cnm ben validemde dogum yapıcam tum esyalar onda yıkayıp utuleyecek sagolsunben daha cantamı hazırlamadımbebegın esyalarını yıkadım kendıme bısey koymadım daha
hic bilmiyorum ama bence senin bilmen gerek artık.:) buyudu bayagı bakalım bir sonrakı randevunde sokar senı heralde.Bizim farketmeıdgımız sancıları gosterıomus cnm merak edıyorum cok.kızlar nts testi yaptıran varmı nasıl oluyo?
cnm ben validemde dogum yapıcam tum esyalar onda yıkayıp utuleyecek sagolsunbenim hic bir seyim yıkanmadı henuz.sadece ıcıne kotacaklarım kafamda belırlı onlardan da eksıklerım var ıste.bebek cantası aldım buyuk bayagı.kendı esyaarımı da koyup mu gıtsem dıyorum cantaya ya da kendime baska canta mı yapsam.yok ya tum esyalarımı almaz sanırım he?
hic bilmiyorum ama bence senin bilmen gerek artık.:) buyudu bayagı bakalım bir sonrakı randevunde sokar senı heralde.Bizim farketmeıdgımız sancıları gosterıomus cnm merak edıyorum cok.
bı bak bakalım :) bu arada artık dogum seklını konusmanız lazım dımı cok da erken dııl artıkhe?benimde daha cok eksıgım var kendıme bısey almadım :) ızne cıkmadan alayımda barı , kucuk bı valızım var onu goturecem hastaneye yoksa bebek cantasın sıgmaz koyacaklarım
yarın gıdıcem bakalım nasıl bıseymıs nts :)
kızlar nts testi yaptıran varmı nasıl oluyo?
ben gecen hafta bağlanmıştım korkulcak birşey yok kızlar artık bayağı haşır neşir olucaz zaten nts ilekarnınıza ıkı tane dinleme aleti koyup bebek kalp atışını dinliyor grafiğe döküyor 20 dk öle yatıyorsun o alet sancın varmı yokmu söylüyor:)
bı bak bakalım :) bu arada artık dogum seklını konusmanız lazım dımı cok da erken dııl artıkhe?
ben c.tesi günü gidicem kontrole..doktor neye bakacak, ne konuşacak hiç bilmiyorum.. bakalım görcez.. kızımı çok merak ediyorum yaa, nasıl oldu acaba, kilo aldı mı, ne kadar aldı.. offf.. zaman da geçmiyo bi türlü..
tok karnına gıdeyım dımı ?
canım benimde kız:)almıştır kilo merak etme sen, doktor bana artık haftada 250 gr alırsın dedi, bide karnımda çatlak olmuş inşallah artmaz ama normal artık çok gergin karnım, doktora herşeyi anlat merak ettiklerini sor, benim ayaklarım kasılıyodu süt iç dedi bide kalsiyum hapı verdi:44: normal doğummu olcak? benim sezeryan inşallah kavuşuruz hayırlısıyla
cnm bn en son geçen ayki kontrolümde girdim belinden 2 kemer gibi alet bağlıyolar elimede bi düğmeli kalem verdiler bebek her atışında bas dedi hiç kaçırma dedi.15 dak.dinledi.kalp atışları dökülüyo işte kağıda.bu kadar tok aç hiç farketmiyo.ne kadar hızlı atıyo şaşarsın o minicik kalp
Kızlarr ben coook ama cook halsizim,bitkinim ölüyorum artık...siz nasılsınız?
Pekii ne olacak böyle yaa,ütü yapmaktan, yemek yada iş yapmaktan korkar oldum ama mecburen yinede yapıyorum.dayanamiyorum artık,Allahım ne olur yardım et diyorummm..
Birde sanırım bende ödem oluştu,ayak bileğim yok artık bacağımla birleşti yani,el parmaklarımda da hissediyorum o şişliği...zaten bacağıma parmağımla bastırdığımda beyaz iz kalıyor sanırım o zaman ödem olduğunun belirtisiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?