Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Guzel haberlerle insallh cnm...

geldim canım sabah gıttıgımde muayeneye gırmeden nst testını ıstedım cıktım yaptırdım dogumhaneye gırdım buarada orda bı odada yatırıyolar acmısın dıye sordular tok karnına olman gerekıyomus yoksa bebek hareket etmezse tekrar ettırıyorlar testı bıdaha gelırken meyve suyu ıc tatlı yede gel dedıler ordakı personelle konustum
buarada dogum baslayana kadar odanda kalıyomussun arada testler ıcın alıyorlarmıs yıne gıdıp odanda kalıyomussun buna cok sevındım
testı aldım ındım muayeneye sıra bana gelmıstı tam
bı sorun yok ta 35.haftamdayım bebek 2500 olması gerekıyomus benımkı yıne 2250 bı hafta gerı dedı yıne zayıf bı bebek olacak anlasılan dedı doktor , ama suyun durumu ıyı hareketlerıde ıyı oldugu ıcın bı sorun yok dedı artık kabullendım benım bebıs annesıne cekecek haftaya yıne cagırdı kontrole

sata gore verıyolar canım

bendede oluyo canım bı ıkı hafta once basladı hergun olmasada haftada bı ıkı, sabahları oluyo ama sadece

olsun cnm saglıklı olsun da gerısı yalan.cok sevındım senı beklıyodum ben de.nasıl dogumhane urkutucu mu:) ekstra para verıomusun nst ye?bı de dogum seklını konustunuz mu

aynen canım katılıyorum sana evde oturanlar şanslılar,işe gitmek işkence gibi artık, bide grip olmuşum yatmak istiyorum ayakta atlatmak zor oluyo dikkat et canım, ben çalışabilir raporumu aldım sata göre veriyolar, sende geç kalma tatlım neyiniz olcak ben kızım olcak inşallah

ben dün itibariyle 32+0 iken gidip devlet hastanesinden iş göremez raporumu aldım.rutin kontrollerim özel klinikte olduğu için ben de rapor alırken biraz zorlandım.
elimde kendi doktorumun 32 haftalık gebeliği mevcuttur raporu ve tam 1 hafta önceki 31+0 lık ultrason görüntüm olmasına rağmen bu özel rapor beni bağlamaz dedi ve elimdeki ultrasna bakıp bu detaylı ultrason değil dedi.zaten hamile hamile herşey zor ve duygusal anlamda daha yoğunuz bu şekilde davranılmayı da haketmediğimizi düşünüyorum.sonuç olarak köprüyü geçene kadar ayı-dayı meselesi nedeniyle sessiz kalıp raporu yazmasını bekledim ve aldım.

olsun cnm saglıklı olsun da gerısı yalan.cok sevındım senı beklıyodum ben de.nasıl dogumhane urkutucu mu:) ekstra para verıomusun nst ye?bı de dogum seklını konustunuz mu

herseyden once her yer tertemız begendım :) personelde guler yuzlu ınsallah onlar denk gelır bıze :) yanımdada doguma gırecek bayan vardı onuda nst ye baglamıslardı onu gorunce bıraz korktum :) ınsan garıp oluyo yaa bı kac ay sonra aynı sekılde bız olacagız
sonraya dogru bırsey degısmezse normal olacak sanırım bebek bas asagı dogum yolundaymıs oyle dedı bugun
para odenıyo sanırım barkod cıkarıyolar cunku nekadar oldugunu bılmıyorum ama ozel sıgortadan gırıs yaptırdım en son hastaneden cıkarken 30 tl odedım sormayıda unutmusum haftaya yıne gırersın dedı doktor ,ozmn sorarım canım

Son düzenleme:

cnm bnm yaptırdığım hastanede ücretsiz artı heryerde öyledir diye tahmin ediyorum.son haftalarda her gidilişinde girilecek çünkü NST ye...

Seni anliyorum korkman cok normal cnm.ama dogumhanenin temiz olmasina sevndm.senin icn ck sevndm.insllh normal olur ve 1 avazda kurtarirsin.
cnm bnm yaptırdığım hastanede ücretsiz artı heryerde öyledir diye tahmin ediyorum.son haftalarda her gidilişinde girilecek çünkü NST ye...

Ben de ole umuyorum cnm ya.sorcam gidince sokar beni zaten 35 dolcak muayenede insallh.

Ya sorma ssk dakiler öyle malesef insan gibi davranmıyorlar ben şeker yükleme testi için gitmiştim dr yüzüme bile bakmadı.Paran varsa özele gideceksin allah olmayanlara yardım etsin çok zor hamile halinle sırada bekle drlar bi gıcık laf anlamıyorlar.İyi alabilmişsin benimkide kendi yönledireceği için verir diyorum artık o kadar özele gidiyoruz mutlaka arkadaşı drlar vardır bi zahmet rica edip versinler artık

sata gore verıyolar canım

Duyguu ntsye bağlanmıışsın hayırlı olsun bebeğindede öyle çok fazla bi kilo eksiği yok problem yapma maşallahh doğumhaneyi görmüş oldun bende görmek istiyorum nerden doğum yapacağımı ısınmaya başlayalım değil mi

32+6 da alacağım bende raporu allah kucağına almayı da nasip etsin canım benimde irkekkk daha bi isim bulamadık ama siz düşündünüz mü isim ? İşe gitmek işkence bide kimse sen hamilesin diye özel bi iilgi göstermiyor hamile değilmişşsin gibi davranıp devam ediyorlar az otur yorulma diyen yok

Drlar çok gıcık ya şu mantıkla düşünüyorlar bence bu kadar ay başka dra gittin gittin işleriniz düşünce bize geliyosunuz o yüzden böyle işleri yukarı sürüyorlar.bakalım bizde çalışabilir raporunu alırken neler yaşıcaz

artık doguma kadar alısıırım dogumhaneye nts ıcın sık sık gırıcem :)
işe gitmek ızdırap oluyo artık son zamanlarda benım son ıkı haftam kaldı raporun bıtmesıne ısler oyle yogunkı kımse yapma dıyen yok sureklı ızne cıkmadan bıtsın dıyolar ucretsız ızne cıkabılecek olsam raporun bıtmesını beklemeden ızne cıkardım

Kızlar herkese merhaba öncelikle hepimizi Allah kurtarsın inş:) bi kitap almıştım oradaki bilgileri sizinlede paylaşmak istiyorum belki denemek istersiniz:) defne tohumu,sinameki,adaçayı öğütülüp balla karıştırılarak macun yapılır doğuma 3-4 gün kala birer tatlı kaşığı günde 3 kere yenirse doğumu kolaylaştırır...... çemen kaynatılır 2-3 su bardağı içilirse doğumu kolaylaştırır çocuğu kaydırır...sancı başladıktan sonra ve su geldikten sonrada vajinanın esnemesi yırtılma olmaması için vajina ağzına ve içine zeytinyağı sürülür......İnş faydasını görürsünüz kızlar Allah nasip ederse o gün geldiğinde ben denicem valla:))

ya ne güzel yazmışsın uygulayacağım da diyorsun, ben bu konularda üşengecim sanırım biraz.. hep alıp dolapların içinde eskitiyorum malzemeleri.. inş. işe yarar, şu zeytinyağı en kolayı ve akılda kalanı gibi görünüyor, onu unutmamaya çalışıcam, teşekkür ederim, sana da iyi doğumlar şimdiden.. :)

aynı şekildeyim cnm özellikle benim şu vitaminleri içtikten sonra oluyo

iyi güldüm kendime, cevapları okuyordum, birden seninkini okurken dank etti ki sabah ilacımı almayı unutmuşum ben.. :) ay çok güldüm halime, şimdi içiyorum hemen, teşekkür ederim bu sabahki vitaminimizi sana borçluyuz.. :))

ben de şu kısmı anlamıyorum zaten bir çoğumuz sorunlu gebelikler yaşıyoruz özel klinik vs gitmesek zaten takip için ya da bir çok test için sonradan özel doktorlara gönderiyorlar.hadi onu da geçtim bir çok insan onlara muhtaç değil ama ekonomik durumu iyi olmayan ya da sosyal güvencesi olmayan tonlarca insan var muayene için bu suratsız insanlara gitmek zorunda kalan.hamilelik cidden ilginç ve bir o kadar da zor bir süreç ,en ufak bir yüz mimiğinden etkilenebiliyor insan

ay ne güzel çok sevindirik oldum şimdi..bilmeden birine yararı dokunmak daha güzelmiş valla bilipte yararı dokunmaktan afiyet bal şeker olsun bebişine ve dolayısıyla sana

bu konuda ne yazık ki tuhaf bir sistem oturmuş ülkemizde, dediğin gibi en hassas olunması gereken noktada devlet hastaneleri bildiğin rezalet, hasta sayısı çok, odalar ve imkanlar kısıtlı, ve tabi orda çalışanlar tahamülsüz.. bence bu biraz da kişi sayısının çok olmasından kaynaklanıyor, sizde nasıldı bilmiyorum da ben sağlık ocağındaki doktorumdan ve hemşiremden çok memnnum, gerçi çok bişey yapmıyorlar ama güleryüzlü, yardımcı olmaya odaklı benimkiler.. şimdi devlet hastanesine dönüp bakıyorum, durum berbat.. nitekim şu doğum iznini almaya ankara çayyolunda ssk'nın polikliniği varmış oraya gittim sakin oluyor dediler ve inanın 10 dk da ve memurundan tutun hemşiresine herkes yol gösteriyor aldım raporumu.. yani yine iş dönüp dolaşıp kişi miktarına geliyor..

bir de bu durumu eşlere anlatmak zor oluyor, kendi eşim için konuşayım, orda da yüzlerce insan doğuruyor diye takmış bir cümle.. bi gün muayeneye göndericem görücek gününü.. şaka bir yana, Allah parasal anlamda imkanı olmayanlara yardım etsin, açıkcası hamilelikte hiç çekilir ortamlar değil.. ama şöyle bir durumda var, özel sağlık sigortam olmadığı için dünyanın parasını yatırdım muayenelere şimdiye kadar, ki tedavili bir hamilelik de yaşamıyorum.. nolucak bu sistemin hali, yani şimdiye kadar harcadığım parayla bi çok şeyi daha iyi almak isterdim, şimdi de bebeğin eşyalarını alıcaz uygununa bakmaya çalışıyorum.. neyse şükür sağlığımız sıhatimiz yerinde, çalışıp halledicez artık..

yalnız bu konuyla ilgili baya bi biriktirmişim içimde, iyi geldi.. :)sevgilerimle..

Nasılsınınz bugün? Ben misafir bekliyorum bugün ve dünden beri hazırlanıyorum.dun gece resmen belim ayrildi sandim ve inanin dikyuruyemedim:))) bugunde tum isimi bitirdim,duşumu aldim ve misafirlerimi bekliyorum.

Ama bir daha misafir falan almam arik edeimmm,cooook yoruldum cokkk

cnm bu bitkisel karısımların zararı da olabiliyo bence druna bi danıs kullanmadn once.zeytınyagı iyi fikir gibi gldi bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…