arkadaşlar yine bir şey danışıcam, akıntılarım arttı 2 haftadır ve bu hafta kaşıntı da yapmaya başladı.. akıntım sarı, sizlerde oluyor mu benzer durumlar, cuma kontrolüm var da ben öncesinde size bi danışmak istedim..
sevgilerimle
yok canım onu biliyorum da, demek istediğim kadın eğer embriyonun rahme düştüğü yani hamile kaldığı günü biliyorsa yine de bu günden itibaren 40 hafta mı hesaplanıyor yoksa tarih bilindiği için 38 hafta olarak mı hesaplanıyor bunu merak ediyorum. Yani mesela şimdi ben 3 nisanda hamile kaldıysam bunun üstüne 38 hafta ekleyip beklenen doğum tarihimi 27 aralık mı bilmeliyim yoksa yine de son adet tarihime 40 hafta mı eklemeliyim onu bilemedim :)
slm arkadaşlarım...bugün son sağlık ocağı kontrolünü bitirdim Allahımın izniyle.tansiyonum hamilelik başından beri çok iyiydi ama nedendir bilemiyorum çok düşük çıktı.hemşire dinlendirdi biraz su falan verdi panik oldum bende biraz.kendince doğum tarihimide bu ayın 20 si gibi olur (sezaryan ya o bakımdan) dedi.bu arada hafta sonumu ağlayarak ve yatarak geçirdim bu zamana kadar ki sağ taraftaki dayanımlaz bel ağrım sol tarafımada yayıldı dahada katlanılamaz bi durumla başbaşaydım.oyy oyyyyyyyy herşey sizin için yavrularımız büyüyünce değerimizi bilin yeter
canım bendede oluyodu kaşıntı yoktu ama bende idrar tahlil yaptırdım enfeksiyon cıktı sonra doktor akıntımda var deyınce ılac ve fıtıl verdı doktoruna soyle ıstersen
oncekı kontrolumde soylemıstım ben kasıntın yoksa ve rengı koyu sarı değilse kokmuyo sa bısey olmaz demıstı sonra enfeksıyon cıkınca ılac verdı
Selam kızlar,
nasılsınız biz iyiyiz çok şükür çalışıyoruz az kaldı çalışarak geçirecegimiz zamanında bitmesine çok şükür14 aralık son işgünüm allahımın izniyle
Bu cts günü doktora gidicem bakalım kızım kaç kilo olmuş boyu ne olmuş bana hiç ters yada normal duruyo demedi doktorum 32.haftada gittigimde herşey normal suyu iyi plesantası arkada çok güzel demişti bu gittigimde unutmazsam soracam dogum pozisyonuna girmiş mi
Selam kızlar,
nasılsınız biz iyiyiz çok şükür çalışıyoruz az kaldı çalışarak geçirecegimiz zamanında bitmesine çok şükür14 aralık son işgünüm allahımın izniyle
Bu cts günü doktora gidicem bakalım kızım kaç kilo olmuş boyu ne olmuş bana hiç ters yada normal duruyo demedi doktorum 32.haftada gittigimde herşey normal suyu iyi plesantası arkada çok güzel demişti bu gittigimde unutmazsam soracam dogum pozisyonuna girmiş mi
oo tarihler belirmeye başladı, maşallah..bel ağrın için geçmiş olsun, oldu mu daha önceki gebeliğinde yine böyle? yoksa her gebelikte farklı mı oluyor sıkıntılar? Allah güç kuvvet versin canım, az kaldı inş..
Cnm yumurtlama gununu biliosan eger kesin eminsen 14 gun oncesine giderek adet tarihini duzelt ve o adet tarihine gore 40 hafta hesapla.soyle ki bnm bebegim tup bebek 22 nisanda adet olmustum ve yumurta toplama gunu 12 gun sonrasina denk gelmisti.birlesme gibi dusun.normal bi kadin 14.gun yumurtlar ya o yuzden yumurtlama tarihinden 14 gun geri gelindi. Adet tarihim 20 nisan olarak duzeltildi.umarim anlatabilmisimdir.:)arkadaşlar benim de aklıma birşey takıldı. Şimdi beklenen doğum tarihini genelde 40 hafta olarak hesaplıyorlar ya, yani hepimizin son adet tarihinden itibaren 40. hafta dimi. Peki yumurtlama dönemimizi hatta bebeğimizin rahme düşmüş olabileceği tarihi biliyorsak yine 40 hafta olarak mı hesaplanıyor yoksa 38 hafta mı hesaplanıyor. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı
Gecmis olsun tatlm az kaldi dayan cnm...slm arkadaşlarım...bugün son sağlık ocağı kontrolünü bitirdim Allahımın izniyle.tansiyonum hamilelik başından beri çok iyiydi ama nedendir bilemiyorum çok düşük çıktı.hemşire dinlendirdi biraz su falan verdi panik oldum bende biraz.kendince doğum tarihimide bu ayın 20 si gibi olur (sezaryan ya o bakımdan) dedi.bu arada hafta sonumu ağlayarak ve yatarak geçirdim bu zamana kadar ki sağ taraftaki dayanımlaz bel ağrım sol tarafımada yayıldı dahada katlanılamaz bi durumla başbaşaydım.oyy oyyyyyyyy herşey sizin için yavrularımız büyüyünce değerimizi bilin yeter
oo tarihler belirmeye başladı, maşallah..bel ağrın için geçmiş olsun, oldu mu daha önceki gebeliğinde yine böyle? yoksa her gebelikte farklı mı oluyor sıkıntılar? Allah güç kuvvet versin canım, az kaldı inş..
evet doktora danışayım canım, yarın sağlık ocağında randevum vardı, olmazsa orda tahlili yaptırırım, cuma da kontrolüm var sonucu doktora gösteririm, orda tahlil için beklememiş olurum.. tşk ederim bilgilendirme için..
maşallah güzel kızına, seni nde az kalmış ev istirahatine, ha gayret.. gerçi ben geçen hafta ayrıldım izine, ancak bi proje vardı düzeltmesi gelecek olan ve geldi bu hafta evde çalışmam gerekecek. .:)) neyse iyi oldu 1 hafta molanın ardından çalışmak..
Cnm yumurtlama gununu biliosan eger kesin eminsen 14 gun oncesine giderek adet tarihini duzelt ve o adet tarihine gore 40 hafta hesapla.soyle ki bnm bebegim tup bebek 22 nisanda adet olmustum ve yumurta toplama gunu 12 gun sonrasina denk gelmisti.birlesme gibi dusun.normal bi kadin 14.gun yumurtlar ya o yuzden yumurtlama tarihinden 14 gun geri gelindi. Adet tarihim 20 nisan olarak duzeltildi.umarim anlatabilmisimdir.:)
anammm ilk annemiz sen olcaksin o zaman ole mi :) aralık annesı olcaksın dıye bırakma bizi amaanladım canım, teşekkür ederim. Bu durumda ben aralık annesi olucam gibi görünüyor ama hayırlısı artık :)
gunaydın cnm.olgun daha hos geldi kulagima.ben bi de boran ismine bayılıyorum...günaydın arkadaşlar, sabah sabah ne bu acele diyebilirsiniz, malum biz daha isme karar veremeyenlerdeniz.. dün iki isim duyduk eşim birini baya tuttu.. ben ikisini de beğendim, sizlerin fikirlerini almak istedim.. isimler Olgun ve Bartu.. eşim Olgun'u daha çok beğeniyor, çevremde bu isimlerde kimse yok fikirlerinizi bekliyorum..
sevgilerimle, güzel bir gün diliyorum..
günaydın arkadaşlar, sabah sabah ne bu acele diyebilirsiniz, malum biz daha isme karar veremeyenlerdeniz.. dün iki isim duyduk eşim birini baya tuttu.. ben ikisini de beğendim, sizlerin fikirlerini almak istedim.. isimler Olgun ve Bartu.. eşim Olgun'u daha çok beğeniyor, çevremde bu isimlerde kimse yok fikirlerinizi bekliyorum..
günaydın arkadaşlar, sabah sabah ne bu acele diyebilirsiniz, malum biz daha isme karar veremeyenlerdeniz.. dün iki isim duyduk eşim birini baya tuttu.. ben ikisini de beğendim, sizlerin fikirlerini almak istedim.. isimler Olgun ve Bartu.. eşim Olgun'u daha çok beğeniyor, çevremde bu isimlerde kimse yok fikirlerinizi bekliyorum..
yav kızlar bende kızıma leyla ismini düşünüyorum.. sizce nasıl.. içimde çok modern bi isim koymak gelmiyor bi türlü çok kararsız kaldım yani
birilerinin leyla ismini beğenmesi hoşuma gitti anneciğim o neymiş öyle şöyle moderen bi isim koyun gelecekte işine yarar diye kızımı selinsu benzeri modern bi isme yönlendiriyorlar
yav kızlar bende kızıma leyla ismini düşünüyorum.. sizce nasıl.. içimde çok modern bi isim koymak gelmiyor bi türlü çok kararsız kaldım yani
Benim beklenen doğum tarihim senden 2 gün sonra ama son çalışabileceğim gün 21 aralık olarak belirlendi. Sana mı biraz erken vermişler, bana mı geç acaba:26: Gerçi farkeden bişey yok, erken doğsa bile o süreyi ekleyebiliyoruz artık. Hakettiğin 16 hafta her halükarda senin oluyor. Ben 5 haftanın hepsini çalışamıcam sanırım bu arada. Artık çok sıkılmaya ve aklımı işe verememeye başladım zaten. Fiziksel olarak da yoruluyorum. Ben de 4 hafta aktaracak şekilde 15 aralıkta ayrılmayı düşünüyorum en geç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?