Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

aman deyim, niye yoruyosun canım kendini.. valla ben davet ediyorum akraba eş dost, çoğu gelmeyelim diyor da:) rahat ediyorum evde diyorum, inan şöyle üstünkörü bi temizlik yapıyorum, ikramları da dışarıdan alıyorum veya onlar getiriyorlar öyle.. inan mutfağı bile onalr topluyor saolsunlar, bu aralar nazının geçeceği kişileri ağarla bence, hiç yorma kendini bi daha.. dinlenmek çözüm olmuyor, kendini yormaman lazım.. kolay gelsin.. sevgilerimle.. :)

senin adına gerçekten çok sevindim kolay halletmişsin.ben iş yerime yakın bir hastane olduğu için ve son 15 gündür de raporlu olduğum için gidip hastaneden de çalışamaz raporumu alayım iş yerime bırakıp evime gelip istirahate devam edeyim dedim ama keşke bağlı olduğum aile sağlık merkezine gitseymişim diyorum.özel sağlık sigortam olduğu için bu zamana kadar hiç aile sağlık merkezine gitme ihtiyacı duymamıştım.devlet hastanesinde rapor işlerimi halletikten 15 dk sonra telefonum çaldı ve bağlı olduğum sağlık merkezinden aradılar telefonda gebelik durumunuz varmış hayırlı olsunla başlayan bir konuşma...o kadar ilgilendiler ki anlatınca durumu keşke buraya gelseydiniz dediler.

aaa sen hic aile saglık merkezine gitmedın mııı?yanı saglık ocagına.ınanılmaz ılgılıler gercekten.ben cok sevıyorum hemsırelerı.her gıdısımde bebegımı sevıp kalbını dınleyelım mınıgın dıyolarbasından berı telle de arayıp gıtmemız gereken zamanları solediler.ara ara kan degerlerıne baktılar vb.dogunca daberaber buyutucez dıolar.eve bıle gelıolarmıs cnm.

mesai saatleri sabah 9 akşam belirsiz olduğu için hasta olduğumda mecburen sadece haftasonları doktora gidebildim,böyle olunca da bu zamana kadar aile hekimimi tanıma şansım olmadı önümüzdeki hafta ilk işim aile hekimimle tanışmak olacak :) kendim için olmasa bile bebiş için tanışmam gerekiyor :)

NAZAYŞE

Canım hoşbulduk,arada bir girmeye çalışıyorum canım

STERNO

Ya ne bileyim geliyorlar işte,dün kadın vardı temizlik yapıldı bende ikramlıklardan 2 çeşidimi dün yaptım bugünde 2 çeşit yaptım,bir tanede hazır aldım tamamdır..

Ya benim öyle gelebilecek yada nazlanacak bir akrabamda yokmki,gurbet işte ne yaparsın(( Bir tek kocama naz yapıyorum,sağolsun o da katlanıyor canım ya....

Bende sağlıkocağına gitmedim hiç.dr umda bulunduğum ilden 1saat uzaklıkta,ama buradada idarten bir dr buldum,bazen onada gidiyorum ama asıl dr um uzakta ki.süperrr bir dr:)) 2 kızımın doğumundada ona gitmiştim,aileden biri gibi oldu bizim için,sağolsun

evt cnm olsun dogumdan sonrası daha onemli bayagı faydalı olacak.sımdı de gıdıp tanısnca son seansı yaparlar sana buyuk ıhtımalle.emzırmeyı gosterecekler.heyecanlıyım cok bende:)aralık sonu gidicem iste hayırlısı bakalım

bende de dun kadın vardı valla evım cıcek gbı oldu.senin bu 3. muydu yaaaa masallahhh.2 kızın var bunun cınsıyetı neydı guzelım?

Nazayse

Evet 2 kızım var,6 ve 5 yaşlarındalar..karnımdakide erkek canım:))) ocak ayının sonunda 2 kız bir erkek annesi olup,doğurganlığımı sonlandıracagım hayırlısıy la:))))))

Nazayse

Evet 2 kızım var,6 ve 5 yaşlarındalar..karnımdakide erkek canım:))) ocak ayının sonunda 2 kız bir erkek annesi olup,doğurganlığımı sonlandıracagım hayırlısıy la:))))))
ayy masallahhhh allah bagıslasın ne guzel.karınındakının de erkek olmasına ole cok sevındım kı :) super.allah hayırlısıyla kucagına almanı nasıp etsın ınsallahhh

Nazyse

Canım sağol,samimi olduğunu hissettiğim duyguların için...Allah herksin hayırlısiyla ve sağlikla doğum yapmasini nasip etsin,cocugu olmayanlara evlat nasip etsin.

Ben kactim,misafirlerim gelir simdi:)))

bakalım bende üşünmezsem denicem zaten ama dediğin gibi zeytihyağı en kolayı o kesin uygulancak inş:)

Nazyse

Canım sağol,samimi olduğunu hissettiğim duyguların için...Allah herksin hayırlısiyla ve sağlikla doğum yapmasini nasip etsin,cocugu olmayanlara evlat nasip etsin.

Ben kactim,misafirlerim gelir simdi:)))

aminnn bu arada tansıyonuna baktırdın mı?

merhabalar güzel anneler.. biz akşam kontrole gittik, Allaha şükür her şey yolunda 2 hafta sonra NTS kontrolüne alıcakmış.. Ufaklık 2.650, boyumuz da 45 cm olmuş.. kafamız aşağıda, bir aksilik olmadığı sürece normal doğumu bekliyez, 38 le 40 arası bekliyoruz dedi.. sizlerle paylaşayım istedim, herkese iyi geceler..

Maşaallah bebeğine,ben yarın kontrole giderim diyordum ama gidememe durumumda olabilir,eşimin iş çıkabilir(((

Nazayşe
Evde kendim ölçtüm tansiyonumu,8.5/5.4 çıktı,yüksek tansiyon sıkıntım yok görünüyor canım

çok sevindim senin adına ,benim de kontrolüm bu akşamdı pek parlak geçmedi.cimcime hala çok ufak.baş ve karın çevresi ölçümleri paralel ama uyluk kemiği ölçümleri daha düşük değerlerde çıktı.salı günü tekrar gidip klinikteki diğer doktora da muayene olacağım.bizimkisi 38-40 ı göremeyecek muhtemelen ay sonu olmadan doğacak

Sterno masallah bebisine cnm hep bole guzel devam etsin...

Cok sevindim cnm...

Cnm neden o kdr beklemeyecegini dusunuyosun ?

1.si basur cikti oturamiuorum resmen gunlerdir vardi ama bugun acayip buyudu.cok kotu olmadikca dr bisey yapma taraftari diil dayanabildiim kdr dayanicam ama hic iyi diilim.
2.si ilk haftalarda gittigim dr bayagi iyi bi drdu fakat cok asik suratli oldugu icin birakmistim.gececi normalde.bu aksam dedim ko ya bi degerlendirsin bebek bayagi buyudu.neyse bakti bebegin gelisimine iyi dedi suyuma iyi dedi hersey iyi gakat bebek cok asagida dedi.ben de kasiklarimda hissediyodum basini.erken dogum olabilir dedi.biz bu kdr asagida olmasini son haftalarda bekleriz dedi.(( istrahat etmelisin dedi.isim yorucu diil
Dedigimde gebelik kemeri takmalisin o zaman dedi.((( nasil cnm sikildi anlatamam daha once anne olanlar bitli,nurcan basiniza geldi mi bole bisey?olmazsa izne ayrilcam hmn yapacak bi sey yok.yrn hemen kendi druma gorunucem.bana dua edin

Cnm neden o kdr beklemeyecegini dusunuyosun ?

5.aydan bu yana çift taraflı çentikle devam ediyoruz ve 10 günde bir kontrole gidiyoruz ve oluşan direnç kaybolmadı hala
dirençten dolayı cimcimenin büyümesi yavaş ve büyümesinde azalma vardı ta ki 15 gün önce rapor alıp evde yatmaya başlayana kadar.ev istirahati iyi geldi bebek toparlanmaya başladı derken şimdide büyümede kemik gelişimi baş karın çevresi büyümesiyle paralel çıkmadı,anne karnında gelişme geriliği olduğu içinde bebek sağlığını tehdit eden bir durum var ortada.bu yüzden zorunlu olarak erken müdahale edilip bebişin erken doğma durumu var.

bugun dr gittim kızlar kan değerlerimde hiç yukselme yok ama şuruba devam dedi idrar enfeksiyonum bitmiş. oğlum 2 kilo 950 gr olmuş tombiş olucak maşallah dedi. rahim ağzımda incelme filan yok muş sancılar yalancı dedi böle işşte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…