Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

canım bendede oluyodu kaşıntı yoktu ama bende idrar tahlil yaptırdım enfeksiyon cıktı sonra doktor akıntımda var deyınce ılac ve fıtıl verdı doktoruna soyle ıstersen
oncekı kontrolumde soylemıstım ben kasıntın yoksa ve rengı koyu sarı değilse kokmuyo sa bısey olmaz demıstı sonra enfeksıyon cıkınca ılac verdı

slm arkadaşlarım...bugün son sağlık ocağı kontrolünü bitirdim Allahımın izniyle.tansiyonum hamilelik başından beri çok iyiydi ama nedendir bilemiyorum çok düşük çıktı.hemşire dinlendirdi biraz su falan verdi panik oldum bende biraz.kendince doğum tarihimide bu ayın 20 si gibi olur (sezaryan ya o bakımdan) dedi.bu arada hafta sonumu ağlayarak ve yatarak geçirdim bu zamana kadar ki sağ taraftaki dayanımlaz bel ağrım sol tarafımada yayıldı dahada katlanılamaz bi durumla başbaşaydım.oyy oyyyyyyyy herşey sizin için yavrularımız büyüyünce değerimizi bilin yeter

canım nacizane fikrimi söyleyim.. son adet tarihine 40 haftayı ekle, öyle hesapla..

Selam kızlar,

nasılsınız biz iyiyiz çok şükür çalışıyoruz az kaldı çalışarak geçirecegimiz zamanında bitmesine çok şükür 14 aralık son işgünüm allahımın izniyle

Bu cts günü doktora gidicem bakalım kızım kaç kilo olmuş boyu ne olmuş bana hiç ters yada normal duruyo demedi doktorum 32.haftada gittigimde herşey normal suyu iyi plesantası arkada çok güzel demişti bu gittigimde unutmazsam soracam dogum pozisyonuna girmiş mi

oo tarihler belirmeye başladı, maşallah..bel ağrın için geçmiş olsun, oldu mu daha önceki gebeliğinde yine böyle? yoksa her gebelikte farklı mı oluyor sıkıntılar? Allah güç kuvvet versin canım, az kaldı inş..

evet doktora danışayım canım, yarın sağlık ocağında randevum vardı, olmazsa orda tahlili yaptırırım, cuma da kontrolüm var sonucu doktora gösteririm, orda tahlil için beklememiş olurum.. tşk ederim bilgilendirme için..

maşallah güzel kızına, seni nde az kalmış ev istirahatine, ha gayret.. gerçi ben geçen hafta ayrıldım izine, ancak bi proje vardı düzeltmesi gelecek olan ve geldi bu hafta evde çalışmam gerekecek. .:)) neyse iyi oldu 1 hafta molanın ardından çalışmak..

Benim beklenen doğum tarihim senden 2 gün sonra ama son çalışabileceğim gün 21 aralık olarak belirlendi. Sana mı biraz erken vermişler, bana mı geç acaba:26: Gerçi farkeden bişey yok, erken doğsa bile o süreyi ekleyebiliyoruz artık. Hakettiğin 16 hafta her halükarda senin oluyor. Ben 5 haftanın hepsini çalışamıcam sanırım bu arada. Artık çok sıkılmaya ve aklımı işe verememeye başladım zaten. Fiziksel olarak da yoruluyorum. Ben de 4 hafta aktaracak şekilde 15 aralıkta ayrılmayı düşünüyorum en geç.

amin canım sağolasın..ilk hamileliğim çok ama çok rahattı kesinlikle çok farklı olduğunun canlı şahidiyim.

Cnm yumurtlama gununu biliosan eger kesin eminsen 14 gun oncesine giderek adet tarihini duzelt ve o adet tarihine gore 40 hafta hesapla.soyle ki bnm bebegim tup bebek 22 nisanda adet olmustum ve yumurta toplama gunu 12 gun sonrasina denk gelmisti.birlesme gibi dusun.normal bi kadin 14.gun yumurtlar ya o yuzden yumurtlama tarihinden 14 gun geri gelindi. Adet tarihim 20 nisan olarak duzeltildi.umarim anlatabilmisimdir.:)
Gecmis olsun tatlm az kaldi dayan cnm...

Ben saglik ocaginda kan testi yaptrdm idrar yapilmiyo denildi.drum da gerek gormeyince ozel hastanede de yaptrmadim iste.

anladım canım, teşekkür ederim. Bu durumda ben aralık annesi olucam gibi görünüyor ama hayırlısı artık :)

günaydın arkadaşlar, sabah sabah ne bu acele diyebilirsiniz, malum biz daha isme karar veremeyenlerdeniz.. dün iki isim duyduk eşim birini baya tuttu.. ben ikisini de beğendim, sizlerin fikirlerini almak istedim.. isimler Olgun ve Bartu.. eşim Olgun'u daha çok beğeniyor, çevremde bu isimlerde kimse yok fikirlerinizi bekliyorum..
sevgilerimle, güzel bir gün diliyorum..

anladım canım, teşekkür ederim. Bu durumda ben aralık annesi olucam gibi görünüyor ama hayırlısı artık :)
anammm ilk annemiz sen olcaksin o zaman ole mi :) aralık annesı olcaksın dıye bırakma bizi ama hayırlısı olsun hakkımızda.saglıkla gelsın bebısın cnm...

gunaydın cnm.olgun daha hos geldi kulagima.ben bi de boran ismine bayılıyorum...

Bence de Olgun. Bartu hem söylemesi zor hem de zorlama bir kelime gibi geliyor kulağa.

yav kızlar bende kızıma leyla ismini düşünüyorum.. sizce nasıl.. içimde çok modern bi isim koymak gelmiyor bi türlü çok kararsız kaldım yani

Bizde hala isim bulamadık çocuğum doğduğunda bilekliğinde Noname bebek yazacaklar bence ikiside güzel seçim zor bende bi ara batu ismini beğenmiştim o yüzden bartu diyorum benim fikrimce

yav kızlar bende kızıma leyla ismini düşünüyorum.. sizce nasıl.. içimde çok modern bi isim koymak gelmiyor bi türlü çok kararsız kaldım yani

leyla güzel isim.. zaten benim kız ismi literatürümde leyla, zehra, ayşe, neva vb var, yani, pek yeni isimlerden yok bende de .. bence leyla güzel..
ayrıca en sevdiğim sanat müziği eserlerindendir..
Emel Sayın (ÜZGÜNÜM LEYLA) - YouTube

sabah sabah kulaklarımızın pası gitsin..

birilerinin leyla ismini beğenmesi hoşuma gitti anneciğim o neymiş öyle şöyle moderen bi isim koyun gelecekte işine yarar diye kızımı selinsu benzeri modern bi isme yönlendiriyorlar

birilerinin leyla ismini beğenmesi hoşuma gitti anneciğim o neymiş öyle şöyle moderen bi isim koyun gelecekte işine yarar diye kızımı selinsu benzeri modern bi isme yönlendiriyorlar

şahsi fikrimi belirtiyorum, mutlaka farklı düşünen vardır ama, bence çok gerilere gitmediğimiz sürece ismin eskisi yenisi yok.. hatta zamanları aşıp bugünlere geldiyse daha da güzel, güçlü isimler demektir.. bir çok isim moda diye konuluyor, sonra anlamını kaybedip gidiyor bir nesilde.. tabi çocuklarımızın çevrelerindeki arkadaşlarıyla isim uyumlarına dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorum, ancak leyla bence klasik ve sağlam isimlerden.. bu konuda bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.. hele büyüyünce leyla hanım diye seslenecekler ki, en güzel zamanlar o zamanlar olacaktır bence.. :))

Leyla kulağa çok hoş geliyor ama hani leyla mısın derler ya, şaşkın mısın, dalgın mısın anlamında. O kullanım rahatsız etyecekse bence güzel isim.

GÜNAYDIN KIZLAR,

EVET CANIM BENİMDE SON ÇALIAŞACAGIM GÜN ASLINDA 19 ARALIK AAMA BEN 14 ARALIK CUMA ALLAH İZİN VERİRSE SON GÜN OLARAK ÇALIŞIP AYRILMAYI DÜŞÜNÜYORUM TAM OLARAK 36+2 DE NE YAPİM YA ARTK SENİNDE DEDİGİN GİBİ KENDİMİ İŞE FİLAN VEREMİYORUM Bİ SIKILIYORUM İŞYERİNDEN SANIRIM DİNLENMEYE İHTİYACIM VAR

GERÇİ EVDEDE İŞİM YOK HERŞEYİM HAZIRLADIM ÇANTAMDA HAZIR BEKLEME MODUNDAYIM

ZAMAN GEÇMİYOO SANKİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…