Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
ben daha cantamı hazırlamadım bebegın esyalarını yıkadım kendıme bısey koymadım daha
cnm ben validemde dogum yapıcam tum esyalar onda yıkayıp utuleyecek sagolsun benim hic bir seyim yıkanmadı henuz.sadece ıcıne kotacaklarım kafamda belırlı onlardan da eksıklerım var ıste.bebek cantası aldım buyuk bayagı.kendı esyaarımı da koyup mu gıtsem dıyorum cantaya ya da kendime baska canta mı yapsam.yok ya tum esyalarımı almaz sanırım he?
kızlar nts testi yaptıran varmı nasıl oluyo?
hic bilmiyorum ama bence senin bilmen gerek artık.:) buyudu bayagı bakalım bir sonrakı randevunde sokar senı heralde.Bizim farketmeıdgımız sancıları gosterıomus cnm merak edıyorum cok.

benimde daha cok eksıgım var kendıme bısey almadım :) ızne cıkmadan alayımda barı , kucuk bı valızım var onu goturecem hastaneye yoksa bebek cantasın sıgmaz koyacaklarım

yarın gıdıcem bakalım nasıl bıseymıs nts :)

bı bak bakalım :) bu arada artık dogum seklını konusmanız lazım dımı cok da erken dııl artıkhe?

ben gecen hafta bağlanmıştım korkulcak birşey yok kızlar artık bayağı haşır neşir olucaz zaten nts ilekarnınıza ıkı tane dinleme aleti koyup bebek kalp atışını dinliyor grafiğe döküyor 20 dk öle yatıyorsun o alet sancın varmı yokmu söylüyor:)

tok karnına gıdeyım dımı ?

bı bak bakalım :) bu arada artık dogum seklını konusmanız lazım dımı cok da erken dııl artıkhe?

gecen hafta bebek dondugunde normal gıbı gozukuyor ama son ana kadar bellı olmaz dedı bana
sordumda ben nezaman dogumum bellı olacak dıye
sanırım son haftalara yakın soyluyor bana her hafta gorusecez artık dedı

ben c.tesi günü gidicem kontrole..doktor neye bakacak, ne konuşacak hiç bilmiyorum.. bakalım görcez.. kızımı çok merak ediyorum yaa, nasıl oldu acaba, kilo aldı mı, ne kadar aldı.. offf.. zaman da geçmiyo bi türlü..

canım benimde kız:) almıştır kilo merak etme sen, doktor bana artık haftada 250 gr alırsın dedi, bide karnımda çatlak olmuş inşallah artmaz ama normal artık çok gergin karnım, doktora herşeyi anlat merak ettiklerini sor, benim ayaklarım kasılıyodu süt iç dedi bide kalsiyum hapı verdi:44: normal doğummu olcak? benim sezeryan inşallah kavuşuruz hayırlısıyla

inşallah canım. doğum hakkında henüz bişey demedi doktor.. sadece herşey normal görünüyo diyordu.. bakalım bu kontrolde konuşuruz doğum hakkında galiba.. merak ve heyecanla bekliyoruz eşimle :)

cnm bn en son geçen ayki kontrolümde girdim belinden 2 kemer gibi alet bağlıyolar elimede bi düğmeli kalem verdiler bebek her atışında bas dedi hiç kaçırma dedi.15 dak.dinledi.kalp atışları dökülüyo işte kağıda.bu kadar tok aç hiç farketmiyo.ne kadar hızlı atıyo şaşarsın o minicik kalp

ben ozmn kahvaltı edeyimde gideyim benım bebıs ackken pek kıpırdamıyo duyamayabılırım :)
inşallah ıyı sonuclarla gelırım

Pekii ne olacak böyle yaa,ütü yapmaktan, yemek yada iş yapmaktan korkar oldum ama mecburen yinede yapıyorum.dayanamiyorum artık,Allahım ne olur yardım et diyorummm..

Birde sanırım bende ödem oluştu,ayak bileğim yok artık bacağımla birleşti yani,el parmaklarımda da hissediyorum o şişliği...zaten bacağıma parmağımla bastırdığımda beyaz iz kalıyor sanırım o zaman ödem olduğunun belirtisiymiş

valla çekicez öle sanırım kan tahlili yaptır sende belki seninde benim gibi düşük ödem içinde tuza dikkat et gizli tuzada ekmek falan filan hepsi tuzlu biliyorsun birde su içmeyi çoğalt o zaman düzeliyor

Canım tahlil yaptırmıştım b12 değerim 73 çıkmıştı,min.değerin 200 lerde olması gerekirmis,iğne vuruluyorum ama daha fayda göremedim.

Sen nasıl oldun,ilaçlar işe yaramaya başladımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…