Cnm haftasiyla uyumlu masallah diyelimmmm insallah bole devam etsin cnm.du icin bol su diye biliyorumBende dr dan geldim,bebeğimin hareketleri ağırlaşmıştı ondan gittim.suyun azalmış(( bebeğim 31+2 de 1750 kg,41 cm imiş..sağlığı iyiymis čok şükür
Hosgeldinnnnmaşallah boyu kilosu iyi canım, suyu için bişey önerdi mi doktor? dikkat edersen sıkıntı olmaz inş..
buarada herkese merhaba, 1 haftadır yoktum ortalıkta, internet bağlantımız yapıldı, artık buralardayım.. herkese güzel bir haftasonu diliyorum..
Cnm foto iyi gbi geldi bana da ama susleme cok fazla ya.baska fotografcilari aliyolar mi acaba ? Onu da sormal lazim bide piyasadan arastirmak lazim.esim ben cekiyim fotoyu dedi bi ara haha.atastiralim niraz beylikduzunusüsleme cok ya bencede 500 tl kredimin bir aylığı
fotograf aslında ıyıymıs ama bilemiyorumki doğum zamanı da baya masraf olacak sen ne düşünüyorsun
Cok saol nurcancim insan kafaya takiyo ya elinde olmuyo tatlim.cevap verdigin icin cok tesekkur ederim cok dusuncelisin.eksik olma.
Bende dr dan geldim,bebeğimin hareketleri ağırlaşmıştı ondan gittim.suyun azalmış(( bebeğim 31+2 de 1750 kg,41 cm imiş..sağlığı iyiymis čok şükür
buarada herkese merhaba, 1 haftadır yoktum ortalıkta, internet bağlantımız yapıldı, artık buralardayım.. herkese güzel bir haftasonu diliyorum..
Kızlar,
Benim göbeğim baya bi aşağı indi. Aranızda bunu yaşayan var mı? Yani daha doğurmama 45 gün falan var normalde.. Neden erkenden indi ki bu bebek. Eskiden göbeğim memelerime değiyodu, şimdi baya bi rahatladım. Böyle hafifledim gibi. Hareketleri iyi ama. Bu hafta gitcem ben dr.a. Ama çok takıldım yaa..
ocak annesi adayı olarak herkese merhaba.
merak ettiğim bi şey var 34. haftada olmama rağmen hala benim bebeğim makat gelişli yani tersmiş. ne zaman bebekler doğum pozisyonuna geliyo?
Cnm haftasiyla uyumlu masallah diyelimmmm insallah bole devam etsin cnm.du icin bol su diye biliyorum
Cok su tuket cnm
Hosgeldinnnn
Cnm foto iyi gbi geldi bana da ama susleme cok fazla ya.baska fotografcilari aliyolar mi acaba ? Onu da sormal lazim bide piyasadan arastirmak lazim.esim ben cekiyim fotoyu dedi bi ara haha.atastiralim niraz beylikduzunu
merak ettiğim bi şey var 34. haftada olmama rağmen hala benim bebeğim makat gelişli yani tersmiş. ne zaman bebekler doğum pozisyonuna geliyo?
Ay izlyemem ki ben onuuuu :) dusuneyim bu konuyu :)Kızlar doğumunuzu kameraya çektirin,anestezi uzmanları genellikle bu işi üstleniyor..ben 2 çocuğumuda çektik doğumda kamereya süperr oluyor:)))
Cnm doguma yakin olur diye biliorum ben de.takilma bi sor bakalim ne dicek dr?Kızlar,
Benim göbeğim baya bi aşağı indi. Aranızda bunu yaşayan var mı? Yani daha doğurmama 45 gün falan var normalde.. Neden erkenden indi ki bu bebek. Eskiden göbeğim memelerime değiyodu, şimdi baya bi rahatladım. Böyle hafifledim gibi. Hareketleri iyi ama. Bu hafta gitcem ben dr.a. Ama çok takıldım yaa..
Bnm 32. Hftada donmustu drum son ana kdr donebilir dedi endiselenmeocak annesi adayı olarak herkese merhaba.
Evet ya fotocu istiyorummmm profesyonel olsun.donmus cnm cok sukur.yazdim ama gozunden kacmis ayni zmnda kilosuna takmistm ondandr:) benım esımde oyle dıyoo :)) ama profosyenel makınesı olsa hadı neysede :)
baskasını sokarlarmı bılmıyorum doguma sokmazlar belkı sormak lazım
canım sen doktora gıttın ya bebiş dönmüşmüü ?
Kızlar,
Kızlar,
Hepinize selamm kızlarr slardan konuşulmuş benimde ilk aylarda suyum azdı dr bol su dedi 3 litre içecekdin dedi şimdi şükür gayet iyi ama iş yernde sürekli wc deyim
bu arada 17 aralıkta kontrolüm var ben o zaman 32+5 oluyorum çalışabilir raporu alacağım geç kalmış olmam değil mi dr u aradım sordum hayır dedi ama içim rahat değil ya akşam saati randevu dr raporu verecek hastaneye yada sgkya götürmem gerekirse ertesi güne kalacak hafta geçmiş olursa yinede raporu alabilirim değil mi
arkadaşlar yine bir şey danışıcam, akıntılarım arttı 2 haftadır ve bu hafta kaşıntı da yapmaya başladı.. akıntım sarı, sizlerde oluyor mu benzer durumlar, cuma kontrolüm var da ben öncesinde size bi danışmak istedim..
sevgilerimle
cnm 32 dolunca alman gerek miyo mu?17 aralıgı bekleme bence ben 32+0 olunca aldım 32+3ken verdim is yerime.hastaneye yada sgkya goturmek derken?drun ozel dr mu?sgkya goturmene gerek yok.ıs yerıne verıyosun raporunuHepinize selamm kızlarr slardan konuşulmuş benimde ilk aylarda suyum azdı dr bol su dedi 3 litre içecekdin dedi şimdi şükür gayet iyi ama iş yernde sürekli wc deyim
bu arada 17 aralıkta kontrolüm var ben o zaman 32+5 oluyorum çalışabilir raporu alacağım geç kalmış olmam değil mi dr u aradım sordum hayır dedi ama içim rahat değil ya akşam saati randevu dr raporu verecek hastaneye yada sgkya götürmem gerekirse ertesi güne kalacak hafta geçmiş olursa yinede raporu alabilirim değil mi
32+1 oldugunda 33un ıcınde oluyosun ama tatlım.32 dolmus oluyo.merhaba canım, bu konuyla alakalı doktorum 34. haftadaki durumu genelde son pozisyonu oluyor demişti, ama 3 yıl önce kuzenimi son zamana kadar beklediler, ufaklık dönmüştü.. demek ki olabiliyormuş..
bence göbeğin pozisyonu da genetik bir olay, bu konuda annene ya da kardeşlerin varsa doğum yapmış, bi danış derim.. muayene yakınmış, içini ferah tut..
canım ben de 32+1 de aldım, sanırım bildirme işlemi 32 içinde olunca sorun olmuyor..
benım de sarı ama kasıntı yok sterno ksıntı konusunda hassas ol ve bence drunla gorus hemen allah korusun enfeksıyon fln olmasın.arkadaşlar yine bir şey danışıcam, akıntılarım arttı 2 haftadır ve bu hafta kaşıntı da yapmaya başladı.. akıntım sarı, sizlerde oluyor mu benzer durumlar, cuma kontrolüm var da ben öncesinde size bi danışmak istedim..
sevgilerimle
Raporunu alabilirsin canım rahat ol:)))
canım ben de 32+1 de aldım, sanırım bildirme işlemi 32 içinde olunca sorun olmuyor..
cnm 32 dolunca alman gerek miyo mu?17 aralıgı bekleme bence ben 32+0 olunca aldım 32+3ken verdim is yerime.hastaneye yada sgkya goturmek derken?drun ozel dr mu?sgkya goturmene gerek yok.ıs yerıne verıyosun raporunu
32+1 oldugunda 33un ıcınde oluyosun ama tatlım.32 dolmus oluyo.
.
40 haftayı son adet tarihine göre hesaplanıyor.her bayanın yumurtlama günü farklı olduğu için ve bir çok bayan yumurtlama gününü bilmediği için,karışıklık olmaması adına adetin başladığı ilk gün baz alınıyor.karışık mı anlatım ne:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?