Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Canım tahlil yaptırmıştım b12 değerim 73 çıkmıştı,min.değerin 200 lerde olması gerekirmis,iğne vuruluyorum ama daha fayda göremedim.

Sen nasıl oldun,ilaçlar işe yaramaya başladımı?

valla ben yaramış gıbı hissetmiyorum hatta birde mide bulantıları ağrılar coğaldı sankı anlamadım gıttı 2 gun sonra tahlıllerımı tekrarlıycam dr ıstedı o gunu beklıyorum

Cnm tansiyonuna da baktir surekli odem tansiyon belirtisi de olabilir.tansiyonun yuksek cikmasin.sorun yaratabilir

Tsnsoyonums hiic bsktirmiyoum,haklisin baktirayim bakalim.c.yesi drvgidecegim zaten.dogum oncesi izne ayrilmak icin.o zaman anlatirim dr derdimi

Tsnsoyonums hiic bsktirmiyoum,haklisin baktirayim bakalim.c.yesi drvgidecegim zaten.dogum oncesi izne ayrilmak icin.o zaman anlatirim dr derdimi
aman cnm ıhmal etme evde de bakma sansın varsa surekli kontrol altında tut.ınsallah yuksek dııldır yuksekse hmn dr a gıtmelısın.Sen 37 haftayı doldurmayacaksın o zaman ole mı?

Kızlarr günaydınn artık işte çalışmak eve gelip koşuşturmak öyle zor ki evde oturanlar çok şanslısınız bilin bütün gün iş yerinde insanda 0 enerji kalıyor bide eve git sadece evde uykuyu düşünüyorum yemek yemesemde olur sadece yatmak istiyorum artık

Bu arada çalışabilir raporu için dr sata göre mi yoksa bebeğin gelişimine göre mi veriyor benim çünkü bebeğim 1-2 hafta önde gidiyor geç kalmayayım almak için raporu

NAZAYSE

37, haftayı bekleyemeyeceğim çok ama çok zorlanıyorum,bu gebeliğim çok zor geciyor inan.tansiyona baktırayım,bugun b12 icin igne vurdurmaya gideceğim hastaneye orada baktırırım tansiyonuma

İlknur

Sata gore verilir canim

Bende b12 için iğne vuruluyorum ya haftada bir tane allahtan son 3 yane kaldı bakalım inş bi daha vermez.Sata göreyse o zaman geçmedi daha vaktim sağol canım

evet canım haklısın iş iyice zorlar biraz daha sabır, ben geçen hafta ayrıldım izne, ancak şansıma teslim ettiğim işin düzeltmesi geldi peşimsıra, bu hafta evde onları toparlıyorum.. en azından evdeyim diyorum.. :) sen de yorma kendini gün içinde olabildiğince, biraz daha gayret..
rapor alma sat a göre hesaplanıyor canım..

buarada bu sabah midem bulandı.. sizlerde oluyor mu.. böyle başlardaki gibi değil, çok daha hafif ama yaklaşık 1 saat midem bulandı ve başım sersem gibiydi.. tansiyonumu ölçtüm normal çıktı.. biraz araştırdım tabi, olabiliyormuş son aylarda, umarım rutine bağlamaz tabi.. :)

bence de oyle ben de cok zor kalkıyorum ya yanı ısteksızım saglık acısından sorun yok cok sukur ama yatmak ıstıyorum tum gun rapor dıger arkdsların soledıı gbı sata gore cnm.bebıs erken gelırse de haftalar dogum sonrasına atıo cok sukur :)bebegın onden gıtmesı daha toplu dogacagı anlamına gelıomus daha erken dııl.hayırlı dogumlar olsun hepımıze

Sağol minibebi, gerçekten söylediklerimi önemseyip yardımcı olmaya çalıştığınnı hissettim. İnternetin bu yönünü seviyorum işte. Bazen ben bir başkasına yapıyorum, bazen hiç tanımadığım bir başkası bana...Sanki yakın arkadaşıymış gibi üzülmesini önemseyip o insan için düşünmek ve çözüm üretmek, hiç tanımadığın birine el uzatmak belki de bizim yaşadığımız çağın cennete gitmeyi kolaylaştırıcı bir yolu. Allah bu şekilde düşünen ve yardımcı olmaya çalışan kullarından razı olsun, senden de Hatırlatman iyi oldu, bana muhtaçlığını düşününce zaten moral bozukluğumdan vicdan azabı duyuyorum Minicik bi bebek o, annesinin mutlu olması o bebeğin de hakkı değil mi? Annesinin ruh halinden mutlaka etkilenecek, o benim gözüme bakacak mutsuz muyum diye? Ben de kendi annemin mutsuzluğundan mutsuz olup, mutluluğundan mutlu olurdum. O da benim gibi olacak, onun için pozitif olmalıyım ben.Dediklerini aklımda bulundurcam, tekrar teşekkürler.

Gelişimi normalden daha önde miydi bebeğinizin? Bana da SAT'a göre ocak ama gelişime göre aralık sonu olabilir dendi de...Normal doğum olacaksa belki bekler 2 ocak tarihini, doktor çok özel bir durum görseydi paylaşırdı sanki, artık doktorlar en ufacık şeyi bile söylüyorlar. Bence halen 2 ocak olabilir gibi, eğer planlı sazaryan değilse .

Kızlarr ben coook ama cook halsizim,bitkinim ölüyorum artık...siz nasılsınız?

bende aynı durumdayım valla bayılmak uzere gıbı yasıyorum 0 enerji

Aynen ben de çok enerjisizim artık. Hamileliğin her döneminde enerjik, hareketli, kolayca toplu taşımaya binen inen, aylamayan oflamayan, hayatının hiçbir döneminde olmadığı kadar güleryüzlü ve pozitif bir insan olan ben bu son ay girince aynen sizin gibiyim.

Yalnız, her zaman gittiğin doktora git. Benim her zaman gittiğim doktorun sgk anlaşması olmadığından devlet hastanesine gittim, adam bu bebek 32 hafta değil, 33, hafta 34 hafta. Ben buna 5 hafta daha çalışabilir raporu veremem dedi. Zar zor aldım yani.

Valla sabah uyanması otobüse binmesi bile çok zor oluyo eve pilim bitmiş geliyorum raporu alıp taa 19 ocağa kadar çalışcağım bide İyi bari geri çağırmamışlar evden hallediyorsun süper bu arada benimde bazen başım dönüyor gibi oluyor ama tansiyonum düşük benim normalde de zaten hiç tam çıkmadı son aylarda evet olabilir bende duydum inş sorunsuz sonunu da getirir sağ salim alırız kucağımıza bebeklerimizi

Amin canım aynen bende hep yatmak istiyorum eşim bile tvdeki dizilerin özetini izlemeye çalışırken bana boşuna bakma birazdan uykuya dalacaksın diyor kurulmuş saat gibi yemekten sonra hemen uyuyorum evet kilolu gidiyor bebeğim biraz doğru halbuki ben 8 ayda 5 kilo aldım ama bebek kilolu gelişti şükür

arkadaşım bunu söylediğin iyi oldu ya benimde drum sgk anlaşması yok o veremicek raporu özel hastaneye yönlendirecek beni büyük ihtimal ordaki drdan alacağım arayıp sordum 32+6 da gelmem geç olur mu dedim hayır dedi içim rahat değil ama bi daha arıcam adamı sanırsam kafam almadı geç kalmayayım dr bey dicem.sata göre 32+6 da gidicem bana da bu bebek 33 34 haftalık derse hapı yutarımm

Sen yanında tüm raporlarını götür, en başından beri böyle gelişimi önde gidiyor diye durumu anlatırsın. Bir de gideceğin doktor kendi doktorunun yönlendirdiği biriyse durumu konuşsunlar aralarında, senin doktor anlatsın yani bir sorun çıkarsa. Ben direkt ssk'ya gittim, adam beni sinir etti, sanki bi sorumluluk alıyor .Nolmuş 32 değil de 34 görünüyorsa? 2 hafta erken doğmuş gibi olur başka nolur? Erken doğsa bile aktarabiliyorsun izinlerini, hani herhangi bir yolsuzluk falan da girmiyor ki işin içine, kandırmaya çalışıyoruz sansın. Adam gıcıktı işte, ben rapor vermem, izine ayrılcaksın dedi. Kavga dövüş aldım raporu. O yüzden sen tedbirli git, yanında bütün raporlarınla birlikte.

cnm çok mu fazla tuzlu yiyorsun azalt derim tansiyon yüksekliğinden kaynaklanır şişmeler ödemler tansiyon yüksekliğide tuzdan olur.tansiyon yüksekliği de kötü bişeydir.Allah korusun.mutlaka dr.una söyle yeni oluştuysa bu durum cnm ihmal etme sakın...

aynı şekildeyim cnm özellikle benim şu vitaminleri içtikten sonra oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…