çok sevindim senin adına ,benim de kontrolüm bu akşamdı pek parlak geçmedi.cimcime hala çok ufak.baş ve karın çevresi ölçümleri paralel ama uyluk kemiği ölçümleri daha düşük değerlerde çıktı.salı günü tekrar gidip klinikteki diğer doktora da muayene olacağım.bizimkisi 38-40 ı göremeyecek muhtemelen ay sonu olmadan doğacak
1.si basur cikti oturamiuorum resmen gunlerdir vardi ama bugun acayip buyudu.cok kotu olmadikca dr bisey yapma taraftari diil dayanabildiim kdr dayanicam ama hic iyi diilim.
2.si ilk haftalarda gittigim dr bayagi iyi bi drdu fakat cok asik suratli oldugu icin birakmistim.gececi normalde.bu aksam dedim ko ya bi degerlendirsin bebek bayagi buyudu.neyse bakti bebegin gelisimine iyi dedi suyuma iyi dedi hersey iyi gakat bebek cok asagida dedi.ben de kasiklarimda hissediyodum basini.erken dogum olabilir dedi.biz bu kdr asagida olmasini son haftalarda bekleriz dedi.(( istrahat etmelisin dedi.isim yorucu diil
Dedigimde gebelik kemeri takmalisin o zaman dedi.((( nasil cnm sikildi anlatamam daha once anne olanlar bitli,nurcan basiniza geldi mi bole bisey?olmazsa izne ayrilcam hmn yapacak bi sey yok.yrn hemen kendi druma gorunucem.bana dua edin
bugun dr gittim kızlar kan değerlerimde hiç yukselme yok ama şuruba devam dedi idrar enfeksiyonum bitmiş. oğlum 2 kilo 950 gr olmuş tombiş olucak maşallah dedi. rahim ağzımda incelme filan yok muş sancılar yalancı dedi böle işşte
kızlar bende geçen hafta kontrole gittim takipteyim fakat yazamadım işte..
35. haftada idik fakat 3 hafta önden gidiyor dedi drum kg su da 2.830 idi ama vücut ve kafa yapısı iri olacak gibi görünüyor dedi eşime çekmiş yavrum
daha sonra nst bağladılar bu arada merak edenler için yazıyorum nst ücreti 15 tl aldılar benden özel hast.
onda da sancı çıkmadı sanırım çünkü dr herhangi bişi demedi..
10 gün sonra tekra gel dedi ama ben yarın gidicem bugün baya bi kötü oldum zaten kasık kemiklerimden şikayetçiydim hepten fena oldular =(
bende de hemoraid oluşmuştu 2-3 hafta kadar önce druma söledim gebeliklerde oluşabiliyor bekliyoruz dedi
magnezyum vitamin ve kan hapına devam .. tekrar yazdı bizden de böle kızlar
bu arada ssize de söleyim sizde yapın dilerseniz ben yaptım şuan var hatta =)
ne olduğuna gelince göğüslerinizin yara olmaması için annem yaparmış..
1kuru soğanı rendeleyin göğüslerinize koyup sarın biz önce peçete koydum sonra da streçledik
1-2 saat kadar bekleyip yıkayın isterseniz duş alın ben öyle yapıcam koku sinmesin
dualarınızdan eksik etmeyin kızlar yarın dr gidicez bu arada bende çantaları hazırladım 1-2 eksik var gibi
eksikler biter mi zaten
Anladim cnm hayirlisi olsun hakkinda cnm erken dogan saglikli bebisler cok nasilsa.rabbim hayirlisini nasip etsin.5.aydan bu yana çift taraflı çentikle devam ediyoruz ve 10 günde bir kontrole gidiyoruzve oluşan direnç kaybolmadı hala
dirençten dolayı cimcimenin büyümesi yavaş ve büyümesinde azalma vardı ta ki 15 gün önce rapor alıp evde yatmaya başlayana kadar.ev istirahati iyi geldi bebek toparlanmaya başladı derken şimdide büyümede kemik gelişimi baş karın çevresi büyümesiyle paralel çıkmadı,anne karnında gelişme geriliği olduğu içinde bebek sağlığını tehdit eden bir durum var ortada.bu yüzden zorunlu olarak erken müdahale edilip bebişin erken doğma durumu var.
Masallah insallh bole devam eder cnm.bugun dr gittim kızlar kan değerlerimde hiç yukselme yok ama şuruba devam dedi idrar enfeksiyonum bitmiş. oğlum 2 kilo 950 gr olmuş tombiş olucak maşallah dedi. rahim ağzımda incelme filan yok muş sancılar yalancı dedi böle işşte
Bunu emzirince mi Yapmak lazim tatlim?kızlar bende geçen hafta kontrole gittim takipteyim fakat yazamadım işte..
35. haftada idik fakat 3 hafta önden gidiyor dedi drum kg su da 2.830 idi ama vücut ve kafa yapısı iri olacak gibi görünüyor dedi eşime çekmiş yavrum
daha sonra nst bağladılar bu arada merak edenler için yazıyorum nst ücreti 15 tl aldılar benden özel hast.
onda da sancı çıkmadı sanırım çünkü dr herhangi bişi demedi..
10 gün sonra tekra gel dedi ama ben yarın gidicem bugün baya bi kötü oldum zaten kasık kemiklerimden şikayetçiydim hepten fena oldular =(
bende de hemoraid oluşmuştu 2-3 hafta kadar önce druma söledim gebeliklerde oluşabiliyor bekliyoruz dedi
magnezyum vitamin ve kan hapına devam .. tekrar yazdı bizden de böle kızlar
bu arada ssize de söleyim sizde yapın dilerseniz ben yaptım şuan var hatta =)
ne olduğuna gelince göğüslerinizin yara olmaması için annem yaparmış..
1kuru soğanı rendeleyin göğüslerinize koyup sarın biz önce peçete koydum sonra da streçledik
1-2 saat kadar bekleyip yıkayın isterseniz duş alın ben öyle yapıcam koku sinmesin
dualarınızdan eksik etmeyin kızlar yarın dr gidicez bu arada bende çantaları hazırladım 1-2 eksik var gibi
eksikler biter mi zaten
1.si basur cikti oturamiuorum resmen gunlerdir vardi ama bugun acayip buyudu.cok kotu olmadikca dr bisey yapma taraftari diil dayanabildiim kdr dayanicam ama hic iyi diilim.
2.si ilk haftalarda gittigim dr bayagi iyi bi drdu fakat cok asik suratli oldugu icin birakmistim.gececi normalde.bu aksam dedim ko ya bi degerlendirsin bebek bayagi buyudu.neyse bakti bebegin gelisimine iyi dedi suyuma iyi dedi hersey iyi gakat bebek cok asagida dedi.ben de kasiklarimda hissediyodum basini.erken dogum olabilir dedi.biz bu kdr asagida olmasini son haftalarda bekleriz dedi.(( istrahat etmelisin dedi.isim yorucu diil
Dedigimde gebelik kemeri takmalisin o zaman dedi.((( nasil cnm sikildi anlatamam daha once anne olanlar bitli,nurcan basiniza geldi mi bole bisey?olmazsa izne ayrilcam hmn yapacak bi sey yok.yrn hemen kendi druma gorunucem.bana dua edin
canım öncelıkle gecmış olsun ,
moralını bozma hemen bıde bızım doktora görün her doktor farklı seyler soyluyo cunku, bakalım o ne dicek , haberlerini bekliyorumm
Arkadaşlar basur-hemoroid için bu yöntemi deneyebilirsiniz, gerçekten çok faydası oluyor, tecrübeyle sabittir, Rabbim hepinize acillll şifalar versin inşaallahCanım Allah şifa versin inşaallah blirim basur acısını bende çekmiştim epey ama doğal yollarla kurtuldum sen de dene istersen. Zaten hemen etkisini göstermeye başlıyor. Hergün günde 2 defa ya da istediğin kadar bir leğene sıcak su koy içine karanfil at ve suya otur. Su ılıyıncaya kadar oturmaya devam et. Su sıcak olcak ama ne kadara dayanabiliyosan o kadar sıcak ama yakma kendini dikkat et, birde elinle ölçtüğün sıcaklık o bölgeye fazla gelebiliyor ona da dikkat et :)) Yanlış hatırlamıyosam ben 5-6 karanfil atardım zaten azıcık su yetiyo fazla olunca taşıyo :) birde her banyoda basur bölgene sıcak su tut 4-5 dakika o da iyi geliyor. Ben bir haftada tamamen kurtulmuştum inşaallah sana da iyi gelir.
merhabalar güzel anneler.. biz akşam kontrole gittik, Allaha şükür her şey yolunda 2 hafta sonra NTS kontrolüne alıcakmış.. Ufaklık 2.650, boyumuz da 45 cm olmuş.. kafamız aşağıda, bir aksilik olmadığı sürece normal doğumu bekliyez, 38 le 40 arası bekliyoruz dedi.. sizlerle paylaşayım istedim, herkese iyi geceler..
Sicak iyi diil demisti dr.ben aylardir ilik suyla banyo yapiyorum basura iyi biliyorum da.kas yaparken goz cikarmayalmCanım Allah şifa versin inşaallah blirim basur acısını bende çekmiştim epey ama doğal yollarla kurtuldum sen de dene istersen. Zaten hemen etkisini göstermeye başlıyor. Hergün günde 2 defa ya da istediğin kadar bir leğene sıcak su koy içine karanfil at ve suya otur. Su ılıyıncaya kadar oturmaya devam et. Su sıcak olcak ama ne kadara dayanabiliyosan o kadar sıcak ama yakma kendini dikkat et, birde elinle ölçtüğün sıcaklık o bölgeye fazla gelebiliyor ona da dikkat et :)) Yanlış hatırlamıyosam ben 5-6 karanfil atardım zaten azıcık su yetiyo fazla olunca taşıyo :) birde her banyoda basur bölgene sıcak su tut 4-5 dakika o da iyi geliyor. Ben bir haftada tamamen kurtulmuştum inşaallah sana da iyi gelir.
Saol cnm insallh.öncelikle çokkk geçmiş olsun cnmmmmm.evet banada geçen ay demişti ağır iş yapma istirahat et demişti.fazla eğilip kalkma cinsel ilişkiyi kes demişti.bence izne ayrılmalısın tatlım.ben evde olduğum için çok şanslıydım.yinede çok takmıştım kafama haklı olarak.ama dr.un dediklerini uygularsan sorun olmaz cnm.en kısa zamnda ihmal etmeden izne ayrıl cnm bnm.Allahımın izniyle bişeycik olmaz sıkma canını.bak bnm meleğe hala bnmle
Erkek bebek geliyorsa...
Hamileliğinizin ilk dönemlerinde sabah bulantısı yaşamazsınız.
Bebeğinizin dakikadaki kalp atış hızı 140'dan düşük olur.
Vücudunuzun önünde duran yuvarlakta fazladan bir kilo taşırsınız.
Karnınız sivri büyüyorsa... Meme ucunuz belirgin bir şekilde koyulaşır. K
arnınız aşağı doğru büyümeye başlar.
Tatlı aşerirsiniz.
Protein içerikli yiyecekler arasındansa et ve peynire daha çok aşerirsiniz.
Ayaklarınız hamilelik öncesi döneme göre daha soğuktur.
Elleriniz çok kuru olur.
Uyuduğunuzda yastığın yüzü kuzeye bakar.
Sizinle birlikte eşiniz de kilo alır.
Eskisinden daha güzel görünürsünüz.
Bacak tüyleriniz daha hızlı uzar.
İdrarınız sapsarı gelir.
Burnunuz genişler.
Baş ağrılarınız olabilir.
Evlilik yüzüğünüzü bir ipe bağlayıp karnınızın üzerinde tuttuğunuzda, ip daire çizer.
Gebe kaldığınızdaki yaşınız ve yine hamile kaldığınız ayın toplamı çift sayı çıkar.
Bebek anne karının sağ tarafında durur.
Anladim cnm hayirlisi olsun hakkinda cnm erken dogan saglikli bebisler cok nasilsa.rabbim hayirlisini nasip etsin.
Masallah insallh bole devam eder cnm.
Bunu emzirince mi Yapmak lazim tatlim?
Kizlar kendi drum sikinti olmadigini soyledi.alttan muayene etti rahim boynunun cok iyi oldunu soledi.tedbir icin idrar testi istedi enfeksiyon var mi diye.idrar testi de iyi cikti.evime dondum bin sukurrrrr
Kizlar kendi drum sikinti olmadigini soyledi.alttan muayene etti rahim boynunun cok iyi oldunu soledi.tedbir icin idrar testi istedi enfeksiyon var mi diye.idrar testi de iyi cikti.evime dondum bin sukurrrrr
Bugün dr gittik eşimle,doğum iznine ayrıldım.ama canım cok sıkkın...keske sizlerle yakın olsaydıkta dertleşseydik((
Bebeğim sadece 100 gr almış,ki artık haftada 200 gr alması gerekirmiş..ya birde plesantadaki kanama devam ediyor hala bebkte beslenemiuor sanırım.
Ya ne yapsam kii bu bebek kilo alsa toparlansa biraz
Nazayse
Bebek aşağıda olduğu zaman karnin altina. Kasiklara soguk suya batirilmis bezlar koyarsan bebek yukari cikarmis.bu arada basur icin sakin sicak suya oturma,gebeler icin sakincali.cunku ilk kizimda bebegim 40 haftalik oldugu halde hala dogmamisti ve sancim,rahimde acilmamda yoktu.sicak suya oturma olayii biz o zaman yapmistik,rahim acilsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?