Canım tahlil yaptırmıştım b12 değerim 73 çıkmıştı,min.değerin 200 lerde olması gerekirmis,iğne vuruluyorum ama daha fayda göremedim.
Sen nasıl oldun,ilaçlar işe yaramaya başladımı?
İlacı aç karnına alma..2 gun sonra iyi bir sonučla foruma dönersin inşaallah:))
Evet o ilacın tadı iğrenccc... B12 hapı olark ne kullanıyorsun benexol mu
Pekii ne olacak böyle yaa,ütü yapmaktan, yemek yada iş yapmaktan korkar oldum ama mecburen yinede yapıyorum.dayanamiyorum artık,Allahım ne olur yardım et diyorummm..
Birde sanırım bende ödem oluştu,ayak bileğim yok artık bacağımla birleşti yani,el parmaklarımda da hissediyorum o şişliği...zaten bacağıma parmağımla bastırdığımda beyaz iz kalıyor sanırım o zaman ödem olduğunun belirtisiymiş
aman cnm ıhmal etme evde de bakma sansın varsa surekli kontrol altında tut.ınsallah yuksek dııldır yuksekse hmn dr a gıtmelısın.Sen 37 haftayı doldurmayacaksın o zaman ole mı?Tsnsoyonums hiic bsktirmiyoum,haklisin baktirayim bakalim.c.yesi drvgidecegim zaten.dogum oncesi izne ayrilmak icin.o zaman anlatirim dr derdimi
NAZAYSE
37, haftayı bekleyemeyeceğim çok ama çok zorlanıyorum,bu gebeliğim çok zor geciyor inan.tansiyona baktırayım,bugun b12 icin igne vurdurmaya gideceğim hastaneye orada baktırırım tansiyonuma
İlknur
Sata gore verilir canim
Kızlarr günaydınn artık işte çalışmak eve gelip koşuşturmak öyle zor ki evde oturanlar çok şanslısınız bilin bütün gün iş yerinde insanda 0 enerji kalıyor bide eve git sadece evde uykuyu düşünüyorum yemek yemesemde olur sadece yatmak istiyorum artık
Bu arada çalışabilir raporu için dr sata göre mi yoksa bebeğin gelişimine göre mi veriyor benim çünkü bebeğim 1-2 hafta önde gidiyor geç kalmayayım almak için raporu
bence de oyle ben de cok zor kalkıyorum ya yanı ısteksızım saglık acısından sorun yok cok sukur ama yatmak ıstıyorum tum gunKızlarr günaydınn artık işte çalışmak eve gelip koşuşturmak öyle zor ki evde oturanlar çok şanslısınız bilin bütün gün iş yerinde insanda 0 enerji kalıyor bide eve git sadece evde uykuyu düşünüyorum yemek yemesemde olur sadece yatmak istiyorum artık
Bu arada çalışabilir raporu için dr sata göre mi yoksa bebeğin gelişimine göre mi veriyor benim çünkü bebeğim 1-2 hafta önde gidiyor geç kalmayayım almak için raporu
Bunlar doğal duygular bence. Hamileliğin son dönemi ya. Belki de içten içe bitcek diye üzülüyorsundur, biçok anne doğumdan sonra niye içimde değil diye depresif oluyor sonuçtaDoğumdan sonra ise; vücut öyle güzel çalışan bir varlık ki, hemen yeni yeni hormonlar salgılamaya başlıyor. Anne yine daha dayanıklı oluyor. Hem bi düşünsene, sana muhtaç bi canlı o. Hem de hayatta herşeyi ile sna ait olan. Ne kadar enerjisiz olabilirsin ki, yapma böyle kendine. Yaşadığın her duygunun da tadını çıkar. Hem bak, benim evde bi köpeğim var, bu hamilelik dönemi de dahil, her ne olursa olsun ona kötü davranamıyorum çok çok kızmış bile olsam. Sonuçta benim o ve bana muhtaç. Hem ben üzüldüğümde öyle gelip yanımda durması bile o kadar bağlıyor ki beni ona, Allahın iti dersin ama değil işte. Bağ var. O duygu yoğunluğunu doğa ve metobolizma öyle güzel dengeleyecek ki, etradındaki bi anne ile konuşman yeter Girme öyle depresyonlara, ne gerekiyorsa yaşa. Enerjisizsen yapma bişi. Öyle otur yat uyu. İstemediğin hiçbir şeyi yapma. Kimse senden bişey baklemeyor artık, çalışıyorsan da izin zamanını kolla bence. Evde otur bol bol. Dizi falan izle Ağla hem de bol bol. İçindeki sıkıntı bebeğe daha çok zarar verir. Ağlaman ise 5 dakikalık bi olay. Ayrıca da kendin için birşeyler yap. Ne geliyorsa içinden. Makyaj yap, ışarı çık gez, alşvriş yap, bebeğin odasını bi daha düzenle. Minik cicileri al bak. En güzeli de ufaklıkla konuş. Bak bakalım nasıl tepki veriyor. İnan bu yaşadıklaın hayal gibi gelecek. Bu günlerini sonra bebeğin doğduğu ilk ayı, sonra onun her anını çook özlüceksin. tadını çıkar herşeyin. Depresyonunu bile özlüceksin. Geççek bu günler hem de nasıl hızlı geççek :)
Kötü hiç bir şey düşünme. Depresyonu da düşünme ama yaşa. Çevrene bak ve mutlu ol. Çok çok sebep var mutlu olmak için. Hadi bakalım, arada da bilgi ver nasılsın diye :)
Bu sabah doktora gittik eşimle.nst falan doktor dedi. ben seni izine çıkarıcam dedi. raporu yazdı.bebek aralık 2012 de gelecek dedi. aslında 8 ocak görünüyordu. hatta dedim 2 ocak bile olmaz mı dedim olmaz dedi. artık ne gördü bilemem.ki nst de aslında sancılar falan normalmiş. ama dinlen dedi. bu arada kilosu 2700 olmuş.17 aralıkta tekrar çağırdı bakalım ne olacak. hayırlısı artık. Aslında bende özel sağlık sigortası var şirketin verdiği her ocak ayında yenileniyor.keşke ocak olsa ama ne yapalım artık :) kısmet.
Kızlarr ben coook ama cook halsizim,bitkinim ölüyorum artık...siz nasılsınız?
bende aynı durumdayım valla bayılmak uzere gıbı yasıyorum 0 enerji
Kızlarr günaydınn artık işte çalışmak eve gelip koşuşturmak öyle zor ki evde oturanlar çok şanslısınız bilin bütün gün iş yerinde insanda 0 enerji kalıyor bide eve git sadece evde uykuyu düşünüyorum yemek yemesemde olur sadece yatmak istiyorum artık
evet canım haklısın iş iyice zorlar biraz daha sabır, ben geçen hafta ayrıldım izne, ancak şansıma teslim ettiğim işin düzeltmesi geldi peşimsıra, bu hafta evde onları toparlıyorum.. en azından evdeyim diyorum.. :) sen de yorma kendini gün içinde olabildiğince, biraz daha gayret..
rapor alma sat a göre hesaplanıyor canım..
buarada bu sabah midem bulandı.. sizlerde oluyor mu.. böyle başlardaki gibi değil, çok daha hafif ama yaklaşık 1 saat midem bulandı ve başım sersem gibiydi.. tansiyonumu ölçtüm normal çıktı.. biraz araştırdım tabi, olabiliyormuş son aylarda, umarım rutine bağlamaz tabi.. :)
bence de oyle ben de cok zor kalkıyorum ya yanı ısteksızım saglık acısından sorun yok cok sukur ama yatmak ıstıyorum tum gunrapor dıger arkdsların soledıı gbı sata gore cnm.bebıs erken gelırse de haftalar dogum sonrasına atıo cok sukur :)bebegın onden gıtmesı daha toplu dogacagı anlamına gelıomus daha erken dııl.hayırlı dogumlar olsun hepımıze
Yalnız, her zaman gittiğin doktora git. Benim her zaman gittiğim doktorun sgk anlaşması olmadığından devlet hastanesine gittim, adam bu bebek 32 hafta değil, 33, hafta 34 hafta. Ben buna 5 hafta daha çalışabilir raporu veremem dedi. Zar zor aldım yani.
arkadaşım bunu söylediğin iyi oldu ya benimde drum sgk anlaşması yok o veremicek raporu özel hastaneye yönlendirecek beni büyük ihtimal ordaki drdan alacağım arayıp sordum 32+6 da gelmem geç olur mu dedim hayır dedi içim rahat değil ama bi daha arıcam adamı sanırsam kafam almadı geç kalmayayım dr bey dicem.sata göre 32+6 da gidicem bana da bu bebek 33 34 haftalık derse hapı yutarımm
Pekii ne olacak böyle yaa,ütü yapmaktan, yemek yada iş yapmaktan korkar oldum ama mecburen yinede yapıyorum.dayanamiyorum artık,Allahım ne olur yardım et diyorummm..
Birde sanırım bende ödem oluştu,ayak bileğim yok artık bacağımla birleşti yani,el parmaklarımda da hissediyorum o şişliği...zaten bacağıma parmağımla bastırdığımda beyaz iz kalıyor sanırım o zaman ödem olduğunun belirtisiymiş
evet canım haklısın iş iyice zorlar biraz daha sabır, ben geçen hafta ayrıldım izne, ancak şansıma teslim ettiğim işin düzeltmesi geldi peşimsıra, bu hafta evde onları toparlıyorum.. en azından evdeyim diyorum.. :) sen de yorma kendini gün içinde olabildiğince, biraz daha gayret..
rapor alma sat a göre hesaplanıyor canım..
buarada bu sabah midem bulandı.. sizlerde oluyor mu.. böyle başlardaki gibi değil, çok daha hafif ama yaklaşık 1 saat midem bulandı ve başım sersem gibiydi.. tansiyonumu ölçtüm normal çıktı.. biraz araştırdım tabi, olabiliyormuş son aylarda, umarım rutine bağlamaz tabi.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?