl ağlayıp daha da refahı bozcak ama çok güzel değil mi? Sen bizden tecrübelisin. Biliosun sonuçta onun paylaşılmaz ve anlatılmaz zevkini. Ağrılarının keyfini çıkarmak lazım, güzel şeyler için bu. Hastalık değil ki.. :)) Hadi bakalım, şimdi yine takma dünyayı kafana. Ağrı sızıya rağmen devammm.. Ne güzel ufaklıklar göbüşteler ve o kadar yaramazlar ki şimdiden bi sürü ağrı yapıyorlar. İyi ki başka bir nedenden ağrımıyor bi yerimiz. kötü şeyler düşünüpte üzme bebişini de kendini de. Git güzel bi duş al, saçlarını şöyle güzelce bi yap. Evdeysen youtoube'a hair style diye süper modeller var 5 dakkada yapcağın. yap onlardan birini. Hafif bi makyaj. Belki güzel bi de yemek. Kocanı bekle ;O Ufaklığıada belki bi kurabiye yaparsın.. Ne güzel bak. gün bitmiş acı sızıda kalmamış :))
Hayat bu olayları kafana takmayacak kadar güzel. Ayrıca benim annem 4 tane doğurmuş, hepsinde de bi başında bi sonunda dr.u görmüş. Hiç mi yokmuş kan eksikliği falan. Rahat ol, birileri 10 tane doğuruyorsa biz 1 tanede bu kadar üzülmeyelim ve pimpirmeyelim bence..
Şimdi önce kendine ii davran sonra dünyaya iyi pozitif düşünceler yolla, söz hepsi sana geri dönecek. Hem de kat be kat fazlasıyla :))

öyle cnm bende öle diyorum benim annemde 7 tane doğurmuş 3 tane düşük yapmış hepside peş peşe 1 bucuk yaş arayla ben eskiden yaptığım mağazacılık sayesine euroflorayı çok ıyı bılırım ama ben pek sus fılan ıslerıne gırmıycem ılkındede yapmadım bundada gereken kadar yapmayı dusunuyorum ben ole seylerde uyuzumdur bıraz mevlut fılan yapmıyca:) cunku evde anneme soyluycem guzel bır okusun o kadar mevlut gıbı etkınlıklerın getırdıgı sevaptan cok dedıkodu aracı olarak kullanılmasından sebeb gelen gıdensız halletcem bu işi bugun kocamla yazlığa gidicez oğlum babaannesinde durucak hafta sonumuzu orda geçircez birde ufaklık eşyaları orda oglumun kuvetıydı beşiğiydi onlarıda alıp gelicez bakalım yakında işim gücüm biter inşallah benim oğlaan ve kurabiye bir arada düşünemedim hiç sevmez çok iştahsızdır kendisi heleki bisküvi kurabiye cips tatlı fılan hiç işi olmaz onun atıştırması kuruyemiştir yemeklerde yaşıycak kadar yenir:)

amin canım inşallah...

aa hiç duymamıştım peki nasıl olucak o kakalı bezi önce akıtmak gerekicek o zaman dimi ama zor olur gibi geldi bana canım

gecelerı bende uyuyamıyorum canım ama eve geldıgımde bı uyku bastırıyo tv karsısında kanepede ne uyursam o ,
gece donmekten sırt agrısından uyunmuyo

aynen ama düşündümde hak vermek gerek sabah erken kalkıp işe gidiyosun tabii uykun gelir...

Cok saol nurcancim insan kafaya takiyo ya elinde olmuyo tatlim.cevap verdigin icin cok tesekkur ederim cok dusuncelisin.eksik olma.

insllh cnm hayrlisi bakalim bu arada ben kolanin oda susleme ve fotocusunu aradim.500 tl oda suslemeymis ki bna cok geldi ama cok kapsamliyms yatk basindan tut besige kdr susluyolrms ve bebek sekeri ani defteri vb dahilmis.foto cekim de dogumhaneye de giriolarmis dogm oncesi dgum ve sonrasi seklinde 300 tlyms ne diosun?

Bende dr dan geldim,bebeğimin hareketleri ağırlaşmıştı ondan gittim.suyun azalmış(( bebeğim 31+2 de 1750 kg,41 cm imiş..sağlığı iyiymis čok şükür

Bende dr dan geldim,bebeğimin hareketleri ağırlaşmıştı ondan gittim.suyun azalmış(( bebeğim 31+2 de 1750 kg,41 cm imiş..sağlığı iyiymis čok şükür

maşallah boyu kilosu iyi canım, suyu için bişey önerdi mi doktor? dikkat edersen sıkıntı olmaz inş..

buarada herkese merhaba, 1 haftadır yoktum ortalıkta, internet bağlantımız yapıldı, artık buralardayım.. herkese güzel bir haftasonu diliyorum..

Umarım iyidir boy ve kg....suyu icin bol su ic,sut,corba v.s ic dedi...aslinda iciyorum saniyordum ama yeterli degilmis

Evet sen bir suredir yoktun,tekrar gelebilmene sevindim

Arkadaslar bu arada

O aydan itibaren kullanilan baston bebek arabasi dusunuyorum ama onerebileceginiz bir marka model var mi

süsleme cok ya bencede 500 tl kredimin bir aylığı
fotograf aslında ıyıymıs ama bilemiyorumki doğum zamanı da baya masraf olacak sen ne düşünüyorsun

hoş geldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…