Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
kızlar bende geçen hafta kontrole gittim takipteyim fakat yazamadım işte..
35. haftada idik fakat 3 hafta önden gidiyor dedi drum kg su da 2.830 idi ama vücut ve kafa yapısı iri olacak gibi görünüyor dedi eşime çekmiş yavrum
daha sonra nst bağladılar bu arada merak edenler için yazıyorum nst ücreti 15 tl aldılar benden özel hast.
onda da sancı çıkmadı sanırım çünkü dr herhangi bişi demedi..
10 gün sonra tekra gel dedi ama ben yarın gidicem bugün baya bi kötü oldum zaten kasık kemiklerimden şikayetçiydim hepten fena oldular =(
bende de hemoraid oluşmuştu 2-3 hafta kadar önce druma söledim gebeliklerde oluşabiliyor bekliyoruz dedi
magnezyum vitamin ve kan hapına devam .. tekrar yazdı bizden de böle kızlar
bu arada ssize de söleyim sizde yapın dilerseniz ben yaptım şuan var hatta =)
ne olduğuna gelince göğüslerinizin yara olmaması için annem yaparmış..
1kuru soğanı rendeleyin göğüslerinize koyup sarın biz önce peçete koydum sonra da streçledik
1-2 saat kadar bekleyip yıkayın isterseniz duş alın ben öyle yapıcam koku sinmesin
dualarınızdan eksik etmeyin kızlar yarın dr gidicez bu arada bende çantaları hazırladım 1-2 eksik var gibi
eksikler biter mi zaten

canım benim 5. aydan beri sıkı takiptesin sanırım, şükür bu günlere gelmiş bebeğin.. varsın erken alsınlar, iyi olsun da gerisini hiç düşünme bence.. hepimiz ufak tefek ne sıkıntılarla geldik bu günlere, inş. bundan sonrası sıkıntısız geçer ve alırız bebeklerimizi kucağımıza..

canım doktor aşağıda demiş, vardır belki bir bildiği ama ben de kasıklarımda hissediyorum 1 haftadır, hatta leğen kemiğime kolunumu uzatıyor ne yapıyorsa oturmamı bile değiştiriyor bazen.. ben dün sormadım doktoruma aklıma gelmedi ama, bence çok yorulduğunu düşünüyorsan izne ayrıl.. moral olarak da iyi hissetmeni sağlayacaktır.. belki de yorulmadığını düşünsen de psikolojik olarak yoruyorsun bünyeni.. haftasonu kafa dinle biraz, toparlarsın..

canım maşallah dediğin gibi senin bebekler büyük oluyor.. :))

kuru soğanı dün bir komşum söyledi, soğanı ikiye bölüp azıcık ısıt dedi, sonra da göğsüne bağla hergün dedi.. şimdi sen de yazınca aklıma geldi.. bunları yapmak lazım tecrübeyle sabit şeyler ne de olsa.. bebeğine de maşallah, nts olayına da adım atmışsın, darısı bizlerin başına.. :)

Son düzenleme:
Anladim cnm hayirlisi olsun hakkinda cnm erken dogan saglikli bebisler cok nasilsa.rabbim hayirlisini nasip etsin.
Masallah insallh bole devam eder cnm.
Bunu emzirince mi Yapmak lazim tatlim?

Hic yorulmadim cnm isim cok rahat simdilik.yolum da kisa sadecw oturur pozisyondayim yani yatamiyorum dogal olarak :) bole binisi de birakmak istemiyorum 33 doldu 4 hafta daha dayanabilsem cok iyi olacak.senin de asagidaysa drla bi konussan ?

canım öncelıkle gecmış olsun ,
moralını bozma hemen bıde bızım doktora görün her doktor farklı seyler soyluyo cunku, bakalım o ne dicek , haberlerini bekliyorumm

canım öncelıkle gecmış olsun ,
moralını bozma hemen bıde bızım doktora görün her doktor farklı seyler soyluyo cunku, bakalım o ne dicek , haberlerini bekliyorumm

Saol cnm valla cok taktim kafama yani hic bole bi sey duymayi beklemezdim.annem dedi ki sen de kasiklarimdaydin dr 10 gunu var dedi ben hayir 7 aylik bu bebek dedim diyo.yine de kundaklarini hazirladim ama 2 ay sora geldin dedi.acaba genetik olabilir mi?Hastanedeyim simdi cnm bekliyorum saat 1030dan beri.1,5 saat oldu hbr veririm

Canım Allah şifa versin inşaallah blirim basur acısını bende çekmiştim epey ama doğal yollarla kurtuldum sen de dene istersen. Zaten hemen etkisini göstermeye başlıyor. Hergün günde 2 defa ya da istediğin kadar bir leğene sıcak su koy içine karanfil at ve suya otur. Su ılıyıncaya kadar oturmaya devam et. Su sıcak olcak ama ne kadara dayanabiliyosan o kadar sıcak ama yakma kendini dikkat et, birde elinle ölçtüğün sıcaklık o bölgeye fazla gelebiliyor ona da dikkat et :)) Yanlış hatırlamıyosam ben 5-6 karanfil atardım zaten azıcık su yetiyo fazla olunca taşıyo :) birde her banyoda basur bölgene sıcak su tut 4-5 dakika o da iyi geliyor. Ben bir haftada tamamen kurtulmuştum inşaallah sana da iyi gelir.

Arkadaşlar basur-hemoroid için bu yöntemi deneyebilirsiniz, gerçekten çok faydası oluyor, tecrübeyle sabittir, Rabbim hepinize acillll şifalar versin inşaallah

süpermiş cnm ALLAHIM hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri göstersin inş. hayırlısıyla buraya yazmayıda nasip etsin inş...

öncelikle çokkk geçmiş olsun cnmmmmm.evet banada geçen ay demişti ağır iş yapma istirahat et demişti.fazla eğilip kalkma cinsel ilişkiyi kes demişti.bence izne ayrılmalısın tatlım.ben evde olduğum için çok şanslıydım.yinede çok takmıştım kafama haklı olarak.ama dr.un dediklerini uygularsan sorun olmaz cnm.en kısa zamnda ihmal etmeden izne ayrıl cnm bnm.Allahımın izniyle bişeycik olmaz sıkma canını.bak bnm meleğe hala bnmle

Erkek bebek geliyorsa...
Hamileliğinizin ilk dönemlerinde sabah bulantısı yaşamazsınız.
Bebeğinizin dakikadaki kalp atış hızı 140'dan düşük olur.
Vücudunuzun önünde duran yuvarlakta fazladan bir kilo taşırsınız.
Karnınız sivri büyüyorsa... Meme ucunuz belirgin bir şekilde koyulaşır. K
arnınız aşağı doğru büyümeye başlar.
Tatlı aşerirsiniz.
Protein içerikli yiyecekler arasındansa et ve peynire daha çok aşerirsiniz.
Ayaklarınız hamilelik öncesi döneme göre daha soğuktur.
Elleriniz çok kuru olur.
Uyuduğunuzda yastığın yüzü kuzeye bakar.
Sizinle birlikte eşiniz de kilo alır.
Eskisinden daha güzel görünürsünüz.
Bacak tüyleriniz daha hızlı uzar.
İdrarınız sapsarı gelir.
Burnunuz genişler.
Baş ağrılarınız olabilir.
Evlilik yüzüğünüzü bir ipe bağlayıp karnınızın üzerinde tuttuğunuzda, ip daire çizer.
Gebe kaldığınızdaki yaşınız ve yine hamile kaldığınız ayın toplamı çift sayı çıkar.
Bebek anne karının sağ tarafında durur.

Kız bebek geliyorsa...
Hamileliğinizin ilk dönemlerinde sabahları mide bulantısı yaşayabilirsiniz.
Bebeğinizin dakikadaki kalp atış hızı 140'dan yüksek olur.
Basen ve kalçadan kilo alırsınız.
Sol göğsünüz sağ göğsünüzden büyüktür.
Saçlarınızın açık renk olan kısımlarında kızıllaşma meydana gelir.
Karnınız yanlara yay›larak büyük.
Çirkinleştiğinizi söyleyenler çıkabilir. Kız bebek annenin güzelliğini alır derler!
Tatlı aşerirsiniz.
Meyve yemek istersiniz.
Canınız daha çok portakal suyu çekebilir.
Hamilelik süresince normalden daha kaprisli ve huysuz olursunuz.
Yüzünüz eskisine nazaran daha şiştir.
Ekmeğin baş tarafını yemek istemezsiniz.
Göğüsleriniz ciddi oranda büyür.
Uyuduğunuzda yastığın yüzü güneye bakar.
İdrarınızın rengi donuk sarıdır.
Evlilik yüzüğünüzü bir ipe bağlayıp karnınızın üzerinde tuttuğunuzda, ip iki yana doğru hareket eder.
Gebe kaldığınızdaki yaşınız ve yine hamile kaldığınız ayın toplamı tek sayı çıkar.
Küçük erkek çocuklar size ilgi gösterir.

Sicak iyi diil demisti dr.ben aylardir ilik suyla banyo yapiyorum basura iyi biliyorum da.kas yaparken goz cikarmayalm
Saol cnm insallh.

Kim yazdıysa %95uyuyor bana:) yastığım kuzaye mı bakıyo bilemedim,yüzük yöntemni denemedim bunun dışında hepsi oldu cidden:)

Kizlar kendi drum sikinti olmadigini soyledi.alttan muayene etti rahim boynunun cok iyi oldunu soledi.tedbir icin idrar testi istedi enfeksiyon var mi diye.idrar testi de iyi cikti.evime dondum bin sukurrrrr

Anladim cnm hayirlisi olsun hakkinda cnm erken dogan saglikli bebisler cok nasilsa.rabbim hayirlisini nasip etsin.

Masallah insallh bole devam eder cnm.

Bunu emzirince mi Yapmak lazim tatlim?

yok canım doğuma az zaman kalınca yapmak lazımmış

Bugün dr gittik eşimle,doğum iznine ayrıldım.ama canım cok sıkkın...keske sizlerle yakın olsaydıkta dertleşseydik((

Bebeğim sadece 100 gr almış,ki artık haftada 200 gr alması gerekirmiş..ya birde plesantadaki kanama devam ediyor hala bebkte beslenemiuor sanırım.

Ya ne yapsam kii bu bebek kilo alsa toparlansa biraz

Nazayse

Bebek aşağıda olduğu zaman karnin altina. Kasiklara soguk suya batirilmis bezlar koyarsan bebek yukari cikarmis.bu arada basur icin sakin sicak suya oturma,gebeler icin sakincali.cunku ilk kizimda bebegim 40 haftalik oldugu halde hala dogmamisti ve sancim,rahimde acilmamda yoktu.sicak suya oturma olayii biz o zaman yapmistik,rahim acilsin diye

Kizlar kendi drum sikinti olmadigini soyledi.alttan muayene etti rahim boynunun cok iyi oldunu soledi.tedbir icin idrar testi istedi enfeksiyon var mi diye.idrar testi de iyi cikti.evime dondum bin sukurrrrr

hadı gozun aydın canım kendı doktorun daha ıyı bılır sureklı o kontrol edıyor cunku ters bısey olsa oncedende soylerdı hem
nezamana kontrole cagırdı tekrar?

canım moralını bozma hemen yemene dıkkat et proteın agırlıklı beslen bebek ozmn daha cok kılo alıyor, her bebegın gelısımı farklı oluyor benım bebişte zayıf bı hafta gerıden gelıyor kılosu oyuzden canını sıkma bebek hısseder sen uzgun olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…