kızlar benım de calısacagım son tarıh 4 ocak ve resmen gunler asıldı kaldı gecmıyo tam 1 ayım var.benım her seyım hazır dııl cantam falan daha var onumde 2 ay yavas yavas hazırlarım.bu ara tansıyonu dusen var mı bnm gbı?
benim de son çalışacağım tarih allahtan bir sıkıntı olmazsa 4 ocak ayrıca tansiyon mu oda ne benimki çif rakamlara çıkamıyor ki 9-5 ***9-4***8-4 10 u görünce maşallah diyorum kendi kendime bugün iyiiyim:)
Birşey sorcam arkadaşlar. Aranızda son ay başlayınca ruhsal sıkıntılara giren var mı? Beni hem doğum korkusu sardı, hem bi karamsarlık, bi enerjisizlik, işe döndüğümde çocuga nasıl bakılacağı kaygısı, geceleri nazıl uyanacagım, nasıl emzireceğimden tutun bin tane kaygı. Hamilelik boyunca yoktu hiçbirisi ama şu son ayla birlikte başladı. Depresyona mı giriyorum nedir, bi enerjisizlik, bi isteksizlik, hayattan bezmişlik geldi üstüme. Çocuguna nasıl enerji vercem, nasıl o zorluklara katlanıcam bilmiyorum.:26: Acaba son aya özgü bir durum mu, yoksa benim derin depresyonlarım gün yüzüne mi çıktı bilmem.
cnm son ayda hamilelikten sıkılmayla baslayıp devam eden durumlar var.cok ciddi bunaliyosan yardım almanı tavsıye ederim.Gecici bir durum bu.Daha once de konusu olmustu baska bi forumda.Endise etme.mınıcık bi bebek gelecek mıs kokulu ve sana muhtac olacak kokuna sesıne dokunusuna sutune...Bu allahın bize bir lutfu.Ben bebegim icin yıllardır ugrasıyorum.Ne tedaviler,ne tup bebekler ne husranlar ne ameliyatlar...Sen belkı de ıstedın ve oldu.Zorluk cekenleri dusun tatlım.tek sperm icin dunyaları verecek ınsanlar biliyorum ameliyatla aranıp bulunamayan her seferınde tedavısı yarım kalan cıftler...Tabii yasayan bılır bunları.Sana da hak veririm.Damdan dusenin halinden damdan dusen anlar.ama bi dusun derim tatlım...
Evet bir lütuf çocuk sahibi olmak, ruh halimin açıklaması kıymet bilmezlik, şımarıklık değil de , sanırım yalnız hissediyor olmak. Belki de işi bırakıp biraz daha evcil ve bebekçil aktiviteler yapmalıyım ben artık. O zaman kendimi daha anne adayı gibi hissedicem belki...
Birşey sorcam arkadaşlar. Aranızda son ay başlayınca ruhsal sıkıntılara giren var mı? Beni hem doğum korkusu sardı, hem bi karamsarlık, bi enerjisizlik, işe döndüğümde çocuga nasıl bakılacağı kaygısı, geceleri nazıl uyanacagım, nasıl emzireceğimden tutun bin tane kaygı. Hamilelik boyunca yoktu hiçbirisi ama şu son ayla birlikte başladı. Depresyona mı giriyorum nedir, bi enerjisizlik, bi isteksizlik, hayattan bezmişlik geldi üstüme. Çocuguna nasıl enerji vercem, nasıl o zorluklara katlanıcam bilmiyorum.:26: Acaba son aya özgü bir durum mu, yoksa benim derin depresyonlarım gün yüzüne mi çıktı bilmem.
anammm ilk annemiz sen olcaksin o zaman ole mi :) aralık annesı olcaksın dıye bırakma bizi amahayırlısı olsun hakkımızda.saglıkla gelsın bebısın cnm...
cnm bnm asla sımarıklık kıymet bilmezlik olarak degerlendirmem.Dedim ya seni de anlarim.ama ben sana farkli bi pencere acmaya calıstım belkı faydası olur diyealısverıslerını tamamladın mı?oda yapıyo musun?
hiç korkma bu bunalma oluyor ne yapıcam ne edicem doğumdan sonra geçiyor ama yinede her yalnız kaldığımda hayatım eskisi deil ben bundan sonra böyle bir hayatmı yaşıycam perişanım uykusuzum gibi şeyler düşüyor aklına sonra insanlara takıyorsun o bunu dedi bu bunu dedi yok herkes akıl veriyor diye uyuz oluyorsun falan filan sonra bir bakmışssın geçmiş gitmiş bebiş büyümüş bile sonra oturup diyceksin ki ayy ne güzeldi o günlerim bebişimin ilk teması kokusu bana tebessümü emerken gözlerimin içine bakması ne güzeldi hamileliğim özledim o günleri diyeceksin:) sonra belki o özlemle bir daha hamile kalıcaksın ve benim gibi sürekli ayy bu hamileliğim çok kötü geçiyor önceki böle deildi ne güzelmiş diyceksin çünkü çektiklerinin hepsini unutmuş olcaksın öncekileri annelik bir insan oluşturma böle birşey işte ewt çok zorlanıyorsun bedenen ve ruhen ama hatırlarken onları deil hepp güzellikleri hatırlıyorsun hem zorlanıp hem en mutlu olduğun zamanlar ne olursa olsun ne çekersen çek hiç birşey o ilk kucağına verildiğinde hissettiğin duyguyu tarif edemiyor anca gerçek aşk diyebiliyorsun oturup düşünüyorsun bu duygu anca aşk olabilir ben şu minnacık candan başka kimseye böle hissedemedim kocama hissettiğimde aşkmıymış annem babamın sevgiside neymiş diye işte o duygu varya herşeye yetiyor....
kızlar benım de calısacagım son tarıh 4 ocak ve resmen gunler asıldı kaldı gecmıyo tam 1 ayım var.benım her seyım hazır dııl cantam falan daha var onumde 2 ay yavas yavas hazırlarım.bu ara tansıyonu dusen var mı bnm gbı?
Çoook geçmiş olsun ama bak az kaldı doğumuna ne güzelbenim senden sonra daha 40 günüm var((
günaydın arkadaşlar, sabah sabah ne bu acele diyebilirsiniz, malum biz daha isme karar veremeyenlerdeniz.. dün iki isim duyduk eşim birini baya tuttu.. ben ikisini de beğendim, sizlerin fikirlerini almak istedim.. isimler Olgun ve Bartu.. eşim Olgun'u daha çok beğeniyor, çevremde bu isimlerde kimse yok fikirlerinizi bekliyorum..
sevgilerimle, güzel bir gün diliyorum..
birilerinin leyla ismini beğenmesi hoşuma gitti anneciğim o neymiş öyle şöyle moderen bi isim koyun gelecekte işine yarar diye kızımı selinsu benzeri modern bi isme yönlendiriyorlar
hım aynı traıhe kdr calısıcaz senınle cnm allh yardımcımız olsun.dusuk tansıyondan kastım benım de tek rakamlar cnm cıftı hıc goremedım kı.kucugum 4 4,5larda gezıyo nefesım kesılıyo bole cıgerlerımı dolduramıyorum hemen yatak ariyo popom cok acayıp yanı.
Bu sabah doktora gittik eşimle.nst falan doktor dedi. ben seni izine çıkarıcam dedi. raporu yazdı.bebek aralık 2012 de gelecek dedi. aslında 8 ocak görünüyordu. hatta dedim 2 ocak bile olmaz mı dedim olmaz dedi. artık ne gördü bilemem.ki nst de aslında sancılar falan normalmiş. ama dinlen dedi. bu arada kilosu 2700 olmuş.17 aralıkta tekrar çağırdı bakalım ne olacak. hayırlısı artık. Aslında bende özel sağlık sigortası var şirketin verdiği her ocak ayında yenileniyor.keşke ocak olsa ama ne yapalım artık :) kısmet.
ben de cnm ya bu hfta daha ilk haftamız allah kolaylık versin :)benım de cantaya koyulacaklar hazır sayılır ne bılıyım emzırme sutyenı pıjama falan ama bi gecelik almam lazim belki sezeryan olursa pijama gıyemem.normal olursa da hastane ıcın gecelık uygun sanki.yetıskınler icin bez alicam.buyuk boy orkıd falan.dis fırcası dis macunu onlar var zaten.cici bi terlik lazim.bebegin tum esyaları tamam.oglusum olcak cnm bu arada kısmetse...bez alıcam poposuna ayy dusundukce heyecanlanıyorum ya.allah hepimizi 1 avazda kurtarsın ınsallhbenim de çalışacağım son tarih 3 ocak canım inşallah çabuk geçer günleri sayıyorum resmen hergün takvime bakıyorum, çantamı bende henüz hazırlamadım, daha aldıklarımı koyacak bi dolap almam lazım biranönce herşeyi hazırlamak lazım ne olur ne olmazsizin ne olcak nasipse benim kız:9
cnm ama gelmıs zaten ıznın dimi.37 haftan dolmadı mı?masallahh bebısıneeee.bole guzel guzel devam etsin insallah cnm.Bu sabah doktora gittik eşimle.nst falan doktor dedi. ben seni izine çıkarıcam dedi. raporu yazdı.bebek aralık 2012 de gelecek dedi. aslında 8 ocak görünüyordu. hatta dedim 2 ocak bile olmaz mı dedim olmaz dedi. artık ne gördü bilemem.ki nst de aslında sancılar falan normalmiş. ama dinlen dedi. bu arada kilosu 2700 olmuş.17 aralıkta tekrar çağırdı bakalım ne olacak. hayırlısı artık. Aslında bende özel sağlık sigortası var şirketin verdiği her ocak ayında yenileniyor.keşke ocak olsa ama ne yapalım artık :) kısmet.
ben de cnm ya bu hfta daha ilk haftamız allah kolaylık versin :)benım de cantaya koyulacaklar hazır sayılır ne bılıyım emzırme sutyenı pıjama falan ama bi gecelik almam lazim belki sezeryan olursa pijama gıyemem.normal olursa da hastane ıcın gecelık uygun sanki.yetıskınler icin bez alicam.buyuk boy orkıd falan.dis fırcası dis macunu onlar var zaten.cici bi terlik lazim.bebegin tum esyaları tamam.oglusum olcak cnm bu arada kısmetse...bez alıcam poposuna ayy dusundukce heyecanlanıyorum ya.allah hepimizi 1 avazda kurtarsın ınsallh
cnm ama gelmıs zaten ıznın dimi.37 haftan dolmadı mı?masallahh bebısıneeee.bole guzel guzel devam etsin insallah cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?