Guzel haberlerle insallh cnm...
Kızlarr günaydınn artık işte çalışmak eve gelip koşuşturmak öyle zor ki evde oturanlar çok şanslısınız bilin bütün gün iş yerinde insanda 0 enerji kalıyor bide eve git sadece evde uykuyu düşünüyorum yemek yemesemde olur sadece yatmak istiyorum artık
Bu arada çalışabilir raporu için dr sata göre mi yoksa bebeğin gelişimine göre mi veriyor benim çünkü bebeğim 1-2 hafta önde gidiyor geç kalmayayım almak için raporu
evet canım haklısın iş iyice zorlar biraz daha sabır, ben geçen hafta ayrıldım izne, ancak şansıma teslim ettiğim işin düzeltmesi geldi peşimsıra, bu hafta evde onları toparlıyorum.. en azından evdeyim diyorum.. :) sen de yorma kendini gün içinde olabildiğince, biraz daha gayret..
rapor alma sat a göre hesaplanıyor canım..
buarada bu sabah midem bulandı.. sizlerde oluyor mu.. böyle başlardaki gibi değil, çok daha hafif ama yaklaşık 1 saat midem bulandı ve başım sersem gibiydi.. tansiyonumu ölçtüm normal çıktı.. biraz araştırdım tabi, olabiliyormuş son aylarda, umarım rutine bağlamaz tabi.. :)
olsun cnm saglıklı olsun da gerısı yalan.cok sevındım senı beklıyodum ben de.nasıl dogumhane urkutucu mu:) ekstra para verıomusun nst ye?bı de dogum seklını konustunuz mugeldim canım sabah gıttıgımde muayeneye gırmeden nst testını ıstedım cıktım yaptırdım dogumhaneye gırdım buaradaorda bı odada yatırıyolar acmısın dıye sordular tok karnına olman gerekıyomus yoksa bebek hareket etmezse tekrar ettırıyorlar testı bıdaha gelırken meyve suyu ıc tatlı yede gel dedıler ordakı personelle konustum
buarada dogum baslayana kadar odanda kalıyomussun arada testler ıcın alıyorlarmıs yıne gıdıp odanda kalıyomussun buna cok sevındım
testı aldım ındım muayeneye sıra bana gelmıstı tam
bı sorun yok ta 35.haftamdayım bebek 2500 olması gerekıyomus benımkı yıne 2250bı hafta gerı dedı yıne zayıf bı bebek olacak anlasılan dedı doktor , ama suyun durumu ıyı hareketlerıde ıyı oldugu ıcın bı sorun yok dedı artık kabullendım benım bebıs annesıne cekecek haftaya yıne cagırdı kontrole
Kızlarr günaydınn artık işte çalışmak eve gelip koşuşturmak öyle zor ki evde oturanlar çok şanslısınız bilin bütün gün iş yerinde insanda 0 enerji kalıyor bide eve git sadece evde uykuyu düşünüyorum yemek yemesemde olur sadece yatmak istiyorum artık
Bu arada çalışabilir raporu için dr sata göre mi yoksa bebeğin gelişimine göre mi veriyor benim çünkü bebeğim 1-2 hafta önde gidiyor geç kalmayayım almak için raporu
olsun cnm saglıklı olsun da gerısı yalan.cok sevındım senı beklıyodum ben de.nasıl dogumhane urkutucu mu:) ekstra para verıomusun nst ye?bı de dogum seklını konustunuz mu
olsun cnm saglıklı olsun da gerısı yalan.cok sevındım senı beklıyodum ben de.nasıl dogumhane urkutucu mu:) ekstra para verıomusun nst ye?bı de dogum seklını konustunuz mu
Seni anliyorum korkman cok normal cnm.ama dogumhanenin temiz olmasina sevndm.senin icn ck sevndm.insllh normal olur ve 1 avazda kurtarirsin.herseyden once her yer tertemız begendım :) personelde guler yuzlu ınsallah onlar denk gelır bıze :) yanımdada doguma gırecek bayan vardı onuda nst ye baglamıslardı onu gorunce bıraz korktum :) ınsan garıp oluyo yaa bı kac ay sonra aynı sekılde bız olacagız
sonraya dogru bırsey degısmezse normal olacak sanırım bebek bas asagı dogum yolundaymıs oyle dedı bugun
para odenıyo sanırım barkod cıkarıyolar cunku nekadar oldugunu bılmıyorum ama ozel sıgortadan gırıs yaptırdım en son hastaneden cıkarken 30 tl odedım sormayıda unutmusum haftaya yıne gırersın dedı doktor ,ozmn sorarım canım
cnm bnm yaptırdığım hastanede ücretsiz artı heryerde öyledir diye tahmin ediyorum.son haftalarda her gidilişinde girilecek çünkü NST ye...
Sen yanında tüm raporlarını götür, en başından beri böyle gelişimi önde gidiyor diye durumu anlatırsın. Bir de gideceğin doktor kendi doktorunun yönlendirdiği biriyse durumu konuşsunlar aralarında, senin doktor anlatsın yani bir sorun çıkarsa. Ben direkt ssk'ya gittim, adam beni sinir etti, sanki bi sorumluluk alıyor .Nolmuş 32 değil de 34 görünüyorsa? 2 hafta erken doğmuş gibi olur başka nolur? Erken doğsa bile aktarabiliyorsun izinlerini, hani herhangi bir yolsuzluk falan da girmiyor ki işin içine, kandırmaya çalışıyoruz sansın. Adam gıcıktı işte, ben rapor vermem, izine ayrılcaksın dedi. Kavga dövüş aldım raporu. O yüzden sen tedbirli git, yanında bütün raporlarınla birlikte.
sata gore verıyolar canım
aynen canım katılıyorum sana evde oturanlar şanslılar,işe gitmek işkence gibi artık, bide grip olmuşum yatmak istiyorum ayakta atlatmak zor oluyo dikkat et canım, ben çalışabilir raporumu aldım sata göre veriyolar, sende geç kalma tatlım neyiniz olcak ben kızım olcak inşallah
ben dün itibariyle 32+0 iken gidip devlet hastanesinden iş göremez raporumu aldım.rutin kontrollerim özel klinikte olduğu için ben de rapor alırken biraz zorlandım.
elimde kendi doktorumun 32 haftalık gebeliği mevcuttur raporu ve tam 1 hafta önceki 31+0 lık ultrason görüntüm olmasına rağmen bu özel rapor beni bağlamaz dedi ve elimdeki ultrasna bakıp bu detaylı ultrason değil dedi.zaten hamile hamile herşey zor ve duygusal anlamda daha yoğunuz bu şekilde davranılmayı da haketmediğimizi düşünüyorum.sonuç olarak köprüyü geçene kadar ayı-dayı meselesi nedeniyle sessiz kalıp raporu yazmasını bekledim ve aldım.
Ya sorma ssk dakiler öyle malesef insan gibi davranmıyorlar ben şeker yükleme testi için gitmiştim dr yüzüme bile bakmadı.Paran varsa özele gideceksin allah olmayanlara yardım etsin çok zor hamile halinle sırada bekle drlar bi gıcık laf anlamıyorlar.İyi alabilmişsin benimkide kendi yönledireceği için verir diyorum artık o kadar özele gidiyoruz mutlaka arkadaşı drlar vardır bi zahmet rica edip versinler artık
Duyguu ntsye bağlanmıışsın hayırlı olsun bebeğindede öyle çok fazla bi kilo eksiği yok problem yapma maşallahh doğumhaneyi görmüş oldun bende görmek istiyorum nerden doğum yapacağımı ısınmaya başlayalım değil mi
32+6 da alacağım bende raporu allah kucağına almayı da nasip etsin canım benimde irkekkkdaha bi isim bulamadık ama siz düşündünüz mü isim ? İşe gitmek işkence bide kimse sen hamilesin diye özel bi iilgi göstermiyor hamile değilmişşsin gibi davranıp devam ediyorlar az otur yorulma diyen yok
Drlar çok gıcık ya şu mantıkla düşünüyorlar bence bu kadar ay başka dra gittin gittin işleriniz düşünce bize geliyosunuz o yüzden böyle işleri yukarı sürüyorlar.bakalım bizde çalışabilir raporunu alırken neler yaşıcaz
Kızlar herkese merhaba öncelikle hepimizi Allah kurtarsın inş:) bi kitap almıştım oradaki bilgileri sizinlede paylaşmak istiyorum belki denemek istersiniz:) defne tohumu,sinameki,adaçayı öğütülüp balla karıştırılarak macun yapılır doğuma 3-4 gün kala birer tatlı kaşığı günde 3 kere yenirse doğumu kolaylaştırır...... çemen kaynatılır 2-3 su bardağı içilirse doğumu kolaylaştırır çocuğu kaydırır...sancı başladıktan sonra ve su geldikten sonrada vajinanın esnemesi yırtılma olmaması için vajina ağzına ve içine zeytinyağı sürülür......İnş faydasını görürsünüz kızlar Allah nasip ederse o gün geldiğinde ben denicem valla:))
aynı şekildeyim cnm özellikle benim şu vitaminleri içtikten sonra oluyo
Drlar çok gıcık ya şu mantıkla düşünüyorlar bence bu kadar ay başka dra gittin gittin işleriniz düşünce bize geliyosunuz o yüzden böyle işleri yukarı sürüyorlar.bakalım bizde çalışabilir raporunu alırken neler yaşıcaz
iyi güldüm kendime, cevapları okuyordum, birden seninkini okurken dank etti ki sabah ilacımı almayı unutmuşum ben.. :) ay çok güldüm halime, şimdi içiyorum hemen, teşekkür ederim bu sabahki vitaminimizi sana borçluyuz.. :))
ben de şu kısmı anlamıyorum zaten bir çoğumuz sorunlu gebelikler yaşıyoruz özel klinik vs gitmesek zaten takip için ya da bir çok test için sonradan özel doktorlara gönderiyorlar.hadi onu da geçtim bir çok insan onlara muhtaç değil ama ekonomik durumu iyi olmayan ya da sosyal güvencesi olmayan tonlarca insan var muayene için bu suratsız insanlara gitmek zorunda kalan.hamilelik cidden ilginç ve bir o kadar da zor bir süreç ,en ufak bir yüz mimiğinden etkilenebiliyor insan
Kızlar herkese merhaba öncelikle hepimizi Allah kurtarsın inş:) bi kitap almıştım oradaki bilgileri sizinlede paylaşmak istiyorum belki denemek istersiniz:) defne tohumu,sinameki,adaçayı öğütülüp balla karıştırılarak macun yapılır doğuma 3-4 gün kala birer tatlı kaşığı günde 3 kere yenirse doğumu kolaylaştırır...... çemen kaynatılır 2-3 su bardağı içilirse doğumu kolaylaştırır çocuğu kaydırır...sancı başladıktan sonra ve su geldikten sonrada vajinanın esnemesi yırtılma olmaması için vajina ağzına ve içine zeytinyağı sürülür......İnş faydasını görürsünüz kızlar Allah nasip ederse o gün geldiğinde ben denicem valla:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?